icon

Manželová požiadavka ohľadom toho, aby som schudla

25. nov 2022

Manžel mi dal ultimátum, že ak do roka neschudnem , pobalí mi veci a vyhodí má z domu. Máme tri deti na ktoré som úplne sama s ničím absolútne s ničím mi nepomôže, asi ho prekvapím a odídem od neho skôr. Čo by ste robili vy ?

Strana
z7
beataxxx
27. nov 2022

@radkasswe co si Ty za cloveka, ze si dovolujes urazat neznamych ludi?Velmi Ta prosim, aby si nereagovala na moje prispevky.Pekny vecer🙂

radkasswe
Autor odpoveď zmazal
radkasswe
27. nov 2022

@beataxxx áno mami ?? A čo mi ešte chceš povedať keď navrhujes brat druhým peniaze lebo bez tvojho okolia si neschopná

radkasswe
27. nov 2022

@zuzitko74 ani som nedocitala tvoj plač lebo niesom tvoja terapeutka ale aj včera si mi odpovedala ale slabá pamäť je znak demencie alebo symptomu soc . Sieti

pleja
28. nov 2022

@katkami123 Ahojj, ja viem, že takí existujú. Ale ja by som takého nechcela, alebo by musel mať iné kvality a nie kecy ako ten autorkin.

bilancia
28. nov 2022

jezis to je strasny debil :(:(

janetinka27
28. nov 2022

sorry, ale cokolvek by som robila ja nemeni nic na tom, ze tento prispevok je vymysleny. aspon si dajte tu namahu a budte kreativnejsi, nepiste ako cez kopir

marfikchov
29. nov 2022

@maminkadeticiek však práve, vďaka tebe som si na ňu opäť spomenula a že presne som o nej dávno nepočula

Strana
z7