Manželova babka ma neznáša
Zaujímal by ma váš názor, lebo toto je čistá kovbojka 😂 Muž mal kedysi priateľku, ktorú si kedysi obľubila mužova babka, obe rodiny boli veľmi spriateľené. Muž má s babkou dobrý vzťah, chodí tam často, sme v jednej dedine. Jeho babka ma odzačiatku nemá rada (tam sú aj nezhody z minulosti čo sa týka jej a mojej rodiny), ignoruje ma, neodzraví ma. Ostatná rodina ok. Lenže táto stará pani babka je teda veľka kamoška s ex, navštevujú sa, dokonca keď sa jej prerábala časť bytu, tak u nej bývala 😂 keď mala babka sviatok, pozvala môjho muža a ju (ale teda aj ostatnú rodinu). Spočiatku mi to dosť prekažalo, pretože on sa rozišiel s ňou, akoby ich chcela dať dokopy. Ale myslím, že ani ex už nemá záujem, pravdepodobne má aj iný vzťah. Mne je to za tých 5 rokov už jedno, ak sa náhodou aj ocitneme niekde v jednej miestnosti, málokedy, tak sa obe ignorujeme. Ja úprimne priznávam, že ja tú ženskú neznášam. Muž sa prikláňa sa moju stranu, aj keď babku má rad. Ale.. táto babka zjavne zmenila na mňa názor, keďže sa “dopočula”, že sme chceli bábo. Na sviatky sme sa pri prechádzke stretli, a zrazu mi s úsmevom na perách zaželala pekné sviatky. Ja som sa zaprisahávala, že v živote moje bábo neuvidí. No, a ja som tehotná 😁 myslím si, že bude chcieť zakopať vojnovú sekeru. Urobila by som to len kvôli mužovi, lebo bol z tohto nášho vzťahu-nevzťahu neštastný, ale nemám chuť. Mam chuť jej akurat vyškriabať oči 😂 ja mám v hlave len tie ohováračky po dedine mňa, celej rodiny, raz dokonca predavačke pri šunkach povedala, že “štetka”, bolo to na mňa, keďže som stála kúsok ďalej 😂😂 áno, to je ona, ale podľa môjho muža anjelik. Ale to neriešim, je to jeho babka. 😁 šlo by ste do toho? “Uzmieriť” sa? Alebo ako blízko by ste si ju pustili k telu? Čo bábo? Návštevy? Možno nebude mať záujem, avšak nemám teraz veľmi čo robiť, tak sa nad tymto zamyšľam 😁 ex k nej chodí na kavičky ale doteraz každú druhú nedeľu 😂 každopadne, fungovanie jeho rodiny (celej), by to zlepsilo, lebo doteraz dobreže dve oslavy toho istého sviatku nerobili len preto, že ona ma tam nezniesla..
Nie babku by som si už nikdy nepustila k telu
Ja mám hranice stanovené jasno, babka nebabka, s prepáčením by som srala na ňu a k sebe a bábu ju nepúšťala + vysvetlila to všetko mužovi 🤷🏼♀️
Budem cynická ale možno ho fakt neuvidí 😂, už asi nebude najmladšia
len na oko... bábo by som jej samozrejme ukázala, aj menšie návštevy by som s bábom obetovala, ale žiadne veľké kamarátstva nie...
To sa takto nedá jednoznačne povedať. Vieš prečo neznáša tvoju rodinu? Stalo sa tam niečo? Ľudia vedia primitívne živiť staré krivdy. Ale ak by to bolo pozitivum pre rodinu, že konečne spoločné stretnutia, tak cirkus by som nerobila, ale opatrná ostala. Predsa len je to tak troška divadlo babky,
@denkabemommy ale.. vitálna je dosť 😂
Dieta je aj manzelovo- a ak ma babku rad bude chciet babo ukazat. Ci uz oficialne alebo tajne poza chrbat. Potom bude hadka vsak? Muza postavis svojim rozhodnutim do nepeknej situacie. Vycitky zo strany babky jeho mamy....a to sa prenesie a poznaci aj vaš vztah. Co urobis ak pojdes po meste a ona pojde oproti- zacnes pred nou utekat opacnym smerom a tahat pred sebou kocik a za sebou manzela??Alebo sa stretnete na oslave ci na navsteve- utecies odtial?? ...Vojnovu sekeru by som zakopala no ostala by som v strehu- ziadne kamaratstva....
@gribka1 presne! Snaď pred 50timi rokmi trapny konflikt
Babka v sebe živí staré nezhody a prenáša ich na okolie. Chceš byť taká zatrpknutá a zákerná ako ona alebo si väčší človek a dokážeš sa nad to povzniesť?
Povznes sa nad to, ty , tvoj muž ani dieťa za to nemôžu. Ale buď obozretná, takíto ľudia sú dosť primitívni na to, aby narobili ešte veľa zla . Napriek tomu, nebuď ako ona
@tanyan ja jednoducho pri nej neviem byť ten väčší človek. Neviem zabudnuť na to, koľko zloby ona napachala, či už pri mne, mojej rodine alebo pri našom vzťahu s mužom. Koľko nocí, a dní som si odrevala.. prečo by som sa ja mala tváriť, že sa to nestalo?
Vies co,ja by som tu sekeru zakopala,ale zas by som k nej na kavicky nechodila. Sem tam ano,ja zas nie som na take konflikty...
ja by som navrhla, aby tvojho priatela ex , bola krstna vasmu dietatku... babka by jasala... ale nie, srandujem
pozri babka si ide zjavne svoje, teba nebude mat nikdy rada, trosku mimo, ze pozyva ex na svoje akcie, kde si aj ty, je to absolutne nerespektujuce voci tebe...
a babka ma zjavne svoj pohlad na vec, pre nu ty nie si do rodiny, cpe nasilu tam byvalu... ziadnu sekeru nezakopavaj a s touto zenou sa nestretavaj
Ked bude chciet tvoj frajer, nech vezme dieta k nej na navstevu ,ty tam nechod vsak naco . Keby ma pred niekym nazve štetka tak sa nezdrzim ...babizna 🙄. Nie este ze sa s nou teraz kamaratit. Este nech nezabudne jeho ex vsetko vesat na nos.
A ako si to predstavuješ nepúšťať dieťa k babke ?Hlavne keď tvoj muž ju má rád . Ja ti úplne rozumiem , ale nezaťahujte do svojich nezhôd dieťa , ktoré ešte nie je ani na svete . Uvidis keď sa babo narodí , možno sa babka spamätá . Netvrdím , že sa budete hádzať jedna druhej okolo krku , ale budete sa možno v rámci možnosti tolerovať .
Autorka nemusíš zabúdať resp zabudnúť ale môžeš ako prvá odpúšťať
Ja by som sa s ňou vôbec nestretávala...
Ako môže mať muž rad ženu, co ta nazýva stetkou?
A čo akože? Vieš koľko ľudí aj z rodiny mňa neznáša a som tu? Urobím všetko pre to, aby som tu bol čo najdlhšie aby si ma užili celý svoj zbytočný život
A co tvoj muzik? Ten je na tvojej strane, ale babku trochu nespracoval? Phovaracky pocas vaseho vztahu, ci to len z minulosti sa ti vynaraju krivdy?
Nie, neodpustila načo?mala 5 r, aby ste sa aspoň tolerovali.Ako si jej konkrétne ty ublížila asi nijako...to su také dedinské svätý spred generáciu dozadu.Falosnica vždy ňou zostane.
Keď už môže ona povedať budete mať dieťa atď...udobrime sa.Od nej by mal ísť prvý impulz.S prečo by tam mal muž nosiť dieťa veď nech príde k vám, keď vedela byť hrdinka v potravinach
@lenka.25 to je prababka... babka je to partnerovi
presne aj mne toto napadlo.Myslíš kolko bude babka ešte žiť? chvilku by som hrala divadlo aby sa nepovedalo.No snáď nebude žiť tak dlho ako matuzalem😀lenže ja som trošku rýpačná povaha takže nejak medzi rečou by bolo cítiť že som na ňu naštvaná.Možno by som jej to aj dala vyžrať nejak
@krasneleto to na veci nič nemení
Povedz jej pred muzom nieco v zmysle. Babka, kopu zloby ste narobili, ale JA Vam odpustam kvoli Vasmu nenarodenemu pravnucatu 🙂 ak chcete pokracovat, nebudem suhlasit, aby sme sa stretavali, uvidis ci naozaj chce zakopat sekeru. Zachovala by som sa podla jej reakcie
Akéhokoľvek toxického človeka okamžite dávam zo života preč. A žije sa mi skvele. Takáto bola moja matka, ohovarala ma, urážala, podceňovala, zrazu keď zistila že ľudia od nej odchádzajú už bola dobrá (dočasne vždy). Myslím si ze toto by bol prípad aj tvojej babky. Možno by ti chcela ubližovať skrz dieťa, huckat ho proti tebe a čo ja viem čo všetko. Aj takí sú ľudia. Takto zlí a zakerni ludia sa nemenia len tak. Ja nevidím dôvod stretávať sa s nejakou babkou, verím že bývate sami a máte svoj kľud. Je rozdiel keď ta niekto nemá rad a nebaví sa s tebou a je rozdiel keď ta nemá rád a silou mocou ti chce ubližovať
Máš šancu zakopať vojnovú sekeru a ty to nevyužiješ? Potom ti poviem jedno, drahá moja.. nečaká ťa šťastný život.
Tvoj muž by jej mal vysvetliť ze, pozri babka, ja si neprajem aby si na oslavu alebo hocičo iné k sebe pozvala katu(akože ta ex), keď budem aj ja prítomný. Nerobí mi to dobre, ani mojej žene. Prosím rešpektuj to. To je cele. A to ona musí pochopiť.

Ako dospelá osoba by som sa s nou radšej snažila kamarátit ( aj pre svoje dobre aj pre dobro tvojho aj pre dobro rodiny ) a v budúcnosti nebudeš mať problémy a tú ex ber ako kamarátku nie ex bude aj lepšie teba lepšie