Manželova rodina hovorí iba v jednotnom čísle
Ahojte, len taka tema zo zvedavosti ☺️ manzelova mama, brat, otec aj krstny stale rozpravaju iba v druhej osobe, rozumej: ved prid k nam na navstevu, dobre si to spravil (aj ked vedia, ze sme to zlozili obaja, napriklad obyvackovu stenu), co si dnes varil a podobne. Trochu mi to prekaza, ze niekedy nespomenu aj mna. Ja by som automaticky povedala pridte na navstevu a nie prid na navstevu. Neviem...😄
No skus rec prehodit s manzelom,ja by som ta neprehliadla...ked hovoria stale v jed.cisle tak povedz muzovi vsak volaju iba teba tak chod...🤪
@konvalinka41 dakujem za radu, ale s jeho rodicmi sa pozname uz 10 rokov.. ☺️ a myslim ze ma maju radi, rozumieme si, tak isto aj s bratom, snazim sa o nich zaujimat, no taky to ma efekt..
@kocurikpupcek ja som bola vždy pre svokru "oNa" išlo má rozdrapit keď pred vlastným mojim dieťaťom vravela štýlom "bože čo ti to ona urobila"🤦(keď som synovi obliekla napr.ruzove tričko)

No verím ti, že ťa to trápi. Tu pomôže jedine NEBRAŤ VECI OSOBNE. Nehľadaj problémy tam kde nie sú. Volajú síce jeho, no jeho súčasťou si ty a deti ak máte a to preto, že vás ľúbi. Nekaz si peknú rodinu takýmito blbosťami. SnaŽ sa čas kým tam si využiť na osobné rozhovory s jeho rodinnými príslušníkmi a čo najviac ich osobne spoznať. Veľa sa ich pýtaj na ich veci, aktívne sa zaujímaj a raz budú volať možno aj teba 🙂 A ak nie, tak sa iba usmej a pomysli si, že ty a deti ste pre manžela to najdôležitejšie predsa a preto by vás doma nikdy nenechal 🙂 Drzo, s úsmevom, sebavedome. 🙂