Manželka sa vyhýba sexu
Som 10 rokov ženatý a mám s manželkou 2 deti. Po druhom dieťati moja manželka úplne stratila chuť na sex. Nie žeby sme predtým sexovali veľmi často (aspoň 1x týždenne), ale teraz sme na tom oveľa horšie (1x mesačne) a aj to iba vtedy, keď začnem ja. Ak nezačnem ja, tak už držím rekord 9mesiacov bez sexu po pôrode druhého dieťaťa. Už veľakrát som sa snažil o tom s ňou rozprávať, ale vždy to skončí tým, že žiaden problém nemáme a nech ju chápem, že niekedy proste nemá chuť. Čo robiť? Už to trvá veľmi dlho a ja strácam trpezlivosť. Každý potrebuje cítiť, že po ňom niekto túži.
@caferacer no počkať, ak aj svokra sa rozviedla, tak to majú v krvi. Možno to pred tým len hrala. Si aj romantik aj praktik. Tu je už len rada, trošku ju nechať tak. Veľa vecí robíš, za ňu. A deti, nie sú tak malé, aby bola unavená. Aj to gesto, že ti nekúpila to čo si chcel, prezrádza absolútny nezáujem o tvoje potreby. Berie ťa ako samozrejmosť.
@jurinko1982 o chronickom únavovom syndróme som zatiaľ nič nepočul.
Samozrejme, že je úplne ako ona. Možno nemali s mamou taký dobrý vzťah/ sexuálna výchova/ tak zostala taká akoby chladná. Divím sa jéj, že sa nebojí, že ju oputíš. Žiadny únavový syndróm nemá, zlenivela. Mám svoj vek, ale toto by mi veľmi vadilo vo vzťahu. A keď si ubral ,tak si to všimla? Ako reagovala?
@yoxinka prosim? Ona nema problem, ale on ma. Pisem, ze by som na jeho mieste trvala na navsteve manzelskej poradne, lebo ON problem vidi. Ak ona nebude chciet nic riesit, on sa zariadi, k tomu nase pozehnanie nepotrebuje.
A mozes pisat aj bez tych otaznikov, posobi to agresivne, dik za pochopenie😉, pisem autorovi, nie tebe.
@0silvia0 Sorry za otázniky. Ja len že autor tu opakovane písal, že žena sa o ich situácii úplne odmieta baviť, preto mi tvoja rada prišla odveci. Ale OK, chápem, že to nemusí mať každý načítané, keďže je to 11 strán. Ja som túto tému zachytila hneď na začiatku a čítala všetky autorove príspevky, preto taká reakcia.
@yoxinka ja som temu tiez citala odzaciatku, ale ako fakt si nedrzim v hlave od roku 2021 kazdu odpoved. Viem, ze sa o tom odmieta manzelka bavit, odmieta riesit. Ale myslela som to tak, ze ked po dvoch rokoch nie je ziadny posun, posledny pokus by som vyskusala este raz navrhnut poradnu. Ak ani po dvoch dalsich rokoch sexualnej absencie manzelka robi mrtveho chrobaka, ze neriesim, nemam problem, tak by som sa na autorovom mieste sa zariadila tak ako jemu vyhovuje.
Mozno v niektorych manzelstvach sa chlap stiahne a uzatvori kapitolu zvanu sex. Ale v tomto pripade by som opat otvorila tuto temu. Lebo toto sa uz samo nenastartuje, to uz je dlha doba. A autorovi to stale vadi.
A mne moj prispevok vobec nepride odveci, skor som sa chcela uprimne vyjadrit, tak nechapem preco do mna skaces.
@caferacer A ako casto spolu spavate teraz?
Asi si iba manzelku posadit, povedat, ze uvazujes nad rozvodom a navrhnut poradnu na zachranu.
Ak to nepojde, skus este toto, potrebujete sa do seba znovu zalubit: https://www.interez.sk/blog/pribeh-tom-jedna-kr...
Drzim vam palce, aby ste to zvladli...aj kvoli vam, aj vasim detom🍀
@krtko1313 určite všimla. Dokonca som jej povedal, že v takomto vzťahu žiť nebudem a že budem žiadať o rozvod. Jej prvá reakcia bola: ale svojim rodičom si o rozvode povieš sám. Skoro som padol zo stoličky, že ju viac trápi to, kto o rozvode povie mojim rodičom a nie to, že sa jej rúca manželstvo 🙈
@liliana8 niekedy 1x za mesiac, niekedy ani to nie. Všímam si na sebe, že ma prestáva priťahovať. Prestal som úplne so všetkými objatiami alebo náznakmi a ako čas plynie, tým, že nemá záujem absolútne komunikovať so mnou o iných veciach ako o rodine a deťoch tak ja prestávam mať o ňu záujem. Sme skôr ako spolubývajúci a nie ako partneri.
@caferacer to sa ti ani nečudujem, z jej strany je to nejaky zvyk
@caferacer tvoj nick čo znamená?
@karolinakr nič špeciálne, typ mojich obľúbených motoriek 🙂
@caferacer no tu už asi nič nevyriesis. Ak ona nemá záujem niečo meniť, ty sa môžeš aj roztrhať. Ale ta únava je divná. Môže to byť depresia, spomínaný unavovy syndróm,.. No nie som fanúšik rozvodov ale keď to nechce riešiť, tak to skonci ty. Ale na ten voľný vzťah daj pozor, aby to potom nepoužila proti tebe. Lebo ty budeš ten "zlý" tak či tak. Myslím pred ostatnými. 😉 Držím palce nech do toho neťahá deti. To si nezaslúžia, ani ty.
@caferacer
Vy máte problém tak celkovo. Absolútne vám absentuje komunikácia. Tvoja žena mi z tvojich príspevkov príde totálne mimo, až tak, že nechápem, prečo si si takú osobu vzal, lebo muslea byť takto trošku uderená vždy. Z toho, čo píšeš, mám dojem, že žiješ s trucovitým deckom, nie normálnou ženou. Ako som už písala, ten sex, to je len vrchol ľadovca.
nejde ti zena do prechodu? S niektorymi tie hormony zamavaju silnejsie ako so zvyskom zenskej populacie.
A to je inak blbá výhovorka ostávam kvôli deťom, si len lenivý spraviť tento krok a tvoja žena tiež, je vám pohodlné takto žiť, ty máš upratané, navarené, žiadne opletačky s úradmi a delenie majetku. Ale tak funguje množstvo párov. Radšej budú nespokojní a nešťastní akoby mali prejsť nejakou "skúškou"
@caferacer Kludne mi napis na fb Juraj Martos mam tam foto z výťahu ružová šiltovka
Pokecame
@jurinko1982 celkom ujdeš
@karolinakr tomu ver 😂😂😂
Sa ukaz ty
@karolinakr To je ten zeŽiliny? V zelených kraťasoch? Hej, je fešák. 😁 I keď ten psík je najkrajší ♥️

@jurinko1982 nuž žiadne zázraky ani veľké zmeny. Čím ďalej tým viac zisťujem, že sa so ženou absolútne vzdiaľujeme. Jej to tak vyhovuje.