icon

Manželka si myslí, že ju podvádzam

jahodamalina0
29. máj 2017

Dobrý večer pred rokom som nastúpil do novej práve - poobedne a odvtedy mi začalo peklo.....manželka má podozrieva že ju podvadzam ,,, prvý krát to začalo tak že mi vypisovala že ona vie že ja v práci obzerám ženy a slintam nad nimi čo nebola pravda..neskôr mi vykrikovala kolegov jedného čo ma vozil do roboty aby som nemusel ísť autobusom a druhý bol môj sused kolega ktorému som otvoril smetný kos lebo mal plne ruky nadávala mi že ich mám orálne uspokojiť a tento určite robím ,, neskôr som mal smenu z kolegyňou a keď sa to dozvedela do telefónu mi povedala že či mi nedala ,,,následne som bol označený za gaya, potom som bol podozrievany že používam jej vibrator,,,toto všetko bolo úplne bez dôvodu ,,, raz keď som prišiel neskôr domov dostal som vynadane kde som bol,,,kvôli tomu že som robil poobedne smeny ale nemal som inú možnosť seky treba platiť mi povedala pred svojim bratom že nemám sa čudovať keď prídem domov a iná tu bude z iným chlapom....najčerstvejšia novinka je taká že masturbujem na fotkách z Instagramu používam instagram často lebo sa zaoberám fotografiou ale nemasturbujem,,, a najnovšie ju podvadzam z jednou z dennej smeny lebo som si niekoľkokrát pozeral jej profil na Facebooku ,, podotýkam dotyčná osoba je opačne orientovaná a má partnera manžela rovnakého pohlavia ,,, na vysvetlenie nepristúpila vraj ma pocit a jediná správna odpoved je iba taká ktorú chce počuť . Ohľadne mna nechodím okrem roboty nikam,, som stále doma,, má hesla na moje maily na môj mobil momentálne sa ide odomna sťahovať lebo nebude žiť s klamárom lebo dnes som sa dozvedel že ja sa tvarim a správam inak ako v skutočnosti chcem byt a ze mám svoje práve ja dať najavo ,,, moje reakcie a slova nezaberajú to čo poviem ja nieje akceptované ,,, taktiež som bol niekoľkokrát obvinený údajne niečo robím a vymazávam na jej mobile ....nemám sa proti tomuto ako brániť a nezvládam to psychicky uniesť ,,, snažím sa ju podporovať ale nakoniec si vypočujem že vlastne nič nerobím pre ňu keď dostala Iphone 7 vraj to som jej chcel iná zalepit oči a ja neviem či na takéto niečo môžem odpovedať cítim sa strašne a neviem sa brániť lebo moje slova niesu akceptované a nikto mi neverí ,, píšem to sem preto lebo nemám nikoho s kým by som sa mohol o tom porozprávať ,,, ďakujem za názory a rady,,,

Strana
z2
ella238
29. máj 2017

Prečítala som to cele , myslím si ze bude lepsie ked odíde, aj ked si myslím ze si ľudom nepovedal všetko. Nechaj ju ist uľaví sa ti. Ked si taky ako píšeš, nemas co ľutovať, spravil si všetko co sa dalo, dal si jej všetko co si vedel dať. Bez ďalej.. chvíľku budes mimo ale čaká ta lepší zivot. Vonku je tolko žien ktoré čakajú na muža ako si ty. Veľa štastia v tvojom novom živote bez narušenej ženy a este k tomu stetky. All the best on your new lifeway.

snehuuulienka
29. máj 2017

@jahodamalina0
takze k tomu Tvojmu rozsiahlemu príspevku:
-robíš pre ňu veľmi veľa,ale k Tebe sa dostáva len upodozrievanie ,osocovanie,nedovera....preto sa pýtam, čo máš z tohto manželského vzťahu Ty???
-neviem dokedy chcete takto fungovat,ale dlhú budúcnosť tomu nedavam
-ak si rozumiete v sexe ok,ale vzťah dvoch ľudí nemôže fungovať len na tomto základe,tu sú potrebné aj iné veci ako úcta,dôvera,pozornosť
-a s touto ženou to ružovo nevidím,tá má zrejme iné priority vo vzťahu,rozprávate sa aj o založení rodiny,o detoch???či vašim najväčším problémom je kto s kým, kedy a ako?
Moja rada je,ak sa táto žena nezmení v najbližšom období,teda daj jej ultimátum(nech už si uvedomí a prestane žiarliť na všetko a na všetkých),a ak ho porusi zidi z kratsej cesty....rozved sa a nájdi si niekoho normálneho,pretože toto nie je normalne

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
29. máj 2017

@jahodamalina0 prečítala som len stroho ten dlhočízny príspevok asi každú tretiu či štvrtú vetu a nechápem čo ty vlastne ešte chceš?
Rozvod bude pre teba vykúpením a čím skôr to spravíš, tým skôr na to zabudneš a budeš mať šancu nájsť normálnu. A tuto pošli k psychiatrovi

lianka123
29. máj 2017

V klude sa vyrozpravaj. Rozidete sa 😉

hivanik
29. máj 2017

...ani sa mi nechce verit ze tento pribeh je skutocny......😲

oldman50plus
29. máj 2017

Už som videl ženy čo sa podľa hesla "moja vagína je pre všetkých" správajú ale ešte nikdy žiadnu čo by sa k tomu hrdo priznala.
Vidím v tom celkom zreteľné prvky duševnej choroby možná aj u oboch. Neviem si predstaviť chlapa čo by sa dobrovoľne vystavoval takémuto správaniu. Nikdy som nebol násilný typ ale v tomto prípade ak by som hneď neodišiel už pri štvrtine toho čomu si vystavený by som sa začal správať násilne. Vieš, možno to aj ona očakáva, ak bola takáto k iným je určite na to zvyknutá.

lianka123
29. máj 2017

@oldman50plus zeny vela nakecaju. Hlavne ked sa chcu muza zbavit a poriadne ho potrapit. Oni sa rozidu. Nelutuj ho. Nevies co je za tym.

rusalkablack
29. máj 2017

tvoja zena je psychopat a ty si slaboch. Utekaj, kym sa nestane nieco zle.

libawet
30. máj 2017

@zltyslonik byť chlap, tak takú vagínu nechcem, ktovie, kto všetko v nej bol a čo tam nechal ?! Fuj, ďakujem pekne.

libawet
30. máj 2017

@oldman50plus ja zas by som chcela vidieť toho chlapa, čo takúto vagínu berie ( tachometer pretočený ) ? To čo musí byť za humusáka? Čisté zúfalstvo.

pillipilli
30. máj 2017

Cele zle... priznam sa nedocitala som to, nemala som silu. Partnerka nieje v poriadku a aj ty. Zacali ste zle a aj tak zijete. Ja osobne si myslim ,ze bud ona ta otravi alebo si ty sam siahnes na zivot. Urobte nieco pre seba a rozvedte sa.
Ps: ja kebyze poviem mojmu partnerovi o tej vagine ,tak mi ju tak nakope ,ze by som ju nevedela uz vyuzit 🤔 ,ale inak klobuk dolu. Normalny clovek by toto nevydrzal. Nieste vy sado maso???

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
libawet
30. máj 2017

@zltyslonik WAU, aké výrazy, to som ešte nepočula 🙂, ale aspoň som sa zasmiala.

lija22
30. máj 2017

waw vidiet vas dvoch a mozem zomriet! riadni exoti ste obaja

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
30. máj 2017

@zltyslonik aj ja by som chcela vidieť autorku tejto hlbokej filozofickej perly. Keď nám nepošle foto, nech nám ju aspoň nakresli 😇

cecilia68
1. jún 2017

@jahodamalina0 Túto vymyslenú tému určite písala žena, snažiaca sa pôsobiť ako muž😨 Ani sa mi nechce veriť, že niekto tomu bludu uveril😝

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
cannella
1. jún 2017

Zeny, dlho som sa takto z chuti nezasmiala. Az mi slzy tecu. 🤣🤣🤣

1anonym9
2. jún 2017

@zltyslonik samozrejme, ked ide o problemy muza tak vsetko je vymyslene a chlapik asi nema cely den co robit tak pise kilometrove texty... Pretoze kdezeee zeny nie su take ako pise vo svojom prispevku to bude iste vymyslene.

Ach mam ja dost hned z rana...

staronova
2. jún 2017

vy ste obaja divní....a ak je to vymyslené, tak to už ani nekomentujem, čo za indivíduum toto mohlo zosmokliť a dať na net....

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2