Manželka sa vyhýba sexu
Som 10 rokov ženatý a mám s manželkou 2 deti. Po druhom dieťati moja manželka úplne stratila chuť na sex. Nie žeby sme predtým sexovali veľmi často (aspoň 1x týždenne), ale teraz sme na tom oveľa horšie (1x mesačne) a aj to iba vtedy, keď začnem ja. Ak nezačnem ja, tak už držím rekord 9mesiacov bez sexu po pôrode druhého dieťaťa. Už veľakrát som sa snažil o tom s ňou rozprávať, ale vždy to skončí tým, že žiaden problém nemáme a nech ju chápem, že niekedy proste nemá chuť. Čo robiť? Už to trvá veľmi dlho a ja strácam trpezlivosť. Každý potrebuje cítiť, že po ňom niekto túži.
@canany ja som v podobnej fáze. Ak sa mi nieco nepodari s tym vztahom spravit, tak rezignujem a ja a fakt to pojde do kytek. Moja svokra takto pred par rokmi prisla o svokra. Dlhodobe nezhody a a tak sa zobral a opustil ju. Svokra teraz vini cely svet len svoj podiel viny na rozpade manzelstva nevidi. A ja vidim, ze jej dcera tiez nema pocit, ze treba nieco v jej vztahu riesit…
@veronikapl toto fakt nechápem. Môj sen je, aby ma žena ťahala do postele. S mojou nepohne, ani keď večer okolo nej nahý prejdem. Tvári sa že nič. Alebo často sa stáva, že zaspím pri deťoch a prídem k nej po 22:30 a to už je čas, kedy už je pre ňu na nežnosti neskoro. 🙈
@caferacer hm.
Asi možno obrat v správaní aspoň malicky z tvojej strany by ju možno prebral.
Zdá sa mi ze si ta neváži ani co robíš a tak nemá chuť ta odmeniť, potesit.
Ak teda fungujete ako píšeš, tak skus ubrať a byť troska sebeckejsi manžel.
Nehovorím, že prestať sa starať o všetko o co si bol zvyknutý, ale naznac jej ze dávaš fakt veľa a nedostáva sa ti to malo..
Neviem, či ta túžba aspoň raz týždenne sa dá tak nazvať, každý to ma inak.
Ale rozhodne, zovsednel si jej, si moc dobrý, má v tebe istotu.
Nemá potrebu o teba stát bojovať, uspokojovať ta v posteli.
Mile že tu píšeš a nechceš hneď oprieť nejakú sekretarku v kancelárii.
Stan sa trosku menej 100 percentný. Spoľahlivý vždy poruke.
Samej mi to znie trosku divne, keď to píšem, ale sú ženy, ktorym fakt imponuje viacej manžel menej starostlivý a zaručim ti ze majú taký aj viac sexu jak ty co sa ideš rozkrajat..
Si dobrý manžel, tak uber nech vie ze nie si istá samozrejmost
@0silvia0 tak lebo mam pocit ze som na vsetko sam. Ja by som pritom rad riesil veci spolocne, ale ci riesim dovolenku alebo hypoteku , tak je to na mne. Proste mam pocit, ze este aj moju zenu treba vodit za rucicku. Navrhol som, ze ked deti zaspia tak sa budeme rozpravat o veciach okolo rodiny a plany atd a ona nema co povedat. My riesime cely den pracu, deti, domacnost a vecer si nemame co povedat. O chvilu fakt budeme jak spolubyvajuci
@caferacer tak niekedy majú ženy takýto postoj, keď majú najmúdrejšieho muža na svete a nechcú sa mu do ničoho radšej montovať, lebo by to aj tak nebolo na nič dobré 😝 Ale dajme tomu, že to nie je váš prípad. A pred deťmi, pred svadbou ste boli akože spriaznené duše a klapalo vám to?
tiez ti neviem poradit ale som na tom ako evora, proste sex s tym istym clovekom ma dlhodobo nebavi, je to stereotyp, okrem toho ma tak nejak asi nebavi aj celkovo pri kazdom styku mam tak 2-3 orgazmy ale pre mna to nieje ziadne wau potesenie, mam pocit ze sex je velmi precenovany radsej si pospim dam si dobre jedlo alebo pozriem dobry film to je pre mna 100x viac uspokojujuce ako sex, ale ja sa zas premozem aby nejaky raz za cas bol lebo chapem ze druhemu cloveku chyba
@caferacer to,ci si je tebou ista je úplne jedno a nemá čo docinenia so sexom a tvojim problémom
Treba vyložiť karty na stol ale aj s guľami.Povedz jej narovinu čo ti chyba a že to potrebuješ,že chceš a túžiš po nej.Písala som o intimite a to znamená,že idem do hĺbky duše,aj keď sa ho druhej strane nemusí páčiť…teba to trápi a vy ste predsa manželia,mala by vedieť čo ta skutočne trápi,treba ale sa spýtať aj na to,preco uz ona po tebe alebo po tom (sexe) netúži?Tak ako to riešiš tu,mal by si to riešiť s ňou,rozumiem,že musíš byt z toho zúfalý,ale keď si budeš vylievať srdce na MK problém ti to nevyrieši.Ak rozmýšľaš nad neverou,tak ti garantujem,že to je najväčšia bolest a najhorší zásah do duše…
Kúp jej Maca, koreň je na zvýšenie libida, mohlo by pomôcť

@sorak presne tak nejako to citim a snazim sa to znova nastartovat, ale to musime chciet obaja a zatial mam pocit, ze som sam