icon

Manželka a jej zlý životný štýl

harrisson
18. feb 2022

Ahoj. Poprosím prítomných o radu, názor. Moja manželka ( poznáme sa už 8 rokov, z toho sme rok manželia ) sa o seba nestará a je to čoraz horšie. Na mejkap, nechty, vlasy a oblečenie možno dbá, ale tam to konči. Ma dosť veľkú nadváhu, nehýbe sa, skoro nikam nechodí, čo ešte zhoršil homeoffice. Jej večer je hlavne o pozeraní seriálov. Stravuje sa dosť zle a nepravidelne, niekde kvôli práci obed rovno vynechá. Posledný roky viditeľne pribrala a hoci mne sa plnšie ženy páčia, ak to takto ďalej pôjde - neviem, neviem. Nie je pri ani dvakrát príjemné počúvať poznámky rodiny a okolia. Už padla aj otázka, či neni tehotná :/ Má VS, je vzdelaná a inteligentná, tak jej postoju nechápem. Nechápem, že nemá snahu niečo robiť a byť zdravšia. Ja nie som žiaden svalnáč, ale snažím sa behať, cvičiť a vždy niečo užitočné robiť. Som z toho smutný, lebo chradne. Stále ju nabádam k zmene životného štýlu, ale nemá to efekt, pripadne výdrží týždeň dva a po diéte všetko naberie naspäť. Nepomohli prosby ani vyhrážky. Už som zúfalý, nešťastný a frustrovaný. Obaja máme okolo 30r, máme sa radi, sme celkom dobre finančne zabezpečení a snažíme sa o dieťa. Ďakujem.

Strana
z6
danina09
22. feb 2022

mozno nema ten chtic lebo ju nieco trapi a neviem co, miesto serialu vecer ju vezmi prejst, kup jej napriklad hodinky, kde si bude sledovat pohyb, to by ju mohlo motivovat 🙂

Modrý koník
22. feb 2022

Ahojte, rozumieme, že každá máte svoj názor a ten nemusí byť zhodný s názorom iných. Rešpektujeme ho a prosíme všetkých v tejto komunikácii o to isté. Skúsme sa vyjadrovať slušne, bez vulgarizmov, úctivo, neurážať sa navzájom. Voľme radšej slušnú a konštruktívnu diskusiu.

Ďakujeme.
Modrý koník team.

1gabriela13
22. feb 2022

@maminka1986 no tak jej môžem hneď poradiť jednu kamošku čo má pcos aj problémy zo štítnou žľazou a kouchuje práve takéto baby,a vyhrala nie jednu súťaž. Ma zadara jedálničky na stránke 😉takže ani peniaze to nestojí len námahu a vlastne treba chcieť. Baba je vyštudovaná na Dublinskej univerzite ,dlho sa im nedarilo bábo a teraz je mamka 2 ročnej dcérky a práve takýmto ženám pomáha. Takže áno,dá sa

dada2610
22. feb 2022

@1gabriela13 ako ju nájdem prosím? Určite by sme sa viaceré potešili 😉

1gabriela13
23. feb 2022

@dada2610 Instagram lulus_nutrifitmama.

dada2610
23. feb 2022

@1gabriela13 ďakujem ❤️

lacibo
24. feb 2022

@modrakengura ale zase ani pecene masko, kapusta a knedla nemusi byt zla..urcite lepsia ako.cipsy alebo tycinky..alebo.vynechanie obeda...ja si dam tak, ze kus chudeho maska, 1 knedlu a vela vela kapusty..cely zivot mam idealnu vahu..

lucinkaboz
24. jún 2022

@harrisson Vs vzdelanie a nadváha čo to má preboha spolocne

Strana
z6