Manželka sa chce rozviesť, píše si s iným mužom

simon59
25. nov 2023

Ahojte. Som muž a manželstvo sa nám rozpadá.Sme spolu 13 rokov a 11 rokov sme manželia.Máme dve dcéry a majú 9 a 2.O deti a o rodinu sa starám nepijem a nefajčím .Mali sme pekné manželstvo ale zopár krát som som manželke ublížil a to slovne alebo skutkami. Skutkami myslím tak že som sa jej nevenoval tak akoby si to celkom zaslúžila. Nikdy som jej fyzicky neublížil.Povedala mi že jej chýba láska objatia atď čo som jej aj prejavoval ale asi nedostatočne.Pred nedávnom som jej ublížil jedným slovom a povedala že toto bola posledná kvapka že už viacej nevládze. Pred pár dňami som zistil že si píše zamilované správy s iným mužom ale neviem presne od kedy a aj sa stretli len neviem či došlo k niečomu medzi nimi.Chcel by som manželstvo zachrániť lebo ju milujem a nechcem ju stratiť.Chcel by som aby sme znovu boli ako šťastná rodina.Ona stále hovorí že uvidíme čo bude ďalej to chce čas ale viem že pritom si stále píšu. Som zúfalí z toho celého lebo neviem čo mám robiť a

janinah
25. nov 2023

Skúste manželskú poradňu.Co povedala na to písanie,ze o tom vieš si jej dúfam povedal.

viky_21
25. nov 2023

@simon59 Dobry vecer, ak chcete napiste mi spravu. Napiste mi cim ste jej ublizil. A ja vam napisem nazor zo strany zeny 🙂

simon59
autor
25. nov 2023

@janinah že ona na manželskú poradňu nepôjde, lebo ona chybu neurobila ale to ja som v nej zničil lásku. Takže keď chcem nech idem sám

simon59
autor
25. nov 2023

@janinah nie nepovedal lebo nevie že ja o tom viem

dadis
25. nov 2023

@simon59 a co bolo to, cim si jej ublizil? mozno je to len vyhovorka, aby nemala vycitky si budovat vztah s novym muzom..

ivangeline
25. nov 2023

Ha ha. Ze znicil lasku. Vo vztahu su dvaja na vine. Zjavne chce ostat v manzelstve,ci? Muai narovinu povedat. Len dvaja o5 to vedia dat dokopy,jeden nikdy nestaci.... No bude fajn,ked sa zacnes snazit. ;) Pozri Fireproof film.

nin12345
25. nov 2023

@simon59 aj sa priznas co si jej povedal? Akoze tazka situacia ked ona neche ist na tu poradnu ale toto je z tretej strany tazko hodnotit ona to moze vnimat uplne inak a teda by som nebrala do uvahy ze ti tu zeny budu pisat aka je to nevernica co si nasla druheho chlapa... mozno po rokoch emocionalneho stradania nevidela inu moznost. Kazdopadne na tu poradnu ju skus presvedcit ale ak nechce ist mozno v jej hlave uz to je ukoncene a ty o tom nevies.

simon59
autor
25. nov 2023

@dadis malo som sa jej venoval. malo objatí atď zase nie tak že vôbec ale asi jej to bolo málo

dadis
25. nov 2023

@simon59 je fajn, ze si jej nepovedal, se o tom vies..ale co oresne si jej povedal?

nin12345
25. nov 2023

@simon59 no z mojho pohladu jej hlavne povedz ze o tom vies!

simon59
autor
25. nov 2023

@viky_21 neviem ako som tu nový

simon59
autor
25. nov 2023

@dadis prišiel som domov opitý lebo som bol na oslave a nejako som to prehnal čo sa mi nestalo ešte a som jej povedal že uhni hnoj ale som si to ani neuvedomil ani nepamätal čo som jej povedal až na druhý deň mi to povedala keď som sa jej pýtal. Vtedy mi povedala že to bola posledná kvapka. Mňa to strašne mrzí aj som sa jej ospravedlnil ale vrátiť to už neviem a je mi to strašne ľúto.

simon59
autor
25. nov 2023

@nin12345 rišiel som domov opitý lebo som bol na oslave a nejako som to prehnal čo sa mi nestalo ešte a som jej povedal že uhni hnoj ale som si to ani neuvedomil ani nepamätal čo som jej povedal až na druhý deň mi to povedala keď som sa jej pýtal. Vtedy mi povedala že to bola posledná kvapka. Mňa to strašne mrzí aj som sa jej ospravedlnil ale vrátiť to už neviem a je mi to strašne ľúto.

zanka777
25. nov 2023

@simon59 tak take niečo dokáže povedať len neskutočný úbožiak!!! vlastnej žene že je hnoj?!!!čo si potom ty?a aj keby si mal 17 promile nikdy také niečo nepovieš je to choré a absolútneho sa tvojej žene nečudujem.... Nie len že si jej nedával lásku a neprejavoval účtu a náklonnosť ale ešte si ju urážal!a teraz tu plačeš ako ju chces späť a ako ju miluješ?!dosť neskoro si na to prišiel....mal si ju milovať celý ten čas tak ako teraz!

mira0611
25. nov 2023

@simon59 vies, co si myslim, ze pocas rokov si jej ublizoval, slovne, resp.chovanim. Nehovorim, ze vzdy a stale, ale uz toho ma proste dost.
Uz to nevies odcinit, vratit spat, ma svoje rany...a ona je uz proste z tohto vztahu unavena. Povedala ti co jej chyba vo vasom vztahu, ty si to vsak nebral vazne, nestaral si sa o jej potreby. A teraz, ked si nasla ineho, tak zrazu si sa zacal starat, ale pravdepodobne neskoro.

mira0611
25. nov 2023

@simon59 ty si jej povedal, ze uhni hnoj??!! Fuj! Hnojom si ty moj zlaty a absolutne sa tvojej zene necudujem! Som rada, ze rozhodla vystupit z takeho vztahu.
Toto je u Vas problem, ze tvoja, zena sa citi vedla teba ako hnoj! A vies co citi, ked je s druhym muzom? Ze je kralovna! A uhadni ako sa chce citit do konca zivota. Ty by si na jej mieste, co chcel?!

simon59
autor
25. nov 2023

@mira0611 ja viem a strašne mi je ľúto a dodnes nechápem ako som jej mohol niečo také povedať keď nikdy v živote som jej nič škaredé nepovedal.

simon59
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simon59
autor
25. nov 2023

@simon59
@zanka777 ja viem a strašne mi je ľúto a dodnes nechápem ako som jej mohol niečo také povedať keď nikdy v živote som jej nič škaredé nepovedal

maminkadeticiek
25. nov 2023

Milujes???Nebud trapny.To by si jej neublizoval.Ani sa jej necudujem.

zanka777
25. nov 2023

@simon59 no také veci sa nedajú zobrať späť....to už ostane človeku v pamäti navždy....vždy keď sa na ňu pozrieš bude to mať v hlave

simon59
autor
25. nov 2023

@zanka777 ja viem a strašne mi je to ľúto

hugger
25. nov 2023

Alkohol nas nenuti robit a hovorit nespravne veci. Len znizuje zabrany a potom povieme co si naozaj myslime a urobime co naozaj chceme.

Aj ked si myslim ze to nebola posledna kvapka ale zamienka a ten inymuz tam bol uz vtedy, musis si pravdivo odpovedat co si o nej naozaj myslis. A ci by si niekomu koho mas rad doprial partnera ako si ty.

dadis
25. nov 2023

Ano, bolo to hnusne, co povedal, ale neriesi sa to pomerom/neverou. Mala sa vtedy zbalit a odist a nie si narazit amanta a este to tajit (keby to nahodou nevyslo, tak aj pre "hnojaka" je dobra)..@autor idporucam ti v tej faze o manzelku nebojovat a poziadat o rozvod. Ona, kym nepride na to, co moze v tebe stratit, nebude teraz riesit vas vztah. Pravdepodobne sa zamilovala a nevie, ci s danym muzom to perspektivu ma slebo nie, preto to taji. Predbehni ju a ukonci vas vztah skor ako ona, ak jej na tebe aspon trochu zalezi, bude este bojovat a mas sancu jej potom vynahradit vsetko. Ak budes zufaly a prosit o jej navrat, iba sa jej zhnusis. Skus prejavit co najmenej emocii, nehadaj sa, skus racionalne rozmyslat. Ak ta chce, ma sancu si ta ziskat..nebud na zly, nahnevany, ale nebud ani ublizeny, smutny, nedoprosuj sa jej. Uvidis, ako to dopadne...povedz jej, ze ju lubis, nechavas jej priestor s novym muzom a chces sa rozviest..

oli18
25. nov 2023

@viky_21 tu mu napise nazor vela zien, tak naco tie tajnosti v ss?

sardinka32
25. nov 2023

Ked si jej povedal uhni hnoj, tak si viem dost dobre predstavit, ze taketo vyjadrovanie je ti blizke, Ty si nam tu povedal len nieco...ale to je v podstate jedno. Co mas robit? Prosit ju na kolenach, aby ostala...obrazne a ked chces aj doslovne. Vstupit si do svedomia, odprosit ju a dufat, ze sa medzicasom nezamilovala do toho druheho. Ked este neodisla, mas sancu, asi si nim nie je ista, tak zatial zostava s Tebou. Apeluj na to, ze nechces rozbit rodinu. Vzdy je sanca.

simon59
autor
25. nov 2023

@dadis ďakujem. V živote som nikdy ani jedno škaredé slovo žene nepovedal iba teraz a vôbec nechápem ako som také mohol povedať ale ani som si to nepamätal a z celého večera som mal okno a nepamätám čo bolo na oslave. Ani také sa mi nestalo a nechápem ako mňa tak zmohol alkohol.Aj keď som niekedy na rodinnej oslave vypil veľa stále som sa o deti a o rodinu postaral .

simon59
autor
25. nov 2023

@sardinka32 nie nieje blízke. V živote ani jedno škaredé slovo som jej nepovedal iba teraz a ani nechápem ako som mohol ale bol som opitý a vôbec som si nepamätal že som také niečo povedal

viky_21
25. nov 2023

@oli18 lebo nemam chut to tu vypisovat v komentaroch. Aj ja si niecim podobnym prechadzam v zivote. A nemam potrebu to riesit verejne. Ak bude chciet napise ak nie tak sa nic nedeje. Preco teba trapi, ze to chcem "riesit" sukromnou spravou ?

sardinka32
25. nov 2023

@simon59 hm, tak zrejme to bolo podvedomé a aj to o niecom svedčí...daky nespracovaný hnev voči nej...zeby za tu neveru? Neviem, len sa mozem domnievať. V kazdom prípade treba uprimny rozhovor...a ja by som vyrukovala s tym, ze viem o tom druhom, s ktorym si pise. Ze chces vedieť, či bolo niečo viac. Vsak to je normalne. Tiez nie je okej z jej strany riesit vztahovú krizu neverou. Ak Ti na nej tak velmi zalezi, budes sa musiet posnazit. Ak nepovedala razne, ze od Teba odchadza, tak asi si je vedoma, ze hoci sa teraz trava zda byt zelensia u suseda, nemusi to tak byt a mohla by vela stratit...a hlavne rozbit rodinu.