icon

Manželová požiadavka ohľadom toho, aby som schudla

25. nov 2022

Manžel mi dal ultimátum, že ak do roka neschudnem , pobalí mi veci a vyhodí má z domu. Máme tri deti na ktoré som úplne sama s ničím absolútne s ničím mi nepomôže, asi ho prekvapím a odídem od neho skôr. Čo by ste robili vy ?

katka2602
26. nov 2022

Máš kde ísť? Máš! Tak sa zbal a choď. O nič neprídeš, keďže ti manžel s ničím nepomáha a aj teraz si na všetko sama. Otázne je, ale ako to je s príjmom. Rodičak, prídavky vyžijete z toho, pokiaľ budete mať súd a určené výživné? Ale akože takéto reči by skúsil len raz povedať a videl by kufor. Mne manžel len 1x povedal, nech schudnem aj to v rámci srandy, moja odpoveď bola, nie je problém, po práci budem chodiť do fitka, takže budeš chodiť po deti a učiť sa s dcérou. Hneď ho ta blbá poznámka prešla. Ale ja som práve na rodičaku schudla, cvičila som doma, keď deti spali. Už keď chodím do práce nemám kedy cvičiť. Ale to ako sa k tebe chová je týranie, zakazuje ti jesť?pozerať TV? Čistý magor toto.

trema
26. nov 2022

zakazuje ti pred nim jest, pozerat telku? sorry ale on je nejaky kral alebo co? mas kde byt, tak do toho, hor sa do lepsieho zivota

mamusa123456789
26. nov 2022

@zuzubb007 a koľko máš deti keď si môžeš dovoliť cvičiť keď spia? Vieš akú spúšť dokážu narobiť 3 deti? Koľko prádla zaspínia? Koľko jedla zjedia?aj s nimi treba ísť, lebo keď sa nevybehaju tak sú schopný sa hojdat na lustroch. Mne sa podarí cvičiť max raz za týždeň a to mi manžel doma pomaha

mamusa123456789
26. nov 2022

To kde rozdávali takýchto idiotov? Na tvojom mieste by som schudla išla ku kadernícke, kozmetické, na nechty, vyrabovat obchody a potom by som mu ukázala priateľské gesto🖕 a odišla aj z deťmi a medzi tým samozrejme si ulievala peniaze bokom. A ďalšia vec vykaslala by som sa na upratovanie a starala sa len o seba a deti

yoxinka
26. nov 2022

Problém nie sú ani tak tvoje kilá ako váš oničom vzťah. Kilá sa dajú ľahko poriešiť, ale váš vzťah je neviem na akých základoch postavený, lebo chýba v ňom úcta, podpora a podľa tvojich príspevkov aj láska. Ja si absolútne nedokážem predstaviť mať 3deti z toho dvoch škôlkarov a jednoročné 🤦‍♀️, to musí byť masaker! Tvoj chlap je debil zjavne odjakživa a ja celkom nerozumiem, ako si k tým trom deťom prišla, keďže nestarať sa musel už pri prvom. Ja mám tri deti, pravidelne cvičím, športujem, navštevujem fyzioterapeuta a môj chlap sa stará o deti v tom čase, lebo bez toho to skrátka nejde 🤷‍♀️. Ja mám obrovské problémy s chrbticou a muž mi povedal, že by bolo asi pre mňa lepšie trochu schudnúť, povedal mi to však normálne, nie ako ten tvoj pako a spolu s ním mi to povedal fyzio a neurologička a to som mala 73kg pri výške 168cm, takže ozaj nič dramatické, ale prasknutej platničke a poškodenému nervu pomôže každé zhodené kilo. Mám 67 a chudnem ďalej, ale teda nikto mi nezakazuje kukať telku a neprikazuje žuť suchý chlieb!!! Ja som mala obdobie, že som makala aj 5x týždenne a chlap bol s deckami …

mamusa123456789
26. nov 2022

@radkasswe 17000 nie ale ja bežné dám 10-12000 aj keď ideme len na dvor a stojím pri najmenšej pri kočíku... Pri 3 deťoch sa človek zastaví až večer keď konečne spia... Ani najesť sa nedá v kľude... Jeden je smädný, druhý chce cikať a tretí kým nemá hračku v ruke tak nebude jest, takže keď ju zahodí musím ju ísť podať a samozrejme nevysttacime si z jednou počas jedného jedenia, keď ju omrzí tak chce ďalšiu a keď nachystám 2-3 naraz tak ju omrzia za rovnaký čas 😉 za včera mam len 9000 a to preto ze tu bola svokra a pobehala si aj ona

jarmillka
26. nov 2022

mas zakazane pozerat telku dokedy neodcvicis hodinu? Tak to potom musi stat pri tebe ci? Inak mi to nedava logiku 🙈 Ked vies, ze aj ked schudnes, bude mu na tebe vadit nieco ine… Tak to musel robit aj doteraz..Kritizovat ta za vyzor…Co mu vadilo predtym?

vlado818
26. nov 2022

@syslik81 Prosim ako sa da zvacsit penis o 5 cm za rok ? Prosim o navod. Toto je tak primitivne ako chce pan vyhodit zenu a 3 deti.

aga2011
26. nov 2022

To su poziadavky... neber to vazne. Ked budes chciet zacnes zdravo jest,hybat sa ale preto,ze je to dobre pre teba nie ze ti to ktosi da rozkazom. Ved mu nechaj deti castejsie,zajdi na prechadzku,ku kadernicke,cvicit atd.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
dankanka
26. nov 2022

Neriesila by som ci chudnut..ale ci ostat pri takom debilovi. Ked budes v klude a deti budu trolinku samostatnejsue, vaha pojde dole aj sama. Si unavena, frustrovana, nevyspata, tak telo pyta aspon rychlo nejaku vydatnu stravu. V momentalnom nastaveni nemas silu bojovat. On je debil ktory by ti prvy mal deti brat z ruk. Tebe by pomohlo ist sa aj len samej prejst, dat sa do kludu.

dankanka
26. nov 2022

@aga2011 ze ved...:D autorka pise, ze skusala. Otec roka vsak na nu aj deti serie. Neho stve to, ze nema pri sebe stihlu zenu. Co na tom ze je unavena, nestastna pri nom. Sebec hnusny

radacak
26. nov 2022

Zbalila by som sa hneď teraz a odišla... potom by som schudla,makala na sebe, aby ten somár videl o čo prišiel

nevenka
26. nov 2022

@maxi2 ja osobne si myslim, ze keby nemala takehoto despotu nad sebou, tak razom schudne aspon 10. Ona nechudne z toho stresu, uz z principu.

zuzubb007
26. nov 2022

@mamusa123456789 no predstav si dve deti a velkeho psa ktoremu sa treba venovat a chodit s nim, makat okolo domu, do prace chodit, na nakupy chodim vacsinou ja, deti hyperaktivne doobeda program aj poobede dakde ist, leniva som cvicit to si priznam, ale keby velmi chcem mohla by som kludne kazdy druhy den cvicit nezastavim sa ako otvorim oci, ale nevyhovaram sa na deti 😉

janage
26. nov 2022

Po prvé mužíkovi oznám, že nech si to len skúsi. A možno to bude pre neho veľká novinka, ale pokiaľ ste manželia a nebol obom stranám doručený rozsudok o rozvode je úplne ale úplne jedno, že dom je jeho vyhodiť ta nemôže😉
A ty sa ani nikam nechystaj.
Že sa veľmi so zúčastnenými pobavíš na tom jeho dôvode rozvodu. Lebo tam sa povie aj B.Že áno máš nadváhu, ale on ti nedáva priestor, nadáva, psychicky deptá. A ak niekto poradňu navrhne bude nariadené obom a pánko možno bude počuť u psychológa to, čo sa mu nebude páčiť.
K psychologovi chod sama, naučí ta ako na také zákazy ako nejest, nepozerat TV reagovať.
A ako posledné, by som mu oznámila, že minimálne pri skolkaroch budem trvať na striedavke. Lebo on zjavne nemá potuchy čo odnáša sa starať o deti.
Za mňa. On sa ta chce zbaviť. A depta ta tak, aby si odišla sama. Robí pre to všetko.

amiaja
26. nov 2022

Je jedno ci schudnes alebo nie, nic to nezmeni na tom ze tvoj muz je debil. Nebola by som s nim ani sekundu, ved on ta psychicky tyra.. zakazovat jest, pozerat televizor?? Ja by som sa v momente zbalila, vysudila max. vyzivne a schudla nech ma debilko co lutovat.

jan510
26. nov 2022

S maloletymi detmi Ta vyhodit nemoze bez toho aby Ti zohnal nahradne ubytovanie. To len na ukludnenie, ze aby si so sebou nenechala krutit.
Inak teraz tu vidno kolko submisivnych zien je na koniku podla prispevkov😯😃. Chlap da blbu poznamku a uz zeny idu aby bol spokojny kaloricke tabulky a pod🤷🤦

sense
26. nov 2022

Myslím ze ytch 20kg viac u teba je ten najmenší problém vo vašom vzťahu. Pretože aj keby ich schudneš tak si on anjde niečo nové. Prepáč ale to je týranie ze jest ako v Osvienčime a zákaz televízora a pod.
By som sa vážne teraz ráno obliekla, nechala deti chlapovi a šla von aspoň na 2-3 hodinky. Vyvetrať hlavu.
A na druhej strane súhlasím aj s komentom, ze chlap sa takýto nestal zrazu po 3 deťoch ale bol taky už pri prvom. Napriek tomu máš s nim 3 deti.

nevenka
26. nov 2022

@vlado818 aky pozicaj, taky vrat, na sproste reci, sprosta odpoved. Chytis sa najnepodstatnejsej veci tu v celej diskusii a co akoze tym pomozes komu 🙈.

nevenka
26. nov 2022

@zuzubb007 ale u niekoho to ani lenivoat nemuai vobec byt, ale realna fyzicka unava, ze proste radsej ta zena spi s dietatom, ako by hopsala a potom s vyplazenym jazykom zase za detmi. Ale ja sa na toto pozeram ako matka 3, za chvilu 4 deti s problemami so stitnou zlazou, ja som dokonca mala zakaz cvicit. Pri chodzi do kopca som mala tlak 200/145, nic extremne som nerobila, ale zataz mi robila zle. Raz pred Vianocami som skoro odpadla pri sporaku, ked som varila detom veceru, manzel musel z nakupu letiet rychlo domov a zachranovat situaciu. Keby ma este niekto nasilu tlacil, ze musis, musis a vyhrazky, tak duplom nemam chut, keby aj energia bola.

breznica
26. nov 2022

@nevenka ja som žila tiež s kktom a kilá šli dole len taký fukot.lebo mi zdvihalo žalúdok z predstavy, že príde večer domov

kepassa
26. nov 2022

On sa Ta chce zbavit. A robi vsetko preto aby si odisla sama a cim skor. Bud mu nevyhovuje rodinny zivot, na ktorom sa sam podielal, ked Ti urobil tie tri deti, alebo ma milenku (novy objekt)
Normalne spravanie to urcite nie je. Aj ja som pribrata, tiez by mi trebalo dat 15 kg dolu a mam stihleho muza ale nikdy by sa neopovazil mi takto nieco povedat a hlavne takym sposobom. Ano, chcel by aby som cvicila kvoli chrbtici hlavne a bola zdrava ale do nicoho ma nenuti. Vsetko sa da naznacit inak. Ked mas stres, co mas, lebo Ta depta a si vycerpana z malych deti, zazraky sa neudeju. Udeje sa to, ked sa ukludnis a budes v pohode a to budes, ked odides. Tu niet cesty. S detmi Ti nepomaha, byt s nimi nechce, Teba si nevazi, psychicky Ta tyra....
Podnikaj kroky na odchod a novy zaciatok. Zvladnes to a isto budes stastnjejsia ako si teraz....

drakaria
26. nov 2022

Aj môjmu vadí že som ztlstla ale úprimne aj mne a nečudujem sa ani chlapom oni sú veľmi jednoduché tvory a potrebujú peknu žienku a mrenu by som doma ani ja nechcela ...no každopádne takto prezentovať to určite nemal a keďže hrdosť je hrdosť išla by som sama ani vyhodiť by ma nemusel a ty schudni bude ti lepšie aj ja musím neboj nič

nevenka
26. nov 2022

A ja viem, co to je, narazky na vahu. Moj oco mal furt poznamky na mamu, a to ona bola stale s nadvahou, taku si ju aj bral za manzelku, tak neviem, co furt riesil. A mal sklony toto aj nam so sestrou robit. Velmi to ublizuje. Segra mala nadvahu v cca 11 rokoch, potom prestala jest vecer, jedla menej a menej. Potom kusok podrastla, schudla a bum, odpalilo jej stitnu zlazu a znova zacala priberat. Ale ma taku fajn postavu, ze hore je stihla a uklada sa jej to skor do bokov a zadku, ja som opak, ja som typ jablko. A nic prijemne to nebolo, ked sa sla vydavat, bolo horuce leto, tak som behala doobeda okolo deti a pomahala s pripravami u nasich len v kratasoch a podprsenke, narychlo som si nabrala rezen na obed a trochu salatu, ze si zajem a utekam chystat deti a potom seba, tak dosiel do kuchyne a zacal ma chytat za faldy na bruchu s otazkou, ci mi chuti....no som vyskocila na neho, ze nie, do prdele, uz mi nechuti! A ze co sa urazam, ze on to zo srandy myslel, tak este sa zdul a on urazeny odisiel. Som si povedala, klud, Bohu vdaka za mojho muza, ze je uplne iny, ako moj otec a nejdem si kazit tento den. Ale pamatam si to doteraz a on vobec nechape, ako tymto ublizuje mame a nam. Nebolo to casto alebo ze by sme sa nemohli najest alebo co, to nie, ale to mal take stavy obcas, ze na zabitie. Alebo komentoval moj sposob cvicenia, nemali sme so segrpu taku izbu, ze by sa tam clovek zavrel a cvicil, ako mu treba a ako chce, bola to prerobena prechodna izba z obyvacky, no a ked siel okolo, tak komenty, ze co tymto akoze chcem dosiahnut. A zacal mi vymenuvat sportovkyne etc...🙄Takze moja motivacia nejak cvicit, nieco so sebou robit, viete, kde bola. A ked takto cloveka niekto dodeptava za kazdu hovadinu, tak rezignuje. A preto si myslim, ze autorka, keby sa zbavila tohto hrdinu, tak by schudla ako mavnutim carovneho prutika. Lebo toto ako dozorca nad nou s bicom v ruke, to nepojde, lebo psychika v prdeli...

nevenka
26. nov 2022

@breznica kazdy inak reaguje, ja som opacna, vid moj predchadzajuci dlhsi komentar.

lindusss2016
26. nov 2022

Manzel ta nelubi, sprava sa k tebe nechutne... S takym debilom by som sa ani nebavila, o tom ziadna...
Kde vsak vidim problem ja, ze ty klames sama sebe. Sama si so sebou nespokojná, ale nic preto nerobis a obvinujes vsetkych okolo. Takmer kazda z nas ma doma deti a male deti, jasne ze je to ine ako za slobodna, ked sa stacilo obliect a ist von. Ale v dnesnej dobe, ked mas na nete miliony videi, sa uz na toto neda vyhovarat. Ved uz za cias nasich mam sa dalo cvicit doma, kto chcel, uz vtedy boli vhs-ky, neskor dvd-cka a pod. No a dnes uz staci zapnut pocitac, tablet, ci telefon a mozes vyberat, platene, zadarmo, ake len chces a obmedzit sa v jedle mozes doma tiez, netreba preto nikam chodit. Tak sa orestan vyhovarat a vytri tomu kretenovi zrak! Ale ked schudnes, najdi si takeho, ktory si ta bude vazit...

yoxinka
26. nov 2022

@nevenka
By ma zaujímalo, ako vyzeral tvoj otec.

nevenka
26. nov 2022

@dankanka no ano, ja mam deti uz podstatne vacsie, 9, 7 a 2 a cakam cislo 4, ale ked mali cca rok, tak to bol masaker. Mne nespavalo ani jedno dieta, druhe malo problemy s bruskom do 1,5 roka, to sme nevedeli, co s nou, aby aspon kusok pospala, kojila som vserky do cca 20 mesiacov, ali im zuby a najhorsie obdobia u nas boli presne okolo 12-18 mesiacov, ked sli stolicky. To som bola s nimi hore cca kazdu druhu noc aj 3 hodiny, co sa zobudili a nie a nie naspat zaspat. Tak v takomto rozpolozeni este cvicit a neviem, co...Bola som rada, ze zijem. A to mi muz pomahal a pomaha. Tak ja si tiez myslim, ze autorkin cas este len pride.