Manželova agresia kvôli rozhovoru so susedom
Manzel ma udrel pretoze som sa pred bytovkou rozpravala so susedom
To co som pisala nebolo len tak , pred rokom som uz raz chcela odist nie kvoli bitke , bola som zbalena obliekla deti ktorym manzel hned povedal ze ich chcem od neho zobrat a ze uz neprideme k nemu domov ,deti zacali velmi plakat nechceli somnou odist , prisiel moj otec ktory mi este pred nim povedal ze co robim mam pozerat na deti a ze on ma vysoky tlak a nech mu neeobim starosti. Pre tuto skusenost sa bojim o deti a bojim sa aj o to ako zareaguju rodicia
@anonym_autor nechces sa o tom porozpravat s mamou? Nemusis jej rovno povedat, ze chces od neho odist. Len sa pozalovat a uvidis jej reakciu, co ti na to povie ona. Napriklad jej povedz, ze nevies co robit a nechaj ju aby prisla s riesrnim. Len "otestuj vody " any si vedela co ocakavat a oni zaroven budu v obraze, ze sa u vas nieco deje. Nabuduce, ak budes realne chciet od nich podporu, nebude to sok...
To co som pisala nebolo len tak , pred rokom som uz raz chcela odist nie kvoli bitke , bola som zbalena obliekla deti ktorym manzel hned povedal ze ich chcem od neho zobrat a ze uz neprideme k nemu domov ,deti zacali velmi plakat nechceli somnou odist , prisiel moj otec ktory mi este pred nim povedal ze co robim mam pozerat na deti a ze on ma vysoky tlak a nech mu neeobim starosti. Pre tuto skusenost sa bojim o deti a bojim sa aj o to ako zareaguju rodicia
@anonym_autor nerob veci zbrklo lebo budeš robiť chyby v krokoch ktoré urobíš potom ďalej. Ak má tvoj otec/mama ktokoľvek taky zastaraný názor a tvoj muž je pred nimi za anjela, tak bohužiaľ ťahaš stále za kratší koniec. Pretože takým zaslepeným a zadubenym ľuďom (prepač) ktorým vlastná dcera/nevesta povie/naznačí že Ťa manžel udrel sa ťažko niečo vysvetľuje. To pri takýchto ľuďoch budeš mať tendenciu ešte otáčať to vkuse proti sebe a brat to tak ze si to vyprovokovala. A ono je veľmi náročné toto spracovať to v sebe a urobiť prvý krok reálne k odchodu ,rozvodu. Plno žien je tu hrdiniek akoby sa rychlo zbalili ,seba aj deti. Ale poviem Ti jednu vec. Ja som vzdelaná žena ,ktorá sa nikdy ničoho nebála a to ako ma muž schmatol pod krk ma tak neskutočne paralyzovalo.. ja som samu seba pred sebou označila za hysterku v hádke ktorá nevie veci riešiť pokojne a muž ju musí "upratať " . Plus zľakla som sa ze tymto prídem o dieťa lebo ma muž vykresli ako hysterku ktorá trieska dvermi a nevie riešiť veci v pokoji. Muž mal za sebou svokrovcov, ktorí by nikdy neverili ze takto reagoval ich syn. Na to mi stačila úplne svokrina reakcia na neveru a jej poznámka na moju adresu (keď som jej povedala svoj nazor) ze som psychicky narušená a mam sa dat vyšetriť. Trvalo mi to dlhých 14 rokov kým som dospela sem dnes ze u mňa definitívne konečná a to ma manžel pred 3 rokmi udrel znovu pred synom v kúpeľni. To bol ale taky buchnat ,že to som si odfotila . Plus mám v sms aj mužovu reakciu na to ze ma udrel. Nechcem aby toto vo mne niekto potlacal a zlahcoval. Pretože presne to sa dialo....pri rozhovore poprel ze ma chytil voľakedy pod krk ze si to cele zle pamatam. Cítila som sa ako blázon ktorý si vymýšľa argumenty na rozvod. Fotku s udretym chrbtom už zaprieť nevie. Teraz je ku mne ako med ale pre mňa je už neskoro a už mu neverím.
@pandorra keď nevolala včera políciu a nemá viditeľné zranenia, ani modriny, bolo by to žiaľ tvrdenie proti tvrdeniu. A v nemocnici by čo asi robila? Opakujem, že ľahko sa to píše nám, čo sme to nezažili, ťažšie sa reaguje človekum ktorý ešte stále nemôže uveriť tomu, že sa to vôvec stalo. Ja by som bola už odsťahovaná, keby sa mi toto stalo, kontaktujem rodičov, brata, ktorí by okamžite pre mňa prišli a ešte by som ich nesmela pustiť do bytu, aby muža neprizabili. Jej rodičia sú ale iného zmýšľania, ona bola vychovaná v inom duchu, naozaj ju treba podporiť v tom, že to čo sa stalo, je absplútne neprípustné a jediným riešením, je toto manželstvo ukončiť
@anonym_db82c3 pise, ze ju trieskal aj po hlave, takze to nebude len tvrdenie proti tvrdeniu a ziadne viditelne zranenia. Nasledne, ak by mala papiere z nemocnice a z policie, lahsie sa jej riesia veci a aj pripadny rozvod.
@anonym_autor ou, to sa nemôžu susedia rozprávať? Utekaj kade ľahšie. Ja by som sa ho bála, že mi ublíži.

@anonym_autor nehorekuj co by sa asi dialo a co by si asi mysleli... ty sa nemas co hanbit a v dnesnej dobe ani ta stara skola nie je taka zadubena, ze riesi, ze ta budu ludia ohovarat. Praveze nebudu TEBA ohovarat ludia, ale tvojho muza.
Treba sa zverit blizkym, najst podporu. U deti posledna vec co by som riesila, ci sa im paci stahovat = ver ci nie, nepaci sa im ani zit v takomto dusnom prostredi a casom, cim su deti vacsie davaju to viac a viac pocitit. A posledne co ta moze trapit, je co jeho rodina povie... stat vonku so susedom nie je hriech a nie je to ani zakazane, ani niesi ku** za to ani nic. POchop to. Ak toto niekto bude tvrdit, je zatvrdnuty dement a od takych proste treba ist kade lahsie. Panko ak ma problemy so sebou psychiater mu pomoze, hlavne sa niektomu zver, nech mas svedkov, nech ludia vedia... ja by som taky cirkus spravila keby ma chlap udrel a toto mi spravil ,ze by cela bytovka vedela...
Nie nestaci, ze muz zaraba a stara sa, v prvom rade je vzorom pre deti, a tie si nezasluzia zit v prostredi, kde nevidia uctu muza voci zene (a naopak), a nebodaj budu svedkovia bitiek a hadok...