icon

Manželov kamarát na pivko

3. nov 2021

Manžel si našiel kamaráta na pivko .. má takisto 40 no je slobodný a bezdetný.. pár krát som bola aj ja ..no ale poviem vám..ukazuje mu nahé fotky žien,čo má v mobile a pre manželom hovorí o iných ženách.. pár krát sa pozabudol .nemám dobrý pocit z toho ..aby ho nenahovoril na niečo ..alebo trojku niekde . Vrie to vo mne ale že riadne.
Jasné že som dotyčnému vadila ..ževraj som introvert a to ma ani nepozna

Strana
z2
retatka
Autor odpoveď zmazal
malia18
3. nov 2021

Myslím si že je fakt pravda že by si na ňom nemala tak vysieť nech môže dýchať a ty tiež oveľa radšej sa k sebe večer vrátite keď nebudete na sebe nalepení 24/7 lenže na druhej strane nesúhlasím s tým že buď rada že vôbec príde domov alebo buď rada že nie je ozran a ide len na dve pivá....prosím vás ženy kde si hľadáte partnerov? Ja som nikdy nezakazovala partnerom kamarátov ani nič podobné ale takýto argument by u mňa neobstál nech sa bavia o čom chcú aj tomu môjmu kolegovia starí capi na týždňovke rozprávajú a ukazujú chujoviny a neriešim koľkokrát ohodnotim aj pred ním že táto je veľmi pekná alebo krásna postava....ale aby som sa tešila že nejako prežijem tento vzťah veď ma nebije len sa nechal zmanipulovať kamarátom na kraviny😅....častokrát sú práve takíto kamoši najhorší... Pretože každý má slabú chvíľku a v tej chvíli keď pri vás stojí zrovna niekto kto vás hecuje na nejakú totálnu kravinu a vy to z toho rozpoloženia spravíte to môže byť chyba ktorú bude ľutovania hodná do konca života....ale predsa ak by ho nahováral na blbosti tak len potichučky sleduj či bude tvoj muž dosť inteligentny na to aby odmietol ak nie nech si ho tie ženy nechajú a vôbec by som sa neuspokojila s názorom že veď ma nebije veď je celkom ok o tomto vzťah nie je a ver mi je mnoho normálnych mužov ktorí by dali prvé posledné nie si odkázaná na niekoho s kým ti je uhm celkom fajn a už vôbec nie že no veď prišiel nakoniec domov ....to sú veľmi nízke nároky na mužov ...potom si z takých stačí len vybrať a do konca života sa sťažovať na blbé správanie chlapa ....

Strana
z2