icon

Manželova reakcia

4. feb 2022

Vcera mi z prace muz zavolal,ze ci sa dnes o neho postaram,ze ide asi zjavne na neho chripka..bezne sa staram ako najlepsie viem,popri beznom,ze jedlo mu dam priamo pred neho a tak,tak som mu uvarila caj,urobila vitaminovu bombu a ostruhala hrusku..cakala som ho(mali sme kukat spolu tv),bol dve hodiny pri aute navyse,prisiel a okupal sa,potom si lahol na gauc a NIC..ani obraz,ani zvuk..tak som isla do izby si nieco spravit,prisiel tam a zvrcal,ze mi dakuje a ze som sa neposdarala..lahol si a spal do rana .Rano si hovorim,ze OK,idem normalne fungovat...

Strana
z2
aaliyah2
4. feb 2022

@yoxinka Mohla by si naňho aspoň prídavky vybaviť 😂

nikyball
4. feb 2022

🤣🤣🤣 toto je moc

petulda333
4. feb 2022

Aj ja ked mam kramy som citliva 🤣 asi ich dostal aj on

luccija
4. feb 2022

A to často je taký hystericky?to máš za to, že sa tak o neho staráš.Pre Boha veď je dospelý hlavne mu dávaj jedlo pred nos a on sa k tebe správa ako ku sluzke.Strasne by som mu znadala za také správanie egocentrický chlap.To čo robil pri aute 2 hodiny, keď sa tak zle cítil?

lucmirka124
4. feb 2022

Neboj nic ...chlap ma sopel a umiera,, pozname,, a to svojho muza lubim jak kona, este ze byva chory raz za rok😂😂,, ked pride z prace a ma migrenu okamzite zalahne,, ked ma sople a teplotu,, to mi daj, to mi podaj, to mi dones🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣,, ja ked mam horucku, a je mi nahovno,, tak neexist aby ostal so mnou pomoct mi, ani ked sme chore obe s malou,musim si poradit,,,jeho odpoved,,,ja som v praci😂 ,,, neries,,, ja ked mam toho dost skakat kolo neho jak kolo 2 rocneho dietata,,, mu nalozim ze kolko x mna nehal doma s 39 horuckami a este aj dieta mi nahal a sme porieseni🤣🤣🤣 a je klud😆 schopny si aj caj sam naliat✊ Toho prejde,,, nepripustaj si to...vobec... kym je to len sopel,chripka, a nic vaznejsie ani neries jeho to prejde😊

mamacita88
4. feb 2022

A nevolá sa náhodou tvoj manžel Sheldon Cooper? 😂

janage
4. feb 2022

By som povedala, že som sa predsa postarala na jeho spôsob. Či chce povedať, že je to nedostatočne? Joj tak to som rada, že sa dohodneme ako to ma byt a budeme sa navzájom o seba podľa tej dohody.
Plus, že si vypočujem taký slovník. Nezelam si to.
Tak nech sa baví s kamošmi v krčme.
A viac to neriešila

pralinka25
4. feb 2022

hysterka je tvoj muz.
pokial je schopny ist do prace tak je schopny si aj caj uvarit aj lieky zapit. ci si ten caj mala vypit za neho ci ako? alebo mu utierat pusu po grcani? neviem. ako keby bol v bezvedomi, alebo keby odpadol, alebo mal zachvat, alebo si zlomil nohu mal nejaky zavazny uraz. ale toto? co je nesvojpravny?

oli18
4. feb 2022

Bože, žena, čo ty tu riešiš? To každá máme tu vešať bežné manželské nezhody? 😨

timi247
4. feb 2022

Toto myslíš vážne, že keď je on chorý sa máš postarať a ked si chorá ty tak ta neobskakuje - tvoje slová , žena ty kde máš sebaúctu, ja nemám slov normálne a ešte toľko detí s takým chruňom, to aký budú mať priklad..

euka210
4. feb 2022

to su chlapi...mne musi byt faaakt zle, aby sa postaral aspon vecer o deti...aj to mu musim povedat, sameho ho to nenapadne. Mali sme covid, on este na jar bez ocko, tak horsi priebeh...okolo vsetkych som behala, starala, aj o svokru sa starala...ked som posledna ja dostala, tak som si ani ich starostlivost neuzila (na ktoru som sa tesila), lebo to bolo len ako nachladenie bez horucky...

moonlight1210
5. feb 2022

Sama pises, ze sa staras, davas pod nos, ze uz si taka.
“snazim sa starat o neho ako najlepsie viem,taka som”

Nevyhodou je, ze to co robis, sa u vas uz berie ako standard. Lebo si to tak postavila. Vsetci (ver, ze i deti) cakaju, ze toto je vec, na ktoru maju od teba bezne narok. A ak to nenaplnis, si zla.
A ked sa nieco stane, cakaju od teba teda este viac. Ak to nenaplnis, si zla.
Takze ked muz dostal soplik, cakal proste nieco este viac, nez bezne a ty si to nenaplnila, tak si zla.
Co sa cudujes?

Zacni u vas doma menit svoje standardy, co poskytujes.
Potom mu pri sopliku donesies na gauc teply caj, vitaminy a vreckovky, k tomu ho pohladkas a on ti povie: dakujem, ze ma mas tak rada a ze sa tak staras.

sasa1310
5. feb 2022

obskakovaný chlap urobí cirkus, a oduje sa, ak sa jeho pohodlnosť vymyká z normálu. Normálny chlap sa správa normálne. Akurát ma zaujíma tá jeho práca, do ktorej môže teraz ísť "asi" iba s chrípkou a s teplotami

laska86
30. mar 2022

Keby bol taky chory nesiel by do prace tak si chce z teba urobit sluzku..ignoruj ho aj ty..ved on sa zbada

laska86
30. mar 2022
Strana
z2