icon

Manželova sestra

11. aug 2022

Chcela by som sa spýtať ako by ste reagovali na situáciu kedy sme u man. rodičov a jeho sestra aj bratia už značne pod vplyvom sa bavia ako taki sedlaci , príklad manžel rozprával o kamosovi ktorý sa na neho hrozne podoba aj to na začiatku toho príbehu a jeho sestra mu skočila do reči a prehlásila že Čo tiež vyzerá tak na kkt ? Samozrejme reakcia u nich bola že sa začali smiať aj manžel bratia svokra svokor proste pre nich úplná normalka že nič sa nedeje , ja som ostala ticho iba som si pomyslela že no ty si dobrá sedlacka a viac neriešila ale stále mi to vŕta v hlave akým štýlom sa bavia manžel na mňa takéto "vtipné" hlášky nemá ani nič ale proste medzi nimi mi to príde divné svokra si všimla môj pohľad a iba povedala že veď je to u nich normálne sú to súrodenci ale inak sa ľúbia a majú radi no mne toto nepríde normálne takéto správanie ja so sestrou sme sa nikdy takto ako burani doslova nebavili ale toto no čistá sedlacina keď som manžela s tým konfrontovala tak iba povedal že je to jeho sestra má ju rád a takéto podpichovanie je u nich bežné že jemu to nevadí že si hocičo povedia no ja neviem čo si myslíte vy?

viestta
11. aug 2022

Tak ti treba, dobre ti tak. Co iné už na toto napisat

autor
11. aug 2022

Dovalil sa tu chlap že čo to má akože znamenať že švagriná sa ma vždy zastávala nabalila mi jedlo nikdy krivé slovo na mňa nepovedala a ja som z nej urobila totálnu chuderu že či sa nehanbím takto verejne písať o nej že je nechutná a že pokiaľ mám problém zapadnúť medzi bandu buranov tak môj problém vyrieši a požiada o rozvod a že ak mienim takto slintat nad švagrom tak si nemám robiť nádeje lebo švagriná je tehotná a o mňa by neoprel bicykel a teraz nechápe prečo si vzal mňa či bol slepý keď toto nevidel, že keď sa to švagriná dozvedela tak jej ostalo hrozne zle a mám sa modliť aby sa nič nestalo lebo že potom si to švagor príde vybaviť so mnou osobne ...takže asi tak. Ďakujem už reagovať nebudem, v tomto dome neostanem ani keby sa čo robilo a hotovo

dadis
11. aug 2022

A problem vyrieseny 🤷‍♀️😂😂

selest
11. aug 2022

Za toto by sa ani Rosamunde nemusela hambit, dufam ze bude pokracovanie🤣👍

viestta
11. aug 2022

Ten tvoj chlap je rázny a rýchly ako kapustnica za jogurtom.🤔
Al vymyslela si si ten príbeh dobre, dalo sa to naťahovať na 15 strán. Takto trápne to ukončiť. No nabudúce jed budeš chcieť trollovat, venuj viac času príprave

danielahamar
11. aug 2022

🤣🤣🤣🤣 Že aký koniec 😂

dskjhfdlkdjhl
11. aug 2022
katkami123
11. aug 2022

Kde sa ten chlap dovalil? 😀 a už za ten krátky čas stihol aj svagrinu oboznámiť? 😀😀😀 tak už aj problém veľkého brucha je vyriešený - tehotná je.

janickacrazy
11. aug 2022

@katkami123 no ide to tu fakt dole vodou, asi platia nejakého zufalca, ktorý vymýšľa tieto bludy, alebo decká cez prázdniny nemajú čo robiť 😅

solange7
11. aug 2022

Jejda ty si mas riadne vykradnute v hlavicke. 😀

lady_hurts
11. aug 2022

@viestta kapustnica za jogurtom🤣 🤣🤣tak sa smejem, že som si dieťa zobudila 🤭

nikpa
11. aug 2022

Snáď si vedela do akej rodiny ideš, nie? A to ta zrazu teraz niečo také prekvapilo? Podľa mňa nemáš čo iné riešit

viestta
11. aug 2022

@lady_hurts to mi je ľúto. Hadam rýchlo zaspi

mariejenka
11. aug 2022

@lady_hurts
@viestta druhé dieťa zobudene😂😂😂 ale spi dalej,no ja som sa splakala😅🤣...chehňim sa tu

momoftwo
11. aug 2022

Ale dobre toto bol taky trolling na stvrtkovy vecer ze az. Neverim ze niekto takto retardovany existuje😁 akoze ty autorka, nie tvoja svagrina, ci vymyslena svagrina ci ako to je - ale teda dufam ze vymyslene🙏

cacianka
11. aug 2022

@mandzula sme rodina😅 the Burans

cacianka
11. aug 2022

@momoftwo v utorok sú modlenícky vo štvrtok búraní.
Takejto žene to ani nenakreslís, uzkoprsa, vzťahovačná, pribrzdena puritanka, štepená proti humoru a ironii

selena_luna
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
11. aug 2022

Ze nemas zmysel pre humor a je s tebou tazke sa bavit, lebo sa asi pre kazdu sprostost urazis. Nie je to sice vyberany slovnik, ale ak su inak naozaj v pohode a maju sa radi tak co ty vlastne riesis?
Mame takeho cloveka v rodine a Boh ochranuj, ked si na neho niekto dovoli poznamku a urobi si z neho srandu, pritom to nie je myslene zle. Ved kazdy ma nejake tie muchy a sem tam sa podpichne. Ironia a nieco podobne uz nehrozi, pretoze ma nebavi potom take hovadiny vysvetlovat hodinu a aj tak to nepomoze.
Manzel take poznamnky na teba nema, lebo vie aka si a to je super. Horsie by bolo keby ta urazal pred rodinou a este by to aj myslel vazne.
A ked niekto nepije a sedi s ludmi, ktori piju ovela viac, tak je vacsinou po srande 🙂
To funguje len ked sa ti ludia poznaju dobre a dlho a maju sa radi. Vtedy moze byt aj ten jeden triezvy a napriek tomu sa dobre bavit aj s timi pripitimi 🙂

danielahamar
12. aug 2022

@momoftwo ver, ale existuje🤣

klarolinne
12. aug 2022

Najprv po prvom príspevku mi prišlo, že hold autorka len nechápe interný humor medzi súrodencami,do toho je naozaj lepšie sa nemiešať. Ale každým ďalším výlevom som som sa presvedčila, že to musí byť troll, lebo ak nie tak chudák muž, švagriná aj švagor a vlastne zbytok rodiny 😂

marca12
12. aug 2022

A to si prvykrat bola u nich? Ano aj mne by to vadilo,keby sa rodina takto rozpravala,nemam rada takychto sedlakov,co sa spravaju ako burani. Ale nebrala by som to tak,ze sestra nadava bratovi,len je to ich slovnik,styl humoru a takyto styl ja nemam rada.

eva8
12. aug 2022

Akurát včera som spravila v blízkej spoločnosti niečo podobné dcére (nie nadávka, nie v zlom), týkalo sa to niečoho iného, na čom jej zalezalo. Potom osamote sme si to vysvetlili, povedala,ze sa nepríjemné cítila. Trápi ma to, bolo to ponizujuce. Také spravanie ubíja sebavedomie, otupuje.
U nás v rodine (ako deti) bolo tiež uťahovanie si medzi sebou, ale bez ponižovania, vulgarizmov, ostalo to doteraz medzi nami surodencami. Ja som to prehnala u dcéry a už ako dospelá. Pritom som to myslela vážne, nie ako uťahovanie, no vyznelo to inak.

andreatytler
12. aug 2022

Otrasne ako sa povysujes a ako ich zhadzujes. Hnus!
Sa im fakt cudujem ze sa s tebou este bavia. Musia to byt ozajstni taky od kosti dobraci, a preto ta este medzi sebou trpia.

andreatytler
12. aug 2022

Aha, teraz citam ze tu bolo verejne odhalenie...😀

katkami123
12. aug 2022

@cacianka
Tento nick tu mal viac tém?

moonlight1210
12. aug 2022

Este zaciatok ok. Celkom uveritelny.

Ale s kazdym dalsim prispevkom coraz jasnejsie narazky na to, ze je to vymyslene.
Nemam im co vycitat, vsetko pre mna urobia, vybavia mi, chovaju sa ku mne slusne, ale pre mna su aj tak zberba a uboziaci, pohrdam nimi zvysoka - to akoby sa autorka pytala, kedy jej citatelia povedia, ze ju prekukli.

Lebo realni ludia takehoto povahoveho razenia nikdy nepriznaju, ze ti druhi su v niecom dobri, ak ich raz neznasaju. Ked raz niekym pohrdaju, tak mu nic dobre neprisudia, vo vsetkom najdu chybu. A nic neznasaju horsie, ako fakt, ak maju uznat, ze sa zmylili.

Realna zena takejto povahy by nikdy nepisala o svagrinej aj pekne veci, ak by ju realne neznasala. Nevedela by byt objektivna. To, ze je vyslovene proti nej naladena a neferova, by bolo len citit na pozadi. Nie otvorene.

cacianka
12. aug 2022

@katkami123 netuším na čo sa pýtaš ? Autorka je tu anonymne, švagriná sa to dozvedela aj celá rodina tak sa to prevalilo ako ich ohovorila a dourazala.
Alebo sa pýtaš o iné ?

miriam11
12. aug 2022

Ty si strašne vážna, suchá.. s tebou musí byť nuda. Nepoviem, že je vtipné, taký slovník ako oni, ale trošku sa povzniesť nad tým... čo?

zorkahorka
12. aug 2022

Ak to manzela neurazilo,preco to riesis??? Podla mna si prilus vazna, vztahovacna a citliva. Nauc sa povzniest nad niektore veci