Manželka trávi veľa času s kolegom
Sme manželia 26 rokov no po 10 rokoch manželka spoznala v práci kolegu už 15 rokov k nám vkuse chodí za ňou ona tvrdí že sú len kamaráti chodia spolu po výletoch aj s deťmi do tatier aj tam spali u jeho starých rodičov vkuse si volajú je toto normálne už som zrelý na cvkoaren prosím o radu
@jan1999 keby bola taká svatá tak ťa nepodvádza
@monikafeliz no jeho manželka tvrdí, že ona s tým chlapom nič nemá 😂😂
@0silvia0 to hovoril aj môj manžel o svojej milenke pol roka... tak som od neho odišla veď nie som hlúpa 😎
@jan1999 a ty si pred 15 rokmi zaspal a teraz si sa zobudil? Asi naozaj budeš taký naivný, keď máš, ani nie milenca, ale partnera tvojej manželky, pred očami a pýtaš rady tu na MK.
Odporúčam spraviť DNA testy tvojich detí a rozviesť sa, aby si zbytočne ešte neplatil. A konečne niečo urobiť ako chlap
@alaguema áno 26 rokov som abstinent ona mala otca alkoholika ja tiež tak som si povedal že ja tak žiť nebudem snažil som sa aby sme niečo v živote mali po svadbe sme nemali nič len jeden druhého dnes máme každý auto veľký dom nikto nám nedal nič v živote no a teraz to takto konci
@jan1999 prečítaj si knihu Päť jazykov lásky...Možno si naozaj z tvojho pohľadu urobil všetko, čo si len vedel, aby bola žena spokojná, možno tvoja forma vyjadrenia citov je starostlivosť, zabezpečenie, vytváranie stability...aspoň tak to vyznieva z toho, čo píšeš. Ale asi ste sa odcudzili na základe toho, že tvojej žene to nestačilo, resp. možno by uvítala iný prejav lásky - viac pozornosti, viac intimity (nemám na mysli sex), alebo komunikácie...Každopádne, teraz je už asi neskoro, ten vzťah je rozvrátený, dlho si čakal s riešením.
@jan1999 je rozdiel byť tolerantný a byť hlúpy... rodičia ma naučili, že šance treba dávať. Ale tiež treba vedieť, kedy je hranica prekročená. Ja som sa tiež pokúšala rôzne vzťah zachrániť skôr, než sme to ukončili. Myslím, že je treba prestať sa ľutovať a s pokojom a znovu nájdenou vlastnou cenou a hrdosťou predložiť návrh na rozvod. Nechať si takýmto ešte aj verejným spôsobom šľapať po vlastnom šťastí a hrdosti nie je prejavom tolerancie.. bez urážky. V tomto prípade by som skôr už pracovala na vzťahu s deťmi. Čo sa sexu týka (ale aj iných prejavov lásky, ako je napr. objatie), napr. ja patrím medzi tie "chladnejšie" typy.. Takže áno, je to možné, že nechýba.. Ale raz do roka mám dokonca chuť aj ja, no nemám s kým 😂 a modlitbou túto chuť určite neuhasím, a tým duplom, ak mám "kamaráta" dennodenne doma a chodím(e) s ním na výlety, tak svoje chute si uhasím práve u neho. Čo sa týka veku, mať 46 nie je koniec sveta a podľa mňa je väčšina týchto chlapov vyrovnaná, majú svoje životné skúsenosti - proste vek ani málo, ani veľa 😉 Držím palce, nech sa akokoľvek rozhodnete, aby rozhodnutie bolo správne a viedlo k pocitom pravej spokojnosti a šťastia 🙂
@jajka92 súhlasím s tebou vo všetkom. Len 20 rokov, počas ktorých on trpel a prosil a ona nereagovala, je ďaleko cez čiaru, aby sa ešte o niečo pokúšal. On je nesmelý, neverí si a bojí sa ísť do rozvodu. Tak nech ju prosí ešte ďalších 20, možno v 60-ke si nájde manželkin milenec mladšiu a jemu konečne prenechá jeho zákonitú.
Len urobiť @0silvia0 ten prvý krok je asi to najťažšie v tomto, ale je to potrebné ak sa chce niekam posunúť. Jednoznačne mu ale držím palce, aby to zvládol!
@jan1999 robil si najlepšie, čo si vedel v danej chvíli. Nič si nevyčítaj. Človek sa učí celý život. Čas trávený spoločne je najdôležitejší. Ak na diaľku, tak aspoň telefonické rozhovory, zdieľanie radostí a starostí. Ex to pochopil, teraz to praktikuje v inej domácnosti. Naše deti zanedbával. Paradoxne, kým sme boli nie v jednej domácnosti, vedel o nás všetko,lebo sa zaujímal. Keď sme boli spolu, rozhovory odmietal, odcudzili sme sa. Pochopil to, poučil sa, som rada, vzal si moje slová k srdu, ale mne je veľmi ľúto, že to pochopil až teraz a praktikuje inde. Nikdy nie je neskoro, nevedela by som už s ním existovať, stalo sa toho hodne medzi nami, stále to bolí aj po odpustení, hlavne mám výčitky kvôli deťom. Ale život ide ďalej, Som naozaj šťastne rozvedená už dlho. A ex robí stále podpásovky, nevedela by som s klamárom žiť.
Ja by som to nedovolila aby k vam chodil a razne by som jej to povedala .... a ak sa chce vesat nech ide...myslim ze to by neurobila strach jej to nedovoli. Iba ta citovo vydiera a ty sa nechas lebo mas strach aby si nieco neurobila a ona to vidi a takto pekne s tebou mava. A podalsie aj tomu kolegovi by som povedala ze si to neprjem aby k vam chodil. Ak manzelka chce nech si ide k nemu nemusis sa na nich pozerat. Ak o rozvod este nepodala zase sa ti len vyhraza ale urob to ty prvy nie ona nsamozrejme ak si presvedceny ze uz v takom zvazku byt nemozes .Ak mate deti dospele skus sa s nimi porozpravat. A tiey naosledy aj s manzelkou ako rozumný dospelý ludia. Jej asi chybaloo ze nebývas doma casto tak nasla nahradu. A inak na vylety mozes zobrat deti aj ty nie len ona. A ak sa rozhodnes podat o rozvod tak pekne vsetko urci sud ako dalej. Hlavne neukazat ze sa bojis a mas strach z toho co rozprava.
@jan1999 Ahoj Janko, viem sa do Teba celkom vžiť, môj blízky známy zažíval to isté 22 rokov v manželstve, manželka ho začala podvádzať už po pol roku manželstva so svojim šéfom, celé mesto o tom vie, ona sa dodnes tvári, že je svatá, môj známy ju prosil roky aby išli preč bývať a začali nový život..ona nie...veď so šéfom mali založenú firmu...no kdeže by sa pani ,,urodzená,, vzdala svojej kariéry..síce zarábala nejaké drobné a samozrejme manžel zarábal veľké peniaze, ktoré šli na jej účty, lebo jej dôveroval..ona si z tých peňazí zabezpečila svoj zadok, kúpila si byty a dom, chodila hrať (presnejšie prehrávať nemalé sumy peňazí) do herne so svojim šéfom..celé dni jej nebolo..môj známy si mohol oči vyplakať..ona si proste žila svoj život. Na dovolenky šli vždy v trojici...ona manžel šéf, pred každým sa tvárila, že šéf je jej manžel. Keď ju jej manžel konfrontoval stále šla vyskočiť z okna, samozrejme že nikdy nevyskočila, zahrala hystériu, roztiahla mu na chvíľu nohy aby sklapol a zas bolo ticho na istý čas, a tak stále dokola..nakoniec sa môj známy rozhodol pre rozvod aj to zachránil len málo z majetku, ktorý by mu bol právom patril, lebo ona je zabehnutá v podvodoch. Dokonca mimosúdne predala byt, ktorý nepatril len jej ale obom. Ale on len kývol rukou, lebo chcel mať už od nej pokoj. Už nech sa rozhodneš akokoľvek, prajem Ti aby si bol šťastný a nech sa stane čokoľvek, život ide ďalej. Hlavu hore. 🍀
Toto ak nie je vymyslene, tak si riadny podpapucik. Ty si ju prosil? Rovno si mal dat ultimatum bud on alebo ty? A co deti, tym to pride normalne? Ako ti tu uz niekto radil, daj si spravit test otcovstva lebo tvoja zena ta 15 rokov podvadza.

@jan1999 no jasné, ešte aj s tým týpkom sa spolu určite modlia, ty sa robíš taký naivný alebo taký naozaj si?