icon

Manželka sa vyhýba sexu

caferacer
25. júl 2021

Som 10 rokov ženatý a mám s manželkou 2 deti. Po druhom dieťati moja manželka úplne stratila chuť na sex. Nie žeby sme predtým sexovali veľmi často (aspoň 1x týždenne), ale teraz sme na tom oveľa horšie (1x mesačne) a aj to iba vtedy, keď začnem ja. Ak nezačnem ja, tak už držím rekord 9mesiacov bez sexu po pôrode druhého dieťaťa. Už veľakrát som sa snažil o tom s ňou rozprávať, ale vždy to skončí tým, že žiaden problém nemáme a nech ju chápem, že niekedy proste nemá chuť. Čo robiť? Už to trvá veľmi dlho a ja strácam trpezlivosť. Každý potrebuje cítiť, že po ňom niekto túži.

Strana
z12
caferacer
autor
2. nov 2024

Pokračovanie po roku: situácia s mojou ženou sa nezmenila. Ďalej odmieta akékoľvek intímnosti. Hovoril som jej, že zvažujem rozvod, pre rozdielne názory, hodnoty a nastavenie v sexe. Kedze sa nevieme rozpravat a len sa hádame, tak som jej navrhol párovú terapiu a teraz hladam niekoho v BA alebo okoli. Ak by ste mali skusenosti a vedeli niekoho doporučiť, napíšte mi. Ďakujem

dharmasanata
3. nov 2024

@caferacer kedy pochopíš, že žena už o teba nemá záujem? 😀

kasssiopea
3. nov 2024

@caferacer Ty máš nekonečnú trpezlivosť. Terapeut by vám mohol pomôcť ale len v prípade, že aj ona vidí vo vzťahu problém, ktorý treba riešiť a podľa toho čo si písal to tak nie je. Alebo zmenila názor?

karolinakr
3. nov 2024

si zlaty, ze tak bojuješ o manželku, ale namiesto terapeuta pozri jej do telefonu spravy, zoznamky, watsapp možno alebo asi určite ma milenca, s tebou je kvôli hypoteke alebo peniazom
zbytocne stracaš čas, roky utekajú a mladši už nebudeš

yoxinka
3. nov 2024

Ja si inak tiež myslím, že si s niekým vypisuje alebo čosi v tom duchu. Už tu taký jeden bol, ktorého takto žena odmietala a potom vysvitlo, že si vypisuje erotické správy s nejakým bývalým spolužiakom a masturbuje pri tom. Sex s mužom jej prišiel vedľa tohto úplne nepotrebný.

liliana8
3. nov 2024

@yoxinka Nemyslim, ze to tak musi byt. Mozno sa skor odlubila a tym padom to nevyhladava :/

zuzanaam
3. nov 2024

@caferacer kašli už na to, nestrácaj zbytočne ďalší čas. Viem o čom píšem. Jediné, čo dnes ľutujem, že som to neskončila pri prvých náznakoch, že vzťah nie je v poriadku a naťahovala to pomaly 10 rokov. A pomaly už ďalších 10 sa z toho dávam dokopy.

hugger
5. nov 2024

@caferacer

Zažil som tvoju situaciu. Tvojim najvacsim problemom nie je nedostatok sexu ale manzelka ktora ta neakceptuje, odmieta pochopit ze problem jednotlivca je problemom paru. A to ze je neschopna o tom hovorit. A to ze nepocitila ze problem je dostatocne velky ze moze ohrozit celistvost rodiny.

Domestikovaneho muza ktory pre manzelku znesie modre z neba si zena nevazi lebo vidi ze ho ma isteho a pritomnost deti vo vztahu je pre nu dostatocnou zarukou ze zostane zo zodpovednosti k nim.

Precitaj si married man sex life
https://www.amazon.com/Married-Man-Life-Primer-...
pravdepodobne skocis rovno na posledny bod programu: Ultimatum. Ak sa do mesiaca nic nezmeni koncime. Ale ma to zmysel len ak si pripraveny ho zrealizovat. Lebo ak povolis budes opat ta zodpovedna handra ktora si zasluzi zit zvysok zivota s manzelkou ktora na tvoje potreby serie.

Technicka rada. zaloz novu temu a daj do nej link na tuto povodnu a v tejto teme daj link na novu, dostanes viac nazorov.

zafo7
5. nov 2024

@hugger tebe sa to podarilo vyriesit?

hugger
5. nov 2024

@zafo7 odisiel som

vesimelonimarsista
5. nov 2024

@hugger takze manzelka ti nadalej nechcela davat.

zafo7
5. nov 2024

@hugger rozumiem, u mna tiez podobne...

hugger
6. nov 2024

@vesimelonimarsista tak vulgarne by som to nepopisal.

Mojim problemom nebol len sex ale aj absentujuci dotyk (objatie, drzanie za ruku) a v zavere totalna ignoracia, neschopnost porozpravat sa o veciach mimo deti a domacnosti alebo co i len odzdravit. A trvala ignoracia problemov a neochota riesit to parovou terapiou

Vysledkom bol moj dojem ze nemam romanticky vztah ale len spolubyvajucu s ktorou sa spolocne starame o deti.

Asi dva mesiace pred odchodom som povedal ze taky vztah dam este mesiac, potiahol som dva a kedze sa nic nezmenilo tak som to zabalil.

Strana
z12