icon

Manželove "nevinné" kamarátstvo

klarisa23
26. aug 2013

Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹

sherynkamalinka
3. sep 2013

a prve co spravim ked pride chlap domov pozrem mu mobil...ste ma nasrali zeny :D musim spravit inventuru aj ja 😀

renik5
3. sep 2013

@klarisa23 dievča, tí dvaja spolu dávno "spávajú", toto je milenecký vzťah ako vyšitý....ide o to, čo chceš ty.....bojovať s nou o neho alebo to ukončiť
hocijaké intervencie z tvojej strany voči nemu teraz nezaberú, momentálne má plnu hlavu tej druhej
nájsť si milenca je len kopa problémov naviac

klarisa23
autor
3. sep 2013

@renik5 si si ista, ze to bolo adresovane mne? 😀

renik5
3. sep 2013

nie pomylila som sa 🙂

klarisa23
autor
3. sep 2013

@renik5 bo ja som zakladatelka temy, ale my sme to dufam , uz vyriesili 🙂

suzi31
4. sep 2013

@renik5 potrebujem to nejak vyzistiť .... on bol včera v pozore ako už davno nie ale už som to potom večer neriešila nejakou ťažkou debatou, večer boli aj nežnosti aj sme spolu spali už som sa k tej téme nevracala ale dnes mám v pláne pokecať s kamaratom čo je zaroveň aj ich kolega pretože sa mi to cele nejak nezdá 😖 ak by spolu spali alebo spavali ja som skončila nie som typ čo odpúšťa neveru a ešte takýmto sposobom aj keď sa mi tomu nechce veriť že s ňou zašiel už tak ďaleko

juliana77
4. sep 2013

@suzi31 Možno je kamarát ako píšeš, ale ak narukuješ s požiadavkou aby bonzovalakamarát nebude tvoj, ale manželov a bude mlčať. Toto by som nerobila. Ty by si nabonzovala kolegyňu? 😉

suzi31
4. sep 2013

@juliana77 ja to neberiem ako bonzovanie, ale ako prieskum; on mi už predtým nejaké veci povedal, napr. o tých narážkach na moj vek ... mňa len zaujíma ako sa správajú v robote a to je pohľad tretieho, nenútim ho, aby mi nabonzoval na muža, ale chcela by som od neho len to, aby mi povedal svoj pohľad na vec, nakoľko on tam je tiež každý deň vyše osem hodín

suzi31
4. sep 2013

Tak pretože mám pocit že musím konať tak som urobila nasledovné, moja mila kolegynka si so mnou vymenila služby takže ja som si dala službu na štvrtok miesto tej soboty ... aj keby náhodou išiel, tak budem doma a to som teda zvedavá či bude mať ten ksicht odísť k nej keď mňa bude mať doma a to bola aj tá výhovorka že veď pojdem vtedy keď ty budeš v robote ... takže toto považujem za vybavené počkám ako to on do konca týždňa „vybaví“

adri266
4. sep 2013

@suzi31 nemam zatial taky pocit z Tvojich slov, zeby uz spolu spavali, myslim, ze do tych sms by napisala aj nieco o tom. Samozrejme, tie inkriminujuce mohol vymazat a nechat si len tu s vyznanim lasky... 😖

A si rozhodnuta, ze nepojdes, ked neides do prace? Nepustila by som ho. Jednoducho by som mu povedala, ze je to pre Teba tazke, ked vies, ze ona je do neho buchnuta a ze aj ked mu veris, tak neveris jej. STaci par poharikov, vsak ako to byva na stavbach a fuskach a zabrany idu dole 🙄 🙄 A on este bude mat vyhovorku, 1, bol som opity, 2, ona ma zviedla. Na Tvojom mieste by som bud sla s nim, alebo ho nepustila vobec. A hlavne sa o tom rozpravajte. Viem, ake to je tazke, ale nenechaj to len tak plavat. Drzim prsty.

suzi31
4. sep 2013

Kamarata mam tu na FB a z toho čo mi píše vyplýva, že herečka je maximalne trapna aspoň v mojich očiach, do roboty sa oblieka vyzyvavo vystrihy kratke sukne ako som aj predpokladala ... natíska sa k nim keď idu na obed nechodi s kolegyňami ale s nimi a orientuje sa na toho mojho, tak že to vidia aj vo firme ... ona fajčí on nie, ale vola ho dole na kavy ... on niekedy aj išiel ale už teraz vraj nie tak často moj muž okolo júna po tej služobke v Poľsku údajne zaradil spiatočku dokonca sa vyjadril že mu „ide na nervy“ no neviem, v juli mu došla tá sms-ka že ho lubi .... ale to som kamaratovi neprezradila ako sa veci majú, podľa toho čo mi napísal tak ona to robí okato aj vo firme že po ňom ide zrejme nemá hanby ... snaží sa s ním tráviť čo najviac času ... a čo som sa dozvedela, kamarat tvrdí že mojmu poslala aj svoje fotky aj fotky jej dcery na mail ... že bol toho svedkom ako to rozoberali ... toto už presahuje všetky medze .... a že hlavna tema ten je posraty barak ...

suzi31
4. sep 2013

@adri266 nie som uplne rozhodnuta že nejdem hlavne budem strašne nešťastna keď napriek všetkemu bude chcieť isť to ešte neviem ako sa on zachova ... tie vyhovorky že bol som opity a ona ma zviedla tak to u mňa neprejde boli by s ním vyrazené dvere v sekunde a najhoršie je že po tomto teraz všetkom čo viem tak by som ju asi zabila kebyže ju mam po ruke a nie tam ešte ísť a tváriť sa... jedine tak, že tam isť, a spraviť taky cirkus až bude ta krava zelena

juliana77
4. sep 2013

@adri266 Skôr by som riešiala služobku v Poľsku, lebo zrejme po nej si dotyčná dovolila dosť intímnu sms. A tá jeho ochota teraz pomáhať mi skôr príde, ako keby sa bál vydierania zo strany prešibanej fúrie, ktorá využíva každého kto jej príde pod ruku a do l...a !

babychriss
4. sep 2013

@juliana77 niečo na tom bude 😖 😖 😖

suzi31
4. sep 2013

@juliana77 presne toto čo si napísala, mi vrta v hlave.... tá služobka !

babychriss
4. sep 2013

@suzi31 že možno tam s ňou niečo aj riešil, nemusel to byť hneď sex, ale.....
A teraz nevie odvolať svoju pomoc, lebo sa jej ako keby bál?! Že si ona otvorí hubu na špacír, ak je taká vychcaná, ako opisuje tvoj kolega, tam už neni o čom 😒

suzi31
4. sep 2013

jedno moc neverím a to neverím že s ňou spal to sa mi jednoducho nechce veriť a hlavne to že by som si take niečo nevšimla a že by sa on po takom niečom ku mne vobec nezmenil ... nevie byť taký herec vždy na ňom všetko vidieť ak je nejaky problém vždy to zbadám v sekunde a za tych sedem rokov čo ho poznám som ho nepristihla pri klamstve ešte, ani pri nejakom "bezvyznamnom" a nie ešte pri takomto ... síce fakt že som ho nepristihla ešte nemusí znamenať že žiadne ani nebolo, to je tiež pravda ... tiež som sa dozvedela že dotyčná si lubi vypiť a sťala sa aj na firemnej party tam ale moj nebol lebo sme mali ine veci takže sa tam len ukazal a išiel pre mňa do roboty, mala som vtedy termin na jedno vyšetrenie on bol so mnou ani nič nenamietal, no to bolo ešte pred tou služobkou ... a kamarat - kolega mi pred chvilou sám napísal že "daj si na ňu pozor" že na tej firemnej party sa jeho vypytovala na mojho muža a aj na mňa a dokonca štýlom že "prosím ťa oni sa o to dieťa akože vobec ani nepokúšajú? a čo nevie otehotnieť?" super nie, sorry že tu vypisujem ako drbnuta ale mam čo robiť 😖

babychriss
4. sep 2013

@suzi31 ja sa čudujem že si taká kľudná, ja by som už volala.. ale to som ja 😉

suzi31
4. sep 2013

@babychriss no aj mne to tak vychadza, že niečo riešiť musel. ☹

suzi31
4. sep 2013

@babychriss ja to cez telefon s nim riešiť nebudem, jedine osobne a jedine s nim

babychriss
4. sep 2013

@suzi31 nemyslela som jeho ale ju 😒 čo je moc, to je moc.
Volá ho na kávičky, posiela mu fotky v mailoch, vyzná mu normálne lásku, (čo je ozaj intímna sms) on sa jej bojí ako keby povedať nie v tej pomoci, vidí to aj kolega, tak že ide po ňom verejne, okato, etc....
Ja by som nečakala 😖

ssiisskkaa
4. sep 2013

toto čo napíšem je prehnane. neznášala som ked žena spravila cirkus u milenky lebo mi to prišlo také ponižujúce. Ak by mi ale žena môjho milenca zavolala, napísala a povedala nech dám ruky preč, asi by som sa zlakla a čakala by som na partnerovu reakciu... ktorej sa zastane... tá druhá sa viac nemusí ponížiť a prosíkať o neho 😝 ale to už je extrem podla mna-vyhukať na milu slečnu/pani nech dá paprče preč....

viera27
4. sep 2013

@babychriss a co akoze by si vyriesila kontaktovanim jej samotnej? Tu mi vzdy unika zmysel takeho konania....
1. mala by ta na haku. Vsak vie ze je zenaty, teda ziadne prekvapko, vie co robi
2. polovica firmy by mala o zabavu postarane. samozrejme ze by to rozchyrila ze : "si zober, volala mi xy manzelka a robila ziarlivostne sceny. No chudak, az mi ho je luto. Co musi mat doma za stihacku...."
Alebo si nebodaj naivne myslite, ze ked manzelka stropi scenu, ze nezainteresovani kolegovia ju chudatko lutuju? Houby, rehocu sa na tom ako kone a na zbytok zivota ma manzel postarane o narazky typu: "Spytaj sa manzelky, ci sa ti chce ist s nami v piatok na futbal.", pripadne "Uz si oznamil svojmu MIGu, ze ides na sluzobku, alebo mame pripravit ring?" "Toho nevolaaaj, toho zena aj tak nepusti"- vsetko toto som uz pocula nazivo 😀 .
3. co stale opakujem. Stoji za to manzel/partner, ktory dotycnu nepretiahne len preto, lebo mu dycham na krk, smirujem, robim sceny? Vsak mozem ist do nemocnice, odcestovat,kto ho bude strazit potom? To je vyhra, ze JA som to stopla v zarodku?

kveta
4. sep 2013

Vidim, ze stale sa neocenuje prihovor s basebalkou. Nejaky bezkrky dobrodinec si milu slapku pocka a slovne jej vysvetli, co sa bude diat s jej ksichtom ak okamzite neda pokoj.. A co sa bude diat, ak co len slovkom spomenie tento prihovor. Poznate stetku, co by necuvla? ;)

juliana77
4. sep 2013

@suzi31 Žiadna žena neverí tomu, čomu veriť nechce, a muža nebudeš poznať ani po dvadsiatich rokoch a nie po siedmych. A keby si ty pochybila, a ľutovala by si to, myslíš, že tvoj manžel by niečo spozoroval ani náhodou. Nekopromisne by som ho pritlačila k stene, s tým, že ak si myslel že ma tá sms a nechá chladnou, tak je na omyle, naservírovala by som, že som si všetky detaily dotyčnej aktivistky preverila, čo je zač a pod., ak si myslí, že ľudia okolo sú slepí tak je na omyle, a kedže je v tom, že riešiš jeho pomoc na baráku, nečakane by som mu položila požiadavku, že žiadaš vyjadrenie ku služobne v poľsku, aby si mu to nemusela hovoriť sama, tak čakáš serioznosť a trochu slušnosti z jeho strany. A ak vieš dobre čítať, tak z jeho pohľadu by si mala prečítať, ako to vlastne bolo.

@babychriss V tomto sú muži dosť divný, miesto toho aby si uvedomil, že ohrozuje dotyčná jeho vzťah a inteligentne jej naznačil, že si neželá také aktivity, tak sa okúňa jak idiot a nevie čo so sebou a celú túto trápnu situáciu potom necha na riešenie svojej manželke, a napokon jej bude za to aj vdačný.

ssiisskkaa
4. sep 2013

@viera27 to máš síce pravdu - "To je vyhra, ze JA som to stopla v zarodku? " ale niekedy proste človek potrebuje vedieť či jeho partner má chuť onho bojovať, či ho lubi, či mu na nom záleží.... pretože ak je lahostajný tak ver či nie, aj tá najvernejšia osoba raz stratí nervy a ide si dalej nevyšlapanou cestou možno niekde v hlbke dufajuc že sa jej partner prejaví a stopne to čo začal/a a pochopí že mu na nej/ňom záleží.... ale to nikdy nebudeme vidieť do vzťahu dvoch... každý musí vedieť čo je najlepšie pre nich samých....

suzi31
4. sep 2013

@viera27 suhlasim a ona mala už predtym take poznamky pred ich spoločnym kolegom že či je moj muž na voditku a to sme si len prezvaňali a volali my navzájom do čoho ju ani náhodou nič nebolo

ssiisskkaa
4. sep 2013

@kveta sorry ale toto je choré, prízemné a verím tomu že ked je taká vychcaná ešte by ťa udala za vyhrážanie..... 😝 😀

suzi31
4. sep 2013

@juliana77 vyjadrenie k služobke v Poľsku budem žiadať stopercente a to medzi prvými.

kveta
4. sep 2013

@suzi31 Poznamka o voditku je manipulacia ako rozbit vztah.. Ty sa nevinne nabuduce spytas kedyy pride, on vybuchne ci je na voditku. Ty zakazes ist k nej, ona povie, ze to hovorila, ze je na voditku. Pekne si to ta stetka pripravila.