Manželova pozornosť
Ahojte zeny, pytam si nazor. Citim od manzela obcas ze akokeby ma nelubil tak na 100% alebo ako to povedat. Priklad… dnes som si kupila celenku na hlavu boli sme vonku uz ma v nej videl videl ako sa usmievam a ze sa z nej tesim tak sa ho pytam ako sa mu paci a on ze dobre dobre a ja ze jasneee uz ta poznam a vedela som ze nieco mu akokeby vadi. Tak povedal ze tak na 80% sa mu paci. Co ja viem mozno by som cakala od muza ze laska si krasna vo vsetkom alebo neviem… ja tiez mu niekedy “nalozim” uvedomujem si to, ale niekedy mam aj pocit akokeby ja som bola hlavou a nie krkom. Nechcem sa chváliť abo co ale niekedy veci vyriesim šikovnejšie ako on a to by som zase nechcela. A vobec ma ani nechváli ze mi nehovori aka som pre nho pekna atd hovori ze by sa mi to zunovalo ale mne sa nema co lebo to nehovori :D ako otec a manzel co sa tyka pomoci je úžasní. V sexe nam to klape. Mozno mam len mylne predstavy neviem.niekedy mam aj chut si pisat s inym muzom alebo nieco take aby trochu ziarlil. Ja ho dostatocne chválim aj minule som mu povedala aky je sexy ale on na mna nic.
@micha_elka podarené

Co mas 5 rokov???