icon

Manželka sa mi nevenuje

vysuflik
1. okt 2012

Ahoj. Snazil som sa najst na internete diskusiu na tuto temu, ale nasiel som iba "manzel sa mi nevenuje"... Zvlastne, asi som prvy manzel ktory ma taky problem. Na zaciatok lahky uvod: Sme spolu 9 rokov, svadba pred 4 rokmi, dvaja synovia. Ja robim (som doma kazdy vecer), manzelka nerobi a je doma cely den. Uz parkrat sme mali krizu, ze sme sa dlhsiu dobu vobec nerozpravali, ale nakoniec sme si to vzdy nejako vydiskutovali. V obdobi "po krize" manzelka chvilu "poslucha" a snazi sa, venuje sa mne aj domacnosti aj rodine, mame castejsie sex a pod. Ale po case to opat sklzne do stereotypu, kedy manzelka cely den nepohne ani prstom (doslova: spinave riady a aj ine veci presne na tom istom mieste ako rano), manzelka cely den spi, potom cely vecer a celu noc cita knihu alebo pozera na internete mangu. Napriklad minuly vikend bola s kapelou hrat, cely vikend som strazil decka (to je v poriadku). A ked sa v nedelu vecer vratila, pytal som sa ci nejdeme nieco spolu robit (dal som niekolko navrhov). Povedala ze nie, ze je unavena a ide spat (to je tiez v poriadku, ma narok byt po hrani unavena). No v noci o pol druhej som sa nahodou zobudil a ona sedela pri pocitaci. A taketo mame na dennom poriadku. Casto rano o pol siestej vstanem do roboty a ona este stale cita, celu noc. Ked ma chut na sex, ide radsej do sprchy s vibratorom ako za mnou, ale moje navrhy odmieta (boli ma hlava, nechce sa mi, som unavena, mam kramy, atd). Nezanedbava iba mna, ale aj deti. Ked s nimi musi nieco robit (napr. domace ulohy), je nervozna a iba na syna krici. Decka maju pravidelne na veceru chrumky, lebo vobec nevari. Ja obcas navarim, ale tiez sa mi kazdy den nechce ked pridem vecer z roboty a mam este varit a poupratovat a riesit decka, navyse ked vidim ze to mohla (a mala) urobit zena cez den. Potom to vyusti do krizy, lebo ma to hneva a prestanem sa so zenou rozpravat. Jej to vsak ocividne vyhovuje. Potom ked uz je situacia uplne vyhrotena, prerusim mlcanie, poriadne sa porozpravame a chvilu je zas vsetko v poriadku. Uz ma tieto cykly (kriza-diskusia-ok) nebavia a velmi ma to ubija. Ake su vase nazory? Myslite, ze sa taky vztah da nejako zachranit, alebo ozivit, alebo zmenit?

Strana
z6
mystery1
2. okt 2012

@tilly 🙂 🙂 my hovori ked drhnem 30rocny sporak ze neboj spina ti neublizi 🙂 da tam nejaku kyselinu sporak ziari a ja ked pozrem na flasu najprv ma napne a potom mi oci slzia a nakonec on to da na hubku a drhne a ja chytim po nom hubku a vypalilo mi to pod prstenmi normalne pluzgiere a on nic 🙂 ze som na vsetko alergicka a mi smeje no ale s tou spinou podobne a ve dked to vie lepsie nech lesti...do varenia s mi nepletie 😀 s detmi sa jasi hra...tak co kazdy je nejaky a na nieco je to dobre radsej mat cisto a upratane ako tolerovat spinu myslim taku nie 1dnovu

mystery1
2. okt 2012

@tilly u nas velmi podobne ale nevycita skoro nic inak program skoro rovnaky minule zametal 6krat po sebe 🙂 😀 smiala som sa mala mala zjedla napolitanku dal metlu do kuta aze on sa na to moze 🙂

tilly
2. okt 2012

@mystery1 ja milujem, ked dovysavam, doumyvam, on dojde za 5minut a zacne to iste miesto vysavat... ide ma roztrhnut... ale uz som si zvykla a teda nemenila by som.... len keby bol aspon trosku spokojny... 😝

mystery1
2. okt 2012

@tilly nie su rodina🙂? mna tiez inak porazalo

tilly
2. okt 2012

@mystery1 😀 😀 😀 😀 😀 no, ja by som si to chcela vyskusat, ake je to mat chlapa, ktory doma nic nerobi a je bordelar... ale nemenila by som

mystery1
2. okt 2012

@tilly ani ja okrem tejto jednej ."uchylky" 😉 je perfektny a samozrejme že nenahraditelny a jasne že ho milujem tak nemam co riesit 😀 tak lepsie ako keby chodil z krcmy na šrot alebo cele dni a noci sedel na rybach hral pc hry a podobne...

skaredekacatko
2. okt 2012

@tilly ako moj muz ja upratujem v sobotu ale stale si nieco najde co nejde a stymi kvapkami mas pravdu to je aj unas mame plavajucu podlahu minule ze vraj moc vody mam v mopu ze preto pucia spoje 😀 😀 😀

tilly
2. okt 2012

@skaredekacatko tak ja som si kupila bona spray mop, odvtedy je to vsetko ok.... najprv pindal, ze naco taky drahy mop, ale raz s nim presiel podlahu a zistil... 😵

mystery1
2. okt 2012

@tilly no to musim aj ja skusit lebo uplne suchy mop pomaly a ze ked ju oduje-novu plavajucu, das peniaze na novu 😀 😀 😀 tak ju on pozametal umyl a potom štvornožky ju leštil prontom a ja s malou na kolenach som sa škerila že koniec bolo to komicke urobil to v celom dome 😉

cukrik580
2. okt 2012

jaj baby...keby mate bordelara jak ja, neviem co by ste robili 🙂 ale tiez by som nemenila 🙂

marianax
2. okt 2012

@vysuflik no nemas to jednoduche chapem ta nie je to bezne vecsinou je to naopak ale neviem ako ti poradit lebo nemyslym si uprimne ze tvojou zenou nieco pohne a ty si zodpovedny chlap vies sa postarat o domacnost a deti a to je vzacne rozvod je taky ako pre par tak hlavne pre deti ale ak nie je ina moznost ...drzim peste nech sa to co najlepsie poriesi 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
danu
3. okt 2012

Diskusiu zamykam na ziadost zakladatela

Strana
z6