Manželova neprimeraná reakcia na moje mierne buchnutie
Odohrala sa medzi nami táto sarvatka veľakrát.
Manžel na mňa vyletel v noci pre nič za nič úplne. Ne chápala som ani co. Len že on ešte chcel svietit mobilom a ja spat. Tak som sa urazila. A nastvala vnútorné aký je sebecký a decko. Mi povedal že zavri klapacku.
Na to mu začal hovoriť nejaké urážky. (Je to proste cholerik extrémny a nemá MOc kontrolný mechanizmus) rozpráva drzo strašne so mnou dakedy. Tak som prišla k nemu keďže bol drzy. Zvýšeným tónom som. Mu povedala že nech si nedovoľuje byť takýto drzy že nie som jeho pes ani handra.
A on že a co si teda? Niečo v tom zmysle.
Ja som ho mierne buchla do pleca ale že mierne proste. Ja mala žena a on státny vysoký chlap.
A on že to co si urobila ty pí...?? Úplne zbledol od zúrivosti že to co si ty ku mne dovolujess to koho buchas??dostal Amok a ja som sa obrátila k nemu chrbtom ze idem preč z miestnosti a on má buchol. Silno do hlavy dvakrát a zhodil na pohovku tak že ma chytil zozadu za krk a zhodil na Zem vlastne.
Hlava má boli doteraz. Úplne pizdovina nezmyselná. Absolútne proste nepotrebná hádka. Toto sa stalo už asi párkrát medzi nami. Nie vždy však ja ho buchnem.
Načo si s takym chlapom? Taketo správanie medzi mužom a zenou absolútne nema existovať. Co očakávaš od tejto diskusie? Žiješ s hovädom a ty tiez nie si povahou nic moc. Neviete komunikovať ani jeden.
Ako prva.. To tým chcem povedat.
Mne došlo že sa to skončí zle. Až tak že má udrie on. Ale on chlap. Má udrel celou silou do hlavy zozadu. Nemám tam hrcu ani nič. Ale jeho neprimerana rýchla reakcia má úplne dostala. Strašne som plákala a skuvinala od bolesti. Dala som si potom na to ľad.
Bolo to príšerne.
Ráno sa ku mne pritisol. Že má veľmi miluje a nevie co to do neho vošlo. Asi že má toho veľa na seba posledné týždne. A že ho to mrzi že má veľmi miluje a ľúto mu to je a chcel udobrovaci sex.
Chcem len proste vedieť ze je naozaj pre muža toto extrémna provokácia ak ho buchnem mierne do ramena? Keď on je drzy voči mne? Proste mi nervy praskli určitým spôsobom a už som to nedala. Neznasam urážky lacného typu. Mám právo žiť dostojne.
Je to hovado môj manžel viem . Ale takáto neprimerana reakcia jeho ako odpoveď naozaj sú pre mňa velni ťažké pochopiť. Je mi z toho veľmi smutne. Neskôr som mu povedala, že mi ublížil a že má hlava boli. On tvrdí, že nejak sa prestal ovládať a že mi nechcel ublížiť.
Viem, že je cholerik a nervak, ale ja som proste v kutiku duše čakala že sa nejak ovládne a neviem buchne mi do ruky trebárs jemne rovnako alebo co a on má buchol priamo do hlavy. Veľmi som Sklamana z neho. Údajne mu praskli nervy.
Chcem sa spýtať je toto dôvod na takúto prehnane reakciu či? On mi tvrdí, že keď viem že je nervak a cholerik že ho nemam buchat keď som nasrata. Ja zas mu vrátim nech sa trošku kontroluje...... Zacarovaný kruh.. A toto sa stalo už
@anonym_autor takže ste dvaja emočne zakrpatení ľudia, ktorí sa ešte aj bijú. 😂🙏 to chce už len 4 deti
@anonym_autor Ja by som išla k lekárovi a spísala by som trestné oznámenie.
A hlavne by som sa už bála žiť s takýmto mužom pod jednou strechou.
Predpokladám, že ostávas s ním bývať aj naďalej, tak si dávaj aspoň pozor na to, aby si neotehotnela.
Vy ste sa museli dlho hladat, ze? 🙄
@anonym_569d72 prosím tá bez ustipacnych komentov
No bud sa s nim rozides alebo sa budete do konca zivota otlkat. Dufam ze nemate deti.
@anonym_autor takže ste dvaja emočne zakrpatení ľudia, ktorí sa ešte aj bijú. 😂🙏 to chce už len 4 deti
@a0 proste praskli mi nervy nenávidím urazky
@anonym_autor Ja by som išla k lekárovi a spísala by som trestné oznámenie.
A hlavne by som sa už bála žiť s takýmto mužom pod jednou strechou.
Predpokladám, že ostávas s ním bývať aj naďalej, tak si dávaj aspoň pozor na to, aby si neotehotnela.
@ankare a to sme sa vzali pred 5 mesiacmi. Nikam som neesla . Navrhla som. Mu dnes ráno dočasnú odluku a pauzu
Načo si s takym chlapom? Taketo správanie medzi mužom a zenou absolútne nema existovať. Co očakávaš od tejto diskusie? Žiješ s hovädom a ty tiez nie si povahou nic moc. Neviete komunikovať ani jeden.
@anonym_b9890b viem že nemá existovať. Neboj sa viem. Len moje Búchnutie a jeho je teda riadny rozdiel
S takym kretenom by som nebola ani keby mi za to platili
@anonym_b9890b viem že nemá existovať. Neboj sa viem. Len moje Búchnutie a jeho je teda riadny rozdiel
@anonym_autor zober sa pekne krasne na pohotovost, nafot si svoje zranenia a okamzite podaj ziadost o rozvod. Hned po prvom udere by som sa odstahovala.
Akoze ak nie si troll, tak je od Teba naozaj hlupe, ze s nim este si.
@a0 proste praskli mi nervy nenávidím urazky
@anonym_autor keby som môjho muža udrela ja, tak sa ma ani nedotkne avšak máme medzi sebou obojstranný rešpekt, takže ani ja ho neudriem. Nadávať by mi tiež nevynadal ale ani ja jemu - lebo rešpekt a nik z nás sa ako malé dieťa neuráža, lebo sme dospelí ľudia, ktorí komunikujú problém.
@anonym_autor bojím sa o teba
Ani jeden z vás nereaguje normálne.
@anonym_569d72 prosím tá bez ustipacnych komentov
@anonym_autor a aky komentar chces? Vsak sa spravas ako decko a provokujes ho. Jemu prasknu nervy a udrie ta. Pride ti normalne vase spravanie? Jeho radsej ani nekomentujem, je to magor. Ale ty si prides, ze sa chovas v poriadku?
Moj muz je tiez cholerik. A v zivote ho ani nenapadlo udriet ma. Obcas si zanadava. Ale aby mi povedal ze som handra a pes? Halooooo....
Ako prva.. To tým chcem povedat.
Mne došlo že sa to skončí zle. Až tak že má udrie on. Ale on chlap. Má udrel celou silou do hlavy zozadu. Nemám tam hrcu ani nič. Ale jeho neprimerana rýchla reakcia má úplne dostala. Strašne som plákala a skuvinala od bolesti. Dala som si potom na to ľad.
Bolo to príšerne.
Ráno sa ku mne pritisol. Že má veľmi miluje a nevie co to do neho vošlo. Asi že má toho veľa na seba posledné týždne. A že ho to mrzi že má veľmi miluje a ľúto mu to je a chcel udobrovaci sex.
Chcem len proste vedieť ze je naozaj pre muža toto extrémna provokácia ak ho buchnem mierne do ramena? Keď on je drzy voči mne? Proste mi nervy praskli určitým spôsobom a už som to nedala. Neznasam urážky lacného typu. Mám právo žiť dostojne.
Je to hovado môj manžel viem . Ale takáto neprimerana reakcia jeho ako odpoveď naozaj sú pre mňa velni ťažké pochopiť. Je mi z toho veľmi smutne. Neskôr som mu povedala, že mi ublížil a že má hlava boli. On tvrdí, že nejak sa prestal ovládať a že mi nechcel ublížiť.
Viem, že je cholerik a nervak, ale ja som proste v kutiku duše čakala že sa nejak ovládne a neviem buchne mi do ruky trebárs jemne rovnako alebo co a on má buchol priamo do hlavy. Veľmi som Sklamana z neho. Údajne mu praskli nervy.
Chcem sa spýtať je toto dôvod na takúto prehnane reakciu či? On mi tvrdí, že keď viem že je nervak a cholerik že ho nemam buchat keď som nasrata. Ja zas mu vrátim nech sa trošku kontroluje...... Zacarovaný kruh.. A toto sa stalo už
@anonym_autor boze ty si dobre sprosta hlupana. Aj tvoj tatko otlkal mamu alebo si az v dospelosti zistila, ze takto chces zit?? Sa preber a odid od neho lebo ta raz zabije. Teraz neviem, ci by to nebol aj prinos pre spolocnost.
@anonym_autor v žiadnom prípade sa takto "muž" nemá správať je jedno aká situácia ho donútila takto zoskratovať. Spravil to raz, spraví to druhý raz.....
Ufff extrém čo na to povedať a extrém obaja, že máte takýto vzťah a neriešite to odborne lebo nieje to normálne ani zdravé a už vôbec nie prejav lásky a úcty
Napíšem anonymne. Z času na čas sem tam prečítam ako muž nejakú tému. Sem by som chcel ale reagovať.
Pri manželskej hádke sa nám stalo s manželkou že ma už 3x udrela (ona mňa). Boli to vždy facky a “buchnáty” do tela alebo chrbta keď som sa otočil. Nebolo to impulzívne že by mi dala jednu facku a hneď sa uvedomila že toto sa človeku ktorého miluješ jednoducho nerobí. Nie, bolo to 5-10 faciek a “buchnátov” a čo môžem ja ako muž v takejto situácii robiť? Vraj som ju vždy vyprovokoval lebo som hovoril veci ktoré a jej nepáčili (nikdy nie vulgárne ale napríklad “pochybujem že si si ma vzala z lásky”), taktiež ma nemá problém urážať (napríklad že som kkt a pod.). Dokázali by ste človeku ktorého milujete toto urobiť?
@anonym_autor Ja by som sa s nim rozviedla. Bude to len horsie a horsie. Aj ked zena “udrie” chlapa, muz jej to nemoze vratit. Ked uz teraz je taky agresivny, co bude po tom, ked budete mat deti? Ved ta zabije. Takyto chlap sa nikdy nezmeni, iba sa to bude stupnovat a bude si viac dovolovat. Odid kym je cas a nenechaj sa manipulovat sladkymi recami.
.... a verím, že si mu ten udobrovací sex dopriala a on si teraz myslí, že je všetko ok a po pár dňoch trucovania ťa to prejde. Ak vieš, že je cholerik, načo provokuješ? nie, neospravedlňujem ho. Netolerujem sprosté slová, ani štuchance. Ja by som s takým mužom nežila. Ste manželia 5 mesiacov, jeho povahu si asi poznala aj pred svadbou, keď píšeš, že podobná šarvátka sa nestala prvýkrát. V tomto konkrétnom prípade si ho ale zbytočne vyprovokovala, prepáč. Môj manžel si v posteli pred spaním často číta. Dám mu pusu a otočím sa na druhú stranu. Nemám potrebu robiť scény. Nerozumiem prečo si sa urazila. Na čo to bolo dobré?
To ako si si mohla vziať takého chlapa?mne to hlava neberie
Dobrovolne si si vzala takeho chlapa? Boze zeny, kde na takych chodite
@anonym_autor deti mate?
@anonym_autor Ja by som sa s nim rozviedla. Bude to len horsie a horsie. Aj ked zena “udrie” chlapa, muz jej to nemoze vratit. Ked uz teraz je taky agresivny, co bude po tom, ked budete mat deti? Ved ta zabije. Takyto chlap sa nikdy nezmeni, iba sa to bude stupnovat a bude si viac dovolovat. Odid kym je cas a nenechaj sa manipulovat sladkymi recami.
@anonym_64e29c
@princessivi
Vo vzťahu nemá nikto nikoho biť, štuchať, drgať, verbálne napádať. Platí to pre oboch, teda ani žena muža. Ak niekoho ľúbim, neubližujem.

Vy ste sa museli dlho hladat, ze? 🙄