Manželka si vypisuje s kolegom
Manželka si eroticky vypisuje s kolegom a býva z toho dosť nazvime to vybudená. Na moju reakciu, že sa mi to nepáči, povedala, že to ukončí. Samozrejme pokračuje to ďalej. Zdá sa mi, že je na tom svojim spôsobom závislá. Naozaj neviem čo obaja od toho očakávajú. Jeho manželstvo vyzerá byť harmonické až šťastné. Medzi nami je to skôr viac zlé ako dobré. Považujem to za neveru.
Myslíte si, žeby som to mohol/mal riešiť, cez neho, prípadne jeho manželku?
Mám však pocit, že keď nebude on aj tak bude niekto iný, takže u nás to porieši asi len rozvod. Na oboch stranách sú však deti, tak nechcem zbytočne spúšťať lavínu. Ľúbim ju, a vzťah, i keď zatiaľ asi len „písací”, s iným mužom mi vadí. Ja som jej už dávnejšie navrhoval takéto písanie, avšak odmietla ma. Manželka síce tvrdí, že chce byť so mnou, ale jej vyhláseniam, po viacerých skúsenostiach, je ťažko veriť. Dôvera je naštrbená.
Na súčasnej situácii mám samozrejme veľký podiel svojim správaním aj ja, nič si nenahováram, bývávam naozaj neznesiteľný. Na druhej strane mávame aj svetlé chvíľky, vtedy sa cítim štastne, ale dlho to nevydrží.
Keď si to po sebe takto čítam, plus zvážim veci, ktoré som kvôli stručnosti neuviedol, najrozumnejšie asi bude ísť od seba. Stalo sa medzi nami veľa zlého, pravdepodobne už nie je cesty späť. Stále sa však neviem ubrániť pocitu, žeby sa to možno ešte dalo...
Viem, že to tu nevyriešim, ale aspoň som si písaním ako tak utriedil myšlienky. Dusím to v sebe už dlho a odčerpáva mi to energiu.
No i tak by ma zaujímal váš názor. Aspoň takýto „pokus” o možnú záchranu. Ľúbim ju, ale asi sme výrazne nekompatibilný. Škoda, že sme na to prišli až po dvoch deťoch a takmer 10 rokoch manželstva.
Ďakujem za prípadné reakcie.
@lucka227
@blue_horse zena kolegu o tom nemusi ani len tusit. pozor na to. kolega moze byt pozornejsi, alebo vacsi zaletnik a vie ako na to aby mu na to jeho zena neprisla. aby si nerozbil namiesto jednej hned dve rodiny. oni nech uz maju manzelstvo ake chcu, je to stale len ich vec. ak mu to aj toleruje, stale je to len ich vec. ak chces s niekym hovorit, hovor s kolegom priamo ale jeho zenu z toho zatial vynechaj. mozes mu povedat ze jej to povies a uvidis ako zareaguje...
kazdopadne tvoja zena zjavne nechce alebo nevie prestat. skus jej navrhnut poradnu. to by vam mohlo pomoct. ak jeden znamy rodinny pravnik hovori: nevera nie je dovod na rozvod. (da sa to prekonat)
drzim palce
@littleslovak Dakujem,
Raz sme boli vsetci 4 aj s detmi na spolocnej dovolenke. Mne sa zdalo, ze medzi mojou zenou a kolegom to poriadne iskrilo. On pred zenou, v suvislosti s mojou manzelkou, aj klamal. Nic som na to nepovedal, mozno som mal.
Ona sa tvarila sebaisto, navonok vyzerali ako skoro idealny par. Posobil starostlivo, zenuska sem, zenuska tam. No hovorim skoro idylka. Usudzujem, ze ona nic netusi. Alebo mozno ano a nevadi jej to? Neviem.
Este ja som mal pomaly vycitky, ze co si to nahovaram, ved toto by neriskoval. Nakoniec sa ukazalo, ze som sa nemylil.
@blue_horse ak chceš s niekým diskutovať,tak s kolegom ale aby si nebol prekvapený, že sa s tebou nebude vôbec baviť....je to problém medzi tebou a tvojou ženou, ona sa rozhodla a robí to čo robí .
A byť tebou,tak by som sa neponižovala ,teda by som za tým dotyčným nešla
@blue_horse no a teraz mi povedz ako vztah moze fungovat bez dovery. Podla mna sa to neda. Ta je velmi dolezita a mnoho ludi ju podcenuje. Poviem ti tak, mozes mat stastny zivot, ale asi nie s nou.
@blue_horse To su vazne veci co tu opisujes. Ako tu uz padlo, ak s niekym potrebujes hovorit (okrem svojej zeny) tak naozaj oslov toho jej kolegu. Uvidis aka bude reakcia. Mozno sa s tebou nebude chciet bavit, mozno bude a nic neprizna a mozno to bez ostychu prizna. Ak sa s tebou bude bavit a povies mu, ze to povies jeho zene mozno ho to vyburcuje k ukonceniu toho pisania (a kto vie coho este) s tvojou zenou. Kazdopadne ak sa oni tvarili takto idilicky tak ona o tom urcite nevie a ak by si za nou naozaj siel mozes narobit vela skody. To sa ti teraz nesnazim robit vycitky, ze chces riesit svoju situaciu, skor je to rada aby si riesil ozaj to svoje a nie to cudzie.
@lobic Co sa dovery tyka, je to tak, neda sa to.
@littleslovak Ano, su to vazne veci, pre mna az zivotne dolezite. S manzelkou sa o tom bavime casto. Hovori, ze chce byt so mnou, ze si s nim uz nepise. Zial pisu si stale, ze chybas mi, tesim sa na teba a podobne. Teda aspon co sa mi podarilo zazriet v nestrazenej chvili na displeji.
Ci sa porozpravat kolegom, zvazujem, uvidim ako sa to bude vyvijat dalej, aj ked nedavam tomu (ze sa manzelka od neho odputa) velku sancu.
@blue_horse ak to chcete uspesne vyriesit musite to chciet obaja. to znamena aj tvoja manzelka.
zial odputanie bude mozne len odlucenim. tzn nie len prestat pisat ale aj odist z prace. neviem co robi, neviem ako lahko by si nasla podobnu pracu inde, ale bez toho to nepojde. navrhoval si jej uz nieco take? aby odisla z prace? Ak ano, tak ako reagovala?
@blue_horse Sorry ale sposob vyjadrovania, vetne suvetia, vyrazy ako 'nastrbena dovera, vyrazne nekompatibilny, atd. Veeeelmi tazko sa veri, ze toto pisal muz a ze pribeh je skutocny😉😂
Hej ty osoba, tieto slohove ulohy, co tu cas od casu produkujes, vsetko to je na jedno kopyto - modrokonikovske kopyto😂 Radsej s tym skonci, ten tvoj sposob pisania je lahko odhalitelny, furt dokolecka tie iste vyrazy, stylizacia... fakt sa tie tvoje sracky uz nedaju citat, vsetko na jedno brdo, spisovatelska hviezda z teba nebude. Ale skus to mozno u Evity, mozno z toho par drobakov kapne.
@mrs_ed Pre mna je to zial realita.
@littleslovak O odchode z prace sme sa bavili. Dokonca s tym prisla ona, ale ako sa ukazalo, myslela si, ze poviem nie. Ked som sa zatvaril, ze aj ano, tak sa pomerne rychlo stiahla.
@blue_horse trvaj na tom. a na manzelskej poradni. drzim palce bay na oboje zena pristupila.
@blue_horse No samozrejme 😝 Akurat, ze ty mas tych 'realit' trochu viac 😂
Žiaden chlap nenazyva svojich potomkov "detičky". Jasný znak že autorka tohto príspevku j žena. 😂
@0silvia0 nic 😉 iba ludia maju predsudky... ja poznam zeny co sa vyjadruju horsie jak chlapi a naopak muzov co sa vyjadruju komplikovanejsie nez vacsina zien...
@littleslovak Muzi, ktori sa vyjadruju komplikovanejsie nez vacsina zien? 😲 Ved toto je len na konovi mozne ked muz zalozi diskusiu (a aj za tym je len zena 😝)
Ak toto nie je ten isty typek co tu minule vypisoval telenovely o frajerke v prahe co ho vyhodila pred porodom a potom o manzelke co sa zamilovala do svagra a dalsich par bludnych pribehov, tak si zozerem papuce aj s ponozkami... teba za to platia? Povedz normalne, aj ja prispejem nejakym pribehom, urcite bude realnejsi
Co za chlapa by toto riesilo na MK????
@taga Tak dobru chut.

Ja by som.ani nevahala.mozno sa to vyhroti ale aspon budes vediet co dalej