icon

Manžel žiarli na kolegu.

eva4962
2. aug 2019

Ahojte, som tu nová a chcem sa s vami poradiť v jednej veci. Mám v práci kolegu, s ktorým mám dobrý kamarátsky vzťah. Manžel na neho veľmi žiarli. Začalo to na jednej zábave, keď ma kolega zavolal tancovať. Kolega je vysoký, urastený a má ruku ako ja 3. Keď ma oblapil okolo pása, manžel zazeral ako vrah. Keď sme dotancovali, manžel mi hovoril, že nech sa ma ten kolega už nikdy nechytá. Tri roky bol pokoj až do posledného zamestnaneckého večierka. Po dieťatku som schudla, tak som chcela sa pred kolegyňami pochváliť postavou. Po pôrode mi veľké prsia zostali a ešte trošku bruško. Slušne som sa obliekla, čierne nohavice a obtiahnutá blúzka je jediná, ktorú zapnem 🙂 Bavili sme sa a tancovali, všetko bolo v pohode, až pokiaľ neprišlo na fotenie. Bolo nás veľa a všetci sme sa chceli dostať do záberu, lebo bolo málo miesta. Niektoré nezadané kolegyne sedeli chalanom na kolenách. Ja som sa tam chcela vtesnať medzi 2 chalanov, ale predbehol ma ten urastený kolega a posadil si ma na kolená a dosť pevne a nepríjemne ma oblapil tými veľkými rukami okolo pása a za brucho. Cítila som sa veľmi nepríjemne, tak som mu chytila ruku a on nato že: "Veď aj taktu nie je miesto". Najhoršie na tom bolo, že nás takto odfotili a tie fotky kolujú medzi kolegyňami. Mala som problém sa z jeho objatia vyslobodiť. Poraďte mi, či to mám pred mužom zatajiť, alebo mu to povedať a ako. Alebo mi povedzte, či sa aj vám stávajú takéto veci, ako mne, že si ma kolega pri fotení chytí okolo pása, alebo si vás posadí na kolená a ako na to reagujete. A čo si mám myslieť o tom kolegovi, ktorý sa ku mne vždy správa slušne, ale urobil takúto vec na večierku.

Ďakujem, dievčatá.

Strana
z4
pallacinka29
4. aug 2019

@eva4962 chlapi si nepamataju, co mala zena oblecene 😂😂😂 Ako baby pisu, si tak fixovana na oblecenie, ze to som snad u dospelej zeny-matky este nevidela.

narayan
4. aug 2019

@eva4962 a vies ty co? Daj muzovi precitat tuto diskuziu a sam uzna, ze si z toho uplne "v prdeli" a nemusi sa bat nejakych "kuceravych" myslienok z tvojej strany ...

kakawah
5. aug 2019

Ty kolko mas rokov? Toto mi pride ako keby písala 16r. A este mi to pride ze si toho kolegu chcela vyprovokovat. Vies, muzi sa k nam zenam správajú tak ako im to dovolíme.

rybkoava
5. aug 2019

Tak keď som si prečítala čo sa ti stalo v predchádzajúcom zamestnaní už Ťa chápem. Máš muža, si matka a pracuješ a navyše si kočka, už len preto by si mala byť hrdá nato kto si. Takže hlavu hore, pri chystať si zopár "pekných" viet a vždy keď Ti pôjde do plaču, tak si povedz: "Nebudem plakať". Ja som si prešla šikanou na základnej a ani na strednej som moc nezapadla do kolektívu (nepila som a nefajčila a to sa nenosilo) ale mala som partiu spolužiačok s ktorými som vychádzala. Keď som sa po skončení školy zamestnala, niektoré narážky som brala osobne a nemyslím len tie od mužov, stačila od kolegyne veta :"Ty čo to máš na hlave?" aj keď to myslela ako vtip, ja som to brala osobne a rozmýšľala som nad tým aj týždeň. Našťastie som časom pochopila, že nie som stred vesmíru a neriešia všetci mňa, v podstate som sa riešila len sama. 😊V tej práci som už roky a vďaka kolegyniam som vlastne nadobudla sebavedomie. A muž mi tiež nehovorí kompliment každých 5 minút a tak si ho občas poviem ja sama. Časom sa zo mňa šedej myšky stala usmiata žena, ktorá život neberie príliš vážne.

stronggirl
12. aug 2019

@eva4962 zalezi co chces Ty...Mat pokoj doma ?To musis poznat svojho muza a vysvetlit mu to..a v robote no to si uz ani neviem predstavit ,lebo kde zijem ja nieco take neexistuje! Vola sa to "sexual harassment" a ten pan by letel! Bohuzial na Slovensku stale nie su zakony na vela veci..

tinapa
13. aug 2019

@eva4962 Ahoj..zaujímalo by asi nielen mňa, ako bolo a je v práci.. A doma? Vôbec si potom neodpovedala, po pondelku v práci a to vieš, že to nás zaujíma, už keď si sa tu posťažovala.. Ďakujem za odpoveď.

eva4962
autor
14. aug 2019

Nevedela som že to ešte niekoho zaujíma.Niektoré dievčatá mi radili byť ako sivá myška v práci čo sa týka oblečenia tak to tak robím.Tomu kolegovi sa snažím vyhýbať ale nie vždy sa to dá.Ked ho stretnem tak má vždy nejakú vulgárnu poznámku na moju postavu ale snažím sa reagovať pokojne a chladne ho odpáliť.No zatiaľ to veľmi nepomáha,vždy je to bez svedkov.Nechodím ani do kuchynky radšej len sa najem v kancelárii aby som ho nestretla.

suesue1983
Autor odpoveď zmazal
tinapa
14. aug 2019

@eva4962 Nemôžeš ísť za šéfom a povedať mu o tom, že ťa kolega takto obťažuje?? Veď si nahraj jeho narážky na mobil a prehraj to šéfovi, aby ti veril a uvidíš, čo sa bude diať. Ja osobne by som to nezniesla takéto správanie. Buď by som mu povedala svoje, alebo išla sa sťažovať šéfovi alebo v krajnom prípade odišla, to ale nie je riešenie, že áno- utekať od problému.

xena0
11. máj 2022

Tiež mám kolegu s ktorým spolupracujem v práci dosť intenzívne ale teda žeby má chytil okolo pásu a za brucho a posadil si ma na kolená pri nejakom fotení si predstaviť neviem 🤨 neprichádza do úvahy...

Strana
z4