icon

Manželov dom: Ako dosiahnuť spokojnosť s majetkom?

13. sep 2024

Ahojte, bola u mňa kamoška a bavili sme sa o domoch. Jej manžel zdedil za slobodna dom, ktorý je písaný iba na neho. Sú manželia 20 rokov, všetko je u nich v poriadku, manžel veľký dobrák, ale čím je staršia, tym jej viac vadí, že ten dom je len jeho. Ona priebežne tiež doňho investovala. Rozmýšľa, že by kúpila byt, ako také zadné vrátka,no musela by riešiť hypotéku. Teraz sú bez nej, žijú si šťastne až teda na túto jednu vec. Čo by ste jej poradili aby bola spokojnosť na oboch stranách?

Strana
z7
lienka.7
17. sep 2024

@lusiasali co sa tyka katastra, bud ta oklamal muz alebo klameš tu ty.
Ešte raz ti opakujem, že pokiaľ máte hypo, bez súhlasu banky ta nikde nezapisu. Dokážeš aspon toto v celej tej svojej naivite pochopiť?

lusiasali
17. sep 2024

@lienka.7 ano dokazem a dokazes ty pochopit ze toto nam realne v banke povedali. Osobne som tam volala a to 2x a 2 rozdielne pracovnicky povedali ze nemame ziadne povinnosti ze pre nich tarcha zostava na pozemku bez ohladu na to komu patri?!! Ked neveris nech sa paci volaj na info linku slsp a over si to sama.
A co sa tyka katastra sedela som za pocitacom ja a ja som vyplnala tlaciva kedze som v tomto zbehlejsia a muz sedel pri mne a dohladaval info ktore bolo treba. Takze prestan laskavo napadat mna a mojho manzela len za to ze ty mas neuplne informacie. Vsetko si vies overit na nete ked ti to tak vrta v hlave.

Navyse nemam za potrebu tu klamat a vysvetlovat fararovi pri spovedi preco som klamala, ako fakt mi to za to nestoji.

Strana
z7