Manželová požiadavka ohľadom toho, aby som schudla
Manžel mi dal ultimátum, že ak do roka neschudnem , pobalí mi veci a vyhodí má z domu. Máme tri deti na ktoré som úplne sama s ničím absolútne s ničím mi nepomôže, asi ho prekvapím a odídem od neho skôr. Čo by ste robili vy ?
@ninka297 Jasné, bojí sa o jej zdravie, tak jej radí hladovku typu osvienčimská diéta.
Jasné, bojí sa, že deti stratia matku, tak sa im ju chystá vyhodiť z domu.
Iste, on a jeho priblblé reči a to, že jej nepomáha sú maximálne príťažlivé veci, takže je jej psou povinnosťou byť na oplátku pre neho fyzicky príťažlivá.
Myslím, že sa snažíš ospravedlniť to, čo je neospravedlniteľné.
Baby, fakt si neuvedomujete, že primárny problém nie je v jej dvadsiatich kilo navyše? Problém je v tom, že jej chlap si našiel problematickú oblasť v jej živote, cez ktorú sa ju pokúša manipulovať a ak ju aj vyrieši, nájde si zasa niečo iné, na čom ju bude dodeptávať. A vy tu točíte o kalorických tabuľkách...
V sobotu ráno vypadni z domu na bicykli, dôjdi poobede.
Chlap ta chce chudu, chlap sa postará.
Cez týždeň sa vymotaj s deťmi na vlak, niekam sa odvezte, pochoďte, kúpte papať, nemusíš variť, unavis ich, spalis nejaké kkcl
kolko maju deti vlastne rokov? chodia uz do skolky?
Deti sú malé, 2 chodia do škôlky ale väčšinou sú doma lebo sú stále choré a jedno je ročné okolo ktorého treba stále behať. Keď sú deti v škôlke tak cvičím, ale keď sú doma sa fakt nedá. V lete chodíme aspoň kade tade ale teraz je to bieda ... Prsné ako spomínala žena vyššie, nemyslím si , že on sa zmení aj keď ja schudnem , potom si nájde zasa niečo iné , poznám ho
No mas doma debila, je len na tebe ako sa s tym vysporiadas
@ninka297 Snažím sa reagovať na fakty, ktoré sú v správe a v komentoch od autorky uverejnené. Nemám dôvod jej neveriť a fabulovať odpoveď len podľa svojich domnienok. Naozaj neviem, prečo by sa autorka mala brániť ešte aj proti podozrievaniu zo zatajovania faktov. Myslím si, že má dosť svojich starostí, nepotrebuje tu na fóre ešte aj vysvetľovať nedôverčivým diskutujúcim, že si nevymýšľa.
Bože pomôž, kto vychováva takýchto cocotov? Povedz mu, že ak do 6 mesiacov nezačne zarábať 5 litrov každý mesiac, nezaplatí ti výživovu poradkyňu, osobného trénera, stylistu, pestunku pre deti, upratovačku, kuchárku, 50 ks oblečenia zo stránky farfetched a kozmetiku lamer vykopnes ty jeho 😂😂😂
To je chudák. Že jesť ako v Osvienčime 🙄🤦 žena, utekaj od neho.
Vy tu hovoríte aký je debil ale čo keď len autorka sedí celý deň a každý týždeň tam príberie 20 kg ?? Tak potom už len čakať na zlyhanie srdca ..
@ninka297 Z tej vety sa nedá určiť, či je to priama citácia pána manžela, alebo len autorkine expresívnejšie vyjadrenie. Fakty nevie ani jedna z nás.
Rozdiel je len v tom, komu sme sa každá z nás rozhodla veriť. Ty si sa rozhodla, že autorke neveríš. Netuším prečo. Možno je v tvojich očiach na vine ona, lebo sa dopustila zločinu mať 20 kg navyše. Možno máš pocit, že je to troll a takíto chlapi v skutočnosti neexistujú, čiže považuješ celý príbeh za vymyslený.
Zlá správa je, že existujú. Preto som sa ja rozhodla, že jej tento príbeh verím.
@radkasswe Ďalšia, ktorá sa snaží kriviť realitu tak, ako jej vyhovuje. Toto myslíš vážne? Ako sa dá celý deň sedieť pri troch malých deťoch v predškolskom veku? Poznáš niekoho, kto reálne pribral 20 kg za týždeň a dlhodobo týmto tempom priberal ďalej? Nerada kritizujem príspevky iných prispievajúcich, ale toto, čo si napísala je tak veľmi mimo logiky, že to sa nedá neskritizovať.
@ninka297 ale povedal to on presne tak ako som to napísala... Chces vedieť čo mi ešte povedal ? Že nemôžem pred ním jesť mám to zakázané lebo sa mu to hnusi, televízor mám zakázaný tak isto kým si neodmakam hodinu cvičenia adt, naozaj nemám dôvod si vymýšľať...a ani neviem prečo som to tu písala, asi len sa chcem uistiť, že keď odídem od neho tak to bude ten správny krok ...mám teraz 90 kg , niesom extrémne obézna, viem že ani toto nieje žiadna výhra, len pre upresnenie ....
Ako máte vyriešený dom?
@oblecenie99 dom je jeho, s deťmi mám kde byť
Myslím, že by si mala začať pracovať na tom, aby si od neho mohla odísť. To, čo doma zažívaš, je psychické týranie.
@radkasswe by si sa divila koľko sa dá nabehať v dome okolo malých detí....
@veronika65 by si sa divila koľko sa dá pribrat pri malých deťoch
co tam po chudnuti-vyhraza sa ti,ze ta vyhodi z domu-to je extremny pripad debila...a vyzera to,ze ta ponizuje tak ci tak...chapem,ze si unavena ,vyštavena,mozno aj ty sa citis nepohodlne-a manzel,vlastny manzel ti hovori ze mas nejest,lebo ta vyhodi...ak mas kde byt-na co cakas???...stratil k tebe akykolvek respekt.to sa uz nezlepsi...nedajboze,aby nejake blbe poznamky na tvoju vahu poculi deti...ty mas sancu byt stastna-niekde inde,a mozno aj s niekym,kto ta bude mat rad...aj keby si mala 120 kg-nikto nema pravo ta vyhadzovat z domu ako spinavu handru a plut na teba...
@radkasswe Má 20 kg navyše od svojej ideálnej váhy pred prvým tehotenstvom. Má za sebou tri pôrody, posledný približne pred rokom. Nemyslím si, že má dlhodobo tendenciu k zvyšovaniu hmotnosti, podľa toho, čo píše je to najmä stres, nedostatok spánku, nedostatok času na seba a na intenzívne športové aktivity, možno aj podvedomé jedenie energeticky výdatného jedla ako kompenzácia nedostatku odpočinku. Nevidím v nej patologickú žrútku, ktorej je jedno, ako vyzerá a čo bude s jej zdravím a manželstvom.
90 je dosť podľa mna… ja som šla s takou váhou rodiť a nemala som rada svoje telo. A teda ja som “chudla”, lebo som JA chcela byt taká, aby som bola spokojna ja sama so sebou. Ak si ty so sebou spokojna, tak od neho odíď a nechudni. A ak niesi spokojna s postavou ani ty, daj mu ultimátum aj ty, schudnem ale budeš 2 krat do týždňa od 18:00-20:00 s detmi ty, okuoes ich, dáš im jesť a uložiš ich spat kým ja pôjdem športovať…
ak mas kde byt s detmi tak chod od neho .. najdi si pomoc k malemu zacni cvicit a uprav jedalnicek .. 90 kil je naozaj vela .. nerob to kvoly nemu ,ale kvoly detom ... zasluzia si mat matku zdravu a sebavedomu ...
Tie tu niektoré komenty🤦keď ti nepomôže nemôže od teba čakať ,že budeš vyzerať tip top. Vo vašom vzťahu ne je niečo v poriadku. 90 kg pri akej výške? podstate je to jedno on sa ku tebe nemôže takto stavať. Mám taký pocit ,že aj keby si schudla tak si nájde niečo iné čo mu bude na tebe vadiť. Musíš sa mu vzoprieť a postaviť sa mu. Musíš mu povedať na rozum. Nenechaj sa psychicky deptat. A ako to tu niektoré písali buď ho kopni nie do riti ale do vajec a odíď od neho a schudni. Alebo najprv schudni a tak odíď ale v každom prípade ho nakop. Držím palce✊

@zuzubb007 to nie su vzdy len vyhovorky, zial nie u kazdeho je realita taka, ze si moze v klude odcvicit pri dietati.. Niektore deti nesedia v kute a nečakajú kym mama docvičí... Moj syn mi dovolí max 2 cviky a potom sa po mne vesia ako mala opicka, a ked lezim na zemi, tak si na mna sadne a skace.. No cvic v tej chvili... Pre neho je to velmi zabavne....