icon

Manželia na inej úrovni

6. jún 2021

Máte niekto podobnú situáciu? Manžel má v práci vysoké postavenie, stretáva sa s ľuďmi na "vyššej" úrovni, vie komunikovať, chodia k nám jeho kamaráti. Ja som iná. Som introvert a s ľuďmi ťažko nadväzujem komunikáciu. Vždy som bola taká, čo mi na mne vždy vadilo. Neviem len tak prísť a s cudzími ľuďmi začať komunikovať, aj keď sa to za posledných pár rokov o niečo zlepšilo, ale vždy dostanem nejaký blok. Možno je to v tom, že si neverím... Veľmi by som chcela prirodzene vystupovať, aby som vedela reprezentovať aj manžela,trapi ma to a keď k nám má niekto prísť, som z toho v strese...

Strana
z2
lianka123
7. jún 2021

Velmi inteligentni ludia vedia komunikovat s kymkolvek. Ak s Tebou komunikovat nevedia, tak nie su velmi inteligentni, len ich bavi Ti ukazat, ze k nim nepatris a to nema s inteligenciou nic spolocne. Velmi inteligentni ludia vedia vyborne predstierat empatiu. Takze, necitila by som sa trapne, oni to vedia.

lubbi1
7. jún 2021

ano s niektorymi ludmi je tazko sa porovnavat, kedze im ide len o to, aby toho druheho proste zhodili, to by som povedala, ze ani s tou inteligenciou nema nejak nic spolocneho. proste takych si netreba brat k srdcu

lululucy
Autor odpoveď zmazal
kiki68
7. jún 2021

Normalne sa chovaj ako vies, oni to prave zvyknu ocenit. Nedavaj najavo, ze mate mozno ine majetkove pomery. Proste su ludia ako aj vy. Hlavne ziadne poznamky na temu peniaze. Bavit sa na neutralne temy a hlavne temy ako ich zaluby, domaci milacikovia, deti. Tam sa da vzdy nejako udrzat ta diskusia

myrkamirka
7. jún 2021

@jana_eyre_2 pre mňa by to prestala byť obľúbená reštaurácia ☺️resp.vobec by som nemala záujem ju navštíviť a keby mám "zlý deň' ešte pôdam sťažnosť na vedenie za osočovanie zákazníkov ☺️a bolo by mi úplne jedno,čo si o mne čašník myslí.Neviem si predstaviť , Že by som si toto dovolila povedať na jej mieste.

jana_eyre_2
7. jún 2021

@myrkamirka presne, to je drzosť podľa mňa, povedať o akomkoľvek zákazníkovi.. tiež by ma zaujímalo ako by sa k tomu ženy postavili, keby to bolo opačne - čašník povie extrovertnemu mužovi, "vaša manželka je taka mumacka a vy taký milý" a ten manžel by ešte priznal, že veď áno, je divná mumacka veď nie som slepy..🤔 mňa by riadne zamrzelo ak by sa ma manžel nezastal a ešte by súhlasil..

kiwi3
7. jún 2021

@jana_eyre_2
@myrkamirka tak ja to napisem rovno. o takej casnicke by som si pomyslela, ze je pekne hlupunka (a tym padom aj prostoreka). a fakt je to nevhodne, vyjadrovat sa takto o zakaznikoch, ked jej uz empatia nenapovedala, ze tym moze hned niekolkych ludi urazit

Strana
z2