icon

Manželova neprimeraná reakcia na moje mierne buchnutie

15. feb 2026

Odohrala sa medzi nami táto sarvatka veľakrát.
Manžel na mňa vyletel v noci pre nič za nič úplne. Ne chápala som ani co. Len že on ešte chcel svietit mobilom a ja spat. Tak som sa urazila. A nastvala vnútorné aký je sebecký a decko. Mi povedal že zavri klapacku.
Na to mu začal hovoriť nejaké urážky. (Je to proste cholerik extrémny a nemá MOc kontrolný mechanizmus) rozpráva drzo strašne so mnou dakedy. Tak som prišla k nemu keďže bol drzy. Zvýšeným tónom som. Mu povedala že nech si nedovoľuje byť takýto drzy že nie som jeho pes ani handra.
A on že a co si teda? Niečo v tom zmysle.
Ja som ho mierne buchla do pleca ale že mierne proste. Ja mala žena a on státny vysoký chlap.
A on že to co si urobila ty pí...?? Úplne zbledol od zúrivosti že to co si ty ku mne dovolujess to koho buchas??dostal Amok a ja som sa obrátila k nemu chrbtom ze idem preč z miestnosti a on má buchol. Silno do hlavy dvakrát a zhodil na pohovku tak že ma chytil zozadu za krk a zhodil na Zem vlastne.
Hlava má boli doteraz. Úplne pizdovina nezmyselná. Absolútne proste nepotrebná hádka. Toto sa stalo už asi párkrát medzi nami. Nie vždy však ja ho buchnem.

Strana
z12
mk22
19. feb 2026
@anonym_7dfe2e

@mk22 Uz je vsetko zabudnute, akoby sa nikdy nic nestalo🤗

@anonym_7dfe2e anoo ved to písala, ze on ju ma rada, aj ho to mrz, chudáčika..nejaký amok, a zase 4x do roka, nie je až tak moc..dostať po hlave..

anonym_18ad34
19. feb 2026
@mk22

@anonym_7dfe2e anoo ved to písala, ze on ju ma rada, aj ho to mrz, chudáčika..nejaký amok, a zase 4x do roka, nie je až tak moc..dostať po hlave..

@mk22 ked zena roztiahne nohy muzovi len par h po tom, ako ju napadne a udrie do hlavy nemoze byt v poriadku. Najhoršie je že ani nenavštívi psychiatra a neberie lieky. Potom sa po uliciach pohybujú takéto choré individua

mk22
19. feb 2026
@anonym_18ad34

@mk22 ked zena roztiahne nohy muzovi len par h po tom, ako ju napadne a udrie do hlavy nemoze byt v poriadku. Najhoršie je že ani nenavštívi psychiatra a neberie lieky. Potom sa po uliciach pohybujú takéto choré individua

@anonym_18ad34 to nevysvetlis, pricetna zena by utekala, tu zrejme chora-neurazam, zostáva, trpí, ospravedlňuje..drzi sa ho ako kliest. Idiota.

obleckodogymu
19. feb 2026

Hlavne nemajte deti pls🙄

beadygirl18
19. feb 2026
@anonym_autor

@beadygirl18 nebezpečné a útočil do hlavy... Chtiac nechtiac neviem.. Ale urobil to. Kebyzd má jemne capne po ruke alrbo chrbte možno pochopim reakciu na moje mierne plesknutir po ruke ale takto nie

@anonym_autor Áno, vsak to ti píšem 😏

sss777
19. feb 2026
@anonym_autor

@sss777 zámienka a dôvod na bitku bolo hovno nič vážne. Ja som si zaumienila že budeme spavať spolu vždy v rovnaký čas. Čiže ziadne mobily. Keď sa ide spat spí sa a nie mobily. Proste a oň to nechce rešpektovať.

@anonym_autor
Ale on to nemusí rešpektovať, on nie je tvoj pes. Ty nerešpektuješ jeho, on teba, nevidím žiadneho vinníka.

mizoko
19. feb 2026

@anonym_autor už len tvoj spôsob vyjadrovania vo mne budí pocit,že nebudeš práve človek čo rád číta knihy a potrpí si intelektove zábavky .... Nechcem sa vyjadrovať explicitnejsie ...
Máš hrubý vulgárny slovník a vyjadrovanie. Myslím že ste sa našli. Aká si ty taký je aj on. S takou obhrúblou osobou ako si ty by som sa nedokázala ani baviť,nieto s ňou zit

kvoli
19. feb 2026

@anonym_autor ako aj my sa 'bijeme', v style máš to! Ale toto je dobry extrém 😃 prepac, nieje to smiešne ale tragikomicke ked to nebolo prvýkrát. Poprosím aby sme o vas dvoch raz nevideli reportau na krimi..

ghoul_
24. feb 2026

@anonym_autor dvaja cholerici sa stretli, no čo už - jedine od seba

Strana
z12