Manželova neprimeraná reakcia na moje mierne buchnutie
Odohrala sa medzi nami táto sarvatka veľakrát.
Manžel na mňa vyletel v noci pre nič za nič úplne. Ne chápala som ani co. Len že on ešte chcel svietit mobilom a ja spat. Tak som sa urazila. A nastvala vnútorné aký je sebecký a decko. Mi povedal že zavri klapacku.
Na to mu začal hovoriť nejaké urážky. (Je to proste cholerik extrémny a nemá MOc kontrolný mechanizmus) rozpráva drzo strašne so mnou dakedy. Tak som prišla k nemu keďže bol drzy. Zvýšeným tónom som. Mu povedala že nech si nedovoľuje byť takýto drzy že nie som jeho pes ani handra.
A on že a co si teda? Niečo v tom zmysle.
Ja som ho mierne buchla do pleca ale že mierne proste. Ja mala žena a on státny vysoký chlap.
A on že to co si urobila ty pí...?? Úplne zbledol od zúrivosti že to co si ty ku mne dovolujess to koho buchas??dostal Amok a ja som sa obrátila k nemu chrbtom ze idem preč z miestnosti a on má buchol. Silno do hlavy dvakrát a zhodil na pohovku tak že ma chytil zozadu za krk a zhodil na Zem vlastne.
Hlava má boli doteraz. Úplne pizdovina nezmyselná. Absolútne proste nepotrebná hádka. Toto sa stalo už asi párkrát medzi nami. Nie vždy však ja ho buchnem.
@anonym_7dfe2e anoo ved to písala, ze on ju ma rada, aj ho to mrz, chudáčika..nejaký amok, a zase 4x do roka, nie je až tak moc..dostať po hlave..
@mk22 ked zena roztiahne nohy muzovi len par h po tom, ako ju napadne a udrie do hlavy nemoze byt v poriadku. Najhoršie je že ani nenavštívi psychiatra a neberie lieky. Potom sa po uliciach pohybujú takéto choré individua
@mk22 ked zena roztiahne nohy muzovi len par h po tom, ako ju napadne a udrie do hlavy nemoze byt v poriadku. Najhoršie je že ani nenavštívi psychiatra a neberie lieky. Potom sa po uliciach pohybujú takéto choré individua
@anonym_18ad34 to nevysvetlis, pricetna zena by utekala, tu zrejme chora-neurazam, zostáva, trpí, ospravedlňuje..drzi sa ho ako kliest. Idiota.
Hlavne nemajte deti pls🙄
@beadygirl18 nebezpečné a útočil do hlavy... Chtiac nechtiac neviem.. Ale urobil to. Kebyzd má jemne capne po ruke alrbo chrbte možno pochopim reakciu na moje mierne plesknutir po ruke ale takto nie
@anonym_autor Áno, vsak to ti píšem 😏
@sss777 zámienka a dôvod na bitku bolo hovno nič vážne. Ja som si zaumienila že budeme spavať spolu vždy v rovnaký čas. Čiže ziadne mobily. Keď sa ide spat spí sa a nie mobily. Proste a oň to nechce rešpektovať.
@anonym_autor
Ale on to nemusí rešpektovať, on nie je tvoj pes. Ty nerešpektuješ jeho, on teba, nevidím žiadneho vinníka.
@anonym_autor už len tvoj spôsob vyjadrovania vo mne budí pocit,že nebudeš práve človek čo rád číta knihy a potrpí si intelektove zábavky .... Nechcem sa vyjadrovať explicitnejsie ...
Máš hrubý vulgárny slovník a vyjadrovanie. Myslím že ste sa našli. Aká si ty taký je aj on. S takou obhrúblou osobou ako si ty by som sa nedokázala ani baviť,nieto s ňou zit
@anonym_autor ako aj my sa 'bijeme', v style máš to! Ale toto je dobry extrém 😃 prepac, nieje to smiešne ale tragikomicke ked to nebolo prvýkrát. Poprosím aby sme o vas dvoch raz nevideli reportau na krimi..
@anonym_autor dvaja cholerici sa stretli, no čo už - jedine od seba

@mk22 Uz je vsetko zabudnute, akoby sa nikdy nic nestalo🤗
@anonym_7dfe2e anoo ved to písala, ze on ju ma rada, aj ho to mrz, chudáčika..nejaký amok, a zase 4x do roka, nie je až tak moc..dostať po hlave..