Manželov nezáujem a hádka
Mame s mužom dlho problém kvôli jeho nezáujmu o mna jeho koníčkom a že je mamanek. Chodí na týždňovky potom keď má voľno ide na ryby . Ja nejako neexistujem . Mám 15 ročnú dcéru z prvého vstahu a s mužom mame 6 ročnú dcéru . Dostala som dnes listky na festival a išla som s 15 ročnú na 4 hodiny pozret skupiny . Muž stoho nadšený nebol a mal blbe poznámky . A chcel ísť zasa na nočný lov rýb tento mesiac strávil má rybach cca 10 dni . Navrhla som mu že nech ide s nami že jeden lístok sa kúpi odmietol stym že on nebude počúvať nejakých buzerantov . Mladšia Dcéra je od utorka doma s atb mala silne hnačky a teploty crp 102 . A on snou išiel k jazeru na ryby kde sú jeho rodičia s karavanom . Keď som prišla domov a pýtala sa prečo má mala mokrú bundu , začal byt nepríjemný že bol za rodičmi a že malej sa nič nestalo bola v karavane . Ešte nikdy si nevzal ocr kvôli chorej malej . Vzdy to výkrijem ja a moja mama . K veci … a ja som povedala že či nevie jeden deň byt s chorým dieťaťom doma a že ak by bola len v karavane nemá tak mokrú bundu . On sa naštval a povedal že mu mám dať pokoj a že ide spat . Ja som sa mu postavila do cesty že nebude utekať a ide diskutovať . On chytil nervy a silno má dlaňou do hrudníka odstrčíl . Nečakala som že by bol schopný má fyzicky napadnúť . Ja som skrikla že čo do mna zdura a vtom došla staršia dcéra že čo sa deje . Zahnala som ju do izby a on mi povedal že sa mám hneď zbaliť a vypadnúť ( dom je jeho mal ho už vcase keď sme sa spoznali . Sme spolu 8,5 roka ) a ja že nejdem mám tu svoje deti . A on že ho to nezaujíma a išiel spat .
Som z celéj situácie v šoku a hlavne že to videla a počula staršia dcéra . Čo teraz ?
Bývať nemám kam takto na rýchlo . K rodičom nemôžem . Na súkromný nájomný byt nemám toľko peňazí . Zajtra idem pýtať u nás v meste a v okolitých dedinách o nájomný mestky byt ale toto môže dlho trvať … stále to rozdýchavam . Boli má hrudník a čo má najviac boli že dcéra toho bola svetkom . Už si vycitam že som nedržala hubu radšej .
Boze zeny, zase sa navazate do autorky. Nikto sa nepozastavil nad tym, ze 6 rocne dieta uzivajuce atb zobral otecko roka na rybacku a prisla este aj mokra. Toto tu nikoho nesokovalo? Cize otec uprednostil svoje hobby pred zdravim svojej dcery. Takeho k.kota by som oplula, zobrala tu jednu igelitku a isla do riti prec aj s detmi.
Z toho co pises autorka je jasne, ze vas ma tazko u prdele. Kazdy svoj volny cas travi mimo domu. Toto nie je chlap stvoreny pre rodinny zivot.
Boze zeny, zase sa navazate do autorky. Nikto sa nepozastavil nad tym, ze 6 rocne dieta uzivajuce atb zobral otecko roka na rybacku a prisla este aj mokra. Toto tu nikoho nesokovalo? Cize otec uprednostil svoje hobby pred zdravim svojej dcery. Takeho k.kota by som oplula, zobrala tu jednu igelitku a isla do riti prec aj s detmi.
Z toho co pises autorka je jasne, ze vas ma tazko u prdele. Kazdy svoj volny cas travi mimo domu. Toto nie je chlap stvoreny pre rodinny zivot.
@anonym_9dab97 nie, každý tu hovorí, ze chlap je buran a nevhodný pre rodinný život.
Zase kazde decko s inym a nevhodnym chlapom .To bol urcite len tvoj napad alebo aj ked pristal na dalsie dieta, lebo sa to patri v spolocnosti, vnutorne ho nechcel.Typ muza nie pre rodinu.Aj tie ryby su mu viac ako vy, to sa nestalo urcite zo dna na den, znamky toho, že vsetko ostatne je viac, je sebec si musela pozorovat.Ale naivne si si myslela, ze sa zmení.Ano zmeni ale k horsiemu, lebo ste pre neho neni priorita. Pochybila si ty, ze si s nim isla do vztahu.Neviem kolko mas rokov len si nerob s tretim chlapom tretie dieta ak sa s nim rozides.Lebo poznam take expertky, kazde dieta s inym muzom a teraz placu ako pochybili, akych blbcov si zavesili na krk a s kazdym urobili dieta.
@anonym_9dab97 ale ten manžel a otec sa takým nestal od večera do rána. Prepáč, ale ak viem, že môj muž je debil a rybačka je dôležitejšia ako vlastná dcéra, tak ju s ním nenechám. Už vôbec nie, keď je chorá.
@anonym_autor hlavne sa neplas, isto by som po jeho amoku utekala byvanie hladat... :DDD
tvoj chlap zije samostatny slobodny zivot, taky aky si od zaciatku dovolila. Bud sa prisposobis, alebo si postupne nasetri a zariad sa, ze odides. A vobec nemusis utekat hned. Fakt je ze medzi vami asi nic ine nie je ako "spolocne byvanie" a to bude aj tak skor ci neskor problem, lebo toto nie je zivot. Vela priapdov, ked chodi muz mimo dom to takto je. AK su aj spolu doma, on tam ako keby nie je, nikdy.
Ďakujem všetkým ktoré sa vyjadrili môjmu príspevku .
Obhajovať sa nejdem prečo mám každé dieta s iným . A nie nebol vždy taký až sa narodila dcéra . Začalo to postupne . Snažila som sa nejako dohodnúť aby sme boli všetci spokojný . Nenapadne prekračoval moje hranice . Som komunikatívna a že mi padol vstah som sa snažila nerobiť tie iste chyby .i keď krach bol úplne pre niečo iné ako to mám teraz . Že je mamanek som došla po roku narodenia našej dcéry a svokra začala veľmi útočiť . Nevidela som v ňom žiadne pochybnosti snažil sa prijal moju dcéru čo som brala za veľké ozitivum. Zišla som snou v podnájme sama som bola 6 rokov . Podnájom mi vypovedal zmluvu a začal má prehovárať aby sme išli k nemu na dom . Uverila som a teraz mám byt zlá ja ? Nikdy nespravil že by takéto urobil dcere aby ju chodu niekam bral . Uvaril hral sa snou . Až včera . A keď som chcela od neho aby mi vysvetlil prečo sa takto zachoval vyjel na mna fyzicky prvý Raz . Uvedomujem si že toto je začiatok násilia a v budúcnosti to môže viest horšej situácii .
Neľutujem že som sa nedala odbiť tým že nebude komunikovať a ukázal sa v pravom svetle a už viem čo môžem očakávať .
Že som išla na festival s dcérou nevidela som nič zle a vedel že chceme ísť mohol aj on -odmietol . Ja nechodim kade tade . A nechápem prečo by som mala byt zlá že som nechala dieta a vlastným otcom keď doteraz nerobil take veci
Ďakujem všetkým ktoré sa vyjadrili môjmu príspevku .
Obhajovať sa nejdem prečo mám každé dieta s iným . A nie nebol vždy taký až sa narodila dcéra . Začalo to postupne . Snažila som sa nejako dohodnúť aby sme boli všetci spokojný . Nenapadne prekračoval moje hranice . Som komunikatívna a že mi padol vstah som sa snažila nerobiť tie iste chyby .i keď krach bol úplne pre niečo iné ako to mám teraz . Že je mamanek som došla po roku narodenia našej dcéry a svokra začala veľmi útočiť . Nevidela som v ňom žiadne pochybnosti snažil sa prijal moju dcéru čo som brala za veľké ozitivum. Zišla som snou v podnájme sama som bola 6 rokov . Podnájom mi vypovedal zmluvu a začal má prehovárať aby sme išli k nemu na dom . Uverila som a teraz mám byt zlá ja ? Nikdy nespravil že by takéto urobil dcere aby ju chodu niekam bral . Uvaril hral sa snou . Až včera . A keď som chcela od neho aby mi vysvetlil prečo sa takto zachoval vyjel na mna fyzicky prvý Raz . Uvedomujem si že toto je začiatok násilia a v budúcnosti to môže viest horšej situácii .
Neľutujem že som sa nedala odbiť tým že nebude komunikovať a ukázal sa v pravom svetle a už viem čo môžem očakávať .
Že som išla na festival s dcérou nevidela som nič zle a vedel že chceme ísť mohol aj on -odmietol . Ja nechodim kade tade . A nechápem prečo by som mala byt zlá že som nechala dieta a vlastným otcom keď doteraz nerobil take veci
@anonym_autor pohádali ste sa včera, obom vám nervy ušli a teraz píšeš, že dovtedy sa s dcérou aj hrával, aj uvaril. To znie inak ako v úvode, že kašle na dieťa..
Skúste obaja vychladnúť a uvidíš.
@anonym_9dab97 už radšej ani nereagujem, keby ju aj prefackal, som presvedčená, že by niektoré napísali, že veď ju nebije denne.
@anonym_9dab97 už radšej ani nereagujem, keby ju aj prefackal, som presvedčená, že by niektoré napísali, že veď ju nebije denne.
@anonym_5da1d2 toto nieje môj prípad . Hľadám bývanie
@anonym_autor pohádali ste sa včera, obom vám nervy ušli a teraz píšeš, že dovtedy sa s dcérou aj hrával, aj uvaril. To znie inak ako v úvode, že kašle na dieťa..
Skúste obaja vychladnúť a uvidíš.
@anonym_7b9706 píšem že ja pre neho neexistujem nie dieta .
@anonym_5da1d2 toto nieje môj prípad . Hľadám bývanie
@anonym_autor 😡 co sa stalo odvtedy, co do teba strcil? Neda sa to uz zlepit, chces sa pretlkat po podnajmoch a tyzden do vyplaty ratat centy? Ked nema ziadnu babu, iba tie blbe ryby a mamku, skus ti nejak ulepit,... Zacni dialog, preco tu vasu dceru nema rad a uvidis, co z neho polezie. Na hrdinstva s podnajmami nie je vhodna doba‼️‼️mas tam dceru a nejake prava, aj ked z 0nulovym majetkovym podielom.
@anonym_autor
Vyčítaš si, že si "nedržala hubu"?
A to budeš okolo drahého pána manžela chodiť po prstoch, aby si nedostala?
Za mňa je divné už to, že niekto radšej trávi čas s udicou v ruke ako s rodinou, ale to asi nie je nič nové.
To, že to videla dcéra, je fakt zlé, ale zlé bude aj to, keď uvidí, že to nemá žiadne následky.
Ja by som sa snažila dočasne ukľudniť situáciu, nech získaš čas na premýšľanie ďalšieho postupu, ale nezostávala by som tam dlhodobo. Určite ani sama nechceš, aby tvoje deti vyrastali s agresívnym hulvátom.
Držím palce!
@anonym_autor 😡 co sa stalo odvtedy, co do teba strcil? Neda sa to uz zlepit, chces sa pretlkat po podnajmoch a tyzden do vyplaty ratat centy? Ked nema ziadnu babu, iba tie blbe ryby a mamku, skus ti nejak ulepit,... Zacni dialog, preco tu vasu dceru nema rad a uvidis, co z neho polezie. Na hrdinstva s podnajmami nie je vhodna doba‼️‼️mas tam dceru a nejake prava, aj ked z 0nulovym majetkovym podielom.
@ahhola nič dobre je urazený ráno prišla somnou robiť poriadky jeho mama on zbabelo utiekol na ryby . Urážala má aká som chudera aká som nula a Nicka . Som jej pekne poďakovala že sa konečne ukázala v peknom svetle a že sa môže hanbiť ona.
Potom volala mužovi aby došiel okamžite domov a dal to do poriadku .🤦🏼♀️ síce ju poslúchol došiel ale do poriadku to nedal . Oznámil mi že to skončil on somnou a nie ja snim🤷🏼♀️ a ja len ok . Potom som bola v práci .
@ahhola nedá sa snim komunikovať všetko popiera nechce za nič niesť zodpovednost . Vraj keď nemám modrinu nič sa vlastne nestalo . Povedala som že to vnímam ako fyzické napadnutie a je mi úplne jedno čo si on myslím …
Áno hľadám podnájom nebude žiť už mám vypisanu žiadosť od mesta na nájomný byt a idem do poradovnika . To je ale dlha cesta na získanie bytu . Podnájom zatiaľ žiadny v mojom meste . Len jeden bez deti .
On aj tak neverí že by som odišla i keď vie že bývalého som ja odišla . Jeho mama má išla presviedčať že nemám. Šancu finančne odísť lebo taká chudera nič nedokázala ako som ja .
@ahhola nedá sa snim komunikovať všetko popiera nechce za nič niesť zodpovednost . Vraj keď nemám modrinu nič sa vlastne nestalo . Povedala som že to vnímam ako fyzické napadnutie a je mi úplne jedno čo si on myslím …
Áno hľadám podnájom nebude žiť už mám vypisanu žiadosť od mesta na nájomný byt a idem do poradovnika . To je ale dlha cesta na získanie bytu . Podnájom zatiaľ žiadny v mojom meste . Len jeden bez deti .
On aj tak neverí že by som odišla i keď vie že bývalého som ja odišla . Jeho mama má išla presviedčať že nemám. Šancu finančne odísť lebo taká chudera nič nedokázala ako som ja .
@anonym_autor stvrtok ste sa pohadali,piatok uz mas podanu ziadost na byt.Pekna rozpravka...
@anonym_autor stvrtok ste sa pohadali,piatok uz mas podanu ziadost na byt.Pekna rozpravka...
@anonym_ede8f1 prečo ?nie …je to veľmi ľahké zájdeš na mestky alebo obecný úrad tam ti dajú tlačiva ktoré výpises a hotovo ! Čo je na tom take rozprávkové ? Rozprávka by bola ak by mi povedala jeeej mame tu voľný bytík môžete sa sťahovať 🤣🤦🏼♀️
No to vyzera, ze stara spolovice drzi stranu tebe,... vie o synackovi svoje a uvedomuje si, ze ked odides, on bude tichy blazon🐟🐟🐟 do zdivenia, alebo ma rada vasu spolocnu dceru, je to jej jedine vnuca? Myslim, ze ona by ho vedela " poriesit, keby si ty chcela. Vytrhnut vasu dceru z jej zazemia do nejakeho blbeho najmu, kvoli comu? Ze ju ignoroval, priviedol v mokrom, dovtedy bol tatko ako lusk? Z jednej biedy urobis dve, problemy nevydelis, ale znasobis... 😡
@anonym_autor podľa mňa si drama queen a on rovnako. Onťa nasere, nahučíš do neho, on nahučí do teba, ty sa mu postavíš do cesty, on ťa rukou odstrčí a už je z toho rozvod. Sa spamātajte obaja. Deti stresujete cirkusmi.
No to vyzera, ze stara spolovice drzi stranu tebe,... vie o synackovi svoje a uvedomuje si, ze ked odides, on bude tichy blazon🐟🐟🐟 do zdivenia, alebo ma rada vasu spolocnu dceru, je to jej jedine vnuca? Myslim, ze ona by ho vedela " poriesit, keby si ty chcela. Vytrhnut vasu dceru z jej zazemia do nejakeho blbeho najmu, kvoli comu? Ze ju ignoroval, priviedol v mokrom, dovtedy bol tatko ako lusk? Z jednej biedy urobis dve, problemy nevydelis, ale znasobis... 😡
@ahhola presne tak
@ahhola vôbec nieje na mojej strane odkedy čo sa nám narodila dcéra mi robí naschvale . Hucka ho proti mne . Vnucke sa nevenuje . Príde len keď synacik chce niekam ísť a ja som v práci . Mne malú postrážiť nechce keď je chorá a potrebujem ísť do prace . Povedala mi že jej svokra deti nestrazila a ona tiež mne nebude . Že ona žila ako nevesta u svokry a že keď ja zijem v synovom dome tiež som za nevestu a budem poslúchať tak ako ona musela .Má len našu dcéru iné vnúčatá nemá . Ona len nechce aby jej syn mal status rozvedený
@anonym_ede8f1 prečo ?nie …je to veľmi ľahké zájdeš na mestky alebo obecný úrad tam ti dajú tlačiva ktoré výpises a hotovo ! Čo je na tom take rozprávkové ? Rozprávka by bola ak by mi povedala jeeej mame tu voľný bytík môžete sa sťahovať 🤣🤦🏼♀️
@anonym_autor A keby išiel s vami na festival, s kým by bolo to choré dieťa? 🤔
@anonym_autor A keby išiel s vami na festival, s kým by bolo to choré dieťa? 🤔
@earlgrey s mojou mamou .
@earlgrey s mojou mamou .
@anonym_autor Ok. No a aká bola pravdepodobnosť, že tvoj manžel/partner vezme to choré dieťa na ryby k svojim rodičom? Asi vysoká však? Veď ho musíš dobre poznať a vedieť, čoho je schopný. To si radšej mohla poprosiŕ svoju mamu nech ostane s chorým dieťaťom, keď vieš akého máš doma nezodpovedného muža. Sama si písala, že nikdy neriešil choroby dieťaťa atď. No ale to ho neospravedlňuje za ten vyhrotený útok.
Zbytočne dramatizuješ. Máš pravdu, mala si držať hubu. Nie si schopná prežiť ani sama, nieto ešte s deťmi, tak ho neprovokuj. Zabezpečil Tebe a tvojmu decku bývanie a stará sa o vás. Až taký zlý chlap to nebude. To druhé decko bol určite hlavne tvoj nápad, tak sa oň staraj ty, kým podrastie. Chlap nech chodí do roboty, všetko poplatí a vo voľnom čase nech sa venuje rybám. Ty sa zatiaľ v kľude venuj deťom a domácnosti. Vždy to takto fungovalo a bolo dobre. Netreba mať veľké očakávania, lebo niekto na internete napísal, že jeho muž sa rád venuje deťom.a rieši doma každý prd diskusiou.
@anonym_9f06a3 Nie išli sme do vstahu ze ja už deti nechcem . Potom po 2 rokoch začal hovoriť že by chcel aj vlastne dieta a somnou a že nech aj staršia má súrodenca keď sa pominieme nebude sama . Tak nejak má po 3rokoch ukecal ,rodila som keď som mala 40 .
@anonym_autor Ok. No a aká bola pravdepodobnosť, že tvoj manžel/partner vezme to choré dieťa na ryby k svojim rodičom? Asi vysoká však? Veď ho musíš dobre poznať a vedieť, čoho je schopný. To si radšej mohla poprosiŕ svoju mamu nech ostane s chorým dieťaťom, keď vieš akého máš doma nezodpovedného muža. Sama si písala, že nikdy neriešil choroby dieťaťa atď. No ale to ho neospravedlňuje za ten vyhrotený útok.
@earlgrey nebola žiadna nikedy take niečo neurobil . Skôr som očakávala že zavolá svoju mamu aby došla strazit a on pôjde na ryby .Ale tento rok mu úplne začalo z rýb hrabať . Má kolegu s ktorým chodí na týždňovky Rybára od nás z mesta a volaho ťahá ho a on začal uprednostňovať koníčky snim . Za cely mesiac spal doma asi noci dni ostatne práca a ryby .
Mne robil cirkus že idem na festival lebo že je iné keď ide niekam chlap a keď žena . Pritom listky som mala zadarmo z otcovej prace . Išla som autom žiadny alkohol . A došla som za 4 hodiny . Bola som a dcérou On vie že mám rada festivale naposledy som bola pred dvomi rokmi . Idem z domu na 4-5 hodín ešte som okrem hospitalizácii v nemocníc nebola nikde na niekoľko dni len podľa neho som žena a to sa nepatrí .
@earlgrey nebola žiadna nikedy take niečo neurobil . Skôr som očakávala že zavolá svoju mamu aby došla strazit a on pôjde na ryby .Ale tento rok mu úplne začalo z rýb hrabať . Má kolegu s ktorým chodí na týždňovky Rybára od nás z mesta a volaho ťahá ho a on začal uprednostňovať koníčky snim . Za cely mesiac spal doma asi noci dni ostatne práca a ryby .
Mne robil cirkus že idem na festival lebo že je iné keď ide niekam chlap a keď žena . Pritom listky som mala zadarmo z otcovej prace . Išla som autom žiadny alkohol . A došla som za 4 hodiny . Bola som a dcérou On vie že mám rada festivale naposledy som bola pred dvomi rokmi . Idem z domu na 4-5 hodín ešte som okrem hospitalizácii v nemocníc nebola nikde na niekoľko dni len podľa neho som žena a to sa nepatrí .
@anonym_autor Prepáč, ale je potom blbec.
@earlgrey malo byt 6 noci .
@anonym_autor Prepáč, ale je potom blbec.
@earlgrey postupne po narodení dcéry začal byt iný tak nejako nenapadne . Jeho rodičia si začali určovať kedy a ako oni budú k nám chodiť . Nemohli zavolať že prídu na návštevu . Lebo keď mala spala boli urazený že zasa spi a mám mesačne dieta obudit. Pre nich urážka aby sa oni hlásili že chcú vidieť vnučku . Stipali ju do licka aby počuli aký má hlas keď place . To som ostávala v šoku a keď som povedala že toto robiť nebudú urazený išli domov .ked bol muž na tyzdnovke ja som vysavala spálnu a došla do obývačky q tam sedela svokra 🤦🏼♀️ prebehla cely dom či náhodou nemám niekoho asi v skrini .
S mužom sme sa dohodli že si kúpime dnu mačku . Svokra cirkus ako on mohol dovoliť do jeho domu mat dnu mačku kde take niečo videl . Že toto on dovoliť nemal a sem tam mi vynadá že tu mačku mame . Pritom je úžasná . Nikdy deti nikoho neposkriabala neničí majetok nezhadzuj neskace spáva s deťmi v posteli a deti ju milujú . Len mama povedala a je zrazu problém . Som povedala dohodli sme sa my dvaja súhlasil si tak teraz nevyčítaj kee tvojej mame sa to nepáči je to len jej problém .