Manželov syn kradne
Manzelov syn z prveho manzelstva ukradol mojmu dietatu hodnotnu vec a a este jednu drobnost a ukryl ju tak,ze sme to pol dna hladali. Zalozil to medzi svoje veci a nam tvrdil ze on nic nevzal....sme psychicky z toho hotoví. Riadne to skryl.... Našli sme to a žiadali vysvetlenie a povedal ze nevie, preco to spravil... Ma 10 rokov, vobec nevieme co s tym chcel urobit, ved nemohol to tam vecne mat odlozene....ako postupovat? Lekar? Cakat ci sa to zopakuje? Ja som hotova, zlomilo sa vo mne nieco a prestala som mu doverovat. Neviem sa na neho ani pozriet....Mam si teraz akoze ratat peniaze v penazenke, ci nemiznu?
Co bude neskor? Bude nam rozpredavat veci? Pred mojim dietatom teraz vyzera ako ubohy zlodej....
Vobec nevieme ako to riesit....
@goglica Ahoj, chápem ze je to veľmi nepríjemná situácia. No určite to není príjemné ani tvojej polovičke, ešte keď to stále vytahujes na svetlo vieš... Ako deti sa rastu tak prechádzajú vzorom, vývojom, určite kradnúť není v poriadku, no mam pocit ze to prehanas... Chlapec putá pozornosť, nemal by to robiť takto no robí... Je to podľa mňa obdobie. Ja som vo výchove až príliš flegma, čo mi je často vycitane no život je krátky, nemienim prúdiť kvôli takýmto veciam, držím palce aby sa to vyriešilo

@goglica Ja by som to ani nenazvala krádežou. Je to skôr túžba po niečom, čo nemá. A v 10 rokov veku si neuvedomuje dôsledok svojho konania. Treba si s ním v pokoji sadnúť a vysvetliť mu to.