Manželove "nevinné" kamarátstvo
Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹
@nasta55 len čo má robiť manželka, keď oni spolu robia?
@adkoalauri
ano tak toto by som chcela aj ja vedieť vyriešiť .... sceny vyhražky su zbytočne ... teraz mam od manžela chcieť aby zmenil robotu? alebo važne neviem čo mam robiť
@suzi31 manžel keby zmenil robotu,aj tam sa môže nájsť taká kolegyňa,príležitosti tu stále budú,keby jej tak povedal,že v sobotu nejde k nej ,že manželke sa to nepáči,tak vtedy by videla,že ty máš na neho vplyv väčší,ako ona,a asi by ostala stáť s otvorenými ústami,ale ona ho bude ďalej namotávať,lebo vidí,že on sa namotávať nechá,on by sa mal spamätať a určiť hranice kým je čas,iná cesta tu nie je,a jednoznačne komunikáciu a stretnutia obmedziť na pracovné,všetky rozhodnutia ako sa situácia bude vyvíjať sú len na ňom.Ty mu povedz,že to tolerovať nebudeš,lebo sú určité hranice,tak nech si vyberie.
@darkabarka23 ano toto bude asi najlepšia téma na dnešný debat 😠
@nasta55 hej, preto nezakazovať ale určiť hranice.... chceš kamošku, kamoša.... nech sa páči, idem s vami...
@suzi31 Vcera si to zvladla super 😉 ..A to, co si nasla v mobile, vcelku meni celu situaciu. "Nadhera" ho evidentne bali, flirtuje s nim a jemu sa to paci. V podstate tu vidim dve moznosti, aby si isla s nim, ako ti tu uz kocky radili a byt za hviezdu..lebo "nadhera", ked bude poskakovat pri betonovani tak v minisukni urcite nebude...budes mat tromf, ked ta usmiatu a nahodenu uvidi../ver tomu, ze prve, co ju "dostane", bude to, o kolko si mladsia a bez vrasok a krajsia 😝 ...mohla byt kedysi aj ona kocka, ale priroda nepusti// 😝
Alebo drahemu manzelovi povedat, ze je teda charakter, ked chce silou mocou dodrzat slovo, ale nech sa skusi zamysliet nad tym, ze to slovo by mal dodrzat hlavne tebe, svojej manzelke..Ved ti isto sluboval vernost, lasku, podporu a pomoc...a ty sa chces vyhnut tomu, aby raz neprislo k tomu, ze kvoli jeho "drzaniu slova" dakej "nadhere", nebola ohrozena tvoja istota a slovo, ktore dal tebe.
Dnes je len utorok, takze do soboty casu dost, aby si nasla za neho betonovaciu, flirtovaciu a oblbovaciu nahradu... 😉 ...ved pri tom, aka je ona akcna pri ohrozovani a snazeni sa o rozbitie vztahu, by s tym nemala mat problem, nie? 😉
@suzi31 ja na tvojom mieste zakazem muzovi ist betonovat, nech tej minisukni povie narovinu, ze moja manzelka vie o smskach a nepaci sa jej to, nezela si aby som isiel betonovat, a kedze ju lubim davam prednost manzelke pred tebou(minisukna) a prosim ostaneme kolegami v robote ale osobne sms mi uz nevypisuj, bodka 🙂
@suzi31 ahoj citam ta od zaciatku..tak ja by som tiez mala asi len dve moznosti..bud by som manzelovy povedala nech dotycnej povie ze nepride,pretoze manzelka si to nezela,a ja si nechcem pokazit manzelstvo pretoze mi na nej velmi zalezi,cize bude lepsie ak budeme spolu komunikovat len cisto pracovne...
druha moznost by bola,ze by som tam v sobotu isla s nim,a pekne by som sa nahodila..prisla by som sice s usmevom na tvari aby som jej ukazala ze mam navrch,ale hodila by som s nou aj rec..ze citala si si nejake SMS-ky,ze aj vies ze je do tvojho muza zalubena,no tak by som jej s kludom vysvetlila ze nechces aby sa vam plietla do manzelstva,ze tento krat ti jej prislo luto aj jej dcerky ze nema izbicku,tak si este bola ochotna aby jej tvoj muz pomohol,ale ze to bolo naposledy...ale tak isto by som chcela aj od muza aby jej to povedal,ze uz sa budu kontaktovat iba pracovne,vlastne to co som pisala hore... 🙂 tak drzim palce aby vsetko dobre dopadlo 🙂
@kveta super postreh 😉
@suzi31 a co ak ziadna betonovacia akcia vobec nebude.... co ak ho chce minisukna dostat na svoju podu... dcera mozno nebude doma a ona si to uz mozno premyslela co a ako... mozne chce cas vyuzit inak ako betonovaním.... a co prosim ta potrebuje betonovat v dcerinej izbycke? to je dobra haluz..🙂
ahojte, pridám aj ja svoj ,,postreh, príbeh". Môj mm tiež začal iba písať s kamarátkou z práce, tvrdil mi, že o nič nejde, až kým som nezistila, že mobil berie aj na wc, do kúpelne, kde bol aj 2hod. Začal denne cvičiť, prehnane sa o seba starať. Prišla som na to, že to nie je iba ,,kamarátka" ale niečo ďaleko viac. No keďže som bola za blbú ja, začal zo všetkého obviňovať mňa, a psychicky ma ničil. Nevydržala som to a odišla som aj s dcérkou.
U nás to na začiatku bolo tiež iba sms-kovanie akože s kamarátkou. Takže by som neverila žiadnemu mužovi, že si len tak píše s ,,kamarátkou".
Je to ťažké, boľavé, zraňujúce, ale idem ďalej, aj keď už bez neho. 😉
Tiež mám kamaráta s ktorým si rozumime, haluzím, sem tam niečo vytrelíme.....a okolie nechápe že spolu nič nemáme....takže....neviem no....buď mu ver...alebo si pokecaj s jeho kolegyňou...mne osobne už ide na nervy vysvetľovať že s kamošom nič nemám..on tiež sprdol frajerku svoju nech nevšiluje...ja mám tiež partnera....a nejako sa tá situáciy vyhrotila tak, že máme všetkých na háku....pletky a blbé poznámky jedným uchom dnu a druhým von....kamarátstvo je prednejšie
@blue_eyes ty asi nechápeš že dotyčná je do neho zamilovaná, povedala mu to, napísala mu to, aj napriek tomu že ten muž má ženu. Takže aké kamarátstvo? Z jej strany určite nie...
@babychriss jaj to nie...to som si nevsimla...tak potom ale treba zasiahnut..uz inak
@ssiisskkaa zazila som par s ktorym sa kamaratil moj priatel a ta mu vypisovala ci nejde na pivko potom, ked jej chlap makal v zahranici. takze ziadna kamaratka ziadny kamarat, mal si kazdy uzivat ked bol slobodny, zistim koniec a hotovo.
Suzi31 Nečítala som všetky príspevky, pretože mi tak rýchlo stúpol adrenalín, akoby išlo o môjho muža. Určite by som s ním betónovať nešla, už vôbec by som do toho nezainteresovala syna a ani by som sa kvôli chudere nevyobliekala.Tým akurát ukážeš, akou silnou konkurenciou pre teba je.Okrem toho, mnohé baby píšu, ako veľmi sa ľúbite...Ty jeho určite, ale je to láska, keď ti takto ubližuje a zhadzuje ťa? Viac mu záleží na sľube nejakej ....no, kolegyni ,ako na tebe?Okrem toho, toto už nie je sranda, keďže mu verejne vyznala lásku.Na vine nie je len ona a chudák manžel, čo?V prvom rade ťa trápi on. Jednoznačne, ale úplne v kľude a bez emócií / je to ťažké, ale účinné/ mu povedz o situácii z opačnej strany a opýtaj sa ho, ako by sa cítil.Jasne vyslov svoj nesúhlas s debilným betónovaním, pretože za daných okolností by on mal byť ten, kto ihned odmietne, lebo je to voči tebe absolútne nekorektné a vyslovene svinstvo.To už nevravím o tom, že ťa musí v podstate brať ako hlupaňu, keď si ani nedá záležať na argumentoch.Možno píšem tvrdo, ale takto to vidím a čím skôr sa prestaneš hrať na chápavú a milujúcu, tým lepšie pre teba i pre vás.Doteraz s tebou totiž jednali ako s primitívnou, ustráchanou "puťkou", ktorá celá vyklepaná a bez štipky hrdosti bude tolerovať úplne trápnu aféru.Držím palce, hlavu hore, som si istá, že máš byť načo hrdá a toto si nezaslúžiš.Okrem toho : "Jen pro jedno kvítí, slunce nesvítí.", takže, aby sa situácia aj náhodou neotočila 😀
tak ten je dnes ako zbity pes kruhy pod ocami, vraj "celu noc som nespal" bola som prestahovana uplne na kraj postele a dokonca odo mna dostal uder laktom do rebier ked si ma chcel pritiahnut k sebe tak to si nepamatam asi som spala ale dobre mu tak ... vyhlasil ze do konca tyzdna to "vybavi" nejak inak ze sa nemam bat, no dobre, tak vo stvrtok si tou. preverim, ze co a ako... este chystam vecer debat.
@suzi31 reakcia tvojho manzela je prehnana. V normalnom kolegialnom vztahu z jeho strany by sa najskor len zasmial na tvojej ziarlivosti, potom by sa zrejme po tvojom "natlaku" nasral. Ale on vykazuje znamky strachu ze o nieco pride - o teba a navyse este aj lutost ako pri ciernom svedomi. Zjavne mu to bolo prijemnejsie ako ti vravel...
Ked mozem napisem aj ja nieco so svojej vlastnej skusenosti.Ked sa nam narodil nas druhy syncek moj priatel sa uplne zmenil ked mal maly 2,5mesiaca priatel sa uplne zmenil.Zacal v noci niekam chodit(vraj na naftu na ukrajinu) a vracal sa neskoro.Ale nedalo mi to lebo mi bolo dost cudne ze chodit kazdy druhy den akoze na ukrajinu podla neho.Na troch kralov som mu tohto roku nasla sms v telefone smsku ktora ma skoro zabila.Myslim to doslovne.V sprave pisal nejakej zene ze akoj milacik a podobne somariny.Nevedela som co mam robit tak som si opisala jej cislo do svojho mobilu a vecer som sla vonku tak som chcela vediet kto to je a co ma s mojim priatelom.No jej odpoved ma zarazila ked mi povedala ze je jeho priatelka uz tri mesiace a ona ani nevie ze ma deti.To ste mali vidiet ako som nabehla domou a zacala na neho kricat,on sa mi smial do oci velmi ma to bolelo myslela som si ze do rana skoncim v nemocnici ale musela som byt silna koly detom.Dotycnej som zavolala este raz ze nech si da laskavo pokoj a nech nerozbyja rodinu.Po tyzdni sa rozhodol so mnou o tom vsetkom rozpravat,a poviem vam nevedela som co skor,tak mi vyletela ruka a strelila som mu.Chvala bohu si s nou dal pokoj ale ten pocit ked niekam ide ze je s niejakou inou nikdy nezmyzne.Tak asi tolko.
@suzi31 je divny, ze si tie smsky nechal, asi pre jeho super ego 😖 😖 😖 A ze ho viac stve to, ze ich nevymazal??? Chybaaaaaaaaaaaaaa 😠 😠 😠 Na Tvojom mieste by som k nej nabehla na betonovanie s manzelom ,synom ,kamoskami, a neviem, kym este, urobila by som z nej riadnu chuderu. A manzelovi??? Ako pises, nemozem robit policajtky...ake ked ti nasich 40-rocni chlapi sa spravaju ako nesprane 10-rocne decka, tak asi musime 😖 😖 😖 Od manzela by som ziadala prerusit vsetky kontakty s takoutou zenskou. Ako Ti tu pisala jedna baba, on najprv dal slub TEBE, tak nech kasle na nu...nech si najde ineho, slobodneho...normalne mi az vrie krv 😀 😀 😀
No, pochopiteľne ho neľutujem.Ak ešte môžem, nedaj najavo svoj strach, skôr sklamanie nad jeho správaním...Úprimne ti prajem, aby všetko dopadlo podľa tvojich predstáv. Právom ti to patrí za tvoju obetavosť, toleranciu a snahu ochrániť váš vzťah 🙂
ja obdivujem zenu ktora ma tu ambiciu bojovat o chlapa s o 18 r mladsou kockou..ta ma teda gule 😀 ale inak k veci, vies co zober sa a chod fotit toho kamarata, povedz ze si mu to uz slubila a on nema nikoho kto by mu pomohol a ty si taka charitativna {"to ta naucil manzel} a jednoducho pomozes lebo sluby sa musia plnit aj keby sa manzel na plafon postavil

@ssiisskkaa vies, ale cim viac su spolu, rozumeju si tak tym je vacsia sanca ze nieco vznikne.