Manželova rodina mi ničí vzťah.
15. dec 2019
Žijeme u manželovych rodičoch už 4 roky. Svokra sa rozvádza so svokrom každý rok, robia dusno, neustály stres a ku mne sa chodí vyplakavat. Samozrejme potom spolu predsa ostanú. Stáva sa že sa mi svagrine bezdôvodne nepozdravia. Niekedy ani svokor môjmu bratovi. Manžel tvrdí že robím z komára somara. Ja sa tu však cítim ponizene a nechcene. Stále sa kvôli tomuto hádame a ja už neviem ako ďalej. Podľa manžela ja som ta zla lebo si neviem povedať že kašlem na to.... Mne tieto veci ubližujú. Nedokážem to. ☹️
Predošlá
Strana
z2
@catherine1989 keď ono možno si on povedal, že práveže nechce byť ako jeho rodina a preto je taký, mám takú kamošku, čo sa k problémom v rodine takto postavila a myslím, že lepšie urobiť nemohla
Predošlá
Strana
z2

@nenne9 ale kdeže múdra, len už poucena z minulosti - viem, že ma môj muž miluje, viem, že sa naňho môžem vo všetkom spoľahnúť, ale jeho rodina je 13.komnata - oni sú proste úplne iní, inak nadstavení, iné názory, iné zmýšľanie...ja niekedy nechápem, ako sa tam môj muž objavil, ako to mohol so svojimi názormi prežiť, lebo sme si dosť podobní a ja by som ich niečím tupym utlkla na jeho mieste... Tak sa o tom radsej nebavíme a dobre je