icon

Manželova agresia kvôli rozhovoru so susedom

5. okt 2025

Manzel ma udrel pretoze som sa pred bytovkou rozpravala so susedom

Strana
z4
morpheuss
5. okt 2025

Nie je to ok a ty to veľmi dobre vieš...

haley7897
5. okt 2025

Je velmi zriedkave ak muz len zrazu udrie zenu. Moze sa stat, ale je to zriedkave. Zvycajne tomu predchadza nejake "testovanie hranic". Inymi slovami, si si ista, ze to zacalo dnes? Alebo chces rozobrat svoju situaciu a mozno dostat viac radu na mieru?

autor
Autor odpoveď zmazal
haley7897
5. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor a toto sa stalo prvy krat?

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_db82c3
5. okt 2025

@anonym_autor čo s tým chceš urobiť? Ja osobne by som sa už dávno balila

autor
Autor odpoveď zmazal
monicazbb
5. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor kvôli deťom by si práve mala odísť.

svetlonos
5. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor
počkať kým bude preč z bytu v praci idealne. Okamzite zbal par najnutnejšie veci a vypadni blesku rýchle- aj s detmi!
Ani keby holý bosy po trnoch na kalvariu po 4roch vyšiel a prosil ma o odpustenie - nehrozi.
Tu už rychlo môžu nasledovať kludne dolamane ruky, rebrá, rozbitá hlava atd.
Rýchlo utec a vôbec s nim nedebatuj. Samozrejme podaj tt, bez štipky ľútosti! On tiez žiadnu namal, ked ta mlatil!

struhanka
5. okt 2025

Práve kvôli deťom by si mala reálne uvažovať nad tým, že to s týmto indivíduom ukončíš. Váš partnerský nezdravý vzťah (nie, v zdravom vzťahu nie je v poriadku a normálne, aby jeden partner druhého udieral) ovplyvňuje a tvorí názor vašich detí na to, ako to má v partnerskom vzťahu vyzerať. Úcta k sebe je dôležitá, keďže partner ju k tebe očividne nemá.

haley7897
5. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ok, ta ticha domacnost bola z nejakeho dôvodu. Mas moznost ist k rodine ak by bolo treba? Skus napisat trochu viac o tvojej situacii. Chapem, ze odist v sekunde nemusi byt jednoduche.
Si teraz doma s nim? Si v bezpeci? Je klud? Su deti v bezpeci?

anonym_b5f907
5. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Už by som balila deti aj seba, o pol hodinu by mohol biť jedine tak do steny.

anonym_53c89f
5. okt 2025

@anonym_autor odchod. Okamžite. Hoci aj do krízového centra a s deťmi samozrejme. A mala si volať policajtov a ísť na pohotovosť že ťa niečo bolí aby si mala papier. Žiaľ toto viem že nikoho hneď nenapadne. Je mi to ľúto autorka. Úprimne. Dúfam že to hovado najde karmu.

ivik4
5. okt 2025

Mas modrinu alebo nieco ? Sla by som na pohotovost s tym nech mas aj zaznam

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_db82c3
5. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor nevyhováraj sa na deti, myslíš, že oni nevycítia, ako je to medzi vami? Taký príklad spolužitia muža so ženou im dáš do života? Čo myslíš, koľko času ubehne po ďalšiu facku? Či čakáš na vybité zuby a zlomenú ruku? Že by to tvoj muž nikdy neurobil? Včera by si určite povedala, že by ti ani tú facku nedal. Veď deťom sa môže venovať do roztrhania tela, ty im neberieš otca, len sa zbavuješ násliníka. Prvá facka je vina mužova, ale druhá už ženina, pretože s ním ostala. Čo by si poradila svojej dcére, keby jej muž dal facku? Aby s ním ostala a čakala na ďalšiu?

autor
Autor odpoveď zmazal
haley7897
5. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor vies, ak je hranica raz posunuta, uz posunutou zostane... nabuduce uz bude len sevavedomejsi... ako pisu vyssie, bolo by idealne mat o tom do buducna zaznam na policii. Pojde za to do vazenia? nie. Ale v buducnosti, cokolvek sa udeje, alebo pri pripadnom spore o deti bude mat evidenciu dolezite. Neviem ake velke deti mas a aku podporu vies dostat od svojej rodiny, ale stalo by za uvahu kontaktovat ich a nezostat v tom sama. Deti vedia ked je ich mama otlkana. Mozno to prespali dnes, nabuduce nemusia. Nechces tiez aby si mysleli, ze otlkat manzelku je sucastou lasky a vztahu, ze je to norma. Neostan na to sama, kontaktuj rodinu. Ak by sa situacia co I len v naznakoch doma znova vyhrocovala, kontaktuj bezodkladne policiu

zuzanita1609
5. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor autorka, musíš odísť,hlavne kvôli deťom, pretože dnes si to bola ty a o týždeň tvoje dieťa. A nie že nie,že je milujúci otec,ak si toto dovolil k tebe, žene, slabšej osobe,nebude mu robiť problém toto urobiť dieťaťu. Nevyrovnaný, násilnícky tvor. Mysli dopredu,kým nebude neskoro, nedajbože 🙏.

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_db82c3
5. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor som rozvedená, aj ked ma muž v živote neudrel, viem, že je oveľa ľahšie odísť aj s deťmi, ako sa triasť, kedy zase bude agresívny. Rob ako myslíš, je nad slnko jasnejšie, že ďalší fyzický útok nedá na seba dlho čakať. Buď na to pripravená, skopíruj si sobášny list, rodné listy detí aj svoj, ak sa dá aj najnovšie výplatné pásky manžela, lebo ak budeš musieť utekať aj s deťmi, možno na to nebude čas. Prilož si k tomu aj nejaké eurá a všetko si to ulož niekde u rodičov. Veľmi neverím tomu, že doteraz sa takýmto spôsobom neprejavil. Nemusela to byť facka, ale slovné útoky. Posielam ti aspoň virtuálne objatie, keby si bola mojou kamarátkou, tak ti hneď poskytnem nocľah aj s deťmi, kľudne by si u nás mohla pár dní ostať. Stará škola znamená, že ťa muž môže udrieť? Môj otec by ho asi prizabil, jemu by som nemohla povedať, že ma udrel, on nezniesol agresiu na ženách a deťoch ani vo filme

haley7897
5. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor mas surodencov? Niekoho kto by ta vedel podporit?

anonym_db82c3
5. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor a nerýpem do teba, naopak, chcem ti pomôcť, je mi ťa ľúto, ale ak tu budeš písať podobný príspevok o pol roka, tak mi ťa už ľúto nebude, len tvojich detí

anonym_61c5fa
5. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor
tak ja ti napíšem pohľad dietata ak chces. A nie aby som rypala. Otec bol veľmi chorý a začal koli tomu piť. To som ako mala nevedela ale vzdy som cítila ako je mame, ked plakala. Mala som 2 roky. Vedela som, ze niečo nie je ok a ako dieta som to citila a nebolo mi dobre. Citila som neistotu.
Aj neskor to tak bolo. Ocino prestal no boli medzi našimi nezhody. Vyčítala som to i ked sa tvárili pred nami ue nič. Deti nie su blbe, to len dospeli veria, ze to pred detmi uhraju. No neuhraju. Oni to možno nevedia definovať slovami ale cítia to zlé.
Naši sa rozviedli a bola som rada potom, ze je konečne medzi nimi klud a nehľadajú sa. Pred rozvodom to obdobie bolo hrozne, často som sa kúpila aj 2 hodiny - so zapchanymi ušami a tečúcou vodou, nech nič nepočujem...
Mam dobrý vzťah s oboma a nemala som nikomu za zke, ze sa rozviedli. S ocinom sme sa mohli vidieť kedykoľvek to pasovali. Žiadny obmedzený stik. V tomto boli normálni aj sa dnes uz v pohode spolu bavia.
Tue deti zvladnu lepšie zlu pravdu ako hrane "vsetko je ok"
Ze to je na dedine? Nevadí ale budeš v bezpečí. Vies, deti su deti a ty rozhodujem o tom co je správne pre ne. V tomto pripade lepšia dedina ako násilný manzel! Budú frflat ale časom pochopia. Budu mat vzor, ze mama sa postavila za seba.

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_a9598e
5. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor kašli na reči. Odíď. Teraz udrel teba, budeš čakať kým udrie deti? Neexistuje ospravedlnenie na to keď muž udrie ženu. Chceš takto žiť? Chceš aby v tomto boli vychované tvoje deti? Rodine vysvetli ze sa ho bojíš, že potrebuješ pomoc. Synovia potrebujú mamu v poriadku, či v meste či na dedine, to je bezpredmetné.

haley7897
5. okt 2025

A suhlasim s vyssie napisanym ⬆️ . Kedykolvek ked to bude bezpecne (manzel v praci) daj si dokopy dokumenty a maj ich niekde mimo domu (rodina, kamaratka). Hoci aspon kopie.
Skusila by som ale aspon komunikovat o tom s mamou.

anonym_4f551b
5. okt 2025

Aj mna moj snúbenec udrel. V tej chvíli bol pre mna koniec, zbalila som si veci, snubny prsten som mu nechala na stole, zabuchla som dvere a nikdy viac ma nevidel. Bola som tehotná a po tom co mi urobil som o dieta prisla. Takze nech je to akokoľvek tazke, zbal sa a odíd. Urobil to raz a urobí to znovu

autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4