Manželova zmena
ahojte,viem,ze je tu toho plno,ale uz neviem co robit tak mi prosim poradte.Mojmu manzovi som nasla spravy na FB. od kolegyne ako ju miluje a aj ona,ze ho miluje ano isla som mu do sprav lebo sa mi zdal divny dlhsiu dobu.Tak mu hovorim,ze ked ju miluje nech je teda s nou a on,ze nie ja milujem teba,no povedali sme si toho vela v ten den.Toto sa stalo den pred vianocami,tak aspon pre tie deti,ze urovnajme to.No na druhy den mi povykrikoval,ze ma moze udat,ze sa mu hrabem vo veciach...Nejako sme to cele sviatky prekonali a hovoril mi,ze ma miluje...No nastal den ist po sviatkoch do prace a ja mu hovorim,ze nechcem,aby s nou chodil do roboty na aute a on sa na to urazil ale isiel teda sam na aute 2dni no potom mi hovori,ze on bude chodit s nou aj s kolegom a ja si mam nechat nase auto,aby som nechodila pesi,no potom ked prisiel domov,videla som,ze je divny tak sa ho pytam co mu je a ze ci ma miluje este a on,ze nevie,ze ma zmatok v hlave,ze sa v nom nieco zlomilo,ze uz ku mne neciti to co pred tym,ze nemam ziadny ciel,ze poznam len cestu z roboty domov,ze som negativna ze on chce byt konecne stastny baby uz po tomto vie, co je to mat srdce rozbite na milion kusov ☹ neverila som vlastnym usiam co hovori ako sa pri tom tvari,nechcel pripustit,ze je to vsetko koli nej,prosila som ho nech nas neopusta nech mi da este sancu,ze sa zmenim ked som taka zla,tak s jedom mi povedal dobre dam ti este sancu.Ja som to chcela urovnat len cely januar sa ku mne choval arogantne,chladne..povedal,ze chce,aby som padla na hubu za moje chovanie,ja viem,ze som naladova,ze ked mi nieco vadi poviem to a nedusim to sebe,zato on dusi v sebe vsetko bol PN, no a teraz,zrazu mi povedal Laska a ja sa ho pytam preco ma tak volas ked ku mne nic necitis a on,ze ved som ti povedal daj tomu cas,tak ja som mu musela odpustit hned a on ma dusi mesiac este mu hovorim,ze nechcem,aby s nou chodil na aute do roboty div sa nedotrhal od jedu ja neviem ani co tu ocakavam len som to chcela dostat zo seba,je toho este viac tak ak chcete pytajte sa alebo poradte mam ho poslat do riti
@suzi30 ale cítiš, ponížila si sa, tak je na koni a on si chcel len zatrtkať, prípadne to bral ako zrúšo s kolegiňou. A vy, zranené dievčence div, že by ste ho pre výstrahu nepopravili. Nevidíme ti do vzťahu, určite si nepovedala všetko, ale z vlastnej skúsenosti viem aké ste všetky pomstychtivé. Ak ti stojí za to, tak to skús s ním prebrať aj so psychológom. Nemusíš sa mu podliezať, len ak budeš robiť nedostupnú príliš dlho, odíde.
@katys1 urcite mu to posli, nech vie tiez
nebehaj za nim ako psik, neponizuj sa, ty si uznala svoj podiel viny, to on sa musi zacat spravat ako dospely muz so zavazkom. Nezenil sa "do casu" ale "do smrti" a ak tomu nechapem, tak je to miestny debil, co nestoji ani za fajku dymu.
a ty tiez pracuj na sebe, na svojej naladovosti, jazyku, sebakonktrole, nielen kvoli vztahu s nim, ale aj kvoli sebe a inym ludom. Hadave a naladove zeny su proste hrozne a pre muza prekliatim.
Staraj sa o seba, vaz si sama seba, opat nie kvoli druhym ale kvoli sebe.
@mima4 mozno keby mala pri sebe prijemneho, kultivovaneho chlapa, tak by nebola naladova... zejo :D
hlavne si vyberajte normalnych ludi do zivota.....ak by som pritahovala iba ludi s problemami, tak by som radsej ostala sama
Koľko má rokov?15?Vykašli sa na neho....

Ja by som ho vyhodila....vaz si samu seba .....ked o teba nestoji on.....a myslim.ze na tu hubu by padol asi on a nie ty keby si ho pustila k vode...chlapi si myslia ze bez nas im bude lepsie az kym to nevyskusaju....