icon

Manželka môjho ex

zuzulienka007
15. jan 2012

ani neviem ako začat ale asi otazkou na vas kočky či ma niektora z vas take neprijemne skusenosti ako ja so ženou svojho byvaleho muža. Mame spolu dceru ma 5rokov žije samozrejme somnou kedže od narodenia sa on moc nezaujimal preto sme sa aj rozišli.On si časom našiel nahradu čo som mu aj priala ved sme mali každy svoj život lenže nastalo peklo myslela som že je na vine on no po čase vysvitlo že to všetko sposobuje jeho žena ktora neviem čo ma za problem stale len vymyšla ako nas rozoštvat vtedy ju to teši ked sa hadame a je jej jedno či je pri tom aj mala ked sa spolu snažime komunikovat na urovni tak je podraždena a velmi neprijemna nahovara ho na všeliake sudy a socialky čo mi chodia do domu už ma to unavuje. Mala to už vnima ale nevie ako sa ma chovat ked sa stretnem všetci spolu vtedy vidim že je psychicky nevyrovnana a sprava sa zmatene, ked sme spolu len s byvalim tak je uplne v pohode a aj on je v pohode porozpravame sa zasmejeme je to o uplne niečom inom . Poradte mi ako sa ku nej chovat snažim sa ju ignorovat no niekedy sa to proste neda jej vysmechy gesta potom človek vybuchne trva to už dost dlho a ja neviem najst vychodisko ako to dat do poriadku. Ked to aj byvalemu poviem on s tym nič nerobi lebo asi nohavice u nich doma nosi ona .... Teraz ked viem že za všetkym je ona je mi ho luto že musi žit s takou obludou v jednej domacnosti 😔

Strana
z2
marionmarion
5. feb 2012

@zuzulienka007 myslim si ze pre dobro tvojej malej by si s nou mala zajst k psychologicke a vypatrat co sa vlastne deje, ked je dcerka u otca...to ze o tom ma zakazane hovorit je prinajmensom podozrive a podla toho co opisujes to malej dobre urcite nerobi...kasli na manzelku tvojho ex a zameraj sa na dceru, aby jej nijako nebolo ublizovane...detom dokaze ublizit totiz vselico, aj to ked ich neustale drzis v neistote, maties ich a vyvolaavas v nich pocit viny. moze to lahko nastrbit jej psychiku. a ty si predsa jej matka, mas prava a nemozes len sklonit hlavu a cakat ze sa to nejako vyriesi...

e_l_e_n_k_a
12. feb 2012

@marionmarion uplne suhlasim!!! zeby ja som nevedela co sa deje s mojim dietatom ked je cely vikend o do mna??? tak na to by som sa pozrela!!!

Strana
z2