icon

Manžel závislý na PC hrách. Ako na neho?

michaella86
3. jún 2011

Baby, kedze je nas viac s tymto problemom, tak by sme mohli drzat pekne pokope a vymysliet ako nad takymito chlapmi vyhrat. je mi jasne, ze to bude tazky boj, ale my sme predsa silne a nedame sa porazit 😉 ... co vy na to? ukazeme im, ze sme lepsie, cnimavejsie, citlivejsie a hlavne rozumnejsie? 🙂
podme si radit ako na nich.
samozrejme, ze ten moj dnes prisiel domov a ten isty scenar zo vcera - kupelna a hned pocitac. ja som ani pusu na privitanie nedostala. povodne som chcela pockat kym sa on dohra a v tom momente by som si zapla ja svoj notas, ale kedze ma kopla myslienka rovno do clenka 😀 tak som to musela ihned zrealizovat, inak by som na to potom zabudla 🙂
tak co? pridate sa? 😉

katja23
3. jún 2011

@michaella86 ako jednoznacne ti poviem ze to a jeho zacni ignorovat ... ja tiez som mu v tej hroznej jeho faze nutila na rozhovor a to kukal arogantne na mna a ja ze ta chod do riti a mala ho na haku , cumela som na telku a debatovala s nim fakt len to najnutnejsie ... ides fajcit ? pockaj ..necakam idem ..chces jest ? ideme na nakup a nic viac . a ked zacal ze debatovat a ja na neho , nemame sa o com pokial nechces rozoberat co uvarit alebo kupit .... prv bol nervny a potom postupne zacal si uvedomovat ze asi to co robi a ako sa sprava nieje na mieste .. a to ked chcel sex tak som mu povedala nech sa napoji na USB 😀 😀 😀 musel zmenit postoj , myslel ze mam niekoho ineho ale zistil ze je na omyle 🙂

michaella86
autor
3. jún 2011

@lili_mia ano, to pomaha, ale len na chvilu, potom si povie, ze uz som tam, kde ma chcel a je to jeden neskutocny zacarovany kruh .. ozaj bud razne povedat koniec zavislosti, alebo koniec vztahu .. toto je nemyslitelne aby sme my cakali kedy si na nas najdu cas

jafnka
3. jún 2011

@katja23 toto som aj ja skúšala, ale na dlho to nezabralo

katja23
3. jún 2011

@michaella86 jjj jasne on sa s tebou chcel rozist koli tomu ale to ze si ho ty nachytala na hruskach to je ina vec , to aj ten moj zo vsetkeho sa snazil vykorculovat ako vitaz a boh ale somnou to v tomto smere nema lahke a uz prisiel na to , a vie ze aj najmensie klamstvo sa mu nevyplaca lebo na to pridem hned , cez telefon viem podla hlasu ci hovori pravdu alebo nie . neviem asi nejaky siesty zmysel mam v sebe 😀 a ja ked ma vytaca tak mu narovinu poviem svoje , viac krat som mu povedala nech netaji a nevymysla lebo vie ze to su len hadky potom , ked nieco chce tak nech to povie rovno a nie si vynysla ako 5 rocne dieta , lebo vie sam dobre ze na vsetko pridem a som napumpovana adrenalinom tak ze je to horsie ked vybuchnem

lili_mia
3. jún 2011

@katja23 ten pokec, to aj mna serie, ale u nas to dostalo vyssi level 🙂 ocumuje baby na nakupe, pocas soferovania, vie ze mi to vadi, uz aj silne pocity menejcennosti, ked ja taky 157cm drobec oproti 180cm dlhonohej kraske

katja23
3. jún 2011

@jafnka neviem , mne to nejak zabralo ale tiez to trvalo nejaku dobu a aj ma to unavovalo ale ked som chcela vysledok tak som musela zatat zuby 😀

michaella86
autor
3. jún 2011

@ynez75 moj mal ist na pol roka do zahranicia zarobit a chcel ten uver splatit, ale je doma, nejako to nevyslo ... a vcera som mu uz povedala, ze mal radsej odist a bol by svaty pokoj, sice som plakala predtym, ked mi to oznamil, ze nechcem tu ostat sama, ale radsej budem cas sama ako sediet v jednej izbe a on sa hra a ja travim cas na konovi, lebo nemam co ine robit a samej von sa mi ist rozhodne nechce ☹

vierush
3. jún 2011

@michaella86 Miška, dobre si to spravila, aspoň už nekecáme len na tvojom profile 😀 ale môj názor na to už poznáš, len som zvedavá či to tvoje "otočené skúšanie" na neho pomohlo 🙂 lebo baby podržte sa, ale dnes so mnou trávil dosť času, čo ja na to nejsom ani zvyknutá, zobral ma na prechádzku, langoš, a keď kukal na ryby, som mu povedala že odchádzam ak chce takú prechádzku a prestal!!!... no ale netešme sa moc, všetkého vela škodí 😀

sofhia
3. jún 2011

ahojte koceny, tak toto je tema aj o nas.. 😀 vedela som do coho idem, na zaciatku ma to strasne sralo, aj som plakala, a neviem co... a zvykla som si, co ine mam robit? kazdy chlap ma svoje zaluby, mame ich aspon doma, a nie na rybach ci v krcme. 😀

jafnka
3. jún 2011

@katja23 tak ja sa utešujem, že to ešte nie je také zlé keď má aj také dni, že je za pc len hodinu denne. no tieto týždne je to fakt na nervy. furt do toho šťuká, potom mu zavolá kamarát a bavia sa o tom čo práve hrajú a tak dookola. ja idem spať a on sa ďalej hrá. potom keď o dáke dve hodiny ide spať aj on tak ma zobudí, že poď sa milovať a ja samozrejme už nemám chuť tak sa ešte oduje, že ho nemám rada...

michaella86
autor
3. jún 2011

@katja23 😀 haaaa, dobreeeee ... vyskusat mozem, uz to horsie urcite nebude 😀
a tiez viem, kedy klame ... tri roky dozadu som k narodeninam dostala kiahne, trcala som doma u seba, on bol u seba, ziadny darcek k narodeninam, ziadne navstevy, nic ... volal so mnou max. minutu a pol ... raz som mu vyvolavala, nedvihal, potom mi poslal smsku, ze je vo vani, volam spat, dvihol a hned som vedela, ze vo vani nie je, ze je vonku, debil, a klamal a klamal ... vraj isiel s kamaratom mi vybrat darcek ... dodnes som ho nedostala ... bol s nejakymi pipkami na kofole, ale zatlkal teda pekne, to ti poviem, ale ja viem, ze mi nepovie pravdu, vraj aby som sa nehnevala, ale ze potom sa hnevam este viac je vedlajsie

@lili_mia moj chodil na pkeci na sexzoznamku, staci? ☹ a take ze amateri a podobne stranky u neho ficia obcas ... takze mi hovor o menej cennosti, tu uz nepocitujem, ak zistim, ze sa s nejakou stretol len kvoli sexu, tak dovidenia, ja som nezlyhala ... ak sa zalubi, tak prosim, lepsie ako mat inu len na sex, lebo ja mu ho obcas odoprem kedze ma vidi len ked ma sprepacenim vajca plne 😠

lili_mia
3. jún 2011

@michaella86 noo tak to je už tá horšia strana mince

michaella86
autor
3. jún 2011

@vierush neskusala som to este, ale aj k tomu pride 😀 je pomerne kludny az na ten gulas a na to, ze mu mma dat pokoj 🙂 ... super, len tak dalej, dufam, ze sa to da u teba do normalnych kolaji

@sofhia co ine si mala robit? vsetko, len nie si na to zvyknut 🙂 ak sa chce hravat, tak moze, ale bez mojej pritomnosti ... este tyzden a uvidime kto z koho 🙂 viac casu mu nedam

katja23
3. jún 2011

@lili_mia 🙂 to ze drobnejsia nieje problem , myslis ze ta 180 tka ma vyssie kvality ? ja myslim ze nie. a ty sa necit menej cenna , ty si stale povedz som krasna a mudra a tak aj chod , v zrkadle rano usmev a ides , mne tiez klesalo sebavedomie a podebate so znamou som povedala hold koniec , sa nebudem podcenovat

ynez75
3. jún 2011

@michaella86 to moj tiez chcel robit.ale stale to zostavalo len pri reciach.vedel,ze ja som ta zodpovedna a ja to tak nenecham.tak naco by sa mal snazit?bohuzial,ja som rozvedena,on bol moj dalsi,a vdaka mojmu ex,ktory bol maximalny psychicky terorista,neskor aj fyzicky,som sa ja nejako vo vnutri zmenila.bojim sa hadok,bojim sa prejavit svoj nazor.bojim sa,ze bude zle,alebo ze ma necha,ci co.ja neviem,proste moj vztah s ex ma maximalne poznacil.tak aj tentokrat som to chcela riesit bez hadok.on ma lubil,to ja viem.po nasom rozchode aj skoncil na psychiatrii a liekoch,ale ta zavislost je bohuzial castokrat silnejsia,ako chut chciet.teraz to uz poznam.ja som mala tu cest vidiet ako prebieha liecenie zavislakov,gemblerov,par ich aj poznam,viem,ze priznat si,mam problem,je neuveritelne tazke.velika vacsina si to priznat nechce.resp.oni problem nemaju.bohuzial ☹

adriana02
3. jún 2011

Baby ja sa musim pochvalit ten moj neviem ani priadne s pocitacom robit iba zaklady nieto este hrat hry niekedy hraval playstation ale uz ani to ne pri dvoch detoch nema ani kedy 😀 sem tam hra po praci ale on pracuje v zahranici takze to ma nestve aspon nevymysla hluposti 😀

ynez75
3. jún 2011

@jafnka haha.prepac,ze sa smejem,nie je to vobec smiesne.ale aj u nas doma je to presne taketo

michaella86
autor
3. jún 2011

@lili_mia poviem ti, ze prvy krat ked som to zistila som plakala ako decko, teraz uz ani slzy nemam ked to najdem ... neviem, ci ma podvadza, ci nie a ani to neriesim ... je to blbe, ale nevera bola, je a bude ... a bola aj v nasom vztahu

annika11
3. jún 2011

u nás je realita asi taká, že mm zavislák na playstation, ešte aj na záchod si nosí 😅 a ja som závislák na nete a Mk 😀 takže asi férovo vyrovnané, ja nezapáram doňho a on nezapára do mňa 😀 😀 😀

katja23
3. jún 2011

@jafnka to poznam , aj mna tak po nociach budil a som ho tak sprdla ze az , odul sa a ja a co ine si cakal ? fakt ako napisala @michaella86 zakopol ked mal plne vajcia .a co som ja nejaka slapka ze ked ma chut ? ked som mala nervy tak som mu povedala zaplat 😀 to ako keby som mu dala po pisku

ech to boli peripetie niekedy

zuzana710
3. jún 2011

@michaella86 no, poviem ti ze netusila som ze s tou zavislostou na pc to dokaze byt az taketo tragicke...ked som ti raz komentovala nieco v zmysle ze aj moj muz hrava Playstation-to on je teda hotovy poklad oproti tomu tvojmu ☹ kedze hrava len fakt prilezitostne....ale vies, co ako tak citam, neviem ci to pises z hnevu, ale ak nie a je naozaj taky ako p ises, bud rada ze sa ti nepodarilo otehotniet s nim...nechcem ti mudrovat do vztahu, ani sa nepozname a viem ze si s nim dlho, ale ja by som nestracala cas na tvojom mieste s takym muzom...teraz zanedbava teba ale co keby ste mali rodinu a deti??? Neviem, snad nie je toto moje vyjadrenie drze, ale je to moj nazor 😒 TAk drzim palce aby si sa spravne rozhodla, este nemas deti, bolo by to ovela jednoduchsie a cas taaaak letiiii!!!! 😉 pa

lauricka
3. jún 2011

hm, vidim, ze nie som sama, kto ma z tohoto velmi zly pocit ☹

katja23
3. jún 2011

@annika11 tak to mas dobre 🙂 ale ked ten moj bol nonstop na na pc a to som sa ho musela doprosovat aby som si aspon mail pozrela tak som myslela ze ho zabijem . nam isiel PC nonstop , az to skoncilo tak ze som zacala mat z toho ako celu noc hucal pociitac migreny , v robote som sa nedokazala sustredit hlavu som mala ako balon , pruser za pruserom , veduca ma uz skoro trhala v zuboch ze som robila najbanalnejsie chyby . ale teraz ked zacal tak intenzivne hrat tak mi uz kupil notbook dal na narodeniny a tak sa ho pytam , to aby som uz bola ticho a nekafrala do teba ? pohlad jeho mi dal odpoved 🙂 ale teraz je to v pohode , uz on rype do mna " ta co datel " 😀 a teraz sa len doberame . ale som rada ze tie 4 roky trapenia su skoro zazehnane klop klop aby som nezariekla

michaella86
autor
3. jún 2011

@ynez75 on si to neprizna nikdy ... ☹

@adriana02 to sam mas teda fajn 😉

ynez75
3. jún 2011

@katja23
@michaella86
@jafnka to ja baby,nemam v zivote stastie na chlapov ☹ po rozvode som mala 4 roky priatela.neskutocna laska.prva a posledna.taketo to uz nikdy nebolo a ani nebude.ale tam presne,nejak chalanisko zneuzival,vyuzival,ze som na tom dost zle,aj ked zo zaciatku neskitocne pomahal,drzal ma,ale ked uz preslo do vztahu,vsetko sa zmenilo.prve miesto kamarati,druhe,tretie,stvrte,piate......20.kamarati,potom rodina a a potom aj ja.vikendy.jasne,ebo bol z nedalekej dediny a chodievali do mesta na pivo plus ine a kde prespat,vsak?a ja hlupana.boze,uz je tomu 7 rokov,co ho nevidim a neviem stale,ci mam byt nasrata na seba,ci nenavidiet jeho.ked si na nho spomeniem,som neskutocne zla.bola som neskutocne sproste zamilovana,cela 4 roky som len prerevala a teraz som stastna,ze nakoniec odisiel do uk s tym,ze zarobit na nase spolocne byvanie a nasiel si tam frajerku.dobre,ze tak sa skoncilo......fu,zasa mam chut nadavat na hajzla

lili_mia
3. jún 2011

@katja23 to s tym sebavedomim, tam som sa trapila, ze preco je so mnou, ked sa pozera inde, casom si to moja hlava upravila, ze ja som jednoducho dostupna, pristupna a pri tej cice sa nejak navizualizuje a ked sa mu naplnia vajcia 🙂 tak pride

lauricka
3. jún 2011

podla foto si pekna baba, urcite aj sympatacka, MAS NA VIAC, zasluzis si partnera pre zivot, nie chlapa-decko, co je akurat tak na obtiaz

ynez75
3. jún 2011

@michaella86 to je najhorsie.to je horsie ako zle.ked si to neprizna,tak nie je co riesit.aj ked to strasne boli.ale treba si v tom placi aj povedat,ze musim byt silna a zasluzim si byt stastna.on si to neprizna,tak koho si vazi?seba teba?to je velmi tazke.nezalezi mu na nicom.je to ako s alkoholikom ☹ viem,o com hovorim.ja som to prezila dvakrat

vierush
3. jún 2011

@michaella86 Jáj Miška, zariekla som to... 😒 akože oznámila som mu, čo spôsobuje ten nález čo mi zistili v nemocnici... a on mi na to.. to je zas nejaká tvoja pi...ovina...akože mne sa môže bábo pri pôrode udusiť a on mi toto povie?!

katja23
3. jún 2011

@ynez75 je to za tebou , hod to za hlavu , viem je to tazke , ja som to tak citila tiez pri tom svojom , ktory ma sice vie vytocit do nepricetnosti a serie ma tymi hrami ale oproti byvalemu je anjel . teraz ked si na byvaleho spomeniem tak ma len strasie a pomyslim si ako som bola mlada a hlupa a naivna . a pred troma tyzdnami sa ukazal u nas v predajni , tak to bola vec ti poviem .....ten uz v nasej firme nic nenakupi 😀 😀 😀 😀 😀