icon

Manžela otravuje jeho ex

lucinda1711
6. máj 2013

Dobry den,potrebovala by som poradit.S mazelom sa pozname rok a pol,pred pol rokom sme sa zobrali.on este predtym zil so svojou priatelkou,ked ju nechal koli mne tak prisahala ze sa pomsti a ze nam rozbije vztah.Nebrali sme to vazne.ale ona svoj slub zacala plnit,za rok a pol co som s manzelom tak podala na neho uz sest krat trestne oznamenie a raz navrh na sud.trestne oznamenie podala prve ze jej ukradol prsten,potom ze jej ukradol peniaze a aj obrucky a tak dalej nema zmysel to vypisovat vsetky trestne boli zamietnute lebo neboli dokazy.na sud ho dala koli akoze pozicke ze ona mu pozicala 4400 euro popritom nebola nikde zamestnana,on robil a zarabal 1000 euro vsetko jej daval zobral si aj pozicku aby jej mohol kupit pracku a nabytok do bytu.vycicala ho zo vsetkeho a este aj teraz ho chce ked s nou uz neni ale vsetko je pomsta za to ze ju nechal.Manzel chodi stale na policiu na vypoved,nebojime sa toho zeby ona mohla nieco vyhrat lebo je to vsetko klamstvo ale znervoznuje nas to.manzel je s nej nervozny a potom sa stale len hadame.slubila som mu ze nech sa deje cokolvek budem stale stat pri nom ale uz aj ja som na nervy s toho,bojim sa otvarat aj postarke ze co zase donesie a toto od nej neni este koniec bude stale utocit a mi sme bezmocni.pomoooooooooc

Strana
z2
katieg85
6. máj 2013

@lucinda1711 ked vam neda pokoj tak by som dala nanu ja oznamenie krivej vypovede

aristka
6. máj 2013

čo tak sa odsťahovať...

cerez
6. máj 2013

@lucinda1711 A čo dať trestné oznámenie na ňu za obťažovanie.

mata1001
6. máj 2013

razne jej oznamit, ze ked neprestane, podate trestne oznamenie za obtazovanie...

cerez
6. máj 2013

Viem že je to nepríjemné a humor nie je na mieste. Ale ak môžem trošku situáciu odľahčiť, čo tak jej nájsť ešte väčšieho blázna než je ona sama. 😀

lucinda1711
autor
6. máj 2013

uz sme rozmyslali ze sa aj odstahujeme ale toby sme museli ist s mesta prec a ja tu mam rodinu takze by som velmi nechcela odist.Dalo by sa na nu podat trestne za krive obvinenia?boze ved aj ta policia musi vediet ze je to neaka hlupost 6 krat trestne od tej istej zeny.Dost sa jej bojime ze este nieco urobi ona si pokoj neda,ked pri nej manzel byval tak ona utocila aj nozom na neho je to proste psychopat

elise
6. máj 2013

nás otravovala bývala tiež ale to boli iba telefonáty....my sm s mužom spravili to ž po svadbe /mali sm 2 a 2 svedkovia) sm jje zaniesli posvadobn oznámni n a ktorom sm mali svadobnu foto. zaniesli sme jej to s usmevom spolu nezmohla sa ani na slovo odvtedy je pokoj.

sashabb
6. máj 2013

@lucinda1711 treba isť na políciu podať na ňu trestné oznámenie za obťažovanie, krivé obvinenie a ešte sa tam určite niečo nájde.... hádam to pomôže

lucinda1711
autor
6. máj 2013

No neviem ci by sa nam podarilo jej najst este vacsieho blazna,ona je dost velky blazon,na zaciatku sme si s nou dost uzili tri mesiace vyvolavala jemu mne,vypisovala sms,jeho 9rocnej dcere pisala sms ze jej otec je k...... otravovala jeho brata mamu,do prace vyvolavala sefom ze ci je tam vypisovala do prace o nas ze nech nam daju vypoved.potom s tymto prestala zmenili sme cisla zamestnanie potom zacala s trestnymi a sudom

cerez
6. máj 2013

@lucinda1711 Tak to by som už určite dotiahla do konca. Útok s nožom? Neviem aký je postup, šla by som za nejakým odborníkom poradiť a dať nariadiť jej psychický stav.

lucinda1711
autor
6. máj 2013

nemame to ako dokazat ten utok,nikto neuveri ze zena utoci na muza,keby som ja nebola svedkom tak ja tiez asi neuverim a ja som nie doveryhodny svedok ako jeho manzelka

katieg85
6. máj 2013

@lucinda1711 ved ze date tresne oznamie za krive vypovede ze klamala policii a za obtazovanie tak jej mozu dat podmienku a ked aj podmienku porusi tak to budu riesit,ved mate svedkov ze kazdeho otravovala

lucinda1711
autor
6. máj 2013

zase mu prislo predvolanie na policiu zajtra tam ide tak uvidime co zase vymyslela,a podame potom aj mi na nu.ale co urobi policia zakaze jej podavat trestne oznamenia?nemyslim

aristka
6. máj 2013

moja ty si len kúp kaser a nos ho stále vo vačku,aby si to od nej neschytala a riešte to cez políciu,dá sa zakázať k vám sa priblížiť...

lucinda1711
autor
6. máj 2013

ale ona sa nepriblizuje ku nam,ona to riesi len s trestnymi a este zistila si cez znamu cez socialku ze kde robi manzel a isla za nim do prace a povedala mu ze bud sa k nej vrati alebo to neprestane,ale to bolo asi pred tromi mesiacmi,potom manzel dal vypoved

klincek
6. máj 2013

@lucinda1711 bohuzial policia musi preverit kazde trestne oznamenie, preto tam manzel chodi ako na klavir..oni vedia, ze ta zenska je sibnuta, ale nemozu s tym nic robit. u nas v dome mame taku vysinutu susedu, ktora kazdu chvilu niekoho udava, policajti jej uz u seba pridelili inventarne cislo 😀, ale nemaju na vyber, tak snad aj ti vasi to beru v pohode-takych cvokov ako ona tam maju denne kopu.
hlavne sa obaja skuste upokojit, jej ide presne o to, aby vas vynervovala a rozhadala.
a co moze robit manzel-treba podat trestne oznamenie na nu za krive obvinenie. a dalej napisat oznamenie o pachani priestupkov proti obcianskemu spolunazivaniu z jej strany na obvodny urad (treba si podrobnosti pozriet v zakone o priestupkoch, je to tam celkom zrozumitelne napisane), nech dostane mrcha aspon pokutu. a odkladajte si vsetky pisomnosti, co s jej konanim suvisia, moze sa vam to hodit..

lucinda1711
autor
6. máj 2013

ja viem ze policia musi presetrit kazde oznamenie,pozrem si to v zakone a budeme musiet podat aj mi,uz sme nad tym uvazovali davnejsie ale nechceli sme rypat sme mysleli ze skonci s tym ale neskoncila

katieg85
6. máj 2013

@lucinda1711 no ved ked on poda tresne oznamenie ze podava krivu vypoved tak urcite vyhra manzel ked ze ona nepredlozi nijake dokazy.a daju jej bud pokutu abo podmienku ,a nemislim ze potom pojde dat dalsie oznamenie ked nema dokazy.keby mala podmienku a pojde tam zas podat krivu vypoved tak uz tam bude zapisana,a mozu jej dat vysoku pokutu

lucinda1711
autor
6. máj 2013

@katieg85 ako myslis ze ked nepredlozi ziadne dokazy za tych vsetkych 6 trestnych co na neho podala?policia ich vsetkych stiahla lebo nemala to ako dokazat.manzel sa priznal iba k jednej veci ze si zobral s jej bytu jeho vlastne panske hodinky,co ona ho udala za kradez

victory1
6. máj 2013

@lucinda1711 Podľa paragrafu 206 ods. 1 Trestného zákona sa dopustí trestného činu ohovárania ten, kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý môže značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, najmä poškodiť ho v zamestnaní, narušiť jeho rodinné vzťahy, alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu. Potrestá sa odňatím slobody až na dva roky alebo peňažným trestom. Podľa paragrafu 206 ods. 2 Trestného zákona sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov alebo peňažným trestom alebo zákazom činnosti páchateľ potrestá, ak spácha takýto čin tlačou, filmom, rozhlasom, televíziou alebo iným podobne účinným spôsobom

Odporucam - podat trestne oznamenie a to v kazdom pripade, kedy podala trestne oznamenie ona, za vsetky tie akoze kradeze a podobne. Tu , ak ju uznaju vinnou, jej hrozi uhrnny trest a bude mat fest problem vyhnut sa vazeniu... 😀

lucinda1711
autor
6. máj 2013

@victory1 dakujem krasne za radu,zajtra pojdeme podat.Dufam ze budeme uspesny,ja nechcem nikomu robit problemy ja ju mam tak u... len nech da pokoj ja nechcem v zivote uz o nej pocut a ani manzel,ten si teraz bije hlavu o stenu ze vedel si taku najst

victory1
6. máj 2013

@lucinda1711 Naozaj nemas za co..pekne si zober vsetky tie rozsudky, ktorymi bolo trestne stihanie zastavene a sup na kriminalku 😀
Ono, tie ex su niektore fakt na hlavu. U nas je zas ten problem, ze mojho draheho jeho ex vydiera synom. Cize to funguje asi tak, ze zavez ma, odvez ma, pomoz mi stahovat, pozicaj prachy...a ked odmietne, nevidi maleho aj mesiac...argumentuje, ze je chory, unaveny, ma prist babka a ine blbosti...krava... 😒

lucinda1711
autor
6. máj 2013

@victory1 A tvoj ma sudom urcene navstevy so synom?Lebo jeho ex potom nemoze mu zakazovat ani sa vyhovarat ze pride babka,v den navstev musi ist ku otcovi.aj ked je chory,pokial nelezi v posteli s horuckou.viem podla vlastnej skusenosti

victory1
6. máj 2013

@lucinda1711 Ma urceny kazdy druhy vikend a stredu od 14.00 do 19.00. Je mi jasne, ze moze na tom trvat, aby mu ho v urceny cas dala, ale prd mu to pomoze, ked ona nebude chciet. Moze podat zalobu na sud pre marenie vykonu uradneho rozhodnutia, moze si potom chodit po dieta s policajtmi kazdu stredu a kazdy vikend. Ale chlapec ma 6 rokov a samozrejme ho nechce stresovat..a ona to velmi dobre vie, hnusa.... 😢

lucinda1711
autor
6. máj 2013

@victory1 a este je to polovica prazdnin vsetkych.treba ju postrasit,alebo nech poziada o striedavu starostlivost,aj ked mozno to nechcete ale nemoze sa jej bat aspon to nemoze pred nou ukazat,treba tvrdo,lebo ona vie ze ho moze vydierat ,ale si neuvedomuje ze s tym najviac trpi syn

victory1
6. máj 2013

@lucinda1711 Striedava starostlivost by nam nepresla..ono nie sme manzelia, takze by to posudzovali, ze sa stara len on a on sa starat nemoze, kedze byva do vecera v praci...Skor som rozmyslala, ze ked si ona najde nejakeho chlapa, ze jej casom pride vhod, ze sa syna na vikend zbavi a bude mat s frajerom pokoj...A maly tiez uz bude vacsi a bude sa pytat za otcom, kedze doma je 90% casu na pocitaci a s nami beha na chalupe po vonku, vozi sa v dzipe..no, same zaujimave veci pre krpca... 😵
Ale priatel to v podstate berie ako nutne zlo a uz sa tym tak nestresuje, ten, komu to lezie na nervy som ja, pretoze jej stale beha okolo riti... 😒

lucinda1711
autor
6. máj 2013

@victory1 striedava starostlivost sa nebere ci ste zosobaseny alebo nie.ona tiez nema manzela teraz je sama takze su si vyrovnany,len s tou pracou to bude horsie.a musite mat vhodne podmienky doma pre chlapceka na to sa bere ohlad.ale aj ked o to nepoziadate tak ju treba postrasit.mam tiez skusenosti moj ex chcel tiez syna do stried,starost.vlastne sa mi s tym vyhrazal ale nepodal to,tak som si aj zistovala ci mu to moze prejst

lucinda1711
autor
6. máj 2013

a je dobre aby isiel manzel sam podat alebo mame ist spolocne?

kikaba44
7. máj 2013

@lucinda1711 Chúďa manžel, ako to zvláda? 😀 😀

lucinda1711
autor
7. máj 2013

@kikaba44 uz je na nervy,jeho minulost ide stale s nim a nie a nie sa jej zbavit

Strana
z2