Manželova samostatná účasť na svadbe: Správne rozhodnutie?
baby, zaujímal by ma vás názor. Boli sme pozvaní na svadbu, no ta sa konala až cca 6 hodín autom od domu… Dohoda bola, že ideme, išlo o kamosa môjho muža, ja som ho videla v živote len raz. No pred svadbou som ochorela ja (nádcha ale taká, že síce bez horúčky ale chceš len spať a nech Ti daju všetci pokoj), do toho som tehotna, takze skoro žiadne lieky, dcérka tiež chorá ale “len” sople a kus maznava.. vravím mužovi, že nech nikam nejdeme, že aj ta cesta bude náročná ale ukecal ma, že keď tak pôjdeme len zablahoželať do kostola a dáme darčeky a urobíme si rodinný víkend… tak sme išli, nehovorím, ako ma už samotné balenie dosť dorazilo, cesta tiež, kúsok sa zhoršil stav mne aj malej, tak reku na svadbu my dve nejdeme, išli sme len pred svadbou k ním domov (mali to von, bolo krásne slnečno). Dali sme darčeky, chvíľu sme ostali a že uvidíme ako večer. Keď sme prišli na Apartman, hneď sme s malou zaspali obe a spali sme do 18teho cca tak sme zmeškali kostol… Vravím mužovi, či nechce ísť on, party začala o 19tej, že nie. O 20:30 cca keď už bolo treba chystať malú spať, tak že ok ide pozriet.. Reku OK, chod na 2-3 hodky, taká dohoda. lenže on odišiel, ja som sa trápila s uspavanim malej, zaspala až niečo po 23tej tak mu pisem, že kedy príde, že nemá ani kľúče a vstup do apartmánu priamo z ulice… tak že nemám zamknúť (?!?!). Vravím nie, to nezaspim, že ľahnem na gauč a nech príde okolo pól noci domov. Na gauči sa mi naprd spalo, o 1dnej mu pisem že teda co, on že ide tancovať lebo vypil (!!!) - svadba bola na cca 10 minút autom a on išiel autom… No nasrala som sa na neho, jednak že ma nechal chorú, tehotnú samu s malou, už keď tam chcel ísť tak na chvilku a domov a nie že idem, pijem, tancujem a žena nech ma doma čaká… podotýkam, že na svadbe okrem ženícha nepozná nikoho… On nechápe, prečo sa hnevam.. Sú to u mna len tehu hormóny alebo fakt mal myslieť aj na rodinu a nie len seba?
@maminkadeticiek jeho sestru?? žiadne a sestra tu nie je a dobre.. a kamosi to nie sú keďže nikoho nepoznal okrem ženícha 😀
Ja by som zostala doma a muza by som poslala sameho ak by chcel ist
No a čo že nikoho nepoznal? Veď sa spozná
Teraz som mala nádchu, kasel, sim tehotna a aj dieta bolo choré. Moj muz ma rozum a vie ho aj používať! S tak debilnym nápadom by neprišiel, ze si urobíme výlet, keď sme v takom stave. Pokial je mbe na 💩 a k tomu choré dieta, tak cucim doma a ležím!
To bola prvá chyba a druha, ze muz mal ísť taxíkom ci na /zo svadby a zobrať kľúče. Ze sa bavil je ok ale ty si mala mat rozum, zodpovednosť a istat doma. To nie ze si muza zastávam ale chyba bola v tomto pripade v tvojom rozhodnuti vôbec ist.
Autorka celé mi to príde, že už iba ziarliš, že sa tvoj muž dokázal zabaviť s ľuďmi, ktorých nepoznal aj bez teba.
@mikitilik29 ty vies prd ake su to kamaratstva.
Zase story, kde je napisane 50% informacii a tych 50%podstatnych prida autorka na strane 25 🙄
Ako sedlaci so soplami ist blahozelat. No dobre, ze sa siel zabavut aspon on
Citam len treti komentar a nie, Ty ako dobra manzelka a matka si kludne mohla zostat chora s chorou dcerkou doma a muz mal ist sam na svadbu svojmu kamaratovi (keby to aj nebol naj kamos, na svadbu ho pozval, tak asi to kamarat je). Lebo super ist 6h autom aby ste mohli spat v apartmane a muzovi este robit sceny, ze sa enprisiel pozerat ako spite. Sa skor zamysli nad sebou, ci je ok ist chora medzi ludi a brat chore dieta na taku cestu, lebo soplik je len zaciatok, kludne mohla mat o par hodin uz horucku…
Mne vyznievas: Ked nejdem ja, nepojdes ani Ty...
Trepat sa 6h tam a spat a potom byt na svadbe par minut, to nema zmysel. Mala si teda pospat, aby si bola dalsie dni v lepsej kondicke a on na svadbe, aby nesoplil nasledne s vami a zdravy vas doviezol domov.
Autorka, tak to pises, akoby si spravila obrovsku milost muzovi, ze si s nim soplava a oduta presla pol europy 😀 ale ok no... ked si sa nechcela drbat cez pol europy, mala si mu to doma povedat. Ale ako bolo uz vyssie pisane, asi ta riadne serie, ze sa tvoj muz isiel zabavit bez teba 😉
@really8 a ty máš na kamarátstva nejaký patent? 😃 Keď toho vieš viac? 😃
Autorka, ako vidíš všetky ženy sú proti tebe 😃 oni vôbec nechápu a asi ani nevia co píšeš ze si ho tam posielala, on ze nie nie a nakoniec išiel s tým ze ste sa na niečom dohodli. Ženy však ona nepíše že ho tam nechcela pustiť!!!! Ved ho posielala samého. Tu ide o princíp, keď sa raz na niečom dohodnú tak to treba dodržať. Len všetky ženy na MK sú mimoriadne tolerantné a preto vo väčšine vzťahov potom to tak vyzerá ako vyzerá. Potom tu vypisujú príbehy a sťažnosti ako sú nešťastne a bla bla.
@mikitilik29 dohodli? Ona mu povedala, nech ide na 2-3 hodinky. Taká dohoda. Však bolo dobre, ostal, a čo? Zmeškali lietadlo? Veď je to svadba, preboha.
Sorry fakt si taka naivna,ze si myslis ze cestuje niejde 6 hodin a ostane s tebou na izbe?Ok,tak vela stastia.
Chyba bola, ze si isla tych 6hod aj s dcerou aj ked ste sa necitili dobre. Ja by som poslala len muza. Nech sa dobre zabavi a kludne aj do rana. Este si pamatam z mladi ked sme niekam isli ako paeta a ked bola najvacsia zabava, ja som musela ist v najlepsom domov, ze ake to bolo otravne a nefer.
Trochu prehanas. Išli ste kvôli svadbe 6hodin tak.nech aspoň on niečo z toho má
A naco mal prist? Sak dieta ti spalo uz. Mala si lahnut a spat. Prehanas
Za prvé keď ti dieťa prespí celé poobedie nemôžeš čakať že zaspí tak ako bežne. Keď si chorá mala si ostrá doma s dcérou a manžel mohol ísť. Načo si sa kdesi trepala keď ti je zle ? Chlap sa skrátka nechal strhnúť zábavou to sa stáva.
Ja ked citam taketo blbe prispevky tak si len pomyslim aku dobru zenu ma moj muz 🤣
@i_vu_li_cek keď jej on povie, tak ona spraví?
Chybu spravila ona a nečítam všetko tehotná, chorá a išli preč a mohla vedieť, že keď tam pôjde, tak sa bude chcieť zabaviť.
Mala zostať doma v kľude sa liečiť a on nech ide...
Jediná chyba bola, že ste sa mali večer dohodnúť, že on si berie kľúče a zamkne, keďže kamoša dlho nevidel a iste ostane na svadbe dlho. Že ste sa tam vôbec trepali s chorobou aj chápem, keď píšeš, že to malo byt spojené s výletom. Mňa a deti tiež muž takto na jar nasúkal do auta, keď sme boli KO s nádchou, že more nám pomôže. Cestu sme predriemali a pomohlo. Teraz už len sa porozpravajte, že ste si to mohli večer predsa lepšie dohodnúť, nehádajte sa a užite si výlet.
Pozri ty tehotná doma zrejme svadba neni každý týždeň či mesiac aj chlap potrebuje vypadnut a odreagovať sa ale veru ten môj išiel na víkend na zraz aút a bolo mi ľúto že som bola doma tehotná ale opýtal sa ma ,teba tiež tak netreba robiť zbytočný cirkus 🙂 prekonaj sa a opýtaj sa ako sa mal a či aa mu páčilo 🙂 ak je to dobrý muž určite ti dnes pomôže a vynahradí ti to 🙂
Mala si s malou ostat doma a muz mal ist na svadbu sam. Je to jeho kamos, hadam sa nezeni kazdy tyzden, tak by si sa nepotento ze ide sam. Mohla si si na pomoc zavolat mamu alebo kamosku ked teda sama nezvladas, a mohli ste mat pekny vikend vsetci. Ale nieeee, chcela si, nech ti muz sedi pri riti, lebo ty si chudinka chora tehotna a mas dieta 🙄 no a nevyslo to podla planu tak si nasrata…
Ja neviem kolko parov volov by ma muselo tehotnu a choru!!! tahat 6 hodin v aute a este s chorou dcerou. Poviem ti, vyhravas cenu Matka roka 2024 🥳
( A nie, nik by ma nepresvedcil ani do vedlajsieho mesta)
Nikoho nepozná okrem ženicha a???
Ja som mala na svadbe zjaponku. Ktorá poznala len mňa a zabávala sa so všetkými, skamaratila...spoločenské udalosti sú aj o tom, že sa tam ľudia zoznámia, spoznajú alebo sa mýlim?
Už keď ste sa toľké km trepali, tak snáď si môže aspoň manžel ty svadbu užiť, nemôže predsa za to, že ty a dieťa ste boli choré.
To ze bola dohoda iná...chápem, ale sám nevedel ako mu tam bude dobre, ako sa zabaví, takže sa situácia zmenila.
Mala si ostať doma ležať s malou a nechať muža ísť na svadbu. Bol tam pozvaný a keď už tam prišiel, chcel sa zabaviť. Tak asi si poznáš muža, nie? Nechaj to tak. Boli ste choré, mala si teda ísť normálne ľahnúť a dať mu pokoj. Hádam ste boli tak choré, že ste potrebovali dohľad nad sebou v noci?
Poviem to z celkom čerstvej udalosti. Včera som bola na svadbe sama kamarátke. Môj chlap doma s dcérkou, pretože mu nebolo dobre. Dohodli sme sa, nemal problém, dobre vie, že je to jedna z mojich najmilších duší a takýto deň je len jeden. Bol to jeden deň. Ostal doma a zvládol to.
Bolo to len zle vymyslené. Určite ste mali ostať doma choré, relaxovať a liečiť sa a muž mal ísť úplne sám. Vyhodnoťte to, uzmierte sa. Nabudúce vymyslíte lepšie 😇

Manzel isiel na oslavu bratrancovi, bolo to dohodnute dlho, aj ze tam bude spat. Ja som v ten den ochorela, mala som teplotu a svaly ma totalne boleli, ale nie neostal doma - isiel a bola som s tym ok, a to som mala na starosti dve deti.
Niekedy sa clovek musi trosku aj premoct. Aj naopak keby to bolo asi by som isla, neviem 🤔. Takze ty si nemala ist nikam ani tych 6hod autom a mal ist len muz sam.