icon

Manželka sa vyhýba sexu

caferacer
25. júl 2021

Som 10 rokov ženatý a mám s manželkou 2 deti. Po druhom dieťati moja manželka úplne stratila chuť na sex. Nie žeby sme predtým sexovali veľmi často (aspoň 1x týždenne), ale teraz sme na tom oveľa horšie (1x mesačne) a aj to iba vtedy, keď začnem ja. Ak nezačnem ja, tak už držím rekord 9mesiacov bez sexu po pôrode druhého dieťaťa. Už veľakrát som sa snažil o tom s ňou rozprávať, ale vždy to skončí tým, že žiaden problém nemáme a nech ju chápem, že niekedy proste nemá chuť. Čo robiť? Už to trvá veľmi dlho a ja strácam trpezlivosť. Každý potrebuje cítiť, že po ňom niekto túži.

caferacer
autor
26. júl 2021

@sorak presne tak nejako to citim a snazim sa to znova nastartovat, ale to musime chciet obaja a zatial mam pocit, ze som sam

caferacer
autor
26. júl 2021

@hylary no vacsinou robim z domu, ale ked je potrebne, musim ist do officu. Chcel som ale povedat, ze kedykolvek idem domov odkialkolvek tak ma hned napadne, ci nieco netreba vybavit (obchod a podobne).

caferacer
autor
26. júl 2021

@canany ja som v podobnej fáze. Ak sa mi nieco nepodari s tym vztahom spravit, tak rezignujem a ja a fakt to pojde do kytek. Moja svokra takto pred par rokmi prisla o svokra. Dlhodobe nezhody a a tak sa zobral a opustil ju. Svokra teraz vini cely svet len svoj podiel viny na rozpade manzelstva nevidi. A ja vidim, ze jej dcera tiez nema pocit, ze treba nieco v jej vztahu riesit…

hylary
26. júl 2021

@caferacer mne to tak pripada ze si je proste tebou ista. Ze aj keby neviem co sa stalo, tak od nej neodides, tak ta ma na haku.... cize ukazala by som jej ze mas gule a nech sa uvedomi ze nie si samozrejmostou jej zivota

caferacer
autor
26. júl 2021

@veronikapl toto fakt nechápem. Môj sen je, aby ma žena ťahala do postele. S mojou nepohne, ani keď večer okolo nej nahý prejdem. Tvári sa že nič. Alebo často sa stáva, že zaspím pri deťoch a prídem k nej po 22:30 a to už je čas, kedy už je pre ňu na nežnosti neskoro. 🙈

mareka49
26. júl 2021

@caferacer hm.
Asi možno obrat v správaní aspoň malicky z tvojej strany by ju možno prebral.
Zdá sa mi ze si ta neváži ani co robíš a tak nemá chuť ta odmeniť, potesit.
Ak teda fungujete ako píšeš, tak skus ubrať a byť troska sebeckejsi manžel.
Nehovorím, že prestať sa starať o všetko o co si bol zvyknutý, ale naznac jej ze dávaš fakt veľa a nedostáva sa ti to malo..
Neviem, či ta túžba aspoň raz týždenne sa dá tak nazvať, každý to ma inak.
Ale rozhodne, zovsednel si jej, si moc dobrý, má v tebe istotu.
Nemá potrebu o teba stát bojovať, uspokojovať ta v posteli.
Mile že tu píšeš a nechceš hneď oprieť nejakú sekretarku v kancelárii.
Stan sa trosku menej 100 percentný. Spoľahlivý vždy poruke.
Samej mi to znie trosku divne, keď to píšem, ale sú ženy, ktorym fakt imponuje viacej manžel menej starostlivý a zaručim ti ze majú taký aj viac sexu jak ty co sa ideš rozkrajat..
Si dobrý manžel, tak uber nech vie ze nie si istá samozrejmost

caferacer
autor
26. júl 2021

@hylary musim to vyskusat

caferacer
autor
26. júl 2021

@mareka49 tak toto som si nikdy o sebe nemyslel. Vždy je čo zlepšovať. Myslel som si, že partneri sa maju v zivote motivovat, podporovat a tahat, aby boli lepsi ludia. Vo svojom vztahu mam pocit, ze mam nie 2 deti, ale 3. 🙈

0silvia0
26. júl 2021

@caferacer tak vyzerá to tak, že tvoja žena je typická gazdinka a matka a pre ňu je to dostačujúce, možno má vzor v jej matke. Nikam nechce chodiť, manžel okolo nej skáče, je pozorný, berie to ako samozrejmosť. Prečo máš pocit, že máš 3 deti?

hylary
26. júl 2021

@caferacer tak velke deti by mohli uz aj same zaspavat, nie? A ty so zenou pekne spolu pri telke.

mareka49
26. júl 2021

@caferacer áno v ideálnom svete a manželstve áno.
Ale nič nie je idealne

beata_k
Odpoveď bola odstránená
caferacer
autor
26. júl 2021

@0silvia0 tak lebo mam pocit ze som na vsetko sam. Ja by som pritom rad riesil veci spolocne, ale ci riesim dovolenku alebo hypoteku , tak je to na mne. Proste mam pocit, ze este aj moju zenu treba vodit za rucicku. Navrhol som, ze ked deti zaspia tak sa budeme rozpravat o veciach okolo rodiny a plany atd a ona nema co povedat. My riesime cely den pracu, deti, domacnost a vecer si nemame co povedat. O chvilu fakt budeme jak spolubyvajuci

caferacer
autor
26. júl 2021

@hylary to ano ale sem tam im citam rozpravku a to sa niekedy stane, ze pri nej zaspim prvy ja 🤣

0silvia0
26. júl 2021

@caferacer tak niekedy majú ženy takýto postoj, keď majú najmúdrejšieho muža na svete a nechcú sa mu do ničoho radšej montovať, lebo by to aj tak nebolo na nič dobré 😝 Ale dajme tomu, že to nie je váš prípad. A pred deťmi, pred svadbou ste boli akože spriaznené duše a klapalo vám to?

eviann
Autor odpoveď zmazal
hylary
26. júl 2021

@eviann nasla si si milenca? 🤔

caferacer
autor
26. júl 2021

@0silvia0 tak klapať nám to klapalo vo všetkom. Nenazval by som nás spriaznené duše, ale bolo v tom 1/2 srdca a celý rozum z oboch strán

0silvia0
26. júl 2021

@caferacer takže ideš si dnes zabehať?😎

caferacer
autor
26. júl 2021

@eviann a mate spolu deti? Ked ste sa o tom rozpravali, ako na to reagoval on? Ak sa mozem spytat, ako si to vyriesila? Milenec…

caferacer
autor
26. júl 2021

@0silvia0 pôjdem na bicykel. 😉

w123
26. júl 2021

tiez ti neviem poradit ale som na tom ako evora, proste sex s tym istym clovekom ma dlhodobo nebavi, je to stereotyp, okrem toho ma tak nejak asi nebavi aj celkovo pri kazdom styku mam tak 2-3 orgazmy ale pre mna to nieje ziadne wau potesenie, mam pocit ze sex je velmi precenovany radsej si pospim dam si dobre jedlo alebo pozriem dobry film to je pre mna 100x viac uspokojujuce ako sex, ale ja sa zas premozem aby nejaky raz za cas bol lebo chapem ze druhemu cloveku chyba

caferacer
autor
26. júl 2021

@w123 a vie toto aj tvoj partner?

sarahh09
26. júl 2021

@karhu Úplne súhlasím

sorak
26. júl 2021

@caferacer to,ci si je tebou ista je úplne jedno a nemá čo docinenia so sexom a tvojim problémom
Treba vyložiť karty na stol ale aj s guľami.Povedz jej narovinu čo ti chyba a že to potrebuješ,že chceš a túžiš po nej.Písala som o intimite a to znamená,že idem do hĺbky duše,aj keď sa ho druhej strane nemusí páčiť…teba to trápi a vy ste predsa manželia,mala by vedieť čo ta skutočne trápi,treba ale sa spýtať aj na to,preco uz ona po tebe alebo po tom (sexe) netúži?Tak ako to riešiš tu,mal by si to riešiť s ňou,rozumiem,že musíš byt z toho zúfalý,ale keď si budeš vylievať srdce na MK problém ti to nevyrieši.Ak rozmýšľaš nad neverou,tak ti garantujem,že to je najväčšia bolest a najhorší zásah do duše…

ysseba
26. júl 2021

@caferacer Tiež mi napadlo či nemá milenca?

kakawah
26. júl 2021

Kúp jej Maca, koreň je na zvýšenie libida, mohlo by pomôcť

eviann
Autor odpoveď zmazal
caferacer
autor
26. júl 2021

@ysseba chodí len sem tam do práce väčšinou robí z domu. To asi nie

caferacer
autor
26. júl 2021