Manželka má stále problém
Dobry den sme manzelia 5 rokov , mame spolu 1 dieta, ked nie su ziadne problemy a vsetko je v poho taknje zivot ideal, ale ked sa nieco udeje tak manzelka ma za vsetko obvinuje ze je to moja vina hned ma zacne vulgarne urazat a nadavat a neda si povedat ze nech aspon pred dietatom to nerobi ale ona ide ako pila a jej je jedno ze to dieta vidi a to mi na tom vadi.,uz som ze nech ideme do poradne ona nejde , nevie zvladat stres a vsetko prenasa na druhych , k dnesnemu dnu nebola u lekara s dietatom ani raz vzdy len a len ja , nevadi mi to ale ked vidim druhe mamicky ako sa staraju tak.je mi s toho smutno.
A co robi madam okrem pindania?
Mali ste rozhovor o tom ake to bude ked robis v zahranici aj o tom, ake to bude ked ostanes na SK?
Ked si nechces nechat srat na hlavu, tak jej razne povedz ako sa veci maju a ked sa nepaci, nech vypise papiere, dieta si striedajtealebo si ho nechaj zverit.
Podla popisu si muz zn. idealny..
ak je toto vsetko pravda, tak sa nechavas podla mna len vyuzivat, lebo ona velmi dobre vie, ze jej na to nepovies nic a nezasiahnes. no takto to dalej nepojde a mal by si jej teda poriadne otvorit oci. toto si predsa nemozes nechat len tak
Nie som ideal mam tiez svoje muchy, ale ja by som s nou bol bije sa to vo mne , len to vulgarne nadavanie a osocovanie a tak mi vadi, kazda jedna oslava co bola sa nezaobisla bez problemu vzdy sme sa posekali ze on povedal to ona to a tak pred navstevou nic a potom ochh, som nejeden krat radsej sadol donauta a isiel prec nech sa vyventiluje , a to som jej zo vsetkym pomahal chystat a tak salaty chlebiky ja to rad robim , obsluhovali sme spolu , a ako sa zabuchli dvere hned ze aku mam jebnutu rodinu.
Aj starostlivost o dieta to bolo reci ze ona mu bude knizky citat a tak , kniziek tolko ze neni kde v spalni hrncek s vodou polozit ale pred spanim ide mobil a videa na nom , zo zaciatku sa snazila ale teraz az ked si nevypita maly ze chce citat, inak ide telka alebo mobil, a uz mi to prekaza , kes sa ozvem tak odpoved mam zostat doma a starat sa.
Co sa tyka domacnosti ucty vsetko taham ja nepytam od nej , skolku hradim , nakupy , vylety platim , ona ma pre seba mzdu cca 1200 mesacne , ano robi neaky ten nakup potravin ked som mimo , ale mam to hned na tanieri ze to a to kupila , ale pride mi to normalne ze sak sme rodina tak spolu , do auta jej tankujem opravy hradim , aj ked nieco vonku na zahrade dokoncit treba len vsetko ja.
Pred svadbou na mna nie ale raz rodicom svojim tak nadala vulgarne .
Posledny konflikt je a toho ze mi zavolala aby som zistil od svojej mamy ci postrazi maleho 2 dni kvoli tomu ze je chori, a to akurat mama stade odisla tak som sa len spytal preco sa jej neopytala ked tam.bola , a hned na to vyjebany kokot co nevie nic vybavit.
Praveze rozvod je ako krajne riesenie chcem ju k tej manzelskej poradni dolopat a nechce ani za svet.
Tak tvoja situacia ma dost mrzi, este som sa s niecim takym popravde ale nestretla. Zakazdym to bol otecko, ktory sa velmi neangazoval. Treba si proste sadnut, normalne si to vydiskutovat. Toto nie je normalne, takto sa normalna matka nesprava.
So zenami lomcuju hormony, povahy su cholericke, vedia byt nevystate, vecne nespokojne. ja tiez nie som stelesnena Jana Eyrova, tiez vybuchnem.
Ale toto je asi moc, ked to takto maly odnasa. .
No mrzi ma ta situacia.
Najdi si robotu pri rodine, to by bol asi prvy krok.
Ci ona nema frajera ked ty si roky mimo, a taka sa citi cela nenaplnena a nervna.
@rabie a chce byť ešte s tebou?
@thereisabear ked dojde na reci o rozvode tak dobre sa dohodneme co a ako , ale za den dva je ako med ze ona ma lubi ospravedlnuje sa a tak ze ineho nechce ,chvilu je dobre a potom znova ten isty kolotoc.
@rabie ona sa nezmeni. A dokonca predpokladam, ze ak by si poziadal o rozvod, bude sa vyhrazat dietatom, ze ho uz nikdy neuvidis.
Vsetko by som chapal keby ze sa k nej spravam ako chuj alebo ju obmedzujem bijem tyram , ale ona povie ze sa jej pacia kvety na balkone muskaty tak idem kupim zasdim a dam na balkon a ked ma polievat ked som neni doma ma zjebe ze moze na ne jebat, vykrici sa a potom ich poleje ale pocuvam to celu sezonu ze ju zneuzivam ako sluzku, ja nechapem.
No presne sa takto spravala moja matka. Pred druhými posrana sa ozvať, ale za zatvorenými dverami veľká hrdinka, neskutočne vulgárna žena, lenivá. Jej diagnoza je hraničná porucha osobnosti.
No zatial si sa len postazoval a doma suchas nohami.
Ak je pravda co pises, tak si slaboch a pod papucou, jej to vyhovuje, ze sa na tebe odbavi... Financne asi nudzu nrtriete ked ona ma 1200 pre seba a ty obskakujes. S rodinou nevychsdza, s tebou nevychadza.
No ozaj radost, asi ju ma zo zlata...
Moj ujo si takto nechal srat na hlavu 20 rokov, potom sarozviedol. On bol debil na peniaze, jeho rodina kreteni... Ona je uz psychicky chora, neda sa s nou tozptavat a to je rodina, ktoru ani nevidam denne
@rabie clovek, ktory miluje, nebude nikdy tomu druhemu tak skaredo nadavat. To su vulgarizmy bezne vo vasom slovniku? Mozno si pred svatbou prehliadol dost podstatne veci.
@rabie no môj zlatý už keby som videla že nadáva svojím rodičom tak už by som s ňou ako na tvojom mieste nebol. ONA si neváži čo má mala by vyhľadať psychiatra lebo toto správanie mi nepríde v poriadku. Zrejme psychický nebude dobre na tom lebo normálna žena nevynadá rodičom. Lepšie urobíš ked sa rozvedieš. Otcom pre syna budeš vždy aj za 100 rokov obrazne povedane ked budeš žiť. Ak tak neurobíš skôr či neskôr budeš na tom psychický zlé TY. Nadávky, pred dieťaťom neprípustne a ani sa mu nevenuje, kričí, je cholerická. A ver mi že ak by si robil na SK tak zasa budeš zlý lebo toľko peňazí domov nedonesieš. Takýmto ľudom nevyhovieš v ničom. Ved jej povedz TY budeš s dieťaťom doma a ONA nech pani madam nech ide pracovať. Toto je u mňa na rozvod fakt je to krajne riešenie ale toto nie. Ak by ťa mala rada a mala záujem tak by to tej poradne šla s tebou lenže ONA nechce lebo jej je tak dobré. Rieš to teraz v začiatkoch. A hlavne odkladaj si bokom peniaze ak budeš náhodou po rozvode potrebovať. Ak máš možnosť daj čo najviac bokom. Koho by si našla ked teraz sa má dobre ktorá žena môže len tak každý mesiac minúť ako píšeš výplatu 1200 eur na seba. To to je až nad Slovenské pomery. Podľa mňa je zrela na psychiatra a na lieky. A nadávať na partnera pred dieťaťom že je kkt a má jebnutú rodinu no prepáč zbalím veci a idem preč. A prídu jej len papiere zo súdu. Netrp a ani malý syn nikde nie je napísane že sudom bude len jej čo ak budete mať striedavú starostlivosť. Odíd s toho chorého vzťahu. Ked si myslíš že sa to zlepši tak si naivný vekom sa to bude zhoršovať. A čo ťa bude neskôr fyzický napadať a bude ťa biť a TY povieš že správne nerob zo seba somára a daj tomu chorému manželstvu bodku. Ved ONA ťa má za obyčajnú handru tak s tebou zaobchádza. Už podľa mňa ked nadávala svojím rodičom už nebude toto v poriadku. Tak ako píše pod nickom komplikovana never nezmení sa ani keby TI sľubovala neviem čo. Možno na chvíľu ale potom príde to iste. A vekom sa to bude zhoršovať. Máš voľbu ešte teraz nepokaz si život pre ktorú možnosť sa rozhodneš. Vidíš že ani do poradne nechce ísť takže vie asi že toto je správne a bude sa tak chovať a nemá ani záujem nič s tebou riešiť. Si pre ňu len bankomat a opatrovateľ že si doma ináč ťa nemá za nič.
@rabie
Kde ona pracuje? Koľko zarobí? Keď sa dieťaťu nevenuje, nech ide do roboty. A ty si nájdi bližšie niečo. Môže byť aj vyhorená, ale toto mi neskutočne pripomína moju matku. A jej rodicia ako spolu žijú?
@katkami123 ako ste ju dostali k psychológovi? Kto jej to diagnostikoval?
@0silvia0
Joooj, to som skoro zošedivela, aj s babkou sme do nej hučali, ze to nie je hanba, lebo jej sa každú chvíľu menili nálady, za 10 minút od ziapania, po smiech až plač. Len mala aj depresie, tak na to sme ju zlákali, ze jej dá niečo na lepšiu náladu. Prišla od psychologicky, všetkým nám vynadala, ze ona je úplne normalna, to my sme tí vadní, aj psychologička jej to povedala, ona tie lieky užívať nebude, ktoré jej predpisala, lebo sú to VRAJ vitamíny. A lekársku správu pred nami schovala. Po 3 rokoch som ju náhodne našla a tam to mala napísane. Ubehlo veľa rokov, liečiť sa nechce, ona to ma s narcistickým nádychom, ale psychicky je na tom hrozne, ale stále sú všetci okolo vadný. Do toho sa dala na konspiracie, takze je to už uplna katastrofa. V kontakte s nou nie som už niekoľko rokov.

Aby som este upresnil, pracoval som v zahranici aby sme dokoncili dom pred svadbou vsetko v poho ale po svadbe jej to zacalo extremne prekazat chodil som na 3 tyz. Turnusy a potom tyzden doma , leto taktiez aj cely december ccca 4.5 mesiaca som bol doma ale problem , ked som bol v praci sa so mnou ani nebavila len nadavala ze som kokot co sa na nu vykaslal a je mu prednejsia praca , az ked som mal ist domov tak bola mila , ostatnych kolegov manzelky podrzali boli vludne tak som im zavidel, tak som zmenil pracu a ostal som na slovensku bola happy pokial sa neminuli peniaze a zacal ma sef vyplacat kazdy 3 mesiac , tak som som nasiel pracu v rakusku a kazdy piatol a vikend som doma, kazdy rok chodime min 3 x na vikend prec na vylet, cez leto dovolenka , zoo a tak, kde dieta je len na mne krmenie a starostlivost veskera ona nic, nevadi mi to robim to rad ale akobyvsa ani nezaujimala ked som doma ze neake dieta je.