icon

Manželova nevraživosť voči mojim rodičom predstavuje problém

val1234
25. sep 2024

Ahojte píšem tu hlavne pre to že nemám komu povedať moje pocity a veľmi ma to už ťaží.
V skratke poznám sa s mojím manželom od strednej školy kedy sme začali školu chodiť on veľmi chcel aby som mohla u nich prespávať alebo on u nás keďže ja som nebola ešte plnoletá a moji rodičia sú zásadový tak boli veľmi proti tomu a nedovolili to, musela som byvať na čas doma atď.
Manžel si od vtedy myslí že ho nemajú radi a chceli nás rozdeliť ale to tak v skutočnosti nieje proste som bola ich dieťa ktoré nebolo dospelé tak ma chceli mať pod kontrolou.
Neskôr začal na mňa veľmi žiarliť keďže nevedel keď nemohol pri mne spať kde som a čo robím pri Tom som bola vždy len doma ale to si nedal vysvetliť.
Keď som dovršila 18 na strednej som s ním otehotnela od vtedy bývame spolu.
Lenže nenávisť voči mojim rodičom pokračuje a prerástlo to do takého štadia že nechce aby som k mojim rodičom vôbec chodila keď tak ideme tam spolu raz za dva mesiace aj to len na chvíľku pretože viem keby sa tam zdržím že by mi škaredo nadával.
A v poslednej dobe my veľmi nadáva aj keď prídu k nám preto si často vymyšľam že sme niekam išli že nie som doma keď mi volaj či môzu prísť
Ja osobne mám mojich rodičov veľmi rada a veľmi si ich važim pretože veľa krát nám už pomohli a môj manžel to dobre vie a aj tak sa k nim správa ako sa správa
A najviac ma mrzí že nemôzu byť so svojou vnučkou.

Strana
z3
rorino
26. sep 2024

@val1234 máš doma vadny kus.Ked bude mať dcéra 16 určite s radosťou privíta u vás doma chlapca,ktorého si vaša dcéra privedie.🤦

0silvia0
26. sep 2024

podľa mňa pán narcis úradoval, pozrel históriu na mobile/pc/tablete a prikázal vymazať účet. Zabavuje sa, hotovo, zakázané čítať rady ktovieakých žien. Snáď dnes nedostane prvý preplesk.

prasiatko30
26. sep 2024

@0silvia0 najsmutnejsie na tom vsetkom je to, ze ona si mysli, ze je to velka a romanticka laska - a pritom ju zmanipuloval vypocitavy hajzlik, povedala by som, ze az “maltratador” ono neviem ci existuje toto slovo v sk - clovek co ponizuje a je nasilny k zene, a jedna sa tak o nasilie psychicke ako o fyzicke

0silvia0
26. sep 2024

@prasiatko30 čistá narcistická porucha osobnosti toto, oni vedia čo už majú robiť so svojou obeťou, trocha lásky, trocha výčitiek, trocha manipulácie, trocha izolácie, teátro a odpustenie a zasa celé dokola. Ono to potvrvá, kým sa jej otvoria oči.

0kristina0
26. sep 2024

Autorka, mas dceru. Predstav si, ze tvoja dcera si najde takeho naruseneho chlapa ako je tvoj muz (co jej aj velmi prevdepodobne) a ty s nou stratis kontakt lebo jej muz jej zakaze sa s tebou stretavat. Dcera bude mat deti a ty ako babka ich nebudes moct vidat. Skus si to na chvilu predstavit ako sa asi budes citit.

Strana
z3