icon

Manžel závislý na PC hrách. Ako na neho?

michaella86
3. jún 2011

Baby, kedze je nas viac s tymto problemom, tak by sme mohli drzat pekne pokope a vymysliet ako nad takymito chlapmi vyhrat. je mi jasne, ze to bude tazky boj, ale my sme predsa silne a nedame sa porazit 😉 ... co vy na to? ukazeme im, ze sme lepsie, cnimavejsie, citlivejsie a hlavne rozumnejsie? 🙂
podme si radit ako na nich.
samozrejme, ze ten moj dnes prisiel domov a ten isty scenar zo vcera - kupelna a hned pocitac. ja som ani pusu na privitanie nedostala. povodne som chcela pockat kym sa on dohra a v tom momente by som si zapla ja svoj notas, ale kedze ma kopla myslienka rovno do clenka 😀 tak som to musela ihned zrealizovat, inak by som na to potom zabudla 🙂
tak co? pridate sa? 😉

katja23
4. jún 2011

@ynez75 mas pravdu zalezi od cloveka , niekoho ani nehne ze caka dieta a je to horsie

ynez75
4. jún 2011

@katja23 hej,ja znam aj hutorec 😀
ja mam len baby.ale ta mala je za 3 chalanov 🙂 u nej by nehrozilo strihat ju.ta absolutne neposedi.zasa ta starsia bola maximalny kludas,ale maximalny.zasa kamaratka ma 13 mesacneho syna a tiez ho pred tyzdnom strojcekom strihali.dali mu najprv strojcek do ruky,nech sa zoznami a v pohode sedel.tak ti zajtra drzim palce 🙂

katja23
4. jún 2011

@ynez75 😀 😀 😀 😀 jo si ma pobavila 🙂 ale dobre znie i hvaric :D , ja tiez trepem po sarissky ale ked pocujem tych vydlakov co dojdu do PO tak mam dost 😀 minule k nam do predajni dosiel pari a ja otazka ktoru musim dat " mozem vam nejako poradit ? " a chlap "pisanky dze mace " ty kokso 😀 😀 prv som ticho bola a premyslala v tych sekundach co mysli a pytam sa ho , myslite zosity ??? a on šak hej hvarim že pisanky pre dzeci 😀 😀 😀 😀 😀 kolegyna sa kusala za pultom

katja23
4. jún 2011

@ynez75 no uvidime , pofotime to nase usko sidlovske 🙂

ynez75
4. jún 2011

@katja23 ale to je take mile narecie.nam na zapade vobec nerozumeju a ja ked som byvala v ba,som sa na tom zabavala.ale aj tuto v bystrici,rydza slovencina a ked dojde moj stryko z mi,ten nevie slovensky,sranda je,nikto mu nic nerozumie a on si z toho prd robi 🙂 ja sa na tom naramne zabavam 😀 😀

michaella86
autor
4. jún 2011

@katja23 @ynez75 @damiankad babule, tak nakoniec som tie karty hrat isla a ja som sa az teraz vratila ... moj je uz doma davno 😀 ked sme dohrali, tak som zobrala psa, jeho sestranicu a hybaj ho von 😀 ... vobec som mu nechybala, chapete to? ani sa ma neopyta, kde som tak slho bola ked vonku hromy blesky ... ale ved mne to nevadi, ja mam dnes dobru naladu, ked sme hrali karty, tak som ho pekne odpisovala ... neodpustila som si poznamku hned pri mojej prvej prehre - '' do kelu, ani stastie v laske, ani stastie v hre'' 😀 to ste mali vidiet tie jeho vypulene oci, dobre ze mu nevypadli 😀 teraz cumi na telku a ja si tukam do pocitaca 😀 som zvedava, kedy mu to zacne vadit 😀
ale akoze co sa tu ja rozpisujem? 😀 ako ste sa mi mali? viete ze ste mi chybali cely den? 😉

ynez75
4. jún 2011

@michaella86 aj som si myslela,ze predsa len si sla 🙂 skoda,ze sa tak riesite,mrhate casom.ja sama som sa seba casto pytala,k comu je vztah,ked uz nemam v nom ani emocie,napr,je mi to jedno.to by asi nemalo vo vztahu byt.zivot len jeden,preco nim mrhat a neprezit si ho podla vlastnych predstav?ja viem,nie vzdy sa to da,ale aspon priblizit sa svojim predstavam a byt aspon spokojny.aj ked najlepsie by bolo byt zamilovany podla svojich predstav a aj si to zit a prezivat 🙂

vierush
4. jún 2011

@michaella86 Krásny dník ti poviem, ale pekne mu len daj zabrať, zaslúži si 😀

Môj deň prebiehal tak, že som si upratala po sebe, čo sa budem obťažovať s ostatnými, keď aj tak vela možností k pohybu nemám, potom volám mladému (ktorý mal končiť o druhej v robote) že čo a ako ,...povedal že je strašne uťahaný, a že teda príde po robote hneď za mnou na chvílku a potom si pôjde domov lahnúť. O štvrtej mi volal, že už bol aj doma, a že sa aj osprchoval, dá gate a ide za mnou. Ja som sa namalovala, obliekla, a takto pripravená som ho pred počítačom čakala HODINU AJ POL... (mám svoju hrdosť, preto som mu nevolala)... po tej hodine aj pol ma smiech prešiel, tak som mu zavolala.Po troch pípnutiach to zdvihol a jeho reakcia:,,Wááá bubi, ja som zaspal." ...no uznajte,dá si gate a ide za mnou no predtým si ešte stihne aj lahnúť chudáčik aby zas vládal byť celú noc na rybáááách!!! Tak som ho pekne poslala tam kam patrí... o hoďku aj niečo na to mi volal že príde o 10 min. Tak som zbehla dole (už len v teplákoch) a on ti prišiel, v roztrhanej bunde, špinavých teplákoch od malovky, v krokskách a s úsmevom na tvári.Smrdel jak smrad...a hlavne že ho nič nesralo!... Tak toto pŕŕŕ...ešte mi aj zahlási, že keď tak pekne nám popršalo, či sa nejdem s ním pozrieť a pohladať nejaké DÁŽĎOVKY! no mám dosť... (tak ale prechádzka...aspoň niečo...) keď sme zašli za roh, stretla som kamarátku (ktorá už nebola rok moja kamoška), videla som ju plakať, hodila sa mi okolo ramien a povedala mi že jej dnes doobeda zomrela mamina 😢 a tak som vám nemala kedy odpísať, pretože som sa až teraz dostala domov... v núdzi poznáš priateľa... 😒

katja23
4. jún 2011

@michaella86 normalne ma dezavu ci ako sa to pise 😀 ako keby som ten tvoj terajsi prispevok citala

michaella86
autor
4. jún 2011

@ynez75 ono nie je jedno ako jedno 😉 .... ja viem, ze ked budem prejavovat nezaujem a budem mu davat najavo, ze mi je u riti, tak to s nim pohne, som si dnes vsimla, ze ho sere ked vidi, ze so mnou uz nepohne ked si ma nevsima ... pekne som mu ukazala, kto je v tomto vztahu kde a kto by sa mal snazit, ja som svoje uz urobila, teraz je na rade on ... samozrejme, nie je mi jedno to, ze riskujem takmer 9 rokov spolocneho zivota, ale chlapec sa musi prebrat ... staci chvilu rozmyslat viac pozitivne ako obvykle a mam hlavu jasnejsiu 😉 a nie je mi jedno, ze hned rano na mna pistal, aby som mu dala uz svaty pokoj .. chcel pokoj, tak som mu ho dala a zrazu sa mu to nepacilo 🙂 ... pisem jak madar, hadam chapes, co tym vsetkym chcem povedat 🙂

ynez75
4. jún 2011

@michaella86 joj,ja som to nemyslela,tak,ze ti nieco vycitam.ja som len vseobecne pisala,ako by mal vyzerat vztah,ktory za nieco stoji.viem,ze clovek skusa vsetko,aby tomu druhemu otvoril oci.ja uz som natolko neveriacim tomasom,ze uz ani neviem,ci to ten dotycny mysli uprimne,ked sa tvari,ze ho to serie...chapes? ☹

michaella86
autor
4. jún 2011

@vierush pockaj, trochu som sa v tom stratila tusim ...on sa ako osprachoval a potom prisiel spinavy a smradlavy? to ako stihol? 😅 ... dazdovky? vav, super rande, teda kopla by som ho niekam az by videl aj dazdovky pod zemou 😠 ... tvojej kamaratky mi je luto, je pravda, ze v nudzi poznas priatela, ale asi by si mala teraz stat pri nej, bude ta potrebovat

@katja23 precoooo? 😀 co som napisala zle? 😀

michaella86
autor
4. jún 2011

@ynez75 ja som to ako vycitku nebrala 😉 ... tiez mam problem uverit a hlavne jemu, po vsetkych tych prazdnych slovach, klamstvach a sluboch ... ale som ta, ktora chce za kazdu cenu vztah zachranit, som hlupa, ja viem, nezasluzi si to, ale dam tomu este poslednu sancu ... aj ked vlastne neviem ani preco ... uz nemam co stratit, tych par dni ma nezabije, len ma to posilni a v pripadnom dalsom vztahu budem uz o skusensti mudrejsia, opatrnejsia a nie az tak naivna 😉

ynez75
4. jún 2011

@michaella86 mozno.aj ja som si to vzdy vravela.a stale som straaaaaasne naivna,co sa chlapov tyka.brrrrrr

michaella86
autor
4. jún 2011

@ynez75 ja nie len voci chlapom, ale vseobecne, som strasne doverciva k ludom a takto sa mi to oplaca ... hold, to je horsia stranka mojej povahy, nemozem za to 😝 🙂

vierush
4. jún 2011

@michaella86 No však to je tá záhada, neviem či sa za tie dve hodinky spánku tak strašne spotil alebo čo...ale no hanba s ním ísť po ulici 😒
Však to, že sme sa rok nebavili, ohŕňala nadomnou nos, flákala sa, pila a neviem čo, a o mne len hovorila, že som "namyslená" a arogantná...ale nechápala že som len rozumná, a už ma nebaví sa flákať ako pubertiačka po vonku s flašou v ruke, nevidím v tom zmysel. A tak keď som ju stretla, rozplakala sa mi, a doteraz som s ňou bola a utešovala ju aj napriek tomu, aké kraviny o mne všade porozprávala... A myslím, že to by si mala aj vážiť, lebo aj mi povedala že každá kamoška, ktorej volala jej povedala dojdi, dojdi dojdi, aj keď všetky bývajú na druhom konci BA, a neboli schopné za ňou prísť. Dokonca jej naj kamoška (ktorá býva až pod Devínom) jej povedala, že robí grilovačku, nech príde...(aj keď vedela že jej mamina zomrela) a keď nechcela prísť, tak povedala že tak teda ona príde do Petržky, ale iba s tou podmienkou že so všetkými pozvanými, cca 25 ľuďmi... No uznaj, to je logika, takto utešiť "naj kamku".... kopala by som to do hláv také baby!!! 😠

ynez75
4. jún 2011

@michaella86 ja som presne taka ista.blba 🙂

michaella86
autor
4. jún 2011

@vierush to myslis vazne? ze kazda jedna kamaratka sa jej otocila chrbtom v takej tazkej chvili? no tak to podla mna kamaratky nie su ... keby mojej najlepsej kamaratke umrela mama a byvala by som aj v inom meste, tak sadam na autobus, vlak a idem za nou ... ak by som nemohla hned, tak by som s nou bola aspon na telefone ale na druhy den by som urcite isla za nou, ci som mala plany alebo nie ... vsetko ostatne by v tej chvili bolo nepodstatne a vedlajsie ...
a co sa chlapa tyka, na toto uz nemem fakt slov ... mam taky pocit, ze ti hovoril jedno klamstvo za druhym a nejako si to potom neuvedomil alebo neviem 😒 ... obliekol sa a zaspal, potom prisiel ale spinavy ... musel mat asi tazke a narocne sny, inak si to neviem vysvetlit 😅

michaella86
autor
4. jún 2011

@ynez75 co si za znamenie? nebude to tym? 😀

ynez75
4. jún 2011

@michaella86 hehe.ja som skorpion.moj chlap vravi,ze som sa narodila bez chvosta.som absolutne pravy opak toho,co sa o skorpionoch vsade pise 🙂

michaella86
autor
4. jún 2011

@ynez75 tak to nebude tym 🙂 ja som totiz baran a totalne ma vystihuje charakteristika zeny narodenej v znameni barana ... az neskutocne ako sa to na mna hodi, ako keby opisovali mna 😀 ked to citali ludia, ktori ma poznaju, tak si mysleli, ze som to napisala ja sama o sebe 😀 ... fakt sranda 🙂

ynez75
4. jún 2011

dievcata,idem ja spat.tuto noc som toho nenaspala,pokusim sa teraz.a zajtra uz bude nas tatinko konecne doma maminku stiskat 🙂 dobru nocku vsetkym

michaella86
autor
4. jún 2011

@vierush @ynez75 kočky, idem ja off, asi kvoli bliziacej sa druhej burke mam strasne spomaleny net a uz na to nemam nervy 🙂 dufam, ze zajtra bude pekne a cely den mi to bude ficat, lebo ja zajtra nevarim, len si vlasy ofarbim rano a potom ked ''stary'' bude na fotbale tak tu budem 🙂 a potom sa uvidi 😀 ... takze dobru noc vam prajem 🙂 papa

katja23
5. jún 2011

@michaella86 ty si nic zle nenapisala 🙂 to ja som z nicoho nic chytila ten pocit ze uz som toto raz zazila 😀

katja23
5. jún 2011

no dobre ranko koceny , ja som uz totalne vcera odpadla a drahy odisiel na ryby a samozrejme ako kazdy chlap on nevie odist bez toho aby o tom bol informovany cely byr 😀 takze dumem ci vyliest uz z postele a urobit si kavu alebo este polezat .....

ani_sama_neviem
5. jún 2011

@vierush Viera, viem ze sa nebavime spolu ale teraz na bok s tym. Prosim ta, ak budes s Mimi odkaz jej ze nech sa drzi a ze hned ako budem moct tak za nou pridem, to bude asi v pondelok .Prosim ta odkaz jej to... Je mi z toho zle .. Nemam slov :( to je strasne nieco takato vec boze :( chudatko mimi :(( Prosim ta pozdrav ju naozaj odo mna :(

vierush
5. jún 2011

@ani_sama_neviem Klaudia, myslím že telefóny ešte existujú, internet máš tiež doma. Ja niesom holub, a ani poslíček správ. Ja som jej povedala že ak bude potrebovať, vie kde bývam, sama som si prežila niečo podobné, to isté s tým, že mi mamina tiež zomrela. A ak si sa to dozvedela až teraz z môjho rozprávania, to znamená, že asi nemala velký záujem o tom, aby si to vedela ako medzi prvými....no ale na tom nezáleží. Myslím si, že toto neni narodenie dieťaťa, ani svadba ani nič iné, aby ju niekto iný pozdravoval v takejto chvíli.Mala by si to urobiť sama... neviem či ti to príde správne, ale podla mňa by bolo trošku nedôstojné, a trápne prísť za mnou a povedať jej: No čo moja, ako sa cítiš, inak aj Klaudia ťa pozdravuje.... 😖 troška odveci. Prepáč, ale nebudem, jej ešte takto ubližovať.

ani_sama_neviem
5. jún 2011

@vierush Ach boze myslela som zte aspon teraz budes ina lae okey vidime ze nie.. Pisala mi smsku ale v noci a to osm mala vypnuty telefon a kredit nemam a uz som jej pisala a mylsim ze mam pravo na to tak neviem o com tu hovioris o akej svadbe!!! Ja som iba chcela aby vedela ze nieje sama!! Ok necham to radsej tak nemam naladu riesit zase tieto veci! Ja za nou pojdem osobne lebo vidim ze to nema takto zmysel .maj sa

katja23
5. jún 2011

@vierush @michaella86 @ynez75
tak toto si pozrite , az mi oci vlhli 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=pnVAE91E7kM
vierush
5. jún 2011

Ty asi ešte stále nechápeš. Nemienim sa tu s tebou hádať, mala by si si poriadne prečítať čo som písala a pochopiť to až potom sa tu na mňa ocapovať. A to že nieje sama by mala vedieť od toho človeka! A nie od druhých, to teda houby pomôže ale nevadí... aby si to CHáPALA!...nebudem jej hovoriť že ju pozdravuješ a ostatné kraviny.Ty si ju včera nevidela, bola na odpadnutie, na umretie... a ešte jej budem takéto zbytočnosti vtĺkať do hlavy? Pochop to už konečne... ona hlavne teraz potrebuje pokoj, a byť so svojou rodinou.
A urážaj sa a hádž na niekoho iného formy dobre? Keby si chcela, a mala taký velký záujem, máš sa jej odkial ozvať...!