icon

Manželove "nevinné" kamarátstvo

klarisa23
26. aug 2013

Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹

suzi31
2. sep 2013

@victory1 ano bábätko chceme obaja veľmi a on je ten kludnejší, a ja tiež nestresujem nejak pred ním ale skôr tak vnútorne sa bojím, či sa to podarí a často myslím na to ... chcem sa ešte pozrieť na ten mobil večer ked prídeme domov a potom sa s ním porozprávam budem sa snažiť zo všetkých síl aby to bolo v klude a dnes asi niečo vycítil lebo už asi tretí telefonát

victory1
2. sep 2013

@suzi31 Jasne, ze sa to podari! Ale ty sa musis hodit do kludu....jasne? 😉 Mozno tusi, mozno nie...ak sa bojis, ze to budes tazko zvladat, hod si ten "preslov" k manzelovi najskor na papier...trochu sa tym ukludnis...a potom uz len postupuj podla navodu, ktory mas na papieri... 😉

natasio
2. sep 2013

@klarisa23 Držím palce nech to dobre dopadne. Náš príbeh nedopadol dobre.... tiež kamarátka... kolegyňa... poznal ju asi 3 mesiace....a vedel o nej všetko.... Náš syn mal vtedy pol roka... a ON sa ku KAMARÁTKE nasťahoval k trom cudzím deťom.

klarisa23
autor
2. sep 2013

@natasio tak to mi je luto, ze to u vas takto dopadlo, nechapem ako rozumny chlap dokaze nechat svoje vlastne malinke dieta ☹ je to smutne ☹

suzi31
3. sep 2013

@klarisa23
@natasio tak to ani ja nepochopim a mrzí ma to .... a u mňa včera večer ... tak pruser ako mraky ... všeličo vysvitlo, keďže som si ešte poprezerala ten mobil nič extra, až na jednu vec .... tak prosim pekne v polovici júla z čista jasna tam sms-ka mojmu že "Lubim ta !!!" a smajlik ... jeho odpoved bola : "SOm ženaty" a smajlik. A jej? kopirujem "Ano, ale snivať možem to mi nikto nemože vziať". iné tam okrem toho "srdiečka" nebolo a on jej len odpovedal sám jej podľa odoslaných správ nepísal. Tak ja samozrejme vývrtka, ale zvládla som to úplne že skvelo a to z toho dôvodu že sa ohlasil druhý chlapec že pride domov lebo si potreboval niečo povybavovať... takže chlapec bol večer doma, ja som si mojho zavolala na verandu, uplne kludnym až ladovym hlasom 😖 položila som pred neho mobil, povedala som mu otvorene, že som si prečítala smsku "srdiečko" a potom aj tu kde mu nejaka žena vyznava že ho lubi??? že nech sa nehneva ale nech mi vysvetli čo to má znamenať a že či to je tá žena, ku ktorej má isť betonovať ...??

suzi31
3. sep 2013

tak chlapec začal "vysvetlovať" viditeľne otraseny asi zo situácie alebo zo mňa neviem; takže ano je to tá a tá, že on za to nemôže že mu písala tie veci, on jej povedal že je ženaty, nič s ňou nemal, lubi mňa a bla bla, že on to nepovažoval ani natoľko doležite aby to mazal a pýtam sa že prečo si mi to nepovedal??? no že mi nechcel zbytočne robiť stresy pretože podľa neho je to úúúúúúplne bezvýznamnéééé .... (zufalstvo v očiach) a ja že ano? a to preto ideš k nej betonovať hej? a že ja ti mám v tvojom veku to vysvetľovať že to nie je spravne a v tvojom veku sa necháš takto namotavať, tak to je pekne .... (s tym vekom som mu to vratila trošku) a oznámila som mu, že ma sklamal na celej čiare, a že nech koná podľa svojho úsudku a že ja mu v JEHO VEKU policajta robiť nebudem, že kludne nech ide k A.... betonovať, ja sa potom podľa toho zariadim, ale kvoli nemu ani nej sa nebudem zosmiešňovať ....

suzi31
3. sep 2013

@suzi31 tak on už panika, že "veď poď tam so mnou, pojdeme spolu ako sme sa dohodli" ale to som odmietla pretože asi by som ju zabila v tej chvili ako by som ju prvykrat uvidela a strápniť sa pred takou určite nechcem... 😖 neviem či som urobila dobre ... možno si to ešte premyslím neviem ale on bol totalne v panike že mám sa ukludniť, že jej to jasne vysvetlil že lubi svoju manželku 😖 spytala som sa ho že či mu povedala že je do neho zalubena, on že ANO POVEDALA .... tak ja že načo sa s ňou vobec ešte takto baviš a načo jej pomahaš si normalny ??? tak že vraj jej to slubil s tym že ok pomože jej v tomto a ostatne už nech si vybavi sama lebo ÚDAJNE nikoho nema kto by jej to spravil (neverím tomu) a nemože si robotnikov dovoliť pretože ÚDAJNE za druheho manžela plati ešte nejakych exekutorov tak ledva s deckom vyžije a že má dcéra nejake slabšie známky tak by jej chcela aspoň izbu v tom rozostavanom baraku nech sa može učiť .... 😀 Bože ja neviem či sa mam na tom smiať alebo plakať a neviem či mu mám vobec veriť .... najradšej by som mu dala dve facky ale zdržaal som sa že teda OK ty si inteligentný máš to pod kontrolou ako tvrdíš tak sa podľa toho zariaď dobrú noc a potom som ho už vobec neriešila išla som hore do spálne a ešte som mu povedala že ďakujem svoj mobil si možeš odteraz nechať už ho nepotrebujem vyriešim si cez moj čo potrebujem 🤐 asi za pol hodinu došiel za mnou si lahnuť a chcel to velice rozoberať že vážne o nič nejde že naozaj chcel len pomocť pretože ju polutoval to je cele ale robila som sa že je vzduch ... 😖 je on normalny ???????????

maznacik007
3. sep 2013

@suzi31 moja ja neviem co vahas .. ako ja neviem ak by moj po tomto vsetko co sa prevalilo siel k nej este betonovat tak ziadne ohlady ze on je na teba ziarlivy a nezniesol by keby si ty sla kolegovi pomoct a tak ...

mozno len potrebuje pocitit na vlastnej kozi ake je to hnusne voci tebe co robi ... sak chod aj ty si niekam sadnut s nejakym kamaratom, kolegom a vrat sa neskoro nech sa zoziera (kludne aj na oko)

to ze chce ist k nej betonovat po tom ako po nom bez hanby vystartovala neni v poriadku ... ak uz ma nejake vycitky a potrebu pomoci nech jej zaplati brigadnika (aj ked to nechapem)

suzi31
3. sep 2013

@maznacik007 ani ja to nechapem 😖 😖 😖 asi mu ani neverim že tam nič nie je ...

laila22
3. sep 2013

@suzi31 pani ked nestíha a býva v rozostavanom dome, nech ho preda a kupi si bytík.. tam nebude musiet riesit betonovanie a prerabky a neviem co, ked jej nema kto pomoct... Podla mna by tam tvoj manzel nemal ist betonovat a ty uz vobec ne s ním.. Iba by si sa zosmiesnila... Chlapec nech sa uvedomí, kde je jeho miesto...
Mne sa stalo raz, ze sa snazil so mnou skamaratit jeden muz 🙂 Ja som rozvedena, mladsia od neho a on ma priatelku 15 rokov, manzelka odisla od neho, ked boli deti male - tie mu nechala, teraz su uz dospele.. A on mi raz povedal, ze ci mu nedam nejaky impulz, na to aby mohol byt so mnou... Tak som mu to pekne vytmavila, ze jeho priatelka mu pomahala s deckami, ked boli male, ze sa o nich starala a ze on teraz potrebuje nejaky impulz aby sa od nej odputal...Prerusila som s nim vsetky kontakty...

suzi31
3. sep 2013

@laila22 pretože ty máš narozdiel od tej "pani" charakter ....

laila22
3. sep 2013

@suzi31 lebo viem ake to je, ked si manzel ,,nevinne vypisuje,, a nasledne je tiez samaritan... u nas to skoncilo rozvodom, pre mna su zadaní chlpy absolutne tabu 🙂

laila22
3. sep 2013

chlapi 🙂 - chlpy som zle oznacila v ponuke..😀

suzi31
3. sep 2013

@laila22 tak ja neviem ak tam pojde naozaj cez to všetko, tak ja som mu asi druho alebo treťorada a na nej a jej dcere mu zaleži viac, len takto mi to vychadza.

juliana77
3. sep 2013

@suzi31 Teba nemusia zaujímať potreby a prerábky niakej kolegyni. Keby to bola situácia, že idú jej dvaja traja kolegovia pomôcť, fakt niaka krízová situácia neriešim. Stretla som sa už s takýmto divným zmýšľaním, vlastne s takým charitatívnym zmýšľaním mužov, a možno to stkutočne tvoj manžel berie len ako príležitosť zahrať sa na majstra odborníka, kolegyňa je pekne prešpekulovaná filharmonia, bud natrafila na niaky objekt, ktorý by jej vedel vykryť potreby aj inak, alebo natrafila na ťutka ktorý jej bude zadarmo dokončovať dom. To už ty poznáš svojho manžela. Jednoznačne je to situácia, že radšej trávi voľný čas charitou ako v spoločnosti vlastnej ženy. A práve po takej intímnej SMS mal použiť aj rozum, nie len pohľadené ego, a šikovne z toho vyklučkovať.

A poznám ženy, ktoré sa veľmi rady nechávajú ľutovať, raz murárom, raz elektrikárom, raz stolárom a ten murár bol rád že pomohol a potom zistil po elektrikárovi, že bol za vola.

suzi31
3. sep 2013

@juliana77 mňa ani nezaujímajú narozdiel od neho .... ☹ moj praveže nie je tupelo ktory by len tak z charity niekomu dokončoval dom, keby v tom nič ine nebolo .... podľa neho len "ľutosť" no ja tomu neverim ...

laila22
3. sep 2013

@suzi31 presne ako píse @juliana77 keby sli particka kolegov brigadovat ku kolegyni, tak ok.. ale hento sa nerobí, ze on jej tam bude makat na ukor svojej rodiny, nech ma uz dovod aky chce.. Alebo nech sa k nej odsatahuje a moze jej dom dokoncovat a makat kazdy den po robete, kazdy vikend....rychlo by si to rozmyslel.... Asi by som mu to aj povedala, keby sa tam vybral, ze si tam kludne moze ostat, ked ho to tak baví a nevie kde je jeho miesto v ,,JEHO VEKU,, 🙂

juliana77
3. sep 2013

@suzi31 ver tomu, je to len ľutosť, ak by tam niečo bolo oklamal by ťa že ide na inú akciu, alebo by reagoval úplne inak.
smutné na tom je, že kolegyňa to určite nevníma ako jeho ľutosť, ale ako jeho akčnosť. A v tejto jeho aktivite si za piate koleso, tímto svojím gestom ťa manžel postavil do pozície nie moc dôležitej v jeho živote. A celé je to dosť trápne, teda tá jeho ochota, hlavne po tej sms, čo si ona môže vysvetlovať úplne celé zle.

Teba nemusí zaujímať, že ona nemá financie a že nemá na lacné pracovné sily, nech hľadá z kruhov nezadaných a napokon dnes je dosť nezamestnaných. Jednoducho NIE, a trvať na tom.

kuzelna
3. sep 2013

moj mm ma tiez kamaratku,svoju byvalu priatelku,je to niekolko rokov co sa nevýdaju,mozno aj 10r.ale vzdy ked maju narodky ci meniny si pisu sms.uz to nejak neriesim,ale davnejsie ma to dost žralo....raz sa stalo,ze aj ja,aj ona sme mu poslali sms k narodkam,skoro po minute....a jej odpisal,ze dakujem kvetinka....a mne vobec nic. to ma poriadne nastvalo,vykricala som mu to....a on mi na to povedal tolko,ze mne chcell podakovat osobne....a ze je to slusne,aby jej odpisal,a ze je normalne,ze aj byvali frajeri si pisu k sviatkom..no neviem,ja nepisem ziadnemu byvalemu,ani oni mne.tak som asi čudna,kedmi to vadi.

suzi31
3. sep 2013

@kuzelna vobec nie si čudna...

suzi31
3. sep 2013

@juliana77 tak dobre jeho ľútosť, a ja som čo? a OK možno keby tam bolo niečo, tak asi by to aj vymazal ale on to vobec neriešil ale fakt že mu tá povedala že je do neho zalubena a čo robi on ... ja mu nejdem nič zakazovať ešte ma niekoľko dní čas, uvidím čo spraví, ale keď tam pojde, tak z toho naozaj vyvodím dôsledky ... stopercentne mu imponuje, keď som ju videla na foto ako sa oblieka, tak asi tak chodí aj do práce, že kožené minisukničky 😅

juliana77
3. sep 2013

@suzi31 Aké dôsledky z toho vyvodíš? Budeš trucovať, urobíš to isté, alebo sa rozvedieš? Dotyčná písala dosť odvážne sms na to, aby si kľudne svojmu manželovi povedala, že ti príde dosť trápne, preberať niaku stroskotanú existenciu, ktorá je natoľko plytká že namotáva ženatého muža, napokon to sú dosť zaujímave koristi vzhľadom k tomu, že občas prepadávajú stereotypu a dobre im príde trochu vzrušenia. Väčšinou sú v tíchto diskusiách ženy a je mi ľuto, ale niektoré ktoré nevedia odkiaľ kam, dokážu narobiť pekné problémy a potom sa tu ideme niektoré upísať.

Proste tvoj muž natrafil na vypočítavú rajdu, kľudne mu povedz, že si neželáš aby tam šiel, napokon on to celé pohnojil a dostal vás to riešenia úplne zbytočného problému, keby si hľadel svojho a nezaujíma ťa ako sa z toho vyzuje a že bude za vola, pretože ty nemieniš byť za kravu. A ak nema na to gule, ty nemáš chuť žiť s" Hodinovým manželom bez živnosti"

Trápne, ale hned nechápavý potrebujú ultimátum.

suzi31
3. sep 2013

@juliana77 tak to je pravda ale takyto problem s ním som nemusela riešiť nikdy a najhoršie je že ON to nevidi a nechape SAM že to nie je spravne a JA mu musím niečo zakazovať ??? Ja som mu dala jasne najavo že sa mi nepáči ak tam pojde ale podľa mňa je to viac než samozrejme že tam isť jednoducho nema aj keď jemu vobec na nej nezaleži ako tvrdí a len preto aby držal nejake blbe slovo nejakej cudzej suke ...

laila22
3. sep 2013

@suzi31 dobre vie ze to neni spravne... Mopj tiez stale tvrdil, ze ved na tom nic nie je... Akoze nechapal a ja som bola za tu zlu... Nakoniec cas ukazal, ze presne vedel co robí...

juliana77
3. sep 2013

@suzi31 Bože žena ved to sa ti snažím naznačiť, že on netuší, že sa rúti do jamy levovej. Spýtaj sa manžela čo všetko musí stratiť, aby pochopil že natrafil na rajdu bez zábran, ak tam pôjde tak u teba klesol na úroveň pajáca a ty nebudeš strácať čas s pajácom, lebo svojho manžela si chceš vážiť. Ja neviem kde tvoj manžel pracuje, koľkí sú tam, ale ja by som tam nabehla s tým, že v sobotu je brigáda, a pani XY má malý problém, nemá jej kto betonom diery zahádzať.

suzi31
3. sep 2013

@juliana77 😀 😀 😀 😀 že betonom diery zahádzať tak toto použijem ak dovolíš pri najbližšej debate inšpirovalo ma to dosť a do roboty určite nejdem ja by som toto nezvladla a práveže doteraz som si ho vážila najviac ale začínam o tom pochybovať a neviem ako sa mám chovať momentálne asi počkám čo on ešte má tri dni na vyriešenie situácie no ak sa chce do takej "jamy" rútiť tak ... 😖

juliana77
3. sep 2013

@suzi31 Vyjadrila som sa tu v istej diskusii, bolo to niečo tuším, či veríme svojím mužom, že ja verím sebe aj môjmu manželovi, ale neverím, že človek sa v živote nedostane do situácie, kedy sa mu začína blokovať mozog a vernosť vytráca zo slovníka. toto taký príklad zo života. Myslím, že tvoj manžel je v pohode a určite mu na tebe záleží, len trochu sa zamotal, nechce vyzerať ako táraj, akože je pod papučou, ako niekto nesvojprávny, ale to už je jeho problém, pretože v jeho veku by už nemal mať problém so svetovými stranami. A ak zabojuješ ako levica, čo niektoré ženy neschvaľujú, pretože radšej riešia kľudne a nie ako hysterické puberťáčky, tak tvoj manžel možno pochopí, že ak mu chýba vzrušo tak ho má aj pri tebe.

suzi31
3. sep 2013

@juliana77 ano veď ja viem, a ja ani nechcem aby vyzeral ako blbec a nechcem ho ani strápniť preto to musí nejak vyriešiť už ako, tak to uvidím ja by som mu nikdy nespravila v práci nejaký bengál kvoli tej sučke nezvyknem takto riešiť veci viem že tak by som si u neho nepomohla a krikom tiež nie a vzrúšo no neviem, či mu chýba, akurát tie kožené sukničky mu môžu chýbať lebo tie ja nenosím 😠 a vobec sa mi nepáči predstava že ona tam je s ním každý deň v práci a je do neho zalubena .... tak z toho mi najviac zviera žaludok a ine veci ...

eeffka
3. sep 2013

@suzi31 inak ja sa ti cudujem, keby som nasla muzovi taketo smsky. ocividne mal chudak este tolko zdraveho rozumu, ze je asi fakt len aktivny blbec (pardon za vyraz), tak do 30min stojim tej krave na verande a taky cirkus by mala ze by sa stahovala. takej krave treba dat jasne po prstoch papuli aj po... .

suzi31
3. sep 2013

@eeffka mala som čo robiť so sebou ale tým by som nevyriešila nič nakoľko on tvrdí čo tvrdí .... tak ale ja vobec neviem čo mam robiť