Manželka sa vyhýba sexu
Som 10 rokov ženatý a mám s manželkou 2 deti. Po druhom dieťati moja manželka úplne stratila chuť na sex. Nie žeby sme predtým sexovali veľmi často (aspoň 1x týždenne), ale teraz sme na tom oveľa horšie (1x mesačne) a aj to iba vtedy, keď začnem ja. Ak nezačnem ja, tak už držím rekord 9mesiacov bez sexu po pôrode druhého dieťaťa. Už veľakrát som sa snažil o tom s ňou rozprávať, ale vždy to skončí tým, že žiaden problém nemáme a nech ju chápem, že niekedy proste nemá chuť. Čo robiť? Už to trvá veľmi dlho a ja strácam trpezlivosť. Každý potrebuje cítiť, že po ňom niekto túži.
@caferacer všaka to som ti radila minule, ubehlo pol roka a nič si nespravil, ty si tiež stratený prípad
@caferacer ubehlo pol roka od tvojho prispevku. Ake zmeny a pravidla si zaviedol ohladne tejto veci? hm či len vypisuješ a skutek utek
S retatkou suhlasim, Tam mame totožne nazory na chlapov a fungovanie
@karolinakr ako som pisal vcera: prestal som vsetko hned riesit, co si vymyslí. Venujem sa detom, svojej praci a doma len nutne veci a riesim ich po svojom. Nezobrem o sex.
@caferacer ty už nemáš daleko od milenky bohužiaľ takto sa rozachadzaju vzťahy, Možno ked si svatý. ešte nie ale dlho to nebude trvať,,
@karolinakr milenka sa neda naplánovať. Bud pride alebo nie
tak skoro rok prešiel a jedine co sa zmenilo je to, ze zenu uz mam ako spolubývajúcu, s ktorou mam 2 deti.
@caferacer a ona ako to vidi dalej ? chce rozvod ?
@caferacer ?? a to prečo? uviedla aj dôvod? dnešné vzťahy nevydržia nič. Moji rodičia oslávili zlatú svadbu
@caferacer a ako sa ti takto zije?
@loginexistuje ked jej dam otázku: ci niekoho ma alebo ci sa chce rozviest, tak jedine co z nej vyjde je: nie nemam a nie nechcem. Viac nic
@karolinakr aj moji rodicia su 50r spolu. Sice to nie je ideálne, ale vzdy sa vedeli rozprávať. Ja uz neviem co mam robit, aby sa so mnou rozprávala. Ak by sme nemali deti, tak uz som zbalený a davno prec.
@betulinka1 je to strasne ubíjajúce, frustrujúce. Chcem to zmeniť a ona nic, tvári sa, ze nic sa nedeje. Priklad: vecer, deti spia, opýtam sa: Preco spolu nespime? Odpoveď: To sa musime o tom bavit teraz? Niekedy mam pocit, ze mam 3deti, lebo dostávam take odpovede, ze neviem ci plakať alebo sa smiať.
ked dvaja nevedia komunikovat, to je začiatok konca teraz myslim manželku,,
@caferacer V tom pripade to z nej musite dostat jedine vy.Vazne sa o tom s nou porozpravajte a trvajte na vysvetleni.Kludne pohrozte niecim,ze ukoncite vztah aby ste to z nej dostali.My vam tu mozeme radit a HADAT cim to moze byt ale my vas nepozname.Odpoved pozna jedine vasa zena.
@karolinakr presne to iste si myslim aj ja. Komunikácia a tolerancia su základ manželstva a sex je jeho korením.
Toto je taký začarovaný kolobeh. Doma máš spolubývajúcu alebo teda 3 deti ako to voláš ty. Rozviesť sa nechce ani ona a ani ty, lebo deti, rodina, majetky...atď, to viete len vy. Zároveň žiadny spoločný partnerský život, v ktorom sa ty trápiš, jej to je jedno, lebo jej to tak vyhovuje. Čo povedať...ja ti milenku nikdy radiť nebudem, lebo to môže byť mladá žena, ktorá sa do teba zamiluje, ale ty sa nikdy nerozvedieš a jej to možno len zlomí srdce. Ja to vidím tak, že vy už ste len rodičia svojich detí, ale nie partneri, každý by ste mali ísť svojou cestou v živote.
@sima338 ano rodicia sme, ale manželmi uz nie sme. Premýšľam nad tym z každej strany: Majetok sa da vzdy rozdeliť, sex viem tiez nejaku dobu oželieť. Milujem svoje deti a im to nechcem spravit. Keby mali 18r uz by sa im to dalo vysvetliť, ale dovtedy este mame dost daleko. A tiez sa pýtam sam seba: To chcem fakt tak vela?
@caferacer hm,,na prehliadky k zenskemu lekarovi chodi?
@luciakovacova0603 ano, ma to nejaky súvis?

@tomikejt mam s kym ist na kavu 🙂, nemusím sa prechádzať