icon

Manželova dávna láska a dopisovanie

mimka2020
16. mar 2012

Dnes, ked som chcela ist na FB som zistila, ze je este stale prihlaseny moj manzel. Svietila mu tam posta.........ja viem, ze je to jeho sukromie, ale nedalo mi to a nazrela som tam. Hned druha v poradi, ktora mu tam posielala spravy bola jedna mlada baba, velmi pekna. Nepoznam ju, no podla mena som spoznala kto to je. Manzel mi ju spominal, pretoze temy: expriatelky a expriatelia a pod. mame samozrejme za sebou. O tejto babe viem, ze s nou kratko chodil a prakticky to bola jeho velka laska. Kvoli vekovemu rozdielu spolu dlho nezostali, no on na nu podla mna este stale nezabudol. Ked som sa ho pytala co k nej este citi, povedal, ze nic. Ze si na nu sem tam spomenie, ze co asi robi, ake to mohlo byt a tak, ale vraj ju uz nemiluje. No ja tomu moc neverim......citala som tie spravy. Nie je tam nic o laske, ako nevyznaval jej lasku ani ona jemu. Pisali si o tom co robia, ako ziju...............no mna zarazila jedna veta, ktoru napisal moj muz. Dost casto na teba myslim, ako sa mas, co robis ako sa ti dari...........
a tato veta ma neskutocne trapy :( viem, ze sa nestretavaju lebo ona zije na opacnej strane Slovenska, ale aj tak............ubija ma pocit, ze by ju mohol este stale milovat, alebo snad milovat viac ako mna :( Pisal aj o mne, o nasej svadbe, nasej dcerke, ale ja sa aj tak citim mizerne

Strana
z4
alice107
17. mar 2012

@nexa preboha, co to mas za prispevok smerom ku mne?nevies sa ovladat?mas nejaky problem? 😀

mimka2020
autor
17. mar 2012

@alice107 ja som predsa nikdy nepovedala, ze mi lasku nevyznava. A nepovedala som ani to, ze spolu zle vychadzame ani to, ze mame nezhody. Ani som len nenaznacila, ze nam to neklape. Ak si pozorne citala, tak som tu riesila to, ze som zistila, ze si pise s byvalou o ktorej som vedela, ze to bola jeho velka laska. A nevadilo mi to, ze si s nou pise.............ale to, ze jej napisal, ze na nu dost casto mysli. Ja som sa zlakla toho, ze ak su po x rokoch v kontatke, tak by to mohlo medzi nimi zaiskrit. Nepisala som nic o tom, ze mi manzel nevyznava lasku. Ja som sa zlakla nieco uplne ineho. Takze ak si to citala pozorne, tak by si si vsimla, ze su to 2 rozdielne veci.
Ak by som bola mojmu muzovi lahostajna a skripalo by nam to, tak by som riesila to, ja som riesila vcera nieco uplne ine............

@skeptik a pochybujem, ze moj manzel by sem chodil a to uz len z toho dovodu, ze pochybujem, ze o takejto stranke vie. Aj ja som ju objavila len nedavno. A neviem preco dedukujes, ze by sem chodil

nexa
17. mar 2012

@alice107 ja nie ale zjavne ty mas.. 😎 a dost velky.. 😎

mimka2020
autor
17. mar 2012

aha jasne, teraz mi poviete, ze o vsetkom co som pisala vedel a preto to urobil 😨 lenze on nemohol vediet o tom, ze som sem pisala, ze som to ja, ze je to o nas. V praci pristup na net nema, a pochybujem, ze o tejto stranke vie. A aby nasiel toto forum to uz by bola ina nahoda. A dalsia vec je, ze on ani nevie, ze ja som si citala jeho postu........a keby uz to aj tak vsetko bolo. Nema preco hrat na mna take divadielko. Ja som predsa nenasla nijake zamilovane sms-ky, ani ziadny dokaz o nevere, ja som zistila len to, ze si pise s byvalou a na celom to ma zamrzela len jedna konkretna veta.
A ako hovorim, taketo vecery boli u nas velmi bezne. A co sa tyka tych vyznani, tak nie su sice kazdy den, ale nemozem povedat ani to, ze by to bolo raz za rok. Kazdy mesiac si spomenie na nase vyrocie kolko sme spolu a podakuje mi za ten cas, ktory spolu sme. Nehovoriac o tom, ze kazdy mesiac odkedy je malicka na svete na den jej narodenin dostanem kvietok alebo sladkost za to, ze som mu darovala ten najkrajsi dar. Mozno keby ste mi chceli fakt pomoct, tak by ste mi stale nedavali do hlavy chrobaka, ale uznali, ze to cele fakt mohlo byt len ciste nedorozumenie................ja uz neviem. Nakoniec som tu asi aj tak najvacsi blbec ja 😢

alice107
17. mar 2012

@mimka202 je jasne,aky problem si tu riesila.a prave preto ti nikto realne uvazujuci neuveri pravdivost tvojho vcerajsieho opisu udalosti.to mi prepac.ale je dolezite ak ty tomu veris,nie?tak uz niet ozaj co riesit.pekny podvecer zelam.

alice107
17. mar 2012

@nexa zelam ti pekny podvecer.ak mas potrebu agresie ,tak len si posluz.mozno sa ti ulavi.nebudem ta rusit pri tvojich nezmyselnych prispevkoch smerom ku mne. 😎

mimka2020
autor
17. mar 2012

@alice107 no vsak hovorim, ze nakoniec som tu najvacsi blbec ja...........normalne lutujem, ze som tu nieco riesila a pytala sa na radu. Lebo ocividne tu niektorym osobam ide len o to, aby si rypli. A comu verim ja??? Verim v to, ze mozno aj veci, ktore na prvy pohlad nevyzeraju dobre mozno take nie su. Vcera som sa o tom presvedcila a je mi jedno ci mi veris alebo nie. V konecnom dosledku, ty ma nepoznas. Mozes si mysliet o mne cokolvek a mas na to pravo, ale to neznamena, ze mas aj pravdu.

nexa
17. mar 2012

@mimka2020 neries mimka...🙂 alice je len mrzuta zienka..🙂 ktora by bola najstastnejsie.. keby si muza poslala na detektor... 😀 podrobila ho vysluchu poriadne sa pohadali.. a nakoniec sa s nim rozisla..🙂 to by jej asi urobilo radost..🙂 stale tu najdes nejake "perfektne rady od zien" ktore su tak proti chlapom... ze v kazdom vidia len zlo.. neveru a zradu... alebo sa len bavia a viria vzduch..🙂 aby sa mali na com zabavat...🙂 som hned pozerala ze kolo ma preboha rokov..🙂 lebo take nazory som mala ked som randila v 18-tich.. 😀 a nacapala som frajera... ako sa pozrel na druhu.. 😀 tak sa drz...🙂 a vsetko dobre prajem..🙂 kiez by sa aj nam podarilo urobit si taky krasny vecer..🙂

nexa
17. mar 2012

@alice107 asi si si nevsimla.. ale jedina agresivna si tu ty... 😎 pekny vecer aj tebe..🙂 pri tebe skoda energie na pismenka.🙂

mimka2020
autor
17. mar 2012

@nexa vies co mi je len luto..........moze do mna rypat, mne je to fuk. Mna len mrzi, ze v dnesnej dobe, ked je clovek uprimny a chce proste najst niekde pochopenie a porozumenie, tak sa proste docka len toho najhorsieho. Napisala som pravdu, to co sa stalo, to ako sa citim aj to co sa stalo vecer. Je mi jedno ci mi veri alebo nie. Moj zivot to neoplyvni nijako. Ale mrzi ma, ze sa na mna obori niekto, kto nevie co som prezivala a ako sa citim. Ja som proste strasne empaticky a citlivy clovek. A nehanbim sa za to. Mozno niektore veci prezivam citlivejsie ako ini a mozno niektore veci riesim viac ako by som mala, ale nikomu tym neublizujem. Aspon nie vedome. Nemam potrebu si nieco vymyslat. Ja som chcela radu, proste niekoho kto mi poradi, povie svoj nazor - nezainteresovany, co si o tom mysli a tak. Cakala som tu kadeco. Uz som si citala viac tem a vsade sa nieco naslo.
Ale necakala som, ze ked napisem, ze sa nakoniec vsetko vysvetlilo, ze to nakoniec nebolo tak ako som si myslela, tak na mna niekto zautoci. Ja som predsa neriesila neveru, neriesila som ani nefungujuci vztah - ano tam by bol takyto vecer asi divny. Ale to je fuk. Mam pocit, ze mam zas len pokazenu naladu a vaham ci sem vobec este niekedy nieco napisem. Ale tebe aj ostatnym zienkam co to mysleli dobre dakujem. A neboj, urcite sa aj ty dockas pekneho vecera 🙂 vsetko dobre

ksw
17. mar 2012

Kasli na to, musi si niekedy potrebuju nieco dokazovat. Ak vies ze Ta miluje tak to neries. Pripadne si vymysli nejakeho byvaleho frajera ktory sa Ti zacal ozyvat a ze si pisete. Uvidis ako bude reagovat. 🙂

kali23
17. mar 2012

@mimka2020 musis si zvyknut na fakt, ze na fore sa vzdy najde minimálne jedna osoba, ktorá vie o tebe a tvojom zivote vsetko lepšie, nez ty sama... bez toho aby ta osobne poznala... sem tam ta tu niekto aj presvedci, ze to, co si sama zazila na vlastnej kozi, si vlastne ani nezazila... 😀 😀 😀 ehm a tých ludí je to omnoho viac 😉

yashmin
17. mar 2012

@kali23 TREFNE

kali23
17. mar 2012

@yashmin 😉

kamilka22
17. mar 2012

ja by som to neriesila, pokial citis z jeho strany lasku a laskyplne sa o Teba aj o dieta stara, tak je to dokaz, ze miluje Teba, inak by bol so svojou ex. Chlapi maju v tomto jasno. Aj ja obcas myslim na svojho byvaleho - v zmysle, ze ako sa ma. Rozisli sme sa v dobrom a nevidim v tom nic zle, tak zrejme je na tom podobne aj tvoj manzel.

kamilka22
17. mar 2012

@mimka2020 Krasne si si odpovedala - neber to v zlom, ale podla toho, akou pozornostou Ta tvoj manzel zahrna, Ta skutocne lubi, takze neries nejaku jednu hlupu vetu, lebo potom mozes aj pred nim zo seba urobit blbca, ktory mu snori v jeho poste bez akehokolvek dovodu. A este k tej vete. Slovicko casto mohol pouzit aj zo zdvorilosti k nej. Vobec by som tomu nepripisovala ziaden vyznam. Podla mna je to uplna hovadina.

mimka2020
autor
17. mar 2012

@ksw Tak ja myslim, ze sa stale milujeme. A frajera si moc vymyslat nechcem. Nechcem si vymyslat nieco co nie je pravda pretoze to nie je moj styl. Nerada by som ho ranila a ani neviem ci by to moc pomohlo. Nehovoriac o tom, ze by potom mohol urobit to iste, ale realne. Ale aj tak dakujem za radu.

mimka2020
autor
17. mar 2012

@kamilka22 asi ano. Ked sa uz teraz nad tym zamyslam, tak pripustam, ze je to asi tak. Ale vcera............jedna blba veta a ja som bola ako vykolajena. Proste stale mi vrtalo v hlave, ze ked sa s nou teraz spojil po dlhej dobe a uvidi ju aka je, ci nepreskoci iskra. Mala som uz z jeho spravy vycitit, ze sa vlastne mnou a nasou dcerkou pysi kej jej pise, ze je konecne stastny a ze ma krasnu rodinku.
Ale dakujem za nazor, asi je to fakt normalne, hlavne ak sa nerozisli v zlom tak ako aj ty pises.

lucinkaboz
30. máj 2020

Toto bude problem asi kazdeho 4-5 vztahu , ked sa clovek zamysli co je to dnes za chlapov, same dopisovacky sex zoznamky ich zakomplexovane ega, macchovia mne osobne je uz z toho zle , naco su zenam taki chlapi ziadna zena si nemoze byt nikdy ista,

zuzanka.zuzu
31. máj 2020

@lucinkaboz toto je 8 rokov stará téma 😀 prispela si do 4 starých príspevkov s rovnakou tematikou.

tony128
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4