icon

Manželova sestra

11. aug 2022

Chcela by som sa spýtať ako by ste reagovali na situáciu kedy sme u man. rodičov a jeho sestra aj bratia už značne pod vplyvom sa bavia ako taki sedlaci , príklad manžel rozprával o kamosovi ktorý sa na neho hrozne podoba aj to na začiatku toho príbehu a jeho sestra mu skočila do reči a prehlásila že Čo tiež vyzerá tak na kkt ? Samozrejme reakcia u nich bola že sa začali smiať aj manžel bratia svokra svokor proste pre nich úplná normalka že nič sa nedeje , ja som ostala ticho iba som si pomyslela že no ty si dobrá sedlacka a viac neriešila ale stále mi to vŕta v hlave akým štýlom sa bavia manžel na mňa takéto "vtipné" hlášky nemá ani nič ale proste medzi nimi mi to príde divné svokra si všimla môj pohľad a iba povedala že veď je to u nich normálne sú to súrodenci ale inak sa ľúbia a majú radi no mne toto nepríde normálne takéto správanie ja so sestrou sme sa nikdy takto ako burani doslova nebavili ale toto no čistá sedlacina keď som manžela s tým konfrontovala tak iba povedal že je to jeho sestra má ju rád a takéto podpichovanie je u nich bežné že jemu to nevadí že si hocičo povedia no ja neviem čo si myslíte vy?

oli18
11. aug 2022

Autorka, vies, ze existuju interpunkcne znamienka? Bolo by dobre, ak by si ich pouzivala. 😏

autor
11. aug 2022

@hipuska no o tom ja neviem nič iba raz keď prišli neskôr tak sa jej priateľ so smiechom ospravedlňoval že prišli neskoro lebo musel dať rady ich sestre nech zase nie je zduta ako papuča

kisskiss
11. aug 2022

Akože, čím ďalej tu píšeš a ohováraš tú švagrinú a popisuješ svoje interakcie s ňou, tým väčší grc je to.. nedivím sa ak ta teda podpichuje a nemá ťa rada. To ze ona si spraví zo seba a svojej váhy srandu je jedna vec, možno so sebou nie je spokojná a takto humorom sa s tým vyrovnava, ale to neznamená, ze tvoje poznámky na jej postavu sú vhodné alebo nebodaj vtipné.

autor
11. aug 2022

Pritom ja by som na ňu nevyliezla osobne ani náhodou

autor
11. aug 2022

@kisskiss a je vtipné keď mi niekto teda síce pochváli pohostenie pýtajú recept ale nezabudnú podotknúť či som to kúpila ?

katkami123
11. aug 2022

A tvoj manžel je tiež pekný vymakaný chlap? Či štve ťa, ze jej priateľ je krajší, vymakanejší a dobre zarobí? A vždy sa jej zastane, zatiaľ čo tvoj muž sa teba nezastane, ale svojej sestry áno? Čiže 2 chlapi sú na jej strane a ty si sama.

autor
11. aug 2022

@katkami123 keď som mu povedala prečo sa nezastane aj on mňa tak povedal že veď nikto ma na nože neberie tak nechápe o čo mi ide

selest
11. aug 2022

kedze si pred tebou nedavaju pozor a sranduju aj s tebou a smeju sa ak si ty robis z nich srandu tak ta maju z nejakeho dovodu radi a beru ta medzi seba, pomahaju vam atd. Co je dost smutne vzhladom na to ako tu o nich a hl o svagrinej verejne pises.

viestta
11. aug 2022

No moja, rodina tvojho muža sa na nič nehrá, na rozdiel od teba. Oni sú si blízky, obdareni dobrými vzťahmi medzi sebou, humorom, dokážu si robiť sami zo seba a aj jeden z druhehk. Ty si nezapadla, nikdy nezapadnes, lebo nikdy nepochopís. Oni majú dar, ktorý ty nikdy mať nebudes

kisskiss
11. aug 2022

Presne ako píše @zivotgombicka aj mne to znie, že si ju ponížila alebo chcela ponížiť pred jej priateľom.. veď sa s tým zmier, že jemu sa páči aj pribratá žena, nikto ho asi nenúti byť s ňou.

autor
11. aug 2022

@viestta akože medzi podobnú zberbu buranov typu švagriná a podobne zapadnúť nechcem ani nepotrebujem ja som rada že mi dajú pokoj nič odo mňa nechcú ani svokra ale keby môžem najradšej sa vyprdnem na celé návštevy nech ich vidieť nemusím . Zaujímavé že keď som raz neprišla tak strašne švagriná sa pýtala muža či som v poriadku či sa niečo nestalo že či sa nehnevam a že mi osobne nabalila pohostenie no letelo to do koša

kisskiss
11. aug 2022

Ja neviem, čo by na tom malo byt vtipné? Netuším ako prebiehal ten rozhovor, najprv si pýtala recept tak vedela ze si to robila sama a potom sa aj tak spýtala ci si to kúpila? Alebo si vztahovacna (podla prispevkov to tak vyzera) a normálne sa len spýtali že to si robila sama alebo kúpila? Dáš mi recept? A ty si z toho počula len čo si počuť chcela? 🙈

autor
11. aug 2022

@kisskiss ale veď ja mu to neberiem každý má nejaký vkus ale teda osobne by som s takou ženou nebola a teda rozhodne nechápem tie lačne pohľady čo na ňu dáva veď to je nechutne minule ju už ťahal domov že nech idú lebo sa neudrží (nepovedali to nahlas iba kým sme boli na cigarete spolu)

autor
11. aug 2022

@kisskiss bolo to tak že prišli pohostenie bolo na stole všetci že ako to super vyzerá že či som to kúpila sama (nejaká hláška z filmu alebo z perinbaby to je tuším neviem) a potom keď ochutnali že je to dobré či by som sa nepodelila o recept

zivotgombicka
11. aug 2022

Ale veď tebe nikto neprikazuje byť s "takou ženou", tak nechápem, prečo máš nonstop potrebu komentovať jej výzor 🤷

evica17
11. aug 2022

Neriešila by som to. Keď chcú nech si typu do seba, a ak typu do teba, povedz im že ti to vadí.
Ale ak by som tam mala deti,tak pred nimi vy som takéto reči zakázala a netolerovala

kisskiss
11. aug 2022

Boze ty si troll? Alebo máš psychické problémy naozaj? Tak len sama sa tu ďalej a ďalej zakopavas, zjavne teda ta svagrina nič proti tebe nemá, len ta chcú zapojiť do svojskej zabavy a vtipkovania keď si tam a keď tam nie si tak ti ešte pošlú jedlo a ty ho s prepacenim je*nes do koša? Haló kto je tu buran???

katkami123
11. aug 2022

Ty im zavidis, ze sa majú radi. A zavidis jej priateľa.

autor
11. aug 2022

@evica17 pred deťmi nikto nenadava deti ju zbožňujú všade ich berie všetko im kúpi blázni s nimi ešte keď sa niekto pozabudne a zahresi alebo si blízko zapáli ho spucuje či nevidí že su tu deti

kisskiss
11. aug 2022

Kamo ty nemáš zmysel pre humor, vôbec ale vôbec, keď to ešte aj bola hlaska z filmu, tak srandovali a bola to nevinná otázka.. zjavne si to mala také pekne, ze sa im to zdalo ako "z vykladu". Veď to nie je urážka, ale kompliment. A keď si ešte pýtali recept. Ja som z teba úplne že 🤯🤯🤯

derdia
11. aug 2022

😄😄😄😄

nurielka
11. aug 2022

Žienka, z tvojich príspevkov cítim závisť a strašnú vztahovacnost, švagriná to otáča na svojský humor o sebe a ty ju urazas, keďže nepoznáš hranicu ich humoru, riešiš jej chlapa, jej výzor, no fúha, mala by si na sebe popracovať. Ak nechces nezapájaj sa do debaty a návštevy obmedz, nerobí ti to dobre. Doslova je to nepríjemne aj čítať čo píšeš o rodine svojho manžela. Holt, niekto srande rozumie a niekto nie.
Ži a nechaj žiť.

zivotgombicka
11. aug 2022

No ja len dúfam, že toto je troll, lebo toľko vzťahovačnosti by sa ani nezmestilo do jedného človeka

katkami123
11. aug 2022

Vieš, tak si si mala tiež nájsť takého priateľa ako ma tvoja švagriná, ktorý by ťa bral ako bohyňu. 🤷🏻‍♀️ Máš manžela akého máš a bohužiaľ… to je zas tvoj vyber.

dskjhfdlkdjhl
11. aug 2022

Cim viac pises, tym je jasnejsie, kto je v tejto rodine divny. Svagrina to nebude😉

kisskiss
11. aug 2022

"veď ja mu to neberiem každý má nejaký vkus ale teda osobne by som s takou ženou nebola a teda rozhodne nechápem tie lačne pohľady čo na ňu dáva"
😆😆😆 Ale to, že sa nepáči vzhľadovo tebe, neznamená, že sa nemôže páčiť nikomu inému. Mám pre teba šokujúce správy, jej priateľ nemusí byť jediný muž na svete, ktorému sa ona páči. A ešte šokujúcejšie, ani ty sa nepáčiš každému mužovi alebo každej žene!!! Say whaaat?! 🤣

katkami123
11. aug 2022

Len to, že podľa teba je švagriná neatraktívna - to je tvoj subjektívny názor, možno niekto iný ju považuje za veľmi atraktívnu ženu, minimálne jej priateľ. Sú chlapi, ktorým sa páči krv a mlieko, nie každému sa páčia chudunké ženy.

54tinka54
11. aug 2022

Normálka 😀 takéto súrodenecké podpichovačky sú dosť bežné. Ja s bratom tiež tak ale obaja vieme že to je zo srandy a máme sa radi.
Čiže im sa do súrodeneckej komunikácie nepleť, keď sú takto zvyknutí sa rozprávať a nevadí im to, je to ich vec a je to Ok. Druha vec je, že ak si terčom podpichovačiek ty. Ak ti to vyslovene vadí, povedz to manželovi a on nech to niekedy posunie aj im, že si to jednoducho nepraješ. Ale ja by som sa na tvojom mieste povzniesla a podpichla jeho sestru v podobnom duchu ako ona teba. 🙂 netreba byť takí úzkoprsí.

katkami123
11. aug 2022

A tebe vadi čo? Ze na teba nikdo nedava lačné pohľady? 😀 a ze teba nikto neberie za bohyňu? A už vôbec nie taký nejaký vymakaný chlap, pekný a ešte dobre zarobí? 😀

kisskiss
11. aug 2022

Asi sme odhalili trolla. Písal/a tu doteraz jak o dušu a ako sme spomenuli, že asi troll, už je ticho a možno dumá nad ďalšou témou. Stavím sa, že bude z pohľadu švagrinej 😆 ako minule tí susedia, čo majú predzáhradku a náhodičkou onedlho na to tí, čo bývali nad nimi. 🤣