icon

Manželka sa vyhýba sexu

caferacer
25. júl 2021

Som 10 rokov ženatý a mám s manželkou 2 deti. Po druhom dieťati moja manželka úplne stratila chuť na sex. Nie žeby sme predtým sexovali veľmi často (aspoň 1x týždenne), ale teraz sme na tom oveľa horšie (1x mesačne) a aj to iba vtedy, keď začnem ja. Ak nezačnem ja, tak už držím rekord 9mesiacov bez sexu po pôrode druhého dieťaťa. Už veľakrát som sa snažil o tom s ňou rozprávať, ale vždy to skončí tým, že žiaden problém nemáme a nech ju chápem, že niekedy proste nemá chuť. Čo robiť? Už to trvá veľmi dlho a ja strácam trpezlivosť. Každý potrebuje cítiť, že po ňom niekto túži.

caferacer
autor
12. jan 2022

@tomikejt mam s kym ist na kavu 🙂, nemusím sa prechádzať

tomikejt
12. jan 2022

@caferacer jasne, to nebolo myslene tak ze máš tri hodiny sám blúdiť 😊 prejsť sa som myslela ze s kamošmi na kávu, do mesta, na nákup, hocičo 😊

retatka
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
12. jan 2022

@caferacer všaka to som ti radila minule, ubehlo pol roka a nič si nespravil, ty si tiež stratený prípad

karolinakr
12. jan 2022

@caferacer ubehlo pol roka od tvojho prispevku. Ake zmeny a pravidla si zaviedol ohladne tejto veci? hm či len vypisuješ a skutek utek

karolinakr
12. jan 2022

S retatkou suhlasim, Tam mame totožne nazory na chlapov a fungovanie

caferacer
autor
12. jan 2022

@karolinakr ako som pisal vcera: prestal som vsetko hned riesit, co si vymyslí. Venujem sa detom, svojej praci a doma len nutne veci a riesim ich po svojom. Nezobrem o sex.

karolinakr
12. jan 2022

@caferacer ty už nemáš daleko od milenky bohužiaľ takto sa rozachadzaju vzťahy, Možno ked si svatý. ešte nie ale dlho to nebude trvať,,

caferacer
autor
12. jan 2022

@karolinakr milenka sa neda naplánovať. Bud pride alebo nie

retatka
Autor odpoveď zmazal
caferacer
autor
11. dec 2022

tak skoro rok prešiel a jedine co sa zmenilo je to, ze zenu uz mam ako spolubývajúcu, s ktorou mam 2 deti.

loginexistuje
11. dec 2022

@caferacer a ona ako to vidi dalej ? chce rozvod ?

karolinakr
11. dec 2022

@caferacer ?? a to prečo? uviedla aj dôvod? dnešné vzťahy nevydržia nič. Moji rodičia oslávili zlatú svadbu

betulinka1
11. dec 2022

@caferacer a ako sa ti takto zije?

caferacer
autor
11. dec 2022

@loginexistuje ked jej dam otázku: ci niekoho ma alebo ci sa chce rozviest, tak jedine co z nej vyjde je: nie nemam a nie nechcem. Viac nic

caferacer
autor
11. dec 2022

@karolinakr aj moji rodicia su 50r spolu. Sice to nie je ideálne, ale vzdy sa vedeli rozprávať. Ja uz neviem co mam robit, aby sa so mnou rozprávala. Ak by sme nemali deti, tak uz som zbalený a davno prec.

caferacer
autor
11. dec 2022

@betulinka1 je to strasne ubíjajúce, frustrujúce. Chcem to zmeniť a ona nic, tvári sa, ze nic sa nedeje. Priklad: vecer, deti spia, opýtam sa: Preco spolu nespime? Odpoveď: To sa musime o tom bavit teraz? Niekedy mam pocit, ze mam 3deti, lebo dostávam take odpovede, ze neviem ci plakať alebo sa smiať.

sova851
11. dec 2022

@caferacer Co ak by vam ako muzovi bolo potrebene ist si zacvicit?nepribudlo brusko?mozno ju uz nepritahujete..

karolinakr
11. dec 2022

ked dvaja nevedia komunikovat, to je začiatok konca teraz myslim manželku,,

caferacer
autor
11. dec 2022

@sova851 a o tom zena nevie hovorit? Nuz jedine, ze by potrebovala chlapa s pivnym bruchom a to ja veru nie som 😊. V tom prípade by mohla byt sklamaná.

sova851
11. dec 2022

@caferacer V tom pripade to z nej musite dostat jedine vy.Vazne sa o tom s nou porozpravajte a trvajte na vysvetleni.Kludne pohrozte niecim,ze ukoncite vztah aby ste to z nej dostali.My vam tu mozeme radit a HADAT cim to moze byt ale my vas nepozname.Odpoved pozna jedine vasa zena.

caferacer
autor
11. dec 2022

@karolinakr presne to iste si myslim aj ja. Komunikácia a tolerancia su základ manželstva a sex je jeho korením.

sima338
11. dec 2022

Toto je taký začarovaný kolobeh. Doma máš spolubývajúcu alebo teda 3 deti ako to voláš ty. Rozviesť sa nechce ani ona a ani ty, lebo deti, rodina, majetky...atď, to viete len vy. Zároveň žiadny spoločný partnerský život, v ktorom sa ty trápiš, jej to je jedno, lebo jej to tak vyhovuje. Čo povedať...ja ti milenku nikdy radiť nebudem, lebo to môže byť mladá žena, ktorá sa do teba zamiluje, ale ty sa nikdy nerozvedieš a jej to možno len zlomí srdce. Ja to vidím tak, že vy už ste len rodičia svojich detí, ale nie partneri, každý by ste mali ísť svojou cestou v živote.

caferacer
autor
11. dec 2022

@sima338 ano rodicia sme, ale manželmi uz nie sme. Premýšľam nad tym z každej strany: Majetok sa da vzdy rozdeliť, sex viem tiez nejaku dobu oželieť. Milujem svoje deti a im to nechcem spravit. Keby mali 18r uz by sa im to dalo vysvetliť, ale dovtedy este mame dost daleko. A tiez sa pýtam sam seba: To chcem fakt tak vela?

sima338
11. dec 2022

@caferacer rozhodnutie už je na tebe. Ty s ňou žiješ, hoci tak všelijak, ale je to vaša rodina, váš život.

luciakovacova0603
11. dec 2022

@caferacer hm,,na prehliadky k zenskemu lekarovi chodi?

retatka
Autor odpoveď zmazal
caferacer
autor
11. dec 2022

@retatka jasne, Barber, firemné večierky, asi musim zacat častejšie chodit

caferacer
autor
11. dec 2022

@luciakovacova0603 ano, ma to nejaky súvis?

retatka
Autor odpoveď zmazal