Manželova neprimeraná reakcia na moje mierne buchnutie
Odohrala sa medzi nami táto sarvatka veľakrát.
Manžel na mňa vyletel v noci pre nič za nič úplne. Ne chápala som ani co. Len že on ešte chcel svietit mobilom a ja spat. Tak som sa urazila. A nastvala vnútorné aký je sebecký a decko. Mi povedal že zavri klapacku.
Na to mu začal hovoriť nejaké urážky. (Je to proste cholerik extrémny a nemá MOc kontrolný mechanizmus) rozpráva drzo strašne so mnou dakedy. Tak som prišla k nemu keďže bol drzy. Zvýšeným tónom som. Mu povedala že nech si nedovoľuje byť takýto drzy že nie som jeho pes ani handra.
A on že a co si teda? Niečo v tom zmysle.
Ja som ho mierne buchla do pleca ale že mierne proste. Ja mala žena a on státny vysoký chlap.
A on že to co si urobila ty pí...?? Úplne zbledol od zúrivosti že to co si ty ku mne dovolujess to koho buchas??dostal Amok a ja som sa obrátila k nemu chrbtom ze idem preč z miestnosti a on má buchol. Silno do hlavy dvakrát a zhodil na pohovku tak že ma chytil zozadu za krk a zhodil na Zem vlastne.
Hlava má boli doteraz. Úplne pizdovina nezmyselná. Absolútne proste nepotrebná hádka. Toto sa stalo už asi párkrát medzi nami. Nie vždy však ja ho buchnem.
Napíšem anonymne. Z času na čas sem tam prečítam ako muž nejakú tému. Sem by som chcel ale reagovať.
Pri manželskej hádke sa nám stalo s manželkou že ma už 3x udrela (ona mňa). Boli to vždy facky a “buchnáty” do tela alebo chrbta keď som sa otočil. Nebolo to impulzívne že by mi dala jednu facku a hneď sa uvedomila že toto sa človeku ktorého miluješ jednoducho nerobí. Nie, bolo to 5-10 faciek a “buchnátov” a čo môžem ja ako muž v takejto situácii robiť? Vraj som ju vždy vyprovokoval lebo som hovoril veci ktoré a jej nepáčili (nikdy nie vulgárne ale napríklad “pochybujem že si si ma vzala z lásky”), taktiež ma nemá problém urážať (napríklad že som kkt a pod.). Dokázali by ste človeku ktorého milujete toto urobiť?
@anonym_64e29c Fuuu, vôbec si Ťa neváži a asi ma problém sama so sebou.
@anonym_autor
Dosť divný je aj celý začiatok. Ty si sa urazila za to, že si chcel ešte čítať na mobile? Čo máš 15?
K tomu zvyšku asi toľko, že nikto nemá právo udrieť iného človeka, pre mňa to nie je o fyzickej prevahe, toto je úplne vedľajšie. Ty si zaútočila naňho, on na teba. Ste obaja rovnakí agresori.
Určite odporúčam vyhľadať odbornú pomoc
@anonym_autor cielene a úplne úmyselne vyprovokoval hádku, aby ťa mohol agresívne napadnúť. On vedel scénar dopredu, lebo cítil, že si potrebuje teraz udrieť, no ty si dostala blok, všetko vyzmizikovala, ešte sa pýtaš do prázdna prečo vznikla hádka. On ti povie zavri klapacku a nadá ti do pi… a handier, zbije ťa do hlavy! ( nie je zo iste ako hej spamataj sa do ramena). Nebola by som viac s ním. Je agresor. Sa ti čudujem, že s ním ešte spíš v jednej posteli a nazývaš ho manželom.
@anonym_autor boze ty si dobre sprosta hlupana. Aj tvoj tatko otlkal mamu alebo si az v dospelosti zistila, ze takto chces zit?? Sa preber a odid od neho lebo ta raz zabije. Teraz neviem, ci by to nebol aj prinos pre spolocnost.
@anonym_18ad34 toto snáď nemyslíte vážne. Ako anonym nemáte problém písať, pod vlastným menom by ste sa asi takto nevyjadril/a. Nezastávam si autorku, ale táto vaša reakcia tiež nie je moc prívetivá. Ako toto môžete napísať, že by to bol prínos, keby jej ublížil???
Chceš počuť skrátenú verziu tvojho života?
Budeš mlátená ako žito a na cca 20% ťa nakoniec zabije.
Nechce sa mi všetko čítať....a ten uzmierovací sex nakoniec bol? 🤔
Napíšem anonymne. Z času na čas sem tam prečítam ako muž nejakú tému. Sem by som chcel ale reagovať.
Pri manželskej hádke sa nám stalo s manželkou že ma už 3x udrela (ona mňa). Boli to vždy facky a “buchnáty” do tela alebo chrbta keď som sa otočil. Nebolo to impulzívne že by mi dala jednu facku a hneď sa uvedomila že toto sa človeku ktorého miluješ jednoducho nerobí. Nie, bolo to 5-10 faciek a “buchnátov” a čo môžem ja ako muž v takejto situácii robiť? Vraj som ju vždy vyprovokoval lebo som hovoril veci ktoré a jej nepáčili (nikdy nie vulgárne ale napríklad “pochybujem že si si ma vzala z lásky”), taktiež ma nemá problém urážať (napríklad že som kkt a pod.). Dokázali by ste človeku ktorého milujete toto urobiť?
@anonym_64e29c kedysi som verila že ženy sú mudrejśie, ale nájdu sa aj medzi ženami také beštie čo využijú nadvládu. Verim ti, že ťa môže žena biť a že raritne je to aj takto otočene. Nájdi divaevwrovnú ak sa nepôjde liečiť.
@anonym_18ad34 toto snáď nemyslíte vážne. Ako anonym nemáte problém písať, pod vlastným menom by ste sa asi takto nevyjadril/a. Nezastávam si autorku, ale táto vaša reakcia tiež nie je moc prívetivá. Ako toto môžete napísať, že by to bol prínos, keby jej ublížil???
@marcimi myslim to vazne. Takito hlupi ludia su odpad spolocnosti a najlepsie by bolo, keby sa navzajom potlkli. Nedajboze by este splodili dieta to by trpelo za ich primitivitu. Tak nech idu do ustavu sa liecit, takito agresori nemaju co robit na uliciach medzi normalnymi ludmi.
Moj mi nadaval urazal podvadzal chodil ochlastany ceke vikendy prec a neraz som ho buchla on mi to samozrejme vratil ,ale to bol jediny muz v mojom zivotw s ktorym to bolo takto.ani jedneho som sa nedotkla a vies preco lebo kazdy vedel komunikovat.Cize ked sa choval ako debil ....Rozhodnw to bude len horsie.Chlsp ma komunikovst a nie tqkto..
Normálne sa dajte obaja na box a výhoda, že trénovať môžte aj doma.
Nahodou majú pravdu, že vy ste sa našli. Už len ten začiatok, že si svieti na mobile. No tak co, chce si citat, otočim sa a idem spať.
Obaja reagujete ako nevyspeli ľudia, treba vám psychoterapiu, keďže ste už dospeli
@marcimi myslim to vazne. Takito hlupi ludia su odpad spolocnosti a najlepsie by bolo, keby sa navzajom potlkli. Nedajboze by este splodili dieta to by trpelo za ich primitivitu. Tak nech idu do ustavu sa liecit, takito agresori nemaju co robit na uliciach medzi normalnymi ludmi.
@anonym_18ad34 len dieta do tohto nie…čo už z toho dietata môže byt 😢
@anonym_autor ja som idiotovi ktorý zije v mojom dome, minulu nedeľu dala 5 faciek. ano dovod a bol veľký. len on vie, ze keby sa ma dotkol tak uz skonci v base...
@anonym_autor boze ty si dobre sprosta hlupana. Aj tvoj tatko otlkal mamu alebo si az v dospelosti zistila, ze takto chces zit?? Sa preber a odid od neho lebo ta raz zabije. Teraz neviem, ci by to nebol aj prinos pre spolocnost.
@anonym_18ad34 ak ty tvrdíš že je sprostá hlupańa tak po prečítaní tvojho príspevku si myslím že ty si ešte väčšia ako autorka.
Začať búchať chlapa za to, že chce byť ešte na mobile?Veď ani ona nie je v poriadku
@anonym_autor Milujúci manžel by sa s mobilom dvihol a išiel pozerať v tme do inej izby a manželku by nechal spať. To, že neznášate urážky mal vedieť pred vstupom do manželstva. Človek sa len tak nemení a rokmi sa veci zvyknú zhoršovať. Dobre, že ešte nemáte deti. Jedno si tu treba uvedomiť, že buchnutie do ruky so svietiacim mobilom (nemuselo to byť) nie je násilie, ale to, čo nasledovalo si po tom určite nezaslúži "udobrovací sex". Ani cholerici sa takto štandardne nesprávajú.
Nahodou majú pravdu, že vy ste sa našli. Už len ten začiatok, že si svieti na mobile. No tak co, chce si citat, otočim sa a idem spať.
Obaja reagujete ako nevyspeli ľudia, treba vám psychoterapiu, keďže ste už dospeli
@anonym_877ae8 tiež mám takého vedľa seba v posteli. Nedokáže zaspať keď svietim mobilom, notebookom, a o lampe ani nehovorím. radšej zhasnem a počkám kým zaspí, alebo idem do druhej miestnosti a si čítam. Ešte sme sa nepobili, lebo uznám že vstávať ráno o 4 hod. je aj skoro a potrebuje sa naspäť.
@anonym_18ad34 len dieta do tohto nie…čo už z toho dietata môže byt 😢
@anonym_877ae8 bohuzial to iste ako autorka a jej manzel. Alebo horsie.
@anonym_18ad34 ak ty tvrdíš že je sprostá hlupańa tak po prečítaní tvojho príspevku si myslím že ty si ešte väčšia ako autorka.
@anonym_cde97a dobre
@anonym_64e29c ty sa tiez rozved,aj tvoja zena je na nervy a bude to horsie.A ak by si ju chcel stoput jednou,nech sa spamäta tak budes ty ten tyran a hulvat.Nic ine sa neda poradit,ak chces byt zdravy a fit.Lebo ona ta da dole psychycky a zostane aj s teba troska.
@anonym_574051 jasne ja by som ju nikdy neudrel (ako žiadnu ženu, dieťa alebo proste len niekoho slabšieho) - nech by robila čokoľvek.
A prečo sa nerozvediem? Lebo som možno hlúpy ale aj tak ju ľúbim. Uvedomujem si to, že to vlastne celé hodila na mňa lebo citujem ona taká nie je, nevie čo to do nej vošlo, je s nervami na konci (áno posledný rok je náročný), ja som ju vyprovokoval a pod…
Ja sa len pýtam čo v tom viem robiť?
Syna ucim, ze bit sa moze len s rovnocennym protivnikom, pred slabsimi sa ma iba branit. On to stvorrocny chape, tvojmu muzovi to nikdy nikto asi nepovedal. A tebe tiez nikto nepovedal, ze nemas zbytocne vytacat silnejsich🤗 proste situacia zavinena oboma, avsak ja by som s nim urcite nezostala, uz by som mu neverila, a ziadne nasilie do normalneho vztahu nepatri
Tyra Ta, lebo ta ponizuje, nadava Ti, odopiera Ti spanok. A uz Ta zacina aj bit. Toto aby sa dialo po 5 mesiacoch manzelstva?
Moj muz je extremny buran, vie si nasilu vyzadovat sex a vtedy mu taku tresnem, ale proste pre neho je moja sila hranicou. Pre toho Tvojho dilinka je to vyzva na bitku. Utekaaaaj!
Ja to tiez stale zvazujem, ale viem, ze by mi magoril dieta, takto hra aspon trochu chrumkaveho. Ale ma to nahnute a skor ci neskor odidem, a to ma ani nebije.
Urekaj, kym nemas deti!
Čuduješ sa, keď si ho udrela prvá? Také žvásty, že muž nemôže ženu nikdy udrieť, aj keď ona začne? To akože prečo? Ona si môže dovoliť čokoľvek a on si to má nechať? Žiadna normálna žena neudrie muža, ku ktorému má úctu, rešpekt.
Vy ste obaja divní.
@huxy sorry on jej nadáva, provokuje veď to je na facku a nie na ohladuplnú do ranená.
Autorka to, že ťa zákerne buchol do hlavy a odzadu je dosť vypovedné o ňom a o tom čo by ťa postihlo pri ňom. Budeš mať problém aj keď ho opustíš a radšej preber s odborníkmi poriadnu stratégiu.
Myslím že aj forézny kriminalista by ti povedal bež, uteč, nohy na plecia. Samotný úder do hlavy je veľmi nebezpečný a odzadu ked ťa bol schopný zákerne udrieť silou a do hlavy, tu ide o mimoriadne nebezpečného a nevypočitateľného jedinca. Žiadne rečičky že je cholerik. Cholerik a násilník s agresívnym správaním sú dve rozličné kategórie. Ten sex ráno s ním ti chutil 🤮?
@anonym_autor co ti mame na to povedat?
Vies sama s kym zijes, s hnusnym drzim cholerikom a neviem co este. Tak bud s nim zijes alebo chod prec od neho.
Ja by som s takym nemohla zit, moj mi nikdy nenadaval a v zivote ma neudrel.
Ale ty vies, koho mas vedla seba a aj sama dobre vies, ze si ho tym len viac vyprovokovala, takze neviem na co si to vyhrocovala. Vtedy treba situaciu skludnit, ked je taky.
A zaciatocna situacia bola uplne ze nic. Aj ja som este na mobile, ked moj spi alebo naopak. Ale potichu, ziadne videa nic. Ved ked ti vadilo svetlo, otocim sa na bok a spim. Fakt, totalna hlupost 🤦♀️
Čuduješ sa, keď si ho udrela prvá? Také žvásty, že muž nemôže ženu nikdy udrieť, aj keď ona začne? To akože prečo? Ona si môže dovoliť čokoľvek a on si to má nechať? Žiadna normálna žena neudrie muža, ku ktorému má úctu, rešpekt.
Vy ste obaja divní.
@huxy skĺzla si na úroveň tých, ktorý obhajujú domáce násilie, lebo žena "nemá čo provokovať". Áno, vadní sú obaja, ale od prírody je silnejší fyzicky muž a ani trénovaná žena proti mužovi nemá šancu. Zbabelo úder odzadu plnou silou je odsudzovaný ešte aj v bojových športo medzi silovo rovnocenými mužmi!Ženy, spamätajte sa.
A ty autorka, tento sa nezmení nikdy, agresívne vulgárne hovädo bol a jediné, čo sa zmení časom, že sa to bude stupňovať. Ty doňho nestrkaj, po nadávke ako Pi by u mňa skončil akýkoľvek chlap. Tým by o sebe a jeho nastavení v partnerstve povedal všetko. A ak sa rozhodneš s ním ostať, prajem vám zo srdca neplodnosť, dožij si takto bez detí, to tohto bahna si nezaslúži prísť žiadne dieťa.
@anonym_autor
Ty musíš byť nejaká sock...koľko tried ZŠ si skončila?
Tvoj prejav je príšerný.
@anonym_574051 jasne ja by som ju nikdy neudrel (ako žiadnu ženu, dieťa alebo proste len niekoho slabšieho) - nech by robila čokoľvek.
A prečo sa nerozvediem? Lebo som možno hlúpy ale aj tak ju ľúbim. Uvedomujem si to, že to vlastne celé hodila na mňa lebo citujem ona taká nie je, nevie čo to do nej vošlo, je s nervami na konci (áno posledný rok je náročný), ja som ju vyprovokoval a pod…
Ja sa len pýtam čo v tom viem robiť?
@anonym_64e29c A neprovokujes ju nejako verbalne? Lebo zase vieš ak je impulzivnejšia a prchkejšia, tak takto vyleti. Ja normálne poznám taky typ chlapa, ktory provokuje , vyriva a doslova vyvolá konflikt a to uz aj anjel stratí nervy.
@anonym_autor co ti mame na to povedat?
Vies sama s kym zijes, s hnusnym drzim cholerikom a neviem co este. Tak bud s nim zijes alebo chod prec od neho.
Ja by som s takym nemohla zit, moj mi nikdy nenadaval a v zivote ma neudrel.
Ale ty vies, koho mas vedla seba a aj sama dobre vies, ze si ho tym len viac vyprovokovala, takze neviem na co si to vyhrocovala. Vtedy treba situaciu skludnit, ked je taky.
A zaciatocna situacia bola uplne ze nic. Aj ja som este na mobile, ked moj spi alebo naopak. Ale potichu, ziadne videa nic. Ved ked ti vadilo svetlo, otocim sa na bok a spim. Fakt, totalna hlupost 🤦♀️
@euka210
Ja mám vždy takú zásadu, treba( ak je možné) počuť obe strany...to by sme sa moźno potom divili...
Každý chce seba viac/ menej odprezentovať pozitívnejšie ako to reálne je.

@anonym_autor hystericki ste obidvaja.Aby sme o pol roka nepozerali v TN ako ste sa pozabíjali.Ty vyprovokujes nezmyselnú hádku a on ta vybuchnatuje a ráno sa ospravedlni a ponúkne sex na odobrenie.Na toto je normálne psychiatrická diagnóza ty histrion, závislá osoba a on cholerik a manipulator vy dvaja nikdy nebudete mať normálny vzťah budete sa vzájomne urážať, milovať, odpúšťať a ničiť.Len nemajte spolu deti
@anonym_4c3ea0 hystéria bola vymyslená "choroba", ktorú lekári pripísali každej žene, za to, že je tichá, hlučná, ukecaná, vystrašená, má epilepsiu, rakovinu, depresiu, panické záchvaty, hocičo. Hystériu už nechajme tak, a nazvime
to reálne - obaja sú traumatizovaní takou agresívnou komunikáciou z detstva. Mali by sa rozísť alebo si dať pauzu a tvrdo pracovať na svojom psychickom zdraví s terapeutom.