Manželova neprimeraná reakcia na moje mierne buchnutie
Odohrala sa medzi nami táto sarvatka veľakrát.
Manžel na mňa vyletel v noci pre nič za nič úplne. Ne chápala som ani co. Len že on ešte chcel svietit mobilom a ja spat. Tak som sa urazila. A nastvala vnútorné aký je sebecký a decko. Mi povedal že zavri klapacku.
Na to mu začal hovoriť nejaké urážky. (Je to proste cholerik extrémny a nemá MOc kontrolný mechanizmus) rozpráva drzo strašne so mnou dakedy. Tak som prišla k nemu keďže bol drzy. Zvýšeným tónom som. Mu povedala že nech si nedovoľuje byť takýto drzy že nie som jeho pes ani handra.
A on že a co si teda? Niečo v tom zmysle.
Ja som ho mierne buchla do pleca ale že mierne proste. Ja mala žena a on státny vysoký chlap.
A on že to co si urobila ty pí...?? Úplne zbledol od zúrivosti že to co si ty ku mne dovolujess to koho buchas??dostal Amok a ja som sa obrátila k nemu chrbtom ze idem preč z miestnosti a on má buchol. Silno do hlavy dvakrát a zhodil na pohovku tak že ma chytil zozadu za krk a zhodil na Zem vlastne.
Hlava má boli doteraz. Úplne pizdovina nezmyselná. Absolútne proste nepotrebná hádka. Toto sa stalo už asi párkrát medzi nami. Nie vždy však ja ho buchnem.
Moj mi nadaval urazal podvadzal chodil ochlastany ceke vikendy prec a neraz som ho buchla on mi to samozrejme vratil ,ale to bol jediny muz v mojom zivotw s ktorym to bolo takto.ani jedneho som sa nedotkla a vies preco lebo kazdy vedel komunikovat.Cize ked sa choval ako debil ....Rozhodnw to bude len horsie.Chlsp ma komunikovst a nie tqkto..
@ejmi25 lenže tvoj bol opitý.. Ty si ho buchala..on tí vrátil..to sa dá akceptovať nejako...... A nie moje ho Vado zjavne nevie komunikovať a riesi to pastami
@anonym_autor "Manžel na mňa vyletel v noci pre nič za nič úplne"
on je na drogách?
@rozculena nie nikdy nič nebral
Psychopati si vzdy myslia, ze oni sa mozu chovat k nam ako prasata a ked nas prejde trpezlivost a nedame sa, tak my sme najvacsie mrchy. Moj ex to tiez robil, provokoval, provokoval a ked som mu dala "facku", tak ma hodil o zem dvakrat a pred milenkou sa tvaril ako chudacik. Ze som mu zavadzala a odmietala sa mu uhnut. Samozrejme, ze mu to zhltla, je otazka casu, ked sa aj k nej zacne tak chovat.
@anonym_3017d3 ano oni sú vždy chudaci jasne
@anonym_18ad34 ja si myslím že to je ono...čo mu vadilo že si šla dať poldecaky do krčmičky
@victory7897 nie ja nepijem a žiadne poldecaky neboli
Čuduješ sa, keď si ho udrela prvá? Také žvásty, že muž nemôže ženu nikdy udrieť, aj keď ona začne? To akože prečo? Ona si môže dovoliť čokoľvek a on si to má nechať? Žiadna normálna žena neudrie muža, ku ktorému má úctu, rešpekt.
Vy ste obaja divní.
@huxy lenže oň ten respekt a úctu ku mne zjavne nemá keď mí povedsl že drz papuľu nie?
@anonym_a97049 presne si to napísala. Moje Búchnutie že spamätaj sa chlapce a nená dávaj mí ako psovi je iné ako buchnaty dva do hlavy a zhodenie na zem. Inak toto je pravda a doteraz som nad tým neuvažovala. Že možno potreboval si udrieť bol vytocený pre nirco a prišlo mu to vhod vymyslel zámienku a bolo.
On mí tvrdil že správna žena vie kedy má držať pusu... Ale že ja to nikdy neviem a potom sa cudujem keď reaguje on. divné.
@anonym_a97049 ja som ho ohladuplne pleskla že spamätaj sa. On má surovo udrel do hlavy dvakrat. To je rozdiel.
Je nebezpečný človek.
Povedal mí, že ja hrotim situacie a nie on. A vraj to bol reflex čo urobil. Reflex mohla byť aj fácka a nie snaha ublížiť mí do hlavy
@anonym_autor taký reflex, aký si on vymyslel sa v ľudskej ríši nevyskytuje v zozname. Inak dávaj si pozor na neho prosím Ťa. Je veľmi nebezpečný a zváž rýchly, tichý odchod poza jeho chrbát. Nesnaž sa hľadať logické vysvetlenia prečo je agresívny, aby si si to zdôvodnila a nijak to s ním nerozoberaj. On dôvod má. Používa ťa ako ventil a ani sa nenazdáš a zabije ťa. Inak v tých práškoch bývajú takmer vždy anaboliká, mäm to od jedného dr ktorý robil na ne testy. Na SK neexistuje norma koľko ich tam môže byt a preto to predajcom prechádza. Anaboliká=zvýšená agresia a dlhodobo aj po vysadení. Správa sa ako zviera, pudovo, ty pudovo uteč.
@anonym_autor hystericki ste obidvaja.Aby sme o pol roka nepozerali v TN ako ste sa pozabíjali.Ty vyprovokujes nezmyselnú hádku a on ta vybuchnatuje a ráno sa ospravedlni a ponúkne sex na odobrenie.Na toto je normálne psychiatrická diagnóza ty histrion, závislá osoba a on cholerik a manipulator vy dvaja nikdy nebudete mať normálny vzťah budete sa vzájomne urážať, milovať, odpúšťať a ničiť.Len nemajte spolu deti
@anonym_4c3ea0 histrion asi ťažko skôr narcissta a manipulator
@anonym_autor taký reflex, aký si on vymyslel sa v ľudskej ríši nevyskytuje v zozname. Inak dávaj si pozor na neho prosím Ťa. Je veľmi nebezpečný a zváž rýchly, tichý odchod poza jeho chrbát. Nesnaž sa hľadať logické vysvetlenia prečo je agresívny, aby si si to zdôvodnila a nijak to s ním nerozoberaj. On dôvod má. Používa ťa ako ventil a ani sa nenazdáš a zabije ťa. Inak v tých práškoch bývajú takmer vždy anaboliká, mäm to od jedného dr ktorý robil na ne testy. Na SK neexistuje norma koľko ich tam môže byt a preto to predajcom prechádza. Anaboliká=zvýšená agresia a dlhodobo aj po vysadení. Správa sa ako zviera, pudovo, ty pudovo uteč.
@anonym_a97049 zviera je. Nie má len doplnky výživy na stabilizáciu nálady na sústredenie a pod anabolika tam. Nepisu
@anonym_a97049 jasne som ventil keď je nervózny a má Zlu náladu výbije si to na mne
Začať búchať chlapa za to, že chce byť ešte na mobile?Veď ani ona nie je v poriadku
@anonym_4c3ea0 ale nie pre mobil sme sa pobili. To je vedlajsie. Bolo to o inom. O tom he začal byť drzy a nadavat mí
Toto su partnerstvá dvoch cholerikov, keď každý chce byť dominantný a presadzuje si svoje. Sú to tzv "talianske manželstva ". Keby boli v partnerstve s nejakým submisivnejsim partnerom, problem by nebol. Len, je otazne či by temperamentného cloveka priťahoval niekto pokojný až flegmaticky, lebo pre neho by to mohla byt prekážka az provokacia.
@anna777115 alr ja nie som cholerik a nechcem mst talianske manželstvo Pane Bože!
@anna777115 alr ja nie som cholerik a nechcem mst talianske manželstvo Pane Bože!
@anonym_autor Tak sa tak nesprávaj ani ty, ani to netoleruj svojmu partnerovi
@anonym_autor tak to ukonci, ja ked niečo nechcem, tak to ukončím.
A dupľom keby ma muž udieral do hlavy!!!!!
Raz ra udre tak, ze sa nepostavis, to na to čakáš?
Ak nemáte deti, ani sa nemnozte, pre ich dobro..
@anonym_18ad34 ano mám diagnostikovanu zmiešanú poruchu psychiatrom a hrala som dva roky ad teraz už nič. Tiež mám diagnostikovanu hysteriu. Ktorú úspešne (na 90percent) potlacam
@anonym_autor tak zacni chodit znova a ber lieky.
@anonym_autor autorka si chory clovek. Ako zena nemas ziadnu sebauctu ani hodnotu. Na jednej strane napises ze manzel je hovado nebezpecny a chory clovek no na druhej od neho nechces odist lebo ste spolu dlho. Svoj zivot uz si si vybrala tak sem nepis a zi si po svojom.
@anonym_autor tak to ukonci, ja ked niečo nechcem, tak to ukončím.
A dupľom keby ma muž udieral do hlavy!!!!!
Raz ra udre tak, ze sa nepostavis, to na to čakáš?
Ak nemáte deti, ani sa nemnozte, pre ich dobro..
@mk22 O chvilu v Novom Case na prednej strane...
@mk22 O chvilu v Novom Case na prednej strane...
@anonym_7dfe2e ja tu na mk niekedy ziram a nerozumiem, co vsetko zeny dobrovoľne znášajú, tolerujú.. držia sa chuja, agresora..to je až neuveriteľné.
Život je krátky, roky ubehnu a tu zena sa nechá udierat do hlavy...to je choré, zenska je mimo..
@anonym_7dfe2e ja tu na mk niekedy ziram a nerozumiem, co vsetko zeny dobrovoľne znášajú, tolerujú.. držia sa chuja, agresora..to je až neuveriteľné.
Život je krátky, roky ubehnu a tu zena sa nechá udierat do hlavy...to je choré, zenska je mimo..
@mk22 lebo sa desia toho, ze budu same. Kazdy den to tu je. Radsej tyran ako byt sama. Ved 4x do roka bitku vydrzi nie. Strasne hlupe alebo zufale su niektore zeny ja uz ani neviem ako ich nazvat. Nechapem ze takto zahodia svoj zivot
@mk22 lebo sa desia toho, ze budu same. Kazdy den to tu je. Radsej tyran ako byt sama. Ved 4x do roka bitku vydrzi nie. Strasne hlupe alebo zufale su niektore zeny ja uz ani neviem ako ich nazvat. Nechapem ze takto zahodia svoj zivot
@anonym_18ad34 v podstate iba 4x do roka jej dr×bne, to je este fajn.
Ja si myslím, že ty si tu už písala. Tie isté poruchy, tie isté scenáre, čiže nič nové. Obaja ste vadní.
@bessie12 to neviem. Ani ja či nemá inú. Iné. Snáď nie. Nevyzerá na to. Na môjho muža by som to na posledného povedala, že má inú.
Mení taký typ.
Tvrdí mí že sníva o mne a miluje iba mňa.
Tvoj ex tiež za takto napádal počas sporu(hádky) konfliktu?
Mne povedal môj manžel že pokiaľ by som udržala na uzde svoje emócie a nebola ustipačná nervozna nrzvyšovala hlas a nebuchla ho alebo ho nepočúvala ako policajt niekedy kdr bol s kým(niekedy to robim) tak vraj nema nikdy dôvod udrieť má. Ale to neviem.
Mne pride akoby chvel mať doma anjela. Oň si neuvedomuje že aj ženy majú svoje hystérie problémy Smoky sem tam sem tam. Pokročia ponadavaju a pod. Tvrdí mí, že žena má byť stále míľa slusna a príjemna a ne riešiť spory doma hádka mí krikom urážaním sa buchanim. Do muža a aj keď je temperamentná má sa držať na uzde.
@anonym_autor to som sa tiež napocuvala ako velmi ma miluje a pritom jeho správanie bolo opakom toho.
A ano, mali sme podobný taliansky vzťah ako je ten váš. Taktiež vsetko bola moja vina. Aj ked som čušala ako voš pod chrastou, aj ked som sa ozvala alebo len krivo na neho pozrela. Vsetko to začalo nenapadne a skončilo to trochu krvavo. Nerada na to spomínam. Som rada, ze sa to uz dávno skončilo.
Nemáš na vyber. Musis odísť inak velmi zle dopadneš. Pripravuj sa pomaly, ale isto na odchod. Lahke to nebude, ale uvidíš ako sa ti po tom vsetkom uľaví, ked uz budes sama. Určite mas nejakých kamaratov ci rodinu alebo známych, ktorí by ti pomohli. Ak by robil problemy, co si myslim, ze bude, tak aj polícia.
@anonym_autor autorka si chory clovek. Ako zena nemas ziadnu sebauctu ani hodnotu. Na jednej strane napises ze manzel je hovado nebezpecny a chory clovek no na druhej od neho nechces odist lebo ste spolu dlho. Svoj zivot uz si si vybrala tak sem nepis a zi si po svojom.
@anonym_18ad34 to je toxický vzťah.Ani spolu ani bez seba.
@anonym_18ad34 to je toxický vzťah.Ani spolu ani bez seba.
@anonym_4c3ea0 áno. Obavám sa že horšie veru by bolo aj bez neho :((((neviem či by som to psychicky aj finančne zvládla
@anonym_autor to som sa tiež napocuvala ako velmi ma miluje a pritom jeho správanie bolo opakom toho.
A ano, mali sme podobný taliansky vzťah ako je ten váš. Taktiež vsetko bola moja vina. Aj ked som čušala ako voš pod chrastou, aj ked som sa ozvala alebo len krivo na neho pozrela. Vsetko to začalo nenapadne a skončilo to trochu krvavo. Nerada na to spomínam. Som rada, ze sa to uz dávno skončilo.
Nemáš na vyber. Musis odísť inak velmi zle dopadneš. Pripravuj sa pomaly, ale isto na odchod. Lahke to nebude, ale uvidíš ako sa ti po tom vsetkom uľaví, ked uz budes sama. Určite mas nejakých kamaratov ci rodinu alebo známych, ktorí by ti pomohli. Ak by robil problemy, co si myslim, ze bude, tak aj polícia.
@bessie12 no presne asi tak nejako.. Úplne aj ja
@anonym_4c3ea0 áno. Obavám sa že horšie veru by bolo aj bez neho :((((neviem či by som to psychicky aj finančne zvládla
@anonym_autor No co sa da na toto povedat? Strateny pripad. Konecna. Nema to vyznam. Cakame na tvoj dalsi prispevok o mesiac- mozno uz z nemocnice🤷♀️
@anonym_autor prečo psychicky??
Za cim by ti bolo smutno??
Precitaj si po sebe ako si opísala jeho správanie, tebe to pride ôk?
Tvoj príbeh som vcera dala prečítať 18r dcere, zasla, nech 3x sa opýtala prečo to znášas..choré, ty on vas vzťah, správanie.. vy ste ta skupina ľudí, co su príbehy v krimi, zena bodla, muž ubil, bodol..
Tak veľa šťastia.
Dnes sa uz milujete, ze?
@anonym_autor prečo psychicky??
Za cim by ti bolo smutno??
Precitaj si po sebe ako si opísala jeho správanie, tebe to pride ôk?
Tvoj príbeh som vcera dala prečítať 18r dcere, zasla, nech 3x sa opýtala prečo to znášas..choré, ty on vas vzťah, správanie.. vy ste ta skupina ľudí, co su príbehy v krimi, zena bodla, muž ubil, bodol..
Tak veľa šťastia.
Dnes sa uz milujete, ze?
@mk22 Uz je vsetko zabudnute, akoby sa nikdy nic nestalo🤗

@huxy sorry on jej nadáva, provokuje veď to je na facku a nie na ohladuplnú do ranená.
Autorka to, že ťa zákerne buchol do hlavy a odzadu je dosť vypovedné o ňom a o tom čo by ťa postihlo pri ňom. Budeš mať problém aj keď ho opustíš a radšej preber s odborníkmi poriadnu stratégiu.
Myslím že aj forézny kriminalista by ti povedal bež, uteč, nohy na plecia. Samotný úder do hlavy je veľmi nebezpečný a odzadu ked ťa bol schopný zákerne udrieť silou a do hlavy, tu ide o mimoriadne nebezpečného a nevypočitateľného jedinca. Žiadne rečičky že je cholerik. Cholerik a násilník s agresívnym správaním sú dve rozličné kategórie. Ten sex ráno s ním ti chutil 🤮?
@anonym_a97049 presne si to napísala. Moje Búchnutie že spamätaj sa chlapce a nená dávaj mí ako psovi je iné ako buchnaty dva do hlavy a zhodenie na zem. Inak toto je pravda a doteraz som nad tým neuvažovala. Že možno potreboval si udrieť bol vytocený pre nirco a prišlo mu to vhod vymyslel zámienku a bolo.
On mí tvrdil že správna žena vie kedy má držať pusu... Ale že ja to nikdy neviem a potom sa cudujem keď reaguje on. divné.
@anonym_a97049 ja som ho ohladuplne pleskla že spamätaj sa. On má surovo udrel do hlavy dvakrat. To je rozdiel.
Je nebezpečný človek.
Povedal mí, že ja hrotim situacie a nie on. A vraj to bol reflex čo urobil. Reflex mohla byť aj fácka a nie snaha ublížiť mí do hlavy