icon

Manželka mi lezie na nervy

30. sep 2025

Zdravim, neviem co mam robit. Som zenaty, pracujem, staram sa o deti, aj ked uz nepotrebuju otca, snazim sa im venovat. Mam vsak problem s manzelkou. Nemilujem ju, ona to vie alebo citi, a aj napriek tomu sa mi vtiera. Netusi, ze sa mi tym vtieranim vzdaluje. Poslem ju niekde, lebo uz ju mam dost a ona onedlho pride akoby sa nic nedialo a vnucuje sa,ci niečo nepotrebujem, ci nie som hladny a podobne. Travime cas ako rodina doma pri jedle a televizii. Nema ziadnu hrdost a sebavedomie a ja zistujem, ze taku zenu nechcem. Zmenila sa a uz aj ja…

Strana
z5
anonym_2eb86b
2. okt 2025
@anonym_autor

@unicornlady problem je ten, ze ja si ju vazim,ale ona straca svoju hodnotu pri mne. Samozejme,ze som jej to povedal, nech mi nedycha na krk.

@anonym_autor Neskutočne mi lezieš na nervy. Odpaľ od svojej ženy a jej prajem, aby sa čím skôr dala dokopy a aby jej to v budúcnosti vynahradil niekto, kto ju bude milovať a nebude ju ponižovať.

oliolijanka
2. okt 2025

@mizoko Znova si prisla za ucelom sa s niekym pohadat? Niekoho urazit alebo sikanovat?

Sama pisem, ze porovnavat vlozku a veceru sa neda.. co mi chces akoze oznamit, okrem toho, co sama pisem?😀

Uz ti je dobre, ze si mi oznamila, ze som mimo? Este zo tri prispevky a budes mi pisat, ze som spina, ludska spodina a sedlana. Uz sa pozname, ze?

Preco v kazdej teme musite niekomu oznamovat, ze je horsi, ako ste vy?
Plati aj pre teba @monulka205.

Dievcata, dobre ste, krasne aj mudre a mate pravdu... toho "kkta" treba spacifikovat, ponizit ho, zosmiesnit!!!! Ma inu zloduch jeden a cely cas je na socialnych sietach! A kym sa tu neobjavi, tak treba zautocit na niekoho ineho, kto sem napise!

monulka205
2. okt 2025
@oliolijanka

@mizoko Znova si prisla za ucelom sa s niekym pohadat? Niekoho urazit alebo sikanovat?

Sama pisem, ze porovnavat vlozku a veceru sa neda.. co mi chces akoze oznamit, okrem toho, co sama pisem?😀

Uz ti je dobre, ze si mi oznamila, ze som mimo? Este zo tri prispevky a budes mi pisat, ze som spina, ludska spodina a sedlana. Uz sa pozname, ze?

Dievcata, dobre ste, krasne aj mudre a mate pravdu... toho "kkta" treba spacifikovat, ponizit ho, zosmiesnit!!!! Ma inu zloduch jeden a cely cas je na socialnych sietach! A kym sa tu neobjavi, tak treba zautocit na niekoho ineho, kto sem napise!

@oliolijanka kde som niekomu oznámila, že je horší ako ja? Nájdi mi to prosím ťa, ďakujem

anonym_37a74a
Odpoveď bola odstránená
mizoko
2. okt 2025
@oliolijanka

@oliolijanka prosím? Kedy som ja niekomu písala že je špina,ľudská spodiná a sedlana? Fakt si mimo 😉 ja ti nemusím nič vypisovať ani sa hádať,iné ženy to už napísali 😘
A k autorovi som sa nevyjadrila vôbec tak kde ho zhadzujem? Ty máš nejakú alternatívnu
realitu? 🤣🤣🤣
A nie,zjavne sa nepoznáme lebo ak to niekto písal niečo také tak ja som to nebola a teda máš v tom dosť dobrý hokej 😉
Poradím ti - ak nechceš aby sa ľudia vyjadrovali k tomu čo píšeš nechaj si svoje myšlienky pre seba. A za tým že prirovnať otázku či je muž hladný k výmene vložky je fakt blbosť 🙂 tebe keď povedia vypočítaj príklad tak upečies kolac

mizoko
2. okt 2025
@monulka205

@oliolijanka kde som niekomu oznámila, že je horší ako ja? Nájdi mi to prosím ťa, ďakujem

@monulka205 nechaj ju,ani ja som jej nikdy nepísala že je ľudská spodiná a sedlana. Vlastne nikdy som to nepísala nikomu. A k autorovi príspevku som sa ani nevyjadrila. Ona má alternatívnu realitu ☺️

anonym_b3d44b
2. okt 2025

Mne sa paci ako sa nevyznáte do ich vzťahu.. nežijete s nimi ale aj tak nadavate ako keby ste ich poznali. Neviete kde je pravda..

mizoko
2. okt 2025
@oliolijanka

@oliolijanka nie, píšeš že keď sa ho stále pýta či nechce jesť je ako by jej on chcel permanentné vymieňať vložku 😉 už ani nevieš čo pises

oliolijanka
2. okt 2025
@mizoko

@oliolijanka nie, píšeš že keď sa ho stále pýta či nechce jesť je ako by jej on chcel permanentné vymieňať vložku 😉 už ani nevieš čo pises

@mizoko Moj prispevok zo vcera 17.24:
"Preco sa ho ona pyta, co chce jest, ked on vstal hore ritou a je k nej neprijemny?
Co by zomrel od hladu, keby sa ho ona neopyta?
Preco vobec ma ona potrebu mu varit?

To ako keby tebe muz vymienal vlozku, tampon alebo kalich. Furt by to chcel robit on. Alebo prat ti menstruacne gate.
Ty by si nanho zrukla, on by sa rozreval a o pol hodinku by prisiel, ci ti nema ucesat vlasy.

A pri kazdej hadke by ti zopakoval, ze on ti este aj vlozky vymiena, co viac by si chcela?!!

No ved aby ti dal pokoj.

Viem neda sa porovnavat vlozka s vecerou, ale autorka robi nieco, co on nechce aby robila. Nech je to hocico. Nechce."

mizoko
2. okt 2025
@oliolijanka

@mizoko Moj prispevok zo vcera 17.24:
"Preco sa ho ona pyta, co chce jest, ked on vstal hore ritou a je k nej neprijemny?
Co by zomrel od hladu, keby sa ho ona neopyta?
Preco vobec ma ona potrebu mu varit?

To ako keby tebe muz vymienal vlozku, tampon alebo kalich. Furt by to chcel robit on. Alebo prat ti menstruacne gate.
Ty by si nanho zrukla, on by sa rozreval a o pol hodinku by prisiel, ci ti nema ucesat vlasy.

A pri kazdej hadke by ti zopakoval, ze on ti este aj vlozky vymiena, co viac by si chcela?!!

No ved aby ti dal pokoj.

Viem neda sa porovnavat vlozka s vecerou, ale autorka robi nieco, co on nechce aby robila. Nech je to hocico. Nechce."

@oliolijanka a aj tak si to prirovnanie dala ☺️
no a teraz kde som ti nadávala do sedlan a ľudského odpadu? Kde som sa vyvisovala nad autora príspevku?

oliolijanka
2. okt 2025
@mizoko

@mizoko Takze si mi chcela oznamit, ze sa neda porovnavat vlozka s vecerou? Ved to tam pisem😀

Dievcata, este sa tu utvrdzujte ake ste skvele a aka som ja mimo, uz na vas nebudem reagovat, lebo nie je mojim cielom sa tu hadat alebo ventilovat vasu frustraciu zo zivota. Pa😀

lapersefona
2. okt 2025
@viestta

Vazene plenum MK, myslite si, ze sa tento korunovany trpak este ozve? Ja nie. Skor si myslim, ze po precitani par komentov si pekne ponadaval na tie sliepky, ktore ho vobec nechapu a este si dovolili aj ho nepolutovat, nestasnika jedneho, retazou priviazaneho o radiator, ktoreho jeho manzelka chodi obtazovat otazkami, ci nieco nepotrebuje a ma tu drzost sa na neho lepit ako pijavica.

@viestta . 👍 top koment. Si mi zlepšila naladu

"Skor si myslim, ze po precitani par komentov si pekne ponadaval na tie sliepky, ktore ho vobec nechapu a este si dovolili aj ho nepolutovat, nestasnika jedneho,... "

mizoko
2. okt 2025
@oliolijanka

@mizoko Takze si mi chcela oznamit, ze sa neda porovnavat vlozka s vecerou? Ved to tam pisem😀

Dievcata, este sa tu utvrdzujte ake ste skvele a aka som ja mimo, uz na vas nebudem reagovat, lebo nie je mojim cielom sa tu hadat alebo ventilovat vasu frustraciu zo zivota. Pa😀

@oliolijanka takže nemáš nič lebo ja som nikdy nič také nenapísala. Ty si robíš permanentné z huby riť 😉 myslíš že ak niečo také len tak tresnes že to bude automaticky pravda. Ale nie je. Si ako dahlia- tá si tiež myslela že ak bude dookola opakovať lož tak sa stane pravdou a ľudia jej uveria. Smola 😘

ghoul_
16. okt 2025

@anonym_autor no tak odseba

Strana
z5