icon

Manželka sa vyhýba sexu

caferacer
25. júl 2021

Som 10 rokov ženatý a mám s manželkou 2 deti. Po druhom dieťati moja manželka úplne stratila chuť na sex. Nie žeby sme predtým sexovali veľmi často (aspoň 1x týždenne), ale teraz sme na tom oveľa horšie (1x mesačne) a aj to iba vtedy, keď začnem ja. Ak nezačnem ja, tak už držím rekord 9mesiacov bez sexu po pôrode druhého dieťaťa. Už veľakrát som sa snažil o tom s ňou rozprávať, ale vždy to skončí tým, že žiaden problém nemáme a nech ju chápem, že niekedy proste nemá chuť. Čo robiť? Už to trvá veľmi dlho a ja strácam trpezlivosť. Každý potrebuje cítiť, že po ňom niekto túži.

caferacer
autor
12. jan 2022

@viellik skúšal som vsetko mozne, ale aktualne to nechávam tak. Nezáujem, venujem sa detom a svojim záujmom. Som zvedavy, ci sa aspon ozve, ze co sa deje

yoxinka
12. jan 2022

@caferacer
Tak ti to napíšem. Tak ako sa správa tvoja žena, tak by som sa na správala k človeku, na ktorom mi nezáleží, jeho pocity sú mi ukradnuté a je mu jedno, čo prežíva. Proste k človeku, ktorého neľúbim. Ja vien, že si písal, že to nechceš, ale skúšal si na ňu vytiahnuť rozvod?

caferacer
autor
12. jan 2022

@karolinakr sex bol dobrý pred svadbou, po svadbe a zmenilo sa to az po deťoch. Ja som sa nezmenil. Stale som rovnaký fyzicky 🙂

katka1389
12. jan 2022

@caferacer nema vam niekto aspon na dve hodky povarovat deti ....Ze by ste vypadli len vy dvaja .Vecera ,obed, len taky relax virivka ,že by sa trosku nakopla....

caferacer
autor
12. jan 2022

@yoxinka som sa az zasmial 🙂. Už len tu moju “trubu” potrebujem prebudit 🙂. A mozno aj tretie dieta bude 🤣

caferacer
autor
12. jan 2022

@eviann pisala si, ze tvoj muz na vtaka samicu a ze to uz neriesis. Preto som sa spytal, ci si sa s tym stavom zmierila

caferacer
autor
12. jan 2022

@katka1389 strazenie je trochu komplikovane, ale niekedy sa to da.

nominativ
12. jan 2022

Bože, keď si vezmem, že ten môj chodí ofučany, keď ideme na to len každý druhý deň... To je tiež problém, človek už z toho nemám žiadnu radosť.

Držím palce.

caferacer
autor
12. jan 2022

@nominativ hm, ja som nikdy zenu netlacil. Ved aj ja niekedy nemam chut. U nas je to o tom, ze ja chcem a mam zaujem a na druhej strane nevidim ani zaujem ani chut.

eva112014
12. jan 2022

@caferacer Ona nemala záujem - 5 rokov nespali spolu! A nebol žiadny zdravotný problém.

eviann
12. jan 2022

@caferacer No hej, z toho mraku nenaprsi. Tak som si nasla iny. Doma som pokojna, usmiata, muz sa usmieva nazad. Ked chce byt kamos, nech sa paci. Po siedmich rokoch sexu 1-3x rocne som konecne stastna.

caferacer
autor
12. jan 2022

@eviann rozumiem ti 😉.

marca12
12. jan 2022

@caferacer Bohuzial asi sa neozve. Zrejme si vydychla,ze ma pokoj a bude spokojna takto.

opica_skorica
12. jan 2022

@caferacer mne partner povedal: Zase? Ty myslis stale len na sex?
Mam 39 a áno, myslím na sex. S ním. A chcem ho castejsie nez on. Nuz kompromisy hladame.

caferacer
autor
12. jan 2022

@opica_skorica 👍 ja mam 43r ale takých žien ako ty je malo. Alebo nemam na ne stastie 🙂

opica_skorica
12. jan 2022

@caferacer moj ma 46. No a furt je prekvapený, že to chcem. A raz týzdenne je málo, ale aspoň že to je.

gigie24
12. jan 2022

@caferacer Tak ti poradim este inak, toto sa zene moze stat v istej zivotnej periode, nizsie libido… Pozri teda na homeopatikum Osnomodium CH30 pomoze pri strate libida 😘😇. Mozno zachranis kvalitny vztah. Do cistej vodicky daj 3 globulky a daj manzelke vypit, len to treba dlhsiu dobu uzivat. Ak je problem v libide pomoze to, ak je vo vztahu musite to riesit inak 😊

caferacer
autor
12. jan 2022

@gigie24 mam presvedčiť ženu ze ma problem s libidom a ze musi užívať homeopatiká? 🙈 to sa mi asi nepodarí

gigie24
12. jan 2022

@caferacer Chapem, len hladam cestu 😇

opica_skorica
12. jan 2022

@caferacer možno postupne s tými masážami, potom pridať Kivinovu metódu a pôjde to.

karolinakr
12. jan 2022

@caferacer neni ich malo, hladáš na zlom mieste..kde si nabral, že ich je malo?hehe len nikto sa tým nechváli a zvlášť ženy nie, ženy majú byť cudné, čisté a nesmelé

caferacer
autor
12. jan 2022

@karolinakr asi hej na zlom mieste som hľadal. Mne sa páčia také, ktoré vedia byť ako anjel s diablom v tele 😉. A fakt som ich.v živote poznal málo

tomikejt
12. jan 2022

@caferacer ja by som jej povedala ze takto to ďalej nejde a ze keď ona odmieta sex, nájdeš si milenku. Možno sa spamätá. Ja som mala takého bývalého co mu stačil sex raz za 3 týždne, tak som sa s ním rozišla. Teraz mam muža s ktorým tento problém nemám, mame dve deti, mladši bude mať rok ale aj tak mame sex takmer každý deň, niekedy aj dva krát denne. Ved vy žijete iba ako kamaráti ktorí spolu vychovávajú deti. Trpezlivý si bol už dosť, ja by som pohrozila milenkou alebo rozvodom.

0silvia0
12. jan 2022

@opica_skorica ale vy nie ste spolu dlho, ktovie ci budes draheho s chutami otravovat aj o 10 rokov🤪

opica_skorica
12. jan 2022

@0silvia0 neviem, možno budeme ako brat a sestra 🤪🤔😉 a možno sa uchová terajší systém 🤩😘

caferacer
autor
12. jan 2022

@tomikejt myslim, ze vytvoriť podozrenie, ze mam milenku by na začiatok stalo za vyskúšanie. Uvidime, co sa stane

0silvia0
12. jan 2022

@opica_skorica a mozno bude otravovat on teba a tebe sa nebude chciet🤩, ale drzim palce nech je to aj nadalej super.

opica_skorica
12. jan 2022

@0silvia0 ďakujem. Si zlatá😉😘

retatka
12. jan 2022

@caferacer Len to aspoň dobre zahraj.Vyobliekaj sa pekne,navoňaj a chod večer sa niekde prejsť...častejšie,nie raz....uvidíš či jej budeš ľahostajný.Ak áno bolo by jej jedno,či máš milenku a v tom prípade nemá význam pokračovať v trápeni...

tomikejt
12. jan 2022

@retatka áno dobrý nápad, osprchovať, oholiť, navonat a zmiznúť aspoň na 3 hodiny. Keď sa opýta kam ide, tak ze len sa prejsť, a chodiť sa takto prechádzať dva tri krát do týždňa.