Manželova neprimeraná reakcia na moje mierne buchnutie
Odohrala sa medzi nami táto sarvatka veľakrát.
Manžel na mňa vyletel v noci pre nič za nič úplne. Ne chápala som ani co. Len že on ešte chcel svietit mobilom a ja spat. Tak som sa urazila. A nastvala vnútorné aký je sebecký a decko. Mi povedal že zavri klapacku.
Na to mu začal hovoriť nejaké urážky. (Je to proste cholerik extrémny a nemá MOc kontrolný mechanizmus) rozpráva drzo strašne so mnou dakedy. Tak som prišla k nemu keďže bol drzy. Zvýšeným tónom som. Mu povedala že nech si nedovoľuje byť takýto drzy že nie som jeho pes ani handra.
A on že a co si teda? Niečo v tom zmysle.
Ja som ho mierne buchla do pleca ale že mierne proste. Ja mala žena a on státny vysoký chlap.
A on že to co si urobila ty pí...?? Úplne zbledol od zúrivosti že to co si ty ku mne dovolujess to koho buchas??dostal Amok a ja som sa obrátila k nemu chrbtom ze idem preč z miestnosti a on má buchol. Silno do hlavy dvakrát a zhodil na pohovku tak že ma chytil zozadu za krk a zhodil na Zem vlastne.
Hlava má boli doteraz. Úplne pizdovina nezmyselná. Absolútne proste nepotrebná hádka. Toto sa stalo už asi párkrát medzi nami. Nie vždy však ja ho buchnem.
Dufam ze nemate deti.
Pamatate si na ten vadny par co sa tiez otlkal? Bolo to davnejsie ale regulerne sa bili. Dufam, ze toto nie je pokracovanie pribehu po svadbe
fuj, a rano este chcel sex? fuj.
@anonym_64e29c
@princessivi
Vo vzťahu nemá nikto nikoho biť, štuchať, drgať, verbálne napádať. Platí to pre oboch, teda ani žena muža. Ak niekoho ľúbim, neubližujem.
@anonym_373d77 Suhlasim 😊 Ale verim, ze autorke uz praskli nervy, kedze to nebolo prvykrat co ju urazal a napadol fyzicky.
Napíšem anonymne. Z času na čas sem tam prečítam ako muž nejakú tému. Sem by som chcel ale reagovať.
Pri manželskej hádke sa nám stalo s manželkou že ma už 3x udrela (ona mňa). Boli to vždy facky a “buchnáty” do tela alebo chrbta keď som sa otočil. Nebolo to impulzívne že by mi dala jednu facku a hneď sa uvedomila že toto sa človeku ktorého miluješ jednoducho nerobí. Nie, bolo to 5-10 faciek a “buchnátov” a čo môžem ja ako muž v takejto situácii robiť? Vraj som ju vždy vyprovokoval lebo som hovoril veci ktoré a jej nepáčili (nikdy nie vulgárne ale napríklad “pochybujem že si si ma vzala z lásky”), taktiež ma nemá problém urážať (napríklad že som kkt a pod.). Dokázali by ste človeku ktorého milujete toto urobiť?
@anonym_64e29c ja toto netolerujem ani zo strany zien a ani muzov. Taketo prejavy nepatria vobec do zivota nie to este do rodiny. Ci uz fyzicke alebo vulgarne. Ano, kazdemu obcas prasknu nervy. Ale urcite nebudem svojmu partnerovi nadavat do kktov. Max mu poviem ze je debil sprosty aj to neviem ci som mu az tak povedala. Sice fyzicke nasilie u nas v rodine nikdy nebolo ale napriklad moj otec vedel skaredo povedat mame a bolo mi to maximalne neprijemne.
@anonym_autor nadavat ti zacal az po svadbe, vsak?
@anonym_autor Autorka vy obaja nie ste normalni. Hovoris,ze je strasny cholerik a ty ho tresknes do ramena? To mas teda odvahu pri takom type chlapa! Ty chces zit dostojne a vezmes si agresivneho kretena? Si normalna? No nie si, prepac. Pochybujem,ze uz pred svatbou sa aspon nejak neprejavil, cholerik sa az tak pretvarovat zas nevie. Ked chces zit dostojny zivot ako pises, tak chodte od seba, lebo pri tomto magorovi dostojne zit nebudes nikdy. A ty by si sa tiez mohla nad svojim spravanim zamysliet. Tu ti povie vela zien, nech idete od seba a co spravis ty? Za nejaky cas napises pribeh na pokracovanie. Takze neviem ci ti nejakej rady bude. Ale za mna, tu pomoze jedine rozvod.
Ked si dvaja nadavaju je to neucta a koniec
@anonym_autor
vies ty co je sarvatka? To jed sa male deti pohadaju o hracku. Toto je domace nasilie. S mm sme "zapasili" pred detmi este. Smiala som sa, ze ho premozem, natahovali a pretlacali sme sa zo zartu. Ja mam 1,75 a vtedy 60kg, on 205 cm a 110 kg. To bola zabava a smiala som sa, ze aj tak vyhram lebo on musi davat pozor aby mi nechtiac neublizil. Keby ma fyzicky raz napadol, koncim. Mame 3 deti, aj keby tanky padali, odchadzam aj s nimi! A ako bezdetna? Uz by ma nebolo. Ty ries psychiatra, lebo nie si v poriadku, ked si si dobrovolne takeho kkta vzala. A este vies ze taky bol....
My tiez nie sme holubicky vzdy a vieme sa pohadat ale mbe keby vrazi asi to ani s jeho silou nerozdycham. Ved par krat ma len silnejsie stlacil v objati a modrina na svete.
A te rano take hlody od neho? No ch4j korunovany! No kludne nech ta miluje - ale idealne na inom konci republiky a z fotky! Nech sa nauci ovladat akebo ide robit bachara k vrahom. Tam sa uplatni dobre ta jeho agresivita. Nechvzije sam ked je hovado.
Bude len horšie. Vobec nechápem načo si sa vydávala. Predpokladám ani predtým nebol kludný typ. No už len dúfaj že ťa nezbije ešte viac. Proste budeš musieť byť stále ticho aby si ho nenaštvala a nezbil ťa. Pekný život
Vobec si to neviem predstavit ani v tej verbalnej rovine ale ze vobec ze by mi muz cokolvek z tohto povedal. Ze co teda som ak nie handra alebo pes 🫠 k tomu fyzickemu sa nevyjadrujem to presahuje moje mozgove limity
@ankare a to sme sa vzali pred 5 mesiacmi. Nikam som neesla . Navrhla som. Mu dnes ráno dočasnú odluku a pauzu
@anonym_autor odid, odid, odid, odid, odid.
Toto lepsie nebude. Nikdy nebude.
Bud bude agresivny na teba, alebo na svoju dalsiu zenu.
Ak jemu samemu nezapne, ze MUSI s tym nieco urobit, tak sa to nezmeni.
A ono sa to nezmeni, kym nedostane po nose aspon od dvoch-troch zien, co to s nim ukoncia pre jeho cholericke agresivne jedovate zakerne reakcie.
A nie, nestane sa to pri tebe. Darmo tomu obetujes roky cakania, kedy sa zmeni. Pri tebe este nie. Mas smolu, si len jedna z prvych, co moze napravu odstartovat.
Mozes si povedat, ze si mu prisla do cesty priskoro. Co narobis.
A ano, ak sa on bude snazit napravit, tak z tvojho odchodu a tych dalsich zien (kvoli ktorym by sa rozhodol so sebou nieco urobit) bude tazit ta posledna z vas. Zmier sa s tym. Vy jej iba vyslapete cestu k dobremu muzovi.
No ty si len jeho cesta, nie ciel.
Mozes ho milovat za hrob, mas smolu.
Je na tebe, ako sa rozhodnes.
Ty si ho prva udrela, ak nechces dostat ranu naspat, tak si nezacinaj, a to ze si zena a mas mensiu silu nic neznamena. Inak obaja ste tragedi. Jeden vacsi jak druhy. Este povedz, ze mate deti a mozete si tlieskat v akom prostredi vyrastaju.
Krásne prejavy vzájomnej úcty a rešpektu jeden k druhému. Za blbosť ti nadáva ako psovi, ty ho buchnátuješ a on ti dá potom wrestling, skončíš na zemi a za týždeň sa budete obaja tváriť, že sa nič nestalo. Mesiac bude pokoj a potom sa to bude opakovať v častejších frekvenciách a s vážnejšími dôsledkami. Nechápem, že sa vôbec môžeš pýtať čo máš robiť.
Áno, toto je "len cholerik"... 🤦♀️
Ty si ho prva udrela, ak nechces dostat ranu naspat, tak si nezacinaj, a to ze si zena a mas mensiu silu nic neznamena. Inak obaja ste tragedi. Jeden vacsi jak druhy. Este povedz, ze mate deti a mozete si tlieskat v akom prostredi vyrastaju.
@cyberk hm co ja viem. ja aj keby som muza kopla medzi nohy tak som si 100% ista ze mi to nevrati.
tvoj problem nie je, ako silno ta udrel vcera do hlavy.
tvoj problem je, ze riesis uder a nie odchod.
"Odohrala sa medzi nami táto sarvatka veľakrát."
Niekoľkokrát ste sa regulárne pobili a nadávali si a ty to nazveš šarvátkou? Koľko rokov chceš trpieť kým sa ti rozsvieti v hlave? Hlavne nemaj deti.
Ved si na jeho spravanie zvyknuta, co si sem prisla riesit silu bitky? S tymto si mohla davno pocitat, ked si sa za to vydala.
Psychopati si vzdy myslia, ze oni sa mozu chovat k nam ako prasata a ked nas prejde trpezlivost a nedame sa, tak my sme najvacsie mrchy. Moj ex to tiez robil, provokoval, provokoval a ked som mu dala "facku", tak ma hodil o zem dvakrat a pred milenkou sa tvaril ako chudacik. Ze som mu zavadzala a odmietala sa mu uhnut. Samozrejme, ze mu to zhltla, je otazka casu, ked sa aj k nej zacne tak chovat.
@anonym_autor na hlavu ste obaja zjavne
Po 5 mesiacoch manželstva sa už takto ku sebe správate? No zbohom!!!!
Daj si na youtube vyhladat Karen. Kde zeny v domneni, ze oni mozu udriet inych, ci muza, ale ich nesmie, udru policajta. Co si nimi ten spravi. Nikto nema pravo udriet druheho.
https://www.youtube.com/shorts/VlOQ-p4lgOw
Ste spolu len päť mesiacov a už sa takto k sebe správate? To znamená, že ste takito boli dlho pred sobášom. Načo ste sa brali preboha? Ci ste len nechceli premárniť roky ktoré ste strávili randením? Toto je úplne zlý základ do života. Taketo správanie nemáte mať ani po 20 rokoch manželstva, nieto ešte na začiatku spolocnej cesty. Nevrav mi, že ste sa takto k sebe nesprávali pred manželstvom.
@katkazatka Urcite to prislo nahle, ako blesk z cisteho neba😏
Komenty necitam ale ako 2 male deti
dvaja retardi
Nemate si obaja co vycitat. Ak sa takto spravate iba 5 mesiacov po svadbe tak do roka sa pozabijate.
Ako prva.. To tým chcem povedat.
Mne došlo že sa to skončí zle. Až tak že má udrie on. Ale on chlap. Má udrel celou silou do hlavy zozadu. Nemám tam hrcu ani nič. Ale jeho neprimerana rýchla reakcia má úplne dostala. Strašne som plákala a skuvinala od bolesti. Dala som si potom na to ľad.
Bolo to príšerne.
Ráno sa ku mne pritisol. Že má veľmi miluje a nevie co to do neho vošlo. Asi že má toho veľa na seba posledné týždne. A že ho to mrzi že má veľmi miluje a ľúto mu to je a chcel udobrovaci sex.
Chcem len proste vedieť ze je naozaj pre muža toto extrémna provokácia ak ho buchnem mierne do ramena? Keď on je drzy voči mne? Proste mi nervy praskli určitým spôsobom a už som to nedala. Neznasam urážky lacného typu. Mám právo žiť dostojne.
Je to hovado môj manžel viem . Ale takáto neprimerana reakcia jeho ako odpoveď naozaj sú pre mňa velni ťažké pochopiť. Je mi z toho veľmi smutne. Neskôr som mu povedala, že mi ublížil a že má hlava boli. On tvrdí, že nejak sa prestal ovládať a že mi nechcel ublížiť.
Viem, že je cholerik a nervak, ale ja som proste v kutiku duše čakala že sa nejak ovládne a neviem buchne mi do ruky trebárs jemne rovnako alebo co a on má buchol priamo do hlavy. Veľmi som Sklamana z neho. Údajne mu praskli nervy.
Chcem sa spýtať je toto dôvod na takúto prehnane reakciu či? On mi tvrdí, že keď viem že je nervak a cholerik že ho nemam buchat keď som nasrata. Ja zas mu vrátim nech sa trošku kontroluje...... Zacarovaný kruh.. A toto sa stalo už
@anonym_autor nerozumiem pocitom viny že vy ste ho buchla prvá...muž za žiadnych okolností nesmie udrieť ženu...to je fakt a hotovo, bez ohľadu na to ako sa chovate vy, alebo či ho udriete prvá vy...ja by som sa okamžite rozviedla/opustila takého chlapa kt praktizuje násilie na žene a to bez ohľadu na to či máme alebo nemáme deti

Ste spolu len päť mesiacov a už sa takto k sebe správate? To znamená, že ste takito boli dlho pred sobášom. Načo ste sa brali preboha? Ci ste len nechceli premárniť roky ktoré ste strávili randením? Toto je úplne zlý základ do života. Taketo správanie nemáte mať ani po 20 rokoch manželstva, nieto ešte na začiatku spolocnej cesty. Nevrav mi, že ste sa takto k sebe nesprávali pred manželstvom.