Manželka sa vyhýba sexu
Som 10 rokov ženatý a mám s manželkou 2 deti. Po druhom dieťati moja manželka úplne stratila chuť na sex. Nie žeby sme predtým sexovali veľmi často (aspoň 1x týždenne), ale teraz sme na tom oveľa horšie (1x mesačne) a aj to iba vtedy, keď začnem ja. Ak nezačnem ja, tak už držím rekord 9mesiacov bez sexu po pôrode druhého dieťaťa. Už veľakrát som sa snažil o tom s ňou rozprávať, ale vždy to skončí tým, že žiaden problém nemáme a nech ju chápem, že niekedy proste nemá chuť. Čo robiť? Už to trvá veľmi dlho a ja strácam trpezlivosť. Každý potrebuje cítiť, že po ňom niekto túži.
@caferacer kedy pochopíš, že žena už o teba nemá záujem? 😀
@caferacer Ty máš nekonečnú trpezlivosť. Terapeut by vám mohol pomôcť ale len v prípade, že aj ona vidí vo vzťahu problém, ktorý treba riešiť a podľa toho čo si písal to tak nie je. Alebo zmenila názor?
si zlaty, ze tak bojuješ o manželku, ale namiesto terapeuta pozri jej do telefonu spravy, zoznamky, watsapp možno alebo asi určite ma milenca, s tebou je kvôli hypoteke alebo peniazom
zbytocne stracaš čas, roky utekajú a mladši už nebudeš
Ja si inak tiež myslím, že si s niekým vypisuje alebo čosi v tom duchu. Už tu taký jeden bol, ktorého takto žena odmietala a potom vysvitlo, že si vypisuje erotické správy s nejakým bývalým spolužiakom a masturbuje pri tom. Sex s mužom jej prišiel vedľa tohto úplne nepotrebný.
Zažil som tvoju situaciu. Tvojim najvacsim problemom nie je nedostatok sexu ale manzelka ktora ta neakceptuje, odmieta pochopit ze problem jednotlivca je problemom paru. A to ze je neschopna o tom hovorit. A to ze nepocitila ze problem je dostatocne velky ze moze ohrozit celistvost rodiny.
Domestikovaneho muza ktory pre manzelku znesie modre z neba si zena nevazi lebo vidi ze ho ma isteho a pritomnost deti vo vztahu je pre nu dostatocnou zarukou ze zostane zo zodpovednosti k nim.
Precitaj si married man sex life
https://www.amazon.com/Married-Man-Life-Primer-...
pravdepodobne skocis rovno na posledny bod programu: Ultimatum. Ak sa do mesiaca nic nezmeni koncime. Ale ma to zmysel len ak si pripraveny ho zrealizovat. Lebo ak povolis budes opat ta zodpovedna handra ktora si zasluzi zit zvysok zivota s manzelkou ktora na tvoje potreby serie.
Technicka rada. zaloz novu temu a daj do nej link na tuto povodnu a v tejto teme daj link na novu, dostanes viac nazorov.
@hugger takze manzelka ti nadalej nechcela davat.
@vesimelonimarsista tak vulgarne by som to nepopisal.
Mojim problemom nebol len sex ale aj absentujuci dotyk (objatie, drzanie za ruku) a v zavere totalna ignoracia, neschopnost porozpravat sa o veciach mimo deti a domacnosti alebo co i len odzdravit. A trvala ignoracia problemov a neochota riesit to parovou terapiou
Vysledkom bol moj dojem ze nemam romanticky vztah ale len spolubyvajucu s ktorou sa spolocne starame o deti.
Asi dva mesiace pred odchodom som povedal ze taky vztah dam este mesiac, potiahol som dva a kedze sa nic nezmenilo tak som to zabalil.

Pokračovanie po roku: situácia s mojou ženou sa nezmenila. Ďalej odmieta akékoľvek intímnosti. Hovoril som jej, že zvažujem rozvod, pre rozdielne názory, hodnoty a nastavenie v sexe. Kedze sa nevieme rozpravat a len sa hádame, tak som jej navrhol párovú terapiu a teraz hladam niekoho v BA alebo okoli. Ak by ste mali skusenosti a vedeli niekoho doporučiť, napíšte mi. Ďakujem