Manželka sa vyhýba sexu
Som 10 rokov ženatý a mám s manželkou 2 deti. Po druhom dieťati moja manželka úplne stratila chuť na sex. Nie žeby sme predtým sexovali veľmi často (aspoň 1x týždenne), ale teraz sme na tom oveľa horšie (1x mesačne) a aj to iba vtedy, keď začnem ja. Ak nezačnem ja, tak už držím rekord 9mesiacov bez sexu po pôrode druhého dieťaťa. Už veľakrát som sa snažil o tom s ňou rozprávať, ale vždy to skončí tým, že žiaden problém nemáme a nech ju chápem, že niekedy proste nemá chuť. Čo robiť? Už to trvá veľmi dlho a ja strácam trpezlivosť. Každý potrebuje cítiť, že po ňom niekto túži.
@caferacer
Tak ti to napíšem. Tak ako sa správa tvoja žena, tak by som sa na správala k človeku, na ktorom mi nezáleží, jeho pocity sú mi ukradnuté a je mu jedno, čo prežíva. Proste k človeku, ktorého neľúbim. Ja vien, že si písal, že to nechceš, ale skúšal si na ňu vytiahnuť rozvod?
@karolinakr sex bol dobrý pred svadbou, po svadbe a zmenilo sa to az po deťoch. Ja som sa nezmenil. Stale som rovnaký fyzicky 🙂
Bože, keď si vezmem, že ten môj chodí ofučany, keď ideme na to len každý druhý deň... To je tiež problém, človek už z toho nemám žiadnu radosť.
Držím palce.
@caferacer mne partner povedal: Zase? Ty myslis stale len na sex?
Mam 39 a áno, myslím na sex. S ním. A chcem ho castejsie nez on. Nuz kompromisy hladame.
@opica_skorica 👍 ja mam 43r ale takých žien ako ty je malo. Alebo nemam na ne stastie 🙂
@caferacer moj ma 46. No a furt je prekvapený, že to chcem. A raz týzdenne je málo, ale aspoň že to je.
@caferacer Tak ti poradim este inak, toto sa zene moze stat v istej zivotnej periode, nizsie libido… Pozri teda na homeopatikum Osnomodium CH30 pomoze pri strate libida 😘😇. Mozno zachranis kvalitny vztah. Do cistej vodicky daj 3 globulky a daj manzelke vypit, len to treba dlhsiu dobu uzivat. Ak je problem v libide pomoze to, ak je vo vztahu musite to riesit inak 😊
@caferacer možno postupne s tými masážami, potom pridať Kivinovu metódu a pôjde to.
@caferacer neni ich malo, hladáš na zlom mieste..kde si nabral, že ich je malo?hehe len nikto sa tým nechváli a zvlášť ženy nie, ženy majú byť cudné, čisté a nesmelé
@karolinakr asi hej na zlom mieste som hľadal. Mne sa páčia také, ktoré vedia byť ako anjel s diablom v tele 😉. A fakt som ich.v živote poznal málo
@caferacer ja by som jej povedala ze takto to ďalej nejde a ze keď ona odmieta sex, nájdeš si milenku. Možno sa spamätá. Ja som mala takého bývalého co mu stačil sex raz za 3 týždne, tak som sa s ním rozišla. Teraz mam muža s ktorým tento problém nemám, mame dve deti, mladši bude mať rok ale aj tak mame sex takmer každý deň, niekedy aj dva krát denne. Ved vy žijete iba ako kamaráti ktorí spolu vychovávajú deti. Trpezlivý si bol už dosť, ja by som pohrozila milenkou alebo rozvodom.
@opica_skorica ale vy nie ste spolu dlho, ktovie ci budes draheho s chutami otravovat aj o 10 rokov🤪
@0silvia0 neviem, možno budeme ako brat a sestra 🤪🤔😉 a možno sa uchová terajší systém 🤩😘
@opica_skorica a mozno bude otravovat on teba a tebe sa nebude chciet🤩, ale drzim palce nech je to aj nadalej super.
@0silvia0 ďakujem. Si zlatá😉😘

@viellik skúšal som vsetko mozne, ale aktualne to nechávam tak. Nezáujem, venujem sa detom a svojim záujmom. Som zvedavy, ci sa aspon ozve, ze co sa deje