icon

Manželka mi lezie na nervy

30. sep 2025

Zdravim, neviem co mam robit. Som zenaty, pracujem, staram sa o deti, aj ked uz nepotrebuju otca, snazim sa im venovat. Mam vsak problem s manzelkou. Nemilujem ju, ona to vie alebo citi, a aj napriek tomu sa mi vtiera. Netusi, ze sa mi tym vtieranim vzdaluje. Poslem ju niekde, lebo uz ju mam dost a ona onedlho pride akoby sa nic nedialo a vnucuje sa,ci niečo nepotrebujem, ci nie som hladny a podobne. Travime cas ako rodina doma pri jedle a televizii. Nema ziadnu hrdost a sebavedomie a ja zistujem, ze taku zenu nechcem. Zmenila sa a uz aj ja…

ivik4
30. sep 2025

Vsak sa rozved nech ma sväty pokoj od takeho narcisa 😄

viestta
30. sep 2025
@anonym_autor

@kukulienka999 vyhaslo to uz davno, stereotyp, kazdodebne povinnosti,hadky.. som typ,ktory potrebuje svoj priestor

@anonym_autor tak rob daco aby si mal svoj priestor. Slusne a korektne sa s nou rozved a mozes lietat kde sa ti len zaraci.
Ozaj, vobec nevadi, ze ti operie fusakle, len nech ta necha dychat, vsak?

huxy
30. sep 2025

Je mi ľúto tvojej ženy. Taký egoista by si zaslúžil poriadnu fúriu.

anonym_ffe4cc
30. sep 2025

Si kkt

vroni
30. sep 2025

Daj jej prečítať túto diskusiu. V okamihu, keď z teba prestane grcat, ťa posle na skládku chemického odpadu, tam zapadnes.

anonym_75ca0b
30. sep 2025

@anonym_autor načo sa vtieraš deťom, keď ťa už nepotrebujú? Tvoj problém nie je tvoja žena, ale tvoj charakter. Taký trošku sráč si. Žene konečne povedz , že ju nechceš , spakuj si veci a bež do sveta, aby si sa ešte stihol naučit, ako sa má správať človek s charakterom.

anonym_a9596c
30. sep 2025

A naco s nou ostavas? Riadny egoista.
Jaj ako gazdina sa hodi
Nechapem tieto umelo udrziavane mrtve vztahy, však ked to nejde spolocne, vyčerpali ste vsetky moznosti záchrany, rozvedte sa
A ako je to s intimnostami?
Tvojej zene sa cudujem, ze sa ti tak zufalo podhadzuje, mozno chce este poslednýkrát zachranit vas vztah?
Prosim ta, urob jej laskavost, rozvedte sa, daj jej sancu byt este milovana od muza ktory to s nou mysli vazne a nie zbabelec ktory ju len vyuziva a nemiluje

januska12323
30. sep 2025

Tak v prvom rade, deti potrebujú otca či majú 5 alebo 25 rokov a nemusí byť ten otec v manželstve s ich matkou, hlavne keď ju od seba odháňa. Či servis ti vyhovuje?

anonym_1d03b8
30. sep 2025

Co, ktora susedka alebo kolegynka ti hovori aky si krasny a neodolatelny aby sa ti to co mas doma zunovalo?

lindusss2016
30. sep 2025

@anonym_autor niečo mi hovorí, že ty budeš taký jednoduchší 🤷

dvoncb
30. sep 2025

Čo s takým chujom ako si ty ,to by mal byť názov tejto diskusie

grof_monte_christo
30. sep 2025

@anonym_autor Mas milenku?

domkakvet
30. sep 2025

@anonym_autor daj jej co potrebuje a potom nebude musiet o to prosit a budes mat aj ty svoj klud.

anonym_0cff1f
30. sep 2025

Chlapi sa o ňu potrhaju,takze nehaj ju ísť
ajtak takto si skôr alebo neskôr niekoho ineho nájde

zuzanita1609
30. sep 2025

Aký narcis nám tu zakvitnú 😁. Človek tohto myslenia a vnímania radšej nech už nedýcha po boku žiadnej ženy 😤.

anonym_aa288a
30. sep 2025

@anonym_autor nechaj ju mne, chcem taku zenu 😊 a to som primarne na chlapov.

anonym_56c91b
30. sep 2025

@anonym_autor hrdos nemas ty a ani sebavedomie. Vsak sa zbal a odid. POvedal si jej, ze ju nemilujes nech ide prec? ci len hras na city cakas obsluhu a ak nieco chce ona, aj sa rozpravat atd (vsak preto chodi za tebou) tak ju odpalkujes?

Keby si si ju vazil, tak by si sa teraz hanbil pozriet do zrkadla za tieto slova co si tu napisal. Keby si si ju vazil, tak by si pozbieral zvysky ega a povedal, ze sa chces rozviezt a zbalil si veci do igelitky a isiel. TO by si urobil.

Nehnevaj sa, je mi na zvracanie z takychto muzov, co zenam beru roky zivota, hraju sa na "sebavedomie, hrdost, uctu" a pritom uz davno mali byt prec. Ale to nedokazu.. pretoze vsetci ostatni su na vine za ich pocity, zena je za vsetko na vine a nema "hrdost", a vlastne aj za tvoju nemohucnost moze. Kto vie co by si bez nej robil :DDD

banalu
30. sep 2025

@anonym_autor vazis si ju a zaroven ju niekam posielas 😂😂😂😂 ty si dobry ... somar ... ked si taky hrdina rozved sa, nestrpcuj jej zivot, lebo ona si ta podla vsetkeho este vazi natolko, ze sa nad tvojim arogantnym spravanim vie povzniest... a naivne dufa, ze ta tato tvoja faza prejde...

zuzina1988
30. sep 2025

@anonym_autor toto by chlap nenapisal sam od seba a na seba…

pise to zena, lebo je zvedava na komentare?? a co tak opytat sa jeho, ze ci vlastne su tam nejake city, alebo sk si to domyslela, a ze ako to vidi on. a ci to vobec chcete riesit…

ak som to trafila, tak ti drzim palce nech to super zvladnes vyhodnotit. ❤️

maryetta
30. sep 2025

Ako velke su deti ze ta uz nepotrebuju?
Co ked manzelke este na vasom vztahu zalezi?
Ono taky je zivot. Prichadzaju zmeny. Nove situacie. Nova praca. Novy kolektiv. Priatelia. Byvanie. Deti. Mozno vekom aj choroby. Jasne ze toto vsetko nas a mase nazory meni ale...
toho sebavedomia mas aj za nu. A o tej hrdosti skus este popremyslat 😉

sova7
Autor odpoveď zmazal
romiada
30. sep 2025

@anonym_autor nemiluješ ju, preto máš pocit ze sa Ti vtiera. Fakt jej urob láskavosť.

anonym_646446
30. sep 2025

@anonym_autor Keď sa mi (ex)manžel z ničoho nič začal vyhýbať, mali sme 4ročné dieťa, hneď som zisťovala, čo je vo veci. Vraj "chce byť sám". Chvíľu som hľadala možnosti, on vôbec. Tak teda je sám, už pár rokov. Ja s dcérou úplne šťastná, spokojná, žijeme si svoj život, svoje dobrodružstvá, svoje vízie, ...
On je sám, bez milenky, kvôli ktorej chcel "zostať sám" a nemal vtedy ani gule mi o nej povedať a teraz stále nezmyselne spomína na naše spoločné rodinné zážitky.

Ak svoju manželku chceš, tak s ňou komunikuj, v čom vidíš problém a aké riešenie navrhuješ. Ak je to pre teba mŕtvy vzťah, povedz jej to, prepána, rozveďte sa a daj jej slobodu.
Deti sú záväzok na celý život, takže nič také, ako že už sú veľké, nie je. Deti predsa budú vaše aj keď s manželkou spolu nebudete.
.

lindusss2016
30. sep 2025
@anonym_646446

@anonym_autor Keď sa mi (ex)manžel z ničoho nič začal vyhýbať, mali sme 4ročné dieťa, hneď som zisťovala, čo je vo veci. Vraj "chce byť sám". Chvíľu som hľadala možnosti, on vôbec. Tak teda je sám, už pár rokov. Ja s dcérou úplne šťastná, spokojná, žijeme si svoj život, svoje dobrodružstvá, svoje vízie, ...
On je sám, bez milenky, kvôli ktorej chcel "zostať sám" a nemal vtedy ani gule mi o nej povedať a teraz stále nezmyselne spomína na naše spoločné rodinné zážitky.

Ak svoju manželku chceš, tak s ňou komunikuj, v čom vidíš problém a aké riešenie navrhuješ. Ak je to pre teba mŕtvy vzťah, povedz jej to, prepána, rozveďte sa a daj jej slobodu.
Deti sú záväzok na celý život, takže nič také, ako že už sú veľké, nie je. Deti predsa budú vaše aj keď s manželkou spolu nebudete.
.

@anonym_646446 vyborne 👏👏👏 tlieskam ti a tvojmu rozhodnutiu ❤️ velke percento sa potom chce vratit, ale lepsie bez nich.

evienmk
30. sep 2025

V dobrom aj zlom, v zdraví aj v chorobe... budem ju milovať a ctiť...

anonym_b9aa82
30. sep 2025
@anonym_autor

@unicornlady problem je ten, ze ja si ju vazim,ale ona straca svoju hodnotu pri mne. Samozejme,ze som jej to povedal, nech mi nedycha na krk.

@anonym_autor najdi si taku co sa nebude strarat o tvoje pohodlie ked ti to vadi. Potom napis ako sa ti to paci 🙂

motylik2559
30. sep 2025

@anonym_autor Podla toho ako si to napisal, tak si sa s nou narovinu nebavil. Povedal si jej narovinu,ze ju nemilujes?? Podla tvojich reci pochybujem! Ako si ju vazis??? Ved si len napisal take veci, ako si ju nevazis🤷‍♀️🙄 Halooo mas rodinu, co znamena,ze chces svoj priestor? Drzi ti snad manzelka noz pri krku,kebyze ides s kamosom na pivo, zahrat si futbal alebo si zabehat? Hovoril si jej,ze by si rad takto niekedy zasiel? Chodite len vy dvaja ako manzelia spolu niekam sami? Co si si rozmyslel,ze rodinu uz nechces, alebo v com mas problem? Vies, mat rodinu, mat zenu nie je take,ze ked pride kriza, tak uz nech ti nedycha na krk, nech ti nevtiera,...kedysi sa pokazene veci opravovali...ale ano zbabelci ako ty,ktorí nekomunikuju vyhadzuju pri prvom väcsom probleme a uz to nenazyvaju laskou k nej...Zacni s nou narovinu a normalne komunikovat, najdite SPOLOCNE riesenie...lebo ked ta raz ona posle do...niekam...slusne povedane vzhladom na forum, tak aby si si este ty nebuchal hlavu o stenu🤷‍♀️

anonym_fdcf26
30. sep 2025

Ufff.. Tak toto je mega... Ty ju neznasas..vidno ze ona ta ma rada. Neviem teda ci ta tak rozčuľuje ale asi máš inú ženu... Narovinu jej to povedz a rozvod. Toto nemá zmysel. Ona vyzerá ze je dobra k tebe ale ty nemáš absolutne o ňu zaujem

strelkyna1
1. okt 2025

Ona asi citi, ze to medzi Vami ochladlo a preto sa snazi zachranit manzelstvo. Mozno Ta este miluje, mozno si len cti roky, co ste prezili, mozno nechce aby deti prisli o otca a aby sa museli delit majetky. A Ty by si mal mat v sebe ozrejmene, ci je to len kriza a v tom pripade chodte do poradne, vydiskutujte si problemy, skuste zazit nieco nove, ... Ak si si isty, ze ju nemilujes, tak preco kurva si este s nou a nechas ju minat jej energiu a nervy na zachranovania mrtveho vztahu. Maj gule, povedz, ze chces zacat novy zivot. Cim menej casu a nervov minie na Teba, tym vacsiu sancu ma ona zacat odznova. Alebo sa ma natahovat s debilom este par rokov, kym jej dojdu nervy a bude ziadat o rozvod ona?

moonlight1210
1. okt 2025
@anonym_autor

@kukulienka999 vyhaslo to uz davno, stereotyp, kazdodebne povinnosti,hadky.. som typ,ktory potrebuje svoj priestor

@anonym_autor “vyhaslo to uz davno, stereotyp, kazdodebne povinnosti,hadky.. som typ,ktory potrebuje svoj priestor”

Na ten priestor potrebujes zazemie. Clovek to nevnima, kym ho automaticky denne zabezpecene ma, takze to s pokojom dokonca povazuje za bremeno.

Vediet kto je tvoja zena, odporucim jej terapiu vhodnym milencom.